PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايميلي که به اين باکس ياهو فرستاده ميشه خود بخود به يک آدرس ميل ديگه مثل جي ميل فرستاده بشه؟

arasharyani
23-08-2008, 14:47
سلام دوستان
چجوري مي تونم کاري بکنم که ايميلي که به اين باکس ياهو فرستاده ميشه خود بخود به يک آدرس ميل ديگه مثل جي ميل فرستاده بشه؟
ممنون از دوستان

eng.j.mehrdad
23-08-2008, 15:24
سرویسی که شما نیاز دارید اسمش Forward هست که در یاهو ارائه نمیشه . مایکروسافت hotmail و gmail ارائش میدن.
اگر شما نیاز دارید باید ایمیل باهوتون رو UPGRADE کنید و پول بپردازید که نیاز به وبزا کارت داره .

Meisam Khan
23-08-2008, 15:39
البته براي groupهاي ياهو مي تونيد ادرس ايميل جيميل خودتون رو اضافه كنيد تا اون ايميل به جيميل بياد.
تنها راه همينه.

sanam.b
27-10-2008, 11:06
سلام
مشکل من برعکس مشکل بالایی است من می خوام ایمیلهایی که به یاهوم میرسه به جیمیلم بیاد.
به من گفتند برو بخش تنظیمات gmail به تب account و مشخصات آدی یاهوت رو وارد کن. اما تاثیری نداشت .
لطفا شما به من بگید چی کار کنم .

shamabady
27-10-2008, 19:52
نگاه فقط در صورتی میتونی این کارو انجام بدی که سرویس ایمیلت از pop پشتیبانی کنه که متا سفانه سرویس های yahoo.com سرویس pop شون رایگان نیست برای همین با این سرویس نمیشه این کارو کرد
ولی ایمیلهایی که با سرویس هایی که مال یاهو کانادا یا انگلیس هستند دارای پشتیبانی از pop 3 به صورت رایگان هستند که برای ساخت همچین ایمیل هایی باید به آدرس های mail.yahoo.ca برای سرویس کانادا ,و آدرس mail.yahoo.co.uk مراجعه و یک ایمیل درست کنی بعد آدرس ایمیلتم این جوری میشه yourname@yahoo.ca یا yourname@yahoo.co.uk
ولی اگه میخوای با ایمیلی که الان از yahoo.com داری باید سرویس ایمیلتو ارتقا بدی

حالا فرض میکنیم ایمیلت pop3 داره 2 راه برای این کار وجود داره

1. به قسمت option ایمیل یاهوت میره بعد گزینه forward ana pop3 option رو انتخاب کرده بعد گزینه forward رو انیبل کرده و آدرسی رو که میخوای به اون ایمیل ها ارسال بشه رو انتخاب میکنی (جلوشم چند تا گزینه هست که میتونی مشخص کنی بعد ازforward ایمیل از صندوق ایمیلت حذف بشه یا نه)

2. دومین راه اینه که به تنظیمات gmail خودت میری بعد از قسمت Accounts گزینه Get mail from other accounts: رو انتخاب میکنی
صفحه جدیدی باز میشه که تو اون قسمت باید تنظیمات pop3 ایمیلی رو که میخوای ایمیل هاشو تو gmail دریافت کنی رو وارد میکنی بعد کار دیگه تمومه

zed2
28-10-2008, 00:18
دوستان مباحث شما مربوط به تاپیک جامع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است لطفا در انجا سوالات و جواب ها را ادامه بدهید.