مشاهده نسخه کامل
: درخواست برای JavaScript و PHP
David.Jn
23-08-2008, 18:10
یه ادیتور برای جاوااسکریپت داشتم خیلی خوب بود هم htmlو هم css ولی trial ه 20 روز عمر داره.(حافظه کمکی هم داشت اسمش 1st javascript editor بود).حالا یه ادیتور میخوام که(اگه پیدا بشه) همPHP و جاوااسکریپت حالیش باشه ['هم html اگر هم شد css'] (اون دوتا اختیارین).اگه همچین چیزی سراغ ندارید جدا جدا برای جاوااسکریپت و PHP .ترجیحآ حجم اجرا شدنشون پایین باشه چون کامپیوترم زغالیه.یه چیز دیگه کسی dreamweaver معرفی نکنه که حالم داره ازش بهم میخوره به غیر از highlight کدهای جاوااسکریپت و php چیزه دیگه ای بلد نیست (البته برای html , css خوبه یکم حالیشه).ضمنآ لینک دانلود یادتون نره.ممنون
سلام این واسه جاوااسکریپت بد نیست، ولی به پلتفرم جاوا نیاز داره تا بتونی نصبش کنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-----------------------------------------------
یه IDE همه کاره خوب دیگه که مخصوص PHP هست، ولی CSS,Javascript,HTML در حد هایلایتینگ می تونه کمکت کنه.
کرکشو سخت می تونی گیر بیاری، چون ورژن جدید هست! با تمام تجهیزاتش حدود 21 مگی می شه.
اگه لینک تورنت می خوای بهم بگو ایکی ثانیه واست جور می کنم، همراه با کرک!!!
راستی این Yaladex هم خوبه، کرک یا سریالش رو بر توی انجمن در خواست کرک و اینجور چیزها در خواست بده، به احتمال زیاد می تونن کمکت کنن.
David.Jn
23-08-2008, 23:29
من یه پلتفرم دارم به اسم Java Virtual Machine 5.0 نمیدونم کار راه بنداز هست یا نه.ادیتورهای حجم پایین سراغ نداری اگه بخوام 21 مگ رو با دایال آپ دانلود کنم که اشکم در میاد.لینک تورنت چیه؟!(یکم نامفهومه(اسم ادیتوره؟) ).لینک Yaldex رو نداری؟ یه سوال : فرق این ادیتورها با حجم بالا با ادیتورهای با حجم پایین چیه؟ منظورم اینه که حجم بالایی ها چه چیزایی دارن که این یکی ها ندارن؟راستی اگه یه ادیتوری باشه که حداقلphp و html حالیش باشه کولاکه.
من یه پلتفرم دارم به اسم Java Virtual Machine 5.0 نمیدونم کار راه بنداز هست یا نه.ادیتورهای حجم پایین سراغ نداری اگه بخوام 21 مگ رو با دایال آپ دانلود کنم که اشکم در میاد.لینک تورنت چیه؟!(یکم نامفهومه(اسم ادیتوره؟) ).لینک Yaldex رو نداری؟ یه سوال : فرق این ادیتورها با حجم بالا با ادیتورهای با حجم پایین چیه؟ منظورم اینه که حجم بالایی ها چه چیزایی دارن که این یکی ها ندارن؟راستی اگه یه ادیتوری باشه که حداقلphp و html حالیش باشه کولاکه.
سلام.
آره خودشه، حجم اون نرم spket هم حدود 7 مگه...
چون اینجا جاش نیست نمی تونم چیز زیادی بهت بگم، ولی یه جور پروتکل p2p هست، که میشه از طریق اون به دانلود کردن بپردازی، اطلاعات بیشتر به گوگل مراجعه شود!
منم با زغالی DL ش کردم!
Yaladex نام شرکت سازنده ی 1st Javascript Editor هست!!!!
حجم اینها بستگی به امکاناتی که ارائه می کنه، ربط داره، مثلا همین phpDesigner با خودش تمام ابزارهایی که برای اجرای php باشه رو با خودش داره، مثلا سرور آپاچی و php 5 و ...
به غیر از اینها امکانات IntelliSense و رابط کاربری و ...
David.Jn
24-08-2008, 19:35
اااه راست میگیا من میگم چقد این اسم Yaladex آشناست.این بیت تورنت هم چیزه خوبیه ها! ولی یه کم پیچیدگی داره(ولی می ارزه).ببینم تا حالا شما باهاش دانلود انجام دادی مثلآ 21 مگ چقد طول میکشه؟نمیدونی سایت Demonoid معمولآ کی به کی عضویتش رایگان میشه؟امکانات IntelliSense چیه؟راستی من یه جا شنیدم یا خونده بودم که یه ادیتور دیگه هم برای php هست که حجمش پایینتره اگه محبت کنی اسمشو بگید که سرچ کنم لینکشو پیدا کنم یا لینک اون را هم بدید.(میخوام هم خودم داشته باشم هم برای بچه های دیگه هم خوبه).
اااه راست میگیا من میگم چقد این اسم Yaladex آشناست.این بیت تورنت هم چیزه خوبیه ها! ولی یه کم پیچیدگی داره(ولی می ارزه).ببینم تا حالا شما باهاش دانلود انجام دادی مثلآ 21 مگ چقد طول میکشه؟نمیدونی سایت Demonoid معمولآ کی به کی عضویتش رایگان میشه؟امکانات IntelliSense چیه؟راستی من یه جا شنیدم یا خونده بودم که یه ادیتور دیگه هم برای php هست که حجمش پایینتره اگه محبت کنی اسمشو بگید که سرچ کنم لینکشو پیدا کنم یا لینک اون را هم بدید.(میخوام هم خودم داشته باشم هم برای بچه های دیگه هم خوبه).
سلام.
بی شک!!!
نه اونقدرا...
خیلی زیاد انجام می دم، ولی با زغالی زیاد فرقی نمی کنه، اگر سیدهاش بالا باشه بهتر می تونی دانلود کنی...
نمی دونم، برای demonoid به لینک زیر برو منم تازه توش عضو شدم، بپر برو که از دستت نپره(!)
IntelliSense: همون Auto Complete خودمون!!!
ادیتور واسه php که زیاد هست، ولی همیشه باید بهترینهاش رو در نظر داشته باشی، phpDesigner که من فعلا باهاش کار می کنم، خوب بوده...
توی گوگل بسرچ، همینجا بسرچ، همه جا بسرچ! قبلا در رابطه با ادیتورهای php بحث شده...
David.Jn
30-08-2008, 21:27
سلام ما دوباره اومدیم
آقا رفتیم یه لینک تورنت واسه phpdesigner پیدا کردیم 16 مگ بی خیال دانلود شدم .
رفتم دنبال zend تو خود سایت zend ولی اونجا گیر کردم(zend را چند بخش کرده و هر کدوم را جداگانه واسه دانلود گزاشته) کدومشونو دانلود کنم.(ولی فک می کنم اینو هم باید بی خیال بشم چون اینجوری که به نظر میاد حجم اینا هم باید بالا باشه).
یه بار یه 6 مگی دانلود کردم اشکم در اومد.
پس مجبوریم بیفتیم تو خیابونا:
رفتم تو چند تا بانک نرم افزاری سر زدم هیچ کدوم حتی به گوششون phpdesigner یا zend studio نخورده بود .
حالا کسی تو تهران جایی رو میشناسه نمیدونم یه سر به علاادین یا انقلاب بزنم یا اونجاها رو بی خیال بشم.
سلام ما دوباره اومدیم
رفتم دنبال zend تو خود سایت zend ولی اونجا گیر کردم(zend را چند بخش کرده و هر کدوم را جداگانه واسه دانلود گزاشته) کدومشونو دانلود کنم.(ولی فک می کنم اینو هم باید بی خیال بشم چون اینجوری که به نظر میاد حجم اینا هم باید بالا باشه).
رفتم تو چند تا بانک نرم افزاری سر زدم هیچ کدوم حتی به گوششون phpdesigner یا zend studio نخورده بود .
حالا کسی تو تهران جایی رو میشناسه نمیدونم یه سر به علاادین یا انقلاب بزنم یا اونجاها رو بی خیال بشم.
سلام.
همون 16 مگی رو دانلود کن، حتی اگر 5 روز هم طول بکشه، هر وقت حسش اومد شما فقط دانلود کن.
بی خیال zend شو، حجمش حدود، 10 برابر phpDesigner هست، یا شایدم بیشتر!!!
neopersia
31-08-2008, 00:08
سلام ما دوباره اومدیم
تا اونجا که من میدونم سرور و php و mysql که داری. خوب حالا که انقدر با دانلود کردن مشکل داری اینو دانلود کنی کافیه:
از سایت اصلیش میتونی بدانلودی:
برای کرکش هم تو همین فروم درخواست بده احتمالاً پیدا میشه اگر هم جدید باشه این برنامه براش زود کرک میاد یادمه نسخه 6 اون سری اول دو سه روزه براش کرک اومد :31:
بقیه مخلفاتش رو میتونی جدا جدا هر کدومو که لازم داشتی دانلود کنی:
خود php رو که حذف کنیم حجم اصلی تو اینایی که باقی مونده مربوط به منوال php هست بقیش رو هم فکر نکنم بیشتر از 1.5 مگ بشه!
/*********************/
یادم رفت بگم یه وقت فکر دانلود اون چیزایی رو که تو سایت zend دیدی نکنی که عاقبت مثل من افسرده میشی :31:
یکیش zend platform هست یکی دیگه zend guard یکی zend studio این سه تا هر کدومش بالای 60 مگ حجم داره! البته برای برنامه نویسی همون zend studio کارت رو راه میندازه ولی بازم حجمش خیلیه!
/****** بازم ویرایش شد ******/
سریال phpdesigner 6.1 رو هم امین جان اینجا گذاشته (کار میکنه):
David.Jn
06-09-2008, 18:46
سلام ممنون از جفتتون
واقعآ phpdesigner آخرشه!!!
ولی :
رفتم درخواست کرک برای 1st javascript ediitr دادم 2 تا فایل exe رجیستر شده بهم دادن که همونارو کپی کردم رفت نشت روی فایل Exe قبلی .
جفت این فایلها برای روز اول خوب جواب میده ولی بعد از اون دیگه خاصیت ide خودشو از دست میده و فقط هایلایت میکنه.
رفتم تو سایت spket و ide که داشت را دانلود کردم حالا اومدم پلتفرم جاوایی که داشتم را نصب کنم که بعد از کپی کردن این پیغام را داد:
this setup will only upgrade over an existing version of the microsoft vm
ولی بعدش پیغام: نصب با موفقیت انجام شد را میده.
حالا وقتی میخوام اون ide را اجرا کنم به عنوان فایل zip شناخته میشه و winrar بازش میکنه.(انگاری اصلا پلتفرم نصب نشده)
راستی آقا امین ممنون از اون کرکی که گزاشتی ولی یه سر برو ویرایشش کن یه فاصله بین سریالی که گزاشتی وجود داره .
سلام.
روی فایل اجرایی spket کلیک راست کن و open with و از اونجا java vm رو انتخاب کن، اگر احیانا بازم اجرا نشد، شاید به خاطر ورژنش باشه که قدیمی هست.
ممنون، اون رو هم ویرایش کردم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.