مشاهده نسخه کامل
: لطفا در مورد خرید --- Usb راهنمایی کنید !
royal200x
25-08-2008, 00:09
الان تقریبا دوساعت هست دارم مطالب فروم رو می خونم ؛ اما به نتیجه ای نرسیدم :41:
قصد دارم یک کارت --- که Usb داشته باشه بخرم .
مبلغ مهم نیست زیاد! بیشتر کیفیت و کارایی و پشتیبانیش مهمه .
دوستان لطف کنن راهنمایی کنن . فقط خواهشا مختصر و مفید ؛ من خیلی زود گیج و سر درگم می شم ! :24:
پیشاپیش ممنونم ...
Arsa Persian
25-08-2008, 14:33
من پیشنهاد می کنم کارت اینترنال بگیرید تا اکسترنال چون اگه ترنسفر دیتای شما بالا بره مدل USB هنگ خواهد کرد اما اگه مشتاقید بفرمایید:
Sky Star USB
royal200x
25-08-2008, 19:37
من پیشنهاد می کنم کارت اینترنال بگیرید تا اکسترنال چون اگه ترنسفر دیتای شما بالا بره مدل USB هنگ خواهد کرد اما اگه مشتاقید بفرمایید:
Sky Star USB
ممنون بابت راهنمایی .
با توجه به اینکه برای نوت بوک می خوام ، مطمئنا چاره ای جز USB ندارم .
1- نوع USb ماکزیمم چقدر سرعت رو ساپورت میکنه ؟
2- و کلا اینترنت ماهواره ای تا چه حد سرعت معمول داره ؟
3- دیگر اشکالات نوع USB هم اگه دوستان لطف کنن ممنون میشم .
پیشاپیش متشکرم ...
mohsentanha
25-08-2008, 20:34
شما اگه یه کارتی رو که می خواهید از نظر سخت افزاری قدرتمند باشه اسنازیو بگیر ولی اگه می خواهی از نظر ساپورت نرم افزاری قوی باشه همون اسکای استار رو بگیر
در ضمن تاپیکت ممکنه بسته شه به خطر همین برو به فروم هایی که تخصصشون توی ماهوارست
در ضمن سرعتش انقدر هست که مدتی تو کف سرعت باشی سرعت معمول 3الی 4 مگ هستش
ما که مشکلی ندیدیم
Arsa Persian
25-08-2008, 21:20
البته اگه شما می خواهید این کارت رو واسه اینترنت بگیری باید مد نظر داشته باشی
ما میتونیم سه جور تبادل اطلاعاتی با ماهواره داشته باشیم
1-دانلود آفلاین:این یه چیزی تو مایه های شبکه های به اشتراک گذاری فایل هستش در این حالت شما فقط میتونید از دیتای ارسالی روی ماهواره ها دزدی کنید
2-اینترنت یک طرفه: در این حالت شما همه چیز میتونید دانلود کنید و باید اشتراک ماهیانه بپردازید ولی برای ارسال اطلاعات باید از Dial Up یا ADSL استفاده کنید
3-اینترنت دو طرفه:در این حالت شما هم ارسال دارید و هم دریافت و هم هزینه بالا!!!
البته اگه اشتراک ارزون بگیری (ماهیانه 30-40 تومن) حتما ترافیک حجمی هم خواهید داشت
البته شما نمیتونید از روی تمام ماهواره ها دیتا ترنسفر کنید چون باند دیتا ندارند باید مد نظر داشته باشید
و نکته بسیار مهم: ما دو جور کارت --- داریم اونهایی که CPU داخلی دارند و قیمتشون بالا هستش و اونایی که از CPU کامپیوتر استفاده می کنند و ارزون هستند.
موقع گرفتن این کارت ها حتما از نوع CPU دار خریداری نمایید چون اگه خود CPU نداشته باشند فشار مضاعفی را بر CPU لپ تاپ شما تحمیل خواهند نمود
سرعت USB 1.1 حداکثر 12 مگابیت بر ثانه یا همون 1.5 مگابایت بر ثانیه
سرعت USB 2.0 حداکثر 480 مگابیت بر ثانیه یا همون 60 مگابایت بر ثانیه
:40::40::40:
royal200x
25-08-2008, 21:30
شما اگه یه کارتی رو که می خواهید از نظر سخت افزاری قدرتمند باشه اسنازیو بگیر ولی اگه می خواهی از نظر ساپورت نرم افزاری قوی باشه همون اسکای استار رو بگیر
در ضمن تاپیکت ممکنه بسته شه به خطر همین برو به فروم هایی که تخصصشون توی ماهوارست
در ضمن سرعتش انقدر هست که مدتی تو کف سرعت باشی سرعت معمول 3الی 4 مگ هستش
ما که مشکلی ندیدیم
بابت اطلاعات ممنون .
آخرین سوالم رو بپرسم ، ها . اشکال نداره ؛ اوکی :
ساپورت نرم افزاری رو ترجیح میدید یا سخت افزاری ؛ نوعی داریم که هر دو نوع ساپورت رو بصورت خوب داشته باشه ؟
آقا دمتون گرم . اگه احیانا قوانین رو متزلزلانه! رعایت نکردم ؛ عذر خواهی می کنم .
قسمت این بود اینجا موضوع رو مطرح کنم ... :20:
royal200x
25-08-2008, 23:53
البته اگه شما می خواهید این کارت رو واسه اینترنت بگیری باید مد نظر داشته باشی
ما میتونیم سه جور تبادل اطلاعاتی با ماهواره داشته باشیم
1-دانلود آفلاین:این یه چیزی تو مایه های شبکه های به اشتراک گذاری فایل هستش در این حالت شما فقط میتونید از دیتای ارسالی روی ماهواره ها دزدی کنید
2-اینترنت یک طرفه: در این حالت شما همه چیز میتونید دانلود کنید و باید اشتراک ماهیانه بپردازید ولی برای ارسال اطلاعات باید از Dial Up یا ADSL استفاده کنید
3-اینترنت دو طرفه:در این حالت شما هم ارسال دارید و هم دریافت و هم هزینه بالا!!!
البته اگه اشتراک ارزون بگیری (ماهیانه 30-40 تومن) حتما ترافیک حجمی هم خواهید داشت
البته شما نمیتونید از روی تمام ماهواره ها دیتا ترنسفر کنید چون باند دیتا ندارند باید مد نظر داشته باشید
و نکته بسیار مهم: ما دو جور کارت --- داریم اونهایی که CPU داخلی دارند و قیمتشون بالا هستش و اونایی که از CPU کامپیوتر استفاده می کنند و ارزون هستند.
موقع گرفتن این کارت ها حتما از نوع CPU دار خریداری نمایید چون اگه خود CPU نداشته باشند فشار مضاعفی را بر CPU لپ تاپ شما تحمیل خواهند نمود
سرعت USB 1.1 حداکثر 12 مگابیت بر ثانه یا همون 1.5 مگابایت بر ثانیه
سرعت USB 2.0 حداکثر 480 مگابیت بر ثانیه یا همون 60 مگابایت بر ثانیه
:40::40::40:
Very Tnx . :40:
mohsentanha
26-08-2008, 00:15
بابت اطلاعات ممنون .
آخرین سوالم رو بپرسم ، ها . اشکال نداره ؛ اوکی :
ساپورت نرم افزاری رو ترجیح میدید یا سخت افزاری ؛ نوعی داریم که هر دو نوع ساپورت رو بصورت خوب داشته باشه ؟
آقا دمتون گرم . اگه احیانا قوانین رو متزلزلانه! رعایت نکردم ؛ عذر خواهی می کنم .
قسمت این بود اینجا موضوع رو مطرح کنم ... :20:
من اسنازیو دارم dvbusb2 ساپورت نرم افزاریش سخته براتون
شما اگه هر دو رو می خواهید بالای 120 فکر کنید
من الان با اسنازیو دارم دانلود افلاین میگیرم و شبکه ها رو هم تماشا میکنم وهیچ فشاری به سیستمم نمیاد تا حالا نه هنگ کرده نه داغ میکنه تازه برنامه رو که میبندی خود به خود ال ان بی رو خاموش میکنه که یه سری از دی وی بی ها این خاصیت رو ندارند
برای فروش اینترنتی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم سوالی بود بگو
behradsn
29-08-2008, 11:18
سلام دوستان
تاپیک خوبیه به نظر من
من هم یک کارت اینترنال دارم مدتها پیش گرفتم اما خراب شده
میخوام یک کارت دی وی بی اکسترنال بگیرم چون بعداً قصد تعویض مادربرد را دارم که 1 اسلات پی سی آی بیشتر نداره ...
حال سئوال من اینه که دی وی بی اکسترنال برقشو از یو اس بی میگیره با خودش به برق وصل میشه
چون میخوام به پاورم کمتر فشار بیاد که 2 تا وی جی ای بگذارم
باتشکر
mohsentanha
29-08-2008, 11:56
خودش اداپتور داره و هیچ فشاری بهش نمیاد
omidmohammadi68
17-10-2012, 14:28
باسلام
بینهایت سپاس بابت توضیحات مفید و کوتاه شما در مورد ---.
-بنده میخوام SkyStar HD USB رو بخرم،لطفا راهنمایی کنید.
-اگر کسی،فروشگاهی یا خودتون دارید میتونید بهم بفروشید.
-اگر لطف کنید یه توضیحاتی رو درمورد نصب،دریافت شبکه و دانلود آفلاین بدین.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.