مشاهده نسخه کامل
: سیستمم کند شده کمک کنید
اگه میشه کمکم کنید
من نمیدونم ویروس هست یا تروجان که کامپیوترم گرفته
راستش من یه بار دیگه هم اینو گرفته بودم که مجبور شدم دوباره ویندوز بریزم الانم دوباره همون اومده سراغم راستش من هر دوبار رفته بودم تو سایتای س ک س ی بعد برای دیدن فیلم گفت که باید این نرم افزار رو دانلود کنی که من تا دانلود کردم همش پیغام میده که دستگات الوده شده و تروجان داره و از این داستانا
اینم عکس از یکی از پیغاماش
میخواستم هر کی میتونه کمکم کنه
مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M E H R A N
23-08-2008, 23:48
من در سیستم شما بغیر از یک آنتی ویروس که اونم Avast هست چیز دیگری نمیبینم. معمولا وقتی سیستمی
آلوده میشه هر کسی باید در اولین مرحله بره سراغ اسکنر های دیگه.
الان من میتونم بهتون بگم که این اسپای ور رو چطوری پاک کنید. با یک برنامه ای به اسم SmitfraudFix اما این بدرد
شما نمیخوره چون معلوم نیست که به غیر از این اسپای ور چه چیز دیگری بطور مخفیانه فعالیت میکنه.
الان هم بهترین و مطمئن ترین راهی که شما میتونید انجام بدید اینه که یک Anti Spyware خوب که هم دارای دیتابیس
خوبی باشه و هم قدرت پاک کنندگی خوبی داشته باشه رو دانلود کنید و بعد از آپدیت کردنش سیستمتون رو باهاش
فول اسکن کنید.
انتخاب برنامه بر عهده خودتونه اما سعی کنید هر چیزی که انتخاب کردید یکی از برنامه های زیر باشه.
1. AVG Anti-Spyware 7.5
2. Malwarebytes' Anti-Malware 1.25
3. Sunbelt CounterSpy v3.1
4. Spy Emergency 2008 5.0.305
برای بدست آوردن اطلاعات در مورد نحوه نصب و کار با برنامه Malwarebytes' Anti-Malware میتونید به تاپیک زیر برید.
در اونجا دوست عزیز Mahdi7610 لینک دانلود این برنامه رو به همراه توصیحات گذاشتند. من خودم از بین برنامه
هایی که در بالا اسم بردم فقط با همین برنامه یعنی Malwarebytes' Anti-Malware کار نکردم. به همین دلیل
در مورد خوب و بد بودنش هیچ توضیحی نمیتونم بهتون بدم. اما چون در انجمن های امنیتی از این برنامه تعریف
میشه و اکثرا همین رو پیشنهاد میدن من هم اینو در مرحله اول انتخابتون قرار دادم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه CounterSpy رو که خود من علاقه خیلی شدیدی بهش دارم برنامه خیلی خوبیه و دیتابیس خوبی داره .
همچنین در زمان پیدا کردن یک آلودگی خیلی کم اتفاق میوفته که نتونه اونو به خوبی از سیستم پاک کنه.
این برنامه هیچ کرک و سریالی نداره. اما کسانی که سیستمشون آلوده شده میتونند اونو دانلود کنند و به مدت
15 روز از همه امکانات این برنامه استفاده کنند. بعد از اینکه آلودگی ها رو توسط این برنامه پاک کردید میتونید
اونو از سیستمتون پاک کنید.
Sunbelt CounterSpy 3.1.2252 رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSpy Emergency 2008 5.0.305 رو هم در صورت نیاز میتونید از لینک زیر دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hossein bandarie
27-08-2008, 22:54
يك نكته
ويروس با تعويض ويندوز از بين نميره . تو كل سيستم و درايوهاي ديگه فعاله و با تعويض ويندوز بعد از مدتي مجددا فعال ميشه . بايد تمام سيستم رو چك كرد .
در ضمن اكثر فايلهايي كه رو سايتهاي س ك س , كرك و ... وجود داره آلوده است فوري دانلود نكنيد .
و از بس ارتباط اينترنتي جالبه !!! معلوم نيست كي متن فرستاده ميشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.