مشاهده نسخه کامل
: کسي اينجا کارت گرافيک 8400 gs داره؟
mseddighi
26-08-2008, 07:24
سلام.
اگه کسي اينجا اين گرافيک رو داره به من کمک کنه.
نميدونم چرا اين کارت اينقدر داغ ميکنه در حالي که من قبلا شنيده بودم اين مدل مصرف انرژي و حرارتي که ايجاد ميکنه خيلي کمه. اصلا شايد به همين دليله که giga واسه اين مدل گرافيکش به هيت سينک قناعت کرده.
قبلا هم يک بار سوخته که گارانتي واسم عوضش کرده. ولي باز هم خيلي داغ ميکنه.
در حالت کار عادي نه خيلي سنگين دماش بالاي 90 درجه ميرسه. فکر نميکنم دماي قابل قبولي باشه.
اگه کسي اين مدل رو داره بگه ببينم اونا هم اينجوريه يا نه؟
ممکنه مشکلي در مادربورد باعث بشه که اينقدر داغ بشه؟
مادربوردم هم Giga p31-S3G است. باتشکر.
yasser1680
26-08-2008, 20:50
سلام.
نميدونم چرا اين کارت اينقدر داغ ميکنه در حالي که من قبلا شنيده بودم اين مدل مصرف انرژي و حرارتي که ايجاد ميکنه خيلي کمه. اصلا شايد به همين دليله که giga واسه اين مدل گرافيکش به هيت سينک قناعت کرده.
در حالت کار عادي نه خيلي سنگين دماش بالاي 90 درجه ميرسه. فکر نميکنم دماي قابل قبولي باشه.
از آنجایی که این کارت برای بازی طراحی نشده در بازیها حرارت زیادی تولید میکنه مخصوصا اگه سایلنت باشه.
Mahdi_Moosavi
26-08-2008, 21:35
از آنجایی که این کارت برای بازی طراحی نشده در بازیها حرارت زیادی تولید میکنه مخصوصا اگه سایلنت باشه.
این که نشد جواب یاسر جان ! این کارت گرافیک هم GPU داره و قابلیت اجرای خیلی از بازی های به روز با کیفیت معمولی رو به پایین رو داره ! شما طوری میگی انگار با MX 4000 طرفی ! :31:
=======================================
سلام.
مادربوردم هم Giga p31-S3G است. باتشکر.
دلیل اصلی حرارت بالای کارت گرافیک شما اینه که ، کیس شما تهویه خوبی نداره .
اگه کارت گرافیک شما این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه شما میتونی با خرید یه فن به اندازه هیت سینک کارت دما رو حداقل 20 درجه پایین بیاری . هزینه ای هم نداره ... حداکثر 3 هزار تومان . پیچ های فن رو لای جداره سینک ببند ، طوری که تکون نخوره .
mseddighi
27-08-2008, 06:35
این که نشد جواب یاسر جان ! این کارت گرافیک هم GPU داره و قابلیت اجرای خیلی از بازی های به روز با کیفیت معمولی رو به پایین رو داره ! شما طوری میگی انگار با MX 4000 طرفی ! :31:
=======================================
دلیل اصلی حرارت بالای کارت گرافیک شما اینه که ، کیس شما تهویه خوبی نداره .
اگه کارت گرافیک شما این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه شما میتونی با خرید یه فن به اندازه هیت سینک کارت دما رو حداقل 20 درجه پایین بیاری . هزینه ای هم نداره ... حداکثر 3 هزار تومان . پیچ های فن رو لای جداره سینک ببند ، طوری که تکون نخوره .
فکر ميکنم در اين مورد حق با شما بود. الان در حالت عادي با دماي زير 70 درجه کار ميکنه. فکر کنم خوب باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.