مشاهده نسخه کامل
: آموزش Vb برای مبتدی ها
تو این تاپیک آموزش Vb از ابتدا شروع میشه و تا سطح حرفه ای ادماه پیدا میکنه از مدیران محترم بخصوص تکنیک برتر درخواست ورود به این تاپیک رو دارم
مثل اینکه کسی نیست
بابا من میخوام ویژوال رو یاد بگیرم البته بیسیک
ولی میخوام طوری باشه که قدم به قدم آموزش بده اگه کسی بلده بذاره
سلام
دوست من، اگر دقت کنید متوجه میشوید که متاسفانه این دوست قدیمی و پرکار VB کار جناب، تکنیک برتر عزیز :10: مدتی است دیگر به این سایت سر نزده اند!!
متاسفانه اخرین فعالیت ایشون مربوط به 6 ماه پیش است.
امیدوارم گرفتار پول در اوردن باشند :31: و همواره شاد باشند.
ولی خوب تاپیک های دوستمان همچنان پا برجا است و فکر کنم اگر هم بودند لینک تاپیک ها را میدادند.
حتماً هم دیده اید، چرا انها را مطالعه نمیکنید؟ فکر کنید همین امروز مخصوص شما نوشته اند!
forum.p30world.com/showthread.php?t=20647
forum.p30world.com/showthread.php?t=24604
forum.p30world.com/showthread.php?t=69254
تاپیک جناب anvar ایشون چند وقتیه انلاین نیستند! چه خبره اینجا؟ :41:
forum.p30world.com/showthread.php?t=136911
ولی در کل پیشنهاد میکنم، کتاب تهیه کنید، چند کتاب توپ و کامل و به عقیده من آخرین ورژن.
مطالعه کنید و مشکلات و سوالات را در تالار بپرسید و باز مطالعه و مطالعه و مطالعه ...
موفق باشید.
سلام
دوست من، اگر دقت کنید متوجه میشوید که متاسفانه این دوست قدیمی و پرکار VB کار جناب، تکنیک برتر عزیز :10: مدتی است دیگر به این سایت سر نزده اند!!
متاسفانه اخرین فعالیت ایشون مربوط به 6 ماه پیش است.
امیدوارم گرفتار پول در اوردن باشند :31: و همواره شاد باشند.
ولی خوب تاپیک های دوستمان همچنان پا برجا است و فکر کنم اگر هم بودند لینک تاپیک ها را میدادند.
حتماً هم دیده اید، چرا انها را مطالعه نمیکنید؟ فکر کنید همین امروز مخصوص شما نوشته اند!
forum.p30world.com/showthread.php?t=20647
forum.p30world.com/showthread.php?t=24604
forum.p30world.com/showthread.php?t=69254
تاپیک جناب anvar ایشون چند وقتیه انلاین نیستند! چه خبره اینجا؟ :41:
forum.p30world.com/showthread.php?t=136911
ولی در کل پیشنهاد میکنم، کتاب تهیه کنید، چند کتاب توپ و کامل و به عقیده من آخرین ورژن.
مطالعه کنید و مشکلات و سوالات را در تالار بپرسید و باز مطالعه و مطالعه و مطالعه ...
موفق باشید.
از وقت گذاري شما ممنونم دوست عزيز ولي شهر ما هيچ امكاناتي نداره باور كنيد يا نكنيد شهمون رو زيرو رو كردم يه دونه كتاب ويژوال بيسيك پيدا نكردم به خاطر همين هم دنبال Ebook هستم
سلام
...نكنيد شهمون رو زيرو رو كردم يه دونه كتاب ويژوال بيسيك ...
عجیبه!
من چهار pdf فارسی با محوریت VB8 برایتان اپلود کردم.
اگر خواستید دانلود و مطالعه کنید، یشنهاد میکنم اون OOP را برای اخر بگذارید و ترجمه آقای راد عزیز را هم در وسط ها بخوانید.
rapidshare.com/files/142386704/VisualBasic.rar
سلام
من چهار pdf فارسی با محوریت VB8 برایتان اپلود کردم.
اگر خواستید دانلود و مطالعه کنید، یشنهاد میکنم اون OOP را برای اخر بگذارید و ترجمه آقای راد عزیز را هم در وسط ها بخوانید.
rapidshare.com/files/142386704/VisualBasic.rar
با سلام ببخشید اگه میشه یه جای دیگه آپلود کنید من با راپید مشکل دارم
با تشکر
سجاد
سلام
لینک جدید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من مخم داره هنگ ميكنه بين VB 6 و VB.net نميدونم كدو رو انتخاب كنم اگه ميشه راهنماي كنين:9:
سلام
به نظر شخصی من برای گرفتن گواهینامه رانندگی نیازی به طی کردن مدارج عالی الاغ سواری و اسب سواری نیست.
ولی به شما پیشنهاد میکنم که به تاپیک زیر مراجعه کنید.
نظرتان موافقان به کار با نسخه جدید و سروران عزیز مخالف یکجا موجود است و فکر کنم مطرح کردن این مسئله در تاپیک دیگر چندان مناسب هم باشد.
(فقط با شرمندگی حداقل به علت حجیم شدن پستهای خودم، درخواست میکنم که پستهای همه را کامل مطالعه کنید، برای یکبار تصمیم گیری شاید چندان هم زیاد نباشد.)
forum.p30world.com/showthread.php?t=257044
اگر هم هر سوالی در خصوص این مسئله داشتید پیشنهاد میکنم در ذیل همین تاپیک فوق الذکر بپرسید.
با سلام
خيلي ممنون از راهنماييتون
سلام
به نظر شخصی من برای گرفتن گواهینامه رانندگی نیازی به طی کردن مدارج عالی الاغ سواری و اسب سواری نیست.
ولی به شما پیشنهاد میکنم که به تاپیک زیر مراجعه کنید.
نظرتان موافقان به کار با نسخه جدید و سروران عزیز مخالف یکجا موجود است و فکر کنم مطرح کردن این مسئله در تاپیک دیگر چندان مناسب هم باشد.
(فقط با شرمندگی حداقل به علت حجیم شدن پستهای خودم، درخواست میکنم که پستهای همه را کامل مطالعه کنید، برای یکبار تصمیم گیری شاید چندان هم زیاد نباشد.)
forum.p30world.com/showthread.php?t=257044
اگر هم هر سوالی در خصوص این مسئله داشتید پیشنهاد میکنم در ذیل همین تاپیک فوق الذکر بپرسید.
من همون تاپیک رو خوندم مخم هنگ کرد :5:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.