مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدنه ویندوز
دوستان سلام
من هر کاری میکنم نمتوانم ویندوز نصب کنم یعنی مراحل بوت را به راحتی طی میشه اما وقتی به قسمت گرافیکی میرسه و اون تایمر 39 دقیفه شروع میشه پیغامی میده که من متوجه نمشم بعد دیگه ریستارت میشه .لطفا یکی کمکم کنه .متشکرم
Arsa Persian
25-08-2008, 13:47
لطفا متن پیغام رو بنویسید که ببینیم چی هستش ملت که علم غیب ندارن ببینند مشکل شما چیه
سلام،
تا قبل از این که بخوای متن پیغام رو بنویسی بگم، این احتمال قوی وجود داره که بخاطره نسخه ویندوزت باشه.. با یه ویندوز دیگه هم تست کن.
hardware2000
25-08-2008, 18:17
ریستارت شدنش یک دلدلش بد سکتور هارد از د سکتور نبودن هاردتون اطمینان حاصل نمایید اول بعد ویندوز نصب کنید.
خلیل 2=0=8=0
25-08-2008, 21:26
سلام،
تا قبل از این که بخوای متن پیغام رو بنویسی بگم، این احتمال قوی وجود داره که بخاطره نسخه ویندوزت باشه.. با یه ویندوز دیگه هم تست کن.
دوست عزیز ایشون درست نوشتن از نسخه ویندوزتون می باشد بهتره اون سی دی ویندوزت رو بندازی آشغالی
تو نصب حتی یک پیام بدهد که با دکمه Esc خنثی می شود این ایراد از سی دی ویندوز می باشدبه همه دوستان هم میگم حتی یه خطا تو نصب ویندوز اومد ادامه ندهید چون یه برنامه نصب نمیشه وبعد شما رو به مشکل می اندازد
موافق باشید
The Black Dahlia
26-08-2008, 11:07
ببخشید من هم یه مشکل تقریبا همین طوری دارم گفتم یه تاپیک دیگه باز نکنم
من تو لپ تاپم وقتی می خوام xp sp2 رو نصب کنم رو درصد 11 گیر میکنه و ارور میده ولی وقتی رو کامپیوتر خانگی نصب می کنم به راحتی نصب میشه رو کامپیوتر دوستم هم که نصب می کنم نصب نمیشه اگه کسی کمکم کنه ممنون میشه
alizadsar
27-08-2008, 14:10
دوست گرام مشکل شما یک کلام یا سی دی یا سی دی رام والسلام
ببخشید من هم یه مشکل تقریبا همین طوری دارم گفتم یه تاپیک دیگه باز نکنم
من تو لپ تاپم وقتی می خوام xp sp2 رو نصب کنم رو درصد 11 گیر میکنه و ارور میده ولی وقتی رو کامپیوتر خانگی نصب می کنم به راحتی نصب میشه رو کامپیوتر دوستم هم که نصب می کنم نصب نمیشه اگه کسی کمکم کنه ممنون میشه
دوست عزیز، جوابتون تو این دو جمله است که بالا مطرح شد :
این احتمال قوی وجود داره که بخاطره نسخه ویندوزت باشه.. با یه ویندوز دیگه هم تست کن.
ریستارت شدنش یک دلیلش بد سکتور هارده، از بد سکتور نبودن هاردتون اطمینان حاصل نمایید اول، بعد ویندوز نصب کنید.
دوست گرام مشکل شما یک کلام یا سی دی یا سی دی رام والسلام
ایشون بنظر من درست میگه من یه رایتر داشتم که هر سی دی رو نمیتونست بخونه برای همین رفتم یه ریدر گرفتم سر همین نصب وینوز کلی ماجرا داشتم نصب هم که میشد درست نبود ولی بعد از این که ریدر گرفتم یکی دوبار از سی دی نصب کردم ولی بعدش رو هار کپی کردم محتوات رو و با ویندوز لایو حالا میام بالا اول درایو c رو فرمت سریع میکنم بعدش از هارد نصب میکنم هم سریعتره هم درست نصب میشه.
لطفا متن پیغام رو بنویسید که ببینیم چی هستش ملت که علم غیب ندارن ببینند مشکل شما چیه
دوست باسواد: :31 در دقيقيه 39براي درايوcd\dvdخطاي 1386 را ميده:5:
سلام،
نه دوست عزيز من از چند تا ويندوز استفاده كردم:8:
ریستارت شدنش یک دلدلش بد سکتور هارد از د سکتور نبودن هاردتون اطمینان حاصل نمایید اول بعد ویندوز نصب کنید.
چه جوري ميشه از وجود بد سكتور مطلع شد :11:
دوست عزیز ایشون درست نوشتن از نسخه ویندوزتون می باشد بهتره اون سی دی ویندوزت رو بندازی آشغالی
تو نصب حتی یک پیام بدهد که با دکمه Esc خنثی می شود این ایراد از سی دی ویندوز می باشدبه همه دوستان هم میگم حتی یه خطا تو نصب ویندوز اومد ادامه ندهید چون یه برنامه نصب نمیشه وبعد شما رو به مشکل می اندازد
موافق باشید
دوست عزيز حق با شما بو مشكل من تا حدودي حل شده است .متشكرم.:40:
دوست عزيز هارد من اصلانبد سكتور نداشت بلكه نرم افزاري بود (سي دي ويندوز)
نميشه گفت فقط cd مشكل داشت بلكه cdram هم مشكل داشت من هر دو را تعويض كردم وخلاص:5:
kourosh_sos
20-09-2008, 21:47
با سلام
مشکل ميتونه از چند چيز باشه
1-cd ويندوز مشکل داشته باشه
2- cd-rom مشکل داشته باشه
3-پارتيشني که ميخواهيد ويندوز نصب کنيد داراي بد سکتور باشه
پيشنهاد ميشه موارد 1 و 2 با يک cd و cd-rom ديگه امتحان کنيد و اگه مشکل حل نشود يکبار پارتيشن بندي کنيد بهتره ابتدا هارد رو با برنامه LowLevelFormat فرمت کنيد تا اگه بدسکتوري هم داشته باشه مارک بخوره تا ديگه چيزي روي اون سکتور خوانده و نوشته نشه بعد به هنگام نصب ويندوز پارتيشن بندي کنيد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.