مشاهده نسخه کامل
: مشکل با Notepad
با سلام خدمت همگی نمی دونم ویندوز من چش شده وقتی Noteopad رو باز می کنم بعد از 5 ثانیه خود به خود می بنده اگه میشه لطف کنید ببینید ویروسه یا مشکل از رجیستریه
با تشکر
همیشه سرخ ..............................................پر سپولیس
mahdi7610
26-08-2008, 18:43
با سلام خدمت همگی نمی دونم ویندوز من چش شده وقتی Noteopad رو باز می کنم بعد از 5 ثانیه خود به خود می بنده اگه میشه لطف کنید ببینید ویروسه یا مشکل از رجیستریه
با تشکر
همیشه سرخ ..............................................پر سپولیس
سلام
احتمال زیاد سیستمت الوده شده
از روش زیر استفاده کن
ابتدا حتما سی دی ویندوز را داخل سی دی رام قرار بده .
ابتدا فایلهای مخفی و سوپرهیدن را قابل روئیت کن بعد به مسیر زیر برو و روی notepad.inf راست کلیک کن و گزینه Install را بزن .
C:\WINDOWS\system32\inf\notepad.inf
+++++++++++++
اگه هم دوست داری یک Notepad با امکانات بالا داشته باشی برنامه زیر را دانلود کن . می تونی جایگزین Notepad خود ویندوز بکنی و حالشا ببری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی .
با سلام خیلی ممنون مهدی جون درست شد راستی چطور کاری کنم که دفعه بعد که ویندوز نصب می شه این مشکل رو نداشته باشه
mahdi7610
26-08-2008, 19:54
با سلام خیلی ممنون مهدی جون درست شد راستی چطور کاری کنم که دفعه بعد که ویندوز نصب می شه این مشکل رو نداشته باشه
سلام
مشکلاتی مثل باز و بسته شدن msconfig یا cmd یا task manager و غیره ... اتفاق افتاده بود اما این مشکل تا حالا برا کسی اتفاق نیفتاده بود
اگه سیستم ویروسی نباشه اتفاق نمی افته .
موفق باشی .
اگه هم دوست داری یک Notepad با امکانات بالا داشته باشی برنامه زیر را دانلود کن . می تونی جایگزین Notepad خود ویندوز بکنی و حالشا ببری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی .
سلام منظورت Notepad++ هستش
mahdi7610
27-08-2008, 11:38
سلام منظورت Notepad++ هستش
نه :31:
منظورم همون چیزی هست که اونجا گذاشتم . :27:
لینک زیر هم می تونی نسخه فارسی شده توسط خودم را دریافت کنی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی .
ایول چه نرم افزار باحالیه راستی با چه فارسیش کردی
فکر کنم با ریس هکر باشه درسته؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.