مشاهده نسخه کامل
: یه mp3 player جمع و جور و سبک واسه دویدن و ورزش
amirsaeed
26-08-2008, 22:10
با سلام
بچه ها من یه mp3 playe میخوام واسه دویدن - پیاده روی و باشگاه ... بنابراین هر چی سبک تر و جمع و جور تر باشه برام بهتره .... دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ حجمشم نهایت 1 یا 2 گیگ بیشتر نمیخوام ... فقط جمع و جور و سبک
منتظرم....
amirsaeed
27-08-2008, 17:16
با سلام
بچه ها من یه mp3 playe میخوام واسه دویدن - پیاده روی و باشگاه ... بنابراین هر چی سبک تر و جمع و جور تر باشه برام بهتره .... دوستان چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟ حجمشم نهایت 1 یا 2 گیگ بیشتر نمیخوام ... فقط جمع و جور و سبک
منتظرم....
کسی پیشنهادی برای سوال من نداره؟
شرمنده ... من یه مقدار غیبت داشتم بخاطر برق رفتگی ...
شما می تونی بری سراغ کارایی که اصولا واسه ورزش ساخته شدن ... مثل NW-S203 از سونی ... یا می تونی بری دنبال کارایی که جمع و جور بودنشون باعث میشه که بتونی بدون مشکل موقع این کارا ازش استفاده کنی مثل zen stone plus از creative ...
بودجه ات چقدره ؟ ...
amirsaeed
30-08-2008, 14:13
شرمنده ... من یه مقدار غیبت داشتم بخاطر برق رفتگی ...
شما می تونی بری سراغ کارایی که اصولا واسه ورزش ساخته شدن ... مثل NW-S203 از سونی ... یا می تونی بری دنبال کارایی که جمع و جور بودنشون باعث میشه که بتونی بدون مشکل موقع این کارا ازش استفاده کنی مثل zen stone plus از creative ...
بودجه ات چقدره ؟ ...
تا صد تومن
دوست من این crative t200 که به نظرم تو عکس باریکتر و جمع و جور تر از zen stone plus میاد اینجوریه ؟؟
در ضمن این مدل سونی که فرمودید خیلی باریک و باحاله تو ایران 1 گیگش چنده ؟؟ چه گارانتی خوبه ؟؟
t200 هم یه گزینه جمع و جوره ... عمر باتری اش یه مقدار کمه (9 ساعت در مقایسه با حدود 20 ساعت محصولات استاندارد)
بله - 1 گیگش پیدا میشه ... گارانتی اش هم بسیار خوبه (ایران رهجو) ... قیمتش باید حدود 100 باشه ...
t200 هم یه گزینه جمع و جوره ... عمر باتری اش یه مقدار کمه (9 ساعت در مقایسه با حدود 20 ساعت محصولات استاندارد)
بله - 1 گیگش پیدا میشه ... گارانتی اش هم بسیار خوبه (ایران رهجو) ... قیمتش باید حدود 100 باشه ...
amirsaeed
30-08-2008, 20:52
ممنون دوست عزیز
فقط یه سوالی من یه mp3 player میخوام که علاوه بر سبک و جمع و جور بودن بشه مثل بند موبایل راحت از گردن آویزون کرد این zen stone plus میشه به این صورت از گردن آویزون کرد تا نخوام دست بگیرم . یعنی میخوام بگم وقت ورزش اگه نخوام دستم بگیرم پلیر رو کجا ها امکان وصل کردنش هست تا راحت به کارم برسم .
در ضمن یه مدل از سامسونگ بنام Samsung YP-S2 ددیم تو سایت دیجی کالا که نوشته مثله یه گردنبند میفته به گردن و سامسونگ مدل S2 با قيمت مناسبي ارايه شده، و با توجه به قيمتي که دارد براي کاربراني مانند دانشآموزان، دوندگان، ورزشکاران و کاربريهاي سادهي روزمره بسيار مناسب است. فقط کافي است يک بار آن را امتحان کنيد تا به يکي از لوازم ضروري شما در شرايط مختلف مانند وقتي که مشغول انجام حرکات ورزشي خود هستيد، زماني که ميدويد يا هنگام پياده روي تبديل شود. ابعاد بسيار جمع و جور، تنوع رنگي زيبا و امکانات کارآمد از جمله مشخصههايي هستند که در سامسونگ مدل S2 ميبينيد. اين پخشکننده ميتواند براي حداکثر 13 ساعت فايلهاي مختلفي مانند MP3، WMA و OGG را در حالت پخش اجرا نمايد.
اما یه عیب بزرگ داره که دل منو زد اونم نداشتن رادیو هست
آقا بیزحمت منو کامل راهنمایی کن میخوام یکیشو بگیرم واسه پیاده روی....
amirsaeed
30-08-2008, 21:00
راستی سوال آخرم بگم اگه careative t200 رو یا zen stone plus بگیرم به کجا وصل میشه وقت پیاده روی به بازو وصل میشه به گردن میفته ؟؟؟ چجوری و به کجا آویزون میشه تو دست که نمیشه گرفت که ....
کلا همه اینا چه creative و چه سونی و حتی ipod معمولا برای بسته شدن به دور بازو طراحی شده ان ... یعنی دقیقا هدف اینه که شما موقع ورزش نیازی به اینکه اینو دستت بگیری یا نگرانش باشی ، نداشته باشی ... حتی یه نکته مهم اینه که شما بتونی با یه دوست با اینا کار کنی ...
amirsaeed
31-08-2008, 18:51
کلا همه اینا چه creative و چه سونی و حتی ipod معمولا برای بسته شدن به دور بازو طراحی شده ان ... یعنی دقیقا هدف اینه که شما موقع ورزش نیازی به اینکه اینو دستت بگیری یا نگرانش باشی ، نداشته باشی ... حتی یه نکته مهم اینه که شما بتونی با یه دوست با اینا کار کنی ...
یعنی من اگه یه کریتیو t200 یا stone بگیرم تو جعبش وسایلش وجود داره که راحت به دور بازوم بسته شه ؟؟؟ یا مثل گردنبند بندازم گردنم ؟؟؟
D o l f i n
01-09-2008, 10:57
با اجازه استاد عزیز seymour
من مدل NW-S205 رو داشتم باید بگم واسه ورزش حرف نداره عالیه که فقط مخصوص ورزش ساخته شده بازو بند هم تو وسایلش وجود داره
یعنی من اگه یه کریتیو t200 یا stone بگیرم تو جعبش وسایلش وجود داره که راحت به دور بازوم بسته شه ؟؟؟ یا مثل گردنبند بندازم گردنم ؟؟؟
بودنش که هست ، اما همراه خود محصول نیست و باید جداگانه خریداری بشه .. باید بری از نمایندگی های creative بپرسی که وسایل جانبی واسه اش چی داره .. اگه هم نباشه مثلا می تونی یه دونه بازوبند ipod nano واسه اش بگیری ... (پاساژ پایتخت)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.