مشاهده نسخه کامل
: موسیقی بی کلام
farzadsw
25-08-2008, 23:51
سلام خدمت دوستان
تو این تاپیک قراره درمورد موسیقی بی کلام(آهنگها هر سبکی باشن مهم نیست فقط خواننده نداشته باشن) صحبت بشه . هر کس آهنگ یا آهنگسازی رو که میشناسه معرفی کنه.
خودمم برای شروع از چنتا از آهنگساز های تابلو رو معرفی میکنم:
yanni ؛ سبک new age
kitaro ؛ سبک new age
clayderman ؛ سبک پیانو
yann tiersen ؛ سبک پیانو
Prima1001
28-08-2008, 08:51
سلام خدمت دوستان
تو این تاپیک قراره درمورد موسیقی بی کلام(آهنگها هر سبکی باشن مهم نیست فقط خواننده نداشته باشن) صحبت بشه . هر کس آهنگ یا آهنگسازی رو که میشناسه معرفی کنه.
خودمم برای شروع از چنتا از آهنگساز های تابلو رو معرفی میکنم:
yanni ؛ سبک new age
kitaro ؛ سبک new age
clayderman ؛ سبک پیانو
yann tiersen ؛ سبک پیانو
دوست گرامي اگه ميخواين از نوازندگان صحبت کنيد خوب ترجيحا مفصلتر باشه بهتره.
اگه ميخواين فقط اسم ببريد و نام سبک اونها رو بگيد خوب به نظر شخصي من کافي نيست، در ضمن اينم بگم که new Age فقط يکي از سبکهاي کيتارو و ياني هستش و ما سبکي به نام سبک پيانو نداريم:5:
farzadsw
28-08-2008, 09:41
دوست گرامي اگه ميخواين از نوازندگان صحبت کنيد خوب ترجيحا مفصلتر باشه بهتره.
اگه ميخواين فقط اسم ببريد و نام سبک اونها رو بگيد خوب به نظر شخصي من کافي نيست، در ضمن اينم بگم که new Age فقط يکي از سبکهاي کيتارو و ياني هستش و ما سبکي به نام سبک پيانو نداريم:5:
من این تاپیک رو بیشتر برای این زدم که با آهنگسازان و کلا آهنگهاشون آشنا بشیم و تا آهنگهای بیشتری برای گوش دادن داشته باشیم ، حالا اگه شما میخواین در مورد بیوگرافیوش صحبت کنید من خوشحال میشم.
البته من در زمینه اطلاعات موسیقی هیچ ادعایی ندارم فقط تو چنتا سایت دیدم تو category ها کنار کلاسیک، پیانو رو هم گذاشته بود . برای همین منم استفاده کردم(شما ببخشید!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.