ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم.بانک اطلاعاتی - compbox و ...

satin
24-08-2008, 17:38
سلام
من چند تا سوال دارم . لطفا راهنمایی کنید .
من 1 برنامه می خوام بنویسم واسه چاپ کارت عضویت . توی صفحه اول مشخصات رو مثل نام و نام خانوادگی و ... رو می گیرم . کاربر برنامه با فشردن 1 دکمه میره تو 1 صفحه دیگه که مشخصاتی که وارد کرده توی کارت جایگزین شده و اونو چاپ می کنه . من الان چه کار کنم ؟ آیا اطلاعاتی رو که وارد میشه توی متغیر نگه دارم ؟؟؟
من توی فورم برنامه 1 ComboBox دارم . می خوام اگه کاربر هر کدوم از گزینه ها رو انتخاب کرد کپشن 1 لیبل رو بر اساس اون انتخاب عوض کنم .
من چه طوری بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور رو به برنامم وصل کنم ؟بانک رو با چی بسازم ؟خود اس کیو ال سرور یا دلفی ؟؟؟؟
می خوام تو برنامه 1 قسمت واسه پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور داشته باشم . راهنماییم کنید
ممنون

NoneForce
25-08-2008, 08:01
سلام

برنامه نويسي بلد هستيد؟!
با توجه به سوالاتي كه پرسيديد ميشه اينطور نتيجه گرفت كه زياد با برنامه نويسي آشنا نيستيد.
براي انجام كار بايد ابتدا اطلاعات را دريافت و ذخيره كنيد(در بانك و نه در متغير)
بعد اطلاعات را خوانده و بصورت مستقيم و يا با استفاده از ابزارهاي گزارش گيري آنها را چاپ كنيد.
براي ساخت بانك هم ميتواند از دلفي و هم از خود Sql استفاده كنيد.

تمامي اين موارد قبلا داخل انجمن مطرح و براي آنها پاسخ ارسال شده است.

satin
25-08-2008, 11:48
سلام . نمی خوام از بانک اسنفاده کنم . این 2 تا هم جواب بده . در ضمن من تازه کار هستم و الان چند روزه که دارم کبا دلفی کار می کنم .
من توی فورم برنامه 1 ComboBox دارم . می خوام اگه کاربر هر کدوم از گزینه ها رو انتخاب کرد کپشن 1 لیبل رو بر اساس اون انتخاب عوض کنم .
من چه طوری بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور رو به برنامم وصل کنم ؟بانک رو با چی بسازم ؟خود اس کیو ال سرور یا دلفی ؟؟؟؟
می خوام تو برنامه 1 قسمت واسه پشتیبان گیری از بانک اطلاعاتی اس کیو ال سرور داشته باشم . راهنماییم کنید

NoneForce
25-08-2008, 11:58
سلام

براي يك تازه كار يكم پروژه سنگين است.
ببينيد وصل كردن ديتابيس SQL به برنامه سخت نيست، ولي بعدش بايد اطلاعات را در آن ذخيره و بازيابي كنيد.
ديتابيس را با خود SQL بسازيد.
براي نحوه اتصال داخل انجمن جستجو كنيد.

اين هم كد ComboBox :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

satin
25-08-2008, 12:20
عزیز جان من با دستورات اس کیو ال آشنا هستم . با پی اچ پی باهاش زیاد کار کردم . فقط مشکلم وصل کردنش به برنامه هست .

satin
25-08-2008, 12:24
سلام . 1 سوال دیگه . من توی برنامم چطوری تاریخ روز رو اضاف کنم ؟؟؟؟؟

NoneForce
25-08-2008, 12:39
سلام . 1 سوال دیگه . من توی برنامم چطوری تاریخ روز رو اضاف کنم ؟؟؟؟؟

سلام

اضاف؟!

سوالات اين گونه را در بخش سوالات و آموزش براي مبتدي ها مطرح كنيد.
اگر منظور نشان دادن تاريخ فارسي است، داخل انجمن جستجو كنيد.

به اين تاپيك ها هم نگاهي بيندازيد :

satin
25-08-2008, 13:49
من چند تا مشکل دارم لطفا راهنماییم کنید :
1 – توی دلفی 1 فورم که میسازم بیشتر مواقع اصلا Run نمیشه و پیام میده که قادر نیست برنامه رو کامپایل کنه . اگه از تمام اجزا کپی بزنم توی 1 فرم دیگه اجرا میشه و بعد از مدت کمی مثل قبل می شه . مشکل مجاست ؟؟؟
2- توی دلفی می تونم شکل ترسیم کنم . مثلا 1 جدول بکشم
3- من 1 دونه ComboBox دارم . می خوام وقتی که هر کدوم از گزینه هاش انتخاب شد کپشن 1 لیبل بر عوض بشه . آیا این کدی که من نوشتم اشنباه هست ؟؟

procedure TForm1.ComboBox1Change(Sender: TObject);
var i:string;
begin
i:=ComboBox1.Items[ComboBox1.ItemIndex];
case i of
'string1':Label1.Caption:='payam1';
'string2':Label1.Caption:='payam2';
'string3':Label1.Caption:='payam3';
'string4':Label1.Caption:='payam4';
else
Label1.Caption:='Error'
end;
end;

NoneForce
25-08-2008, 14:26
سلام

سوالات اين گونه را در بخش سوالات و آموزش براي مبتدي ها مطرح كنيد.

لطفا رعايت كنيد.