PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروسی شدن مودم ؟؟؟

narsy
26-08-2008, 10:55
سلام

من با اینکه ویندوزم جدیده ولی باز هم حس می کنم تو وصل شدن به اینترنت مشکل دارم
یعنی بعضی از سایتها رو باز نمی کنه و به محض اینکه ویروس یاب روی سیستم نصب می کنم و آپدیتش می کنم اینترنت کلا قفل می کنه و یا خیلی کند می شه
می شه که ویروس روی سخت افزار مودم بشینه یعنی همچین چیزی امکان داره آخه هیچ چیز جدیدی به غیر از مودم روی سیستم نصب نکردم

Hossein bandarie
27-08-2008, 22:49
البته احتمال خرابي درايور مودم يا ناسازگاري اون هم هست . در صورت امكان از يه درايور ديگه استفاده كن ببين مشكل حل ميشه يا نه ؟

narsy
31-08-2008, 09:06
سلام
ممنون که راهنمایی کردین
می شه بیشتر توضیح بدید یعنی چی که از یه درایور دیگه استفاده کنم ؟

Hossein bandarie
31-08-2008, 23:06
سلام
ممنون که راهنمایی کردین
می شه بیشتر توضیح بدید یعنی چی که از یه درایور دیگه استفاده کنم ؟

از طريق كافي نت يا يكي از دوستان نزديك به سايت شركت سازنده يه سر بزن ببين براي مدل مودم درايور جديدي داده يه نه . اگه اومده دانلود كن و نصبش كن .
معمولا زماني كه سيستم طوري هنگ مي كنه كه هيچ كاري نمي كنه و راهي جز Restart نمي مونه مشكل از ناسازگاري برنامه به خصوص درايور يا سخت افزاره . از اونجايي كه اين حالت فقط زمان اتصال به اينترنت پيش مياد اين احتمال قوت مي گيره . اگه با به روز رساني درايور مشكل حل نشد موقتا مودم رو عوض كن تا سخت افزار هم چك بشه .

narsy
01-09-2008, 09:23
از طريق كافي نت يا يكي از دوستان نزديك به سايت شركت سازنده يه سر بزن ببين براي مدل مودم درايور جديدي داده يه نه . اگه اومده دانلود كن و نصبش كن .
معمولا زماني كه سيستم طوري هنگ مي كنه كه هيچ كاري نمي كنه و راهي جز Restart نمي مونه مشكل از ناسازگاري برنامه به خصوص درايور يا سخت افزاره . از اونجايي كه اين حالت فقط زمان اتصال به اينترنت پيش مياد اين احتمال قوت مي گيره . اگه با به روز رساني درايور مشكل حل نشد موقتا مودم رو عوض كن تا سخت افزار هم چك بشه .

خیلی ممنونم
لطف کردین

"_"
09-05-2011, 10:26
دوستان سلام
با عرض پوزش از زیر خاکی بودن
فکر کنم بی ربط هم نباشه
یک مودم ویروسی میتونه اینترنت ADSL رو در یک شهر به مشکل بندازه ** یه جورایی خطاها رو وارد شبکه کنه ** متاسفانه خودم زیاد در مورد شبکه و اجزاش چیزی نمیدونم
حالا دیگه ولش نمیکنم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون