PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Learn Native level English and also keep Persian language alive!

narcissa
23-08-2008, 19:10
سلام به دوستان خوبم
Greetings to my good friends

اگر می خواین هم انگلیسیتون تقویت بشه هم برای زبان فارسی کاری بکنین به این سایت نگاهی بکنین:
If you want to both, improve your English, and also do something for the Persian language, please take a look at this site

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در گوشه سمت راست زبان فارسی را انتخاب کنید و گزینه ی Tourist Communication را انتخاب کنید و دکمه Start را بزنید.
In the right corner, choose Persian language, and select Tourist communication option and click Start button.

به شما جملات پر کاربرد (مخصوصا برای افرادی که سفر می کنند) به انگلیسی نشان داده می شود و شما هم یاد میگیرید که در زبان انگلیسی چطور هر جمله گفته میشود و از طرف دیگر سایت با گرفتن ترجمه های شما به زبان فارسی
سیستم ترجمه ماشینی تولید میکند!
Common sentences will be displayed for you in English (specially good for people who plan to travel) , and you learn how in native English language each sentence is uttered. On the other hand, the website will learn from your Persian translation to create an automatic translation system!

وضعیت برد برد!
Win win situation!

And if the website was filtered you can use some proxies...
Have fun!:27::26:

jinn's king
23-08-2008, 21:00
سلام به دوستان خوبم
look at this site

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

And if the website was filtered you can use some proxies...
Have fun!:27::26:

درود
یه چیزی فهمیدم که نباید این ادرس و توی گوگل سرچ کرد توی کل اینترنت سرچ کنید راحت پیدا میشه من اول توی گوگل سرچ کردم نتونست پیدا کنه

narcissa
24-08-2008, 01:36
درود
یه چیزی فهمیدم که نباید این ادرس و توی گوگل سرچ کرد توی کل اینترنت سرچ کنید راحت پیدا میشه من اول توی گوگل سرچ کردم نتونست پیدا کنه

آخه آدرسو که سرچ نمی کنن که! مخصوصا آدرس دادم که مستقیم بتونین برین توش!
But thanks anyway to point this out for others! I have probably not been very clear

:12: