ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترفندي براي پس گرفتن اس ام اس فرستاده شده قبل از دریافت براي گوشيهاي نوكيا

H.Operator
23-08-2008, 08:36
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بسیاری از SMSباز ها پیش آمده باشد ، ارسال SMS اشتباهی برای فرد دیگری است! بدین صورت که به فرض قصد دارید جوکی را برای یکی از دوستان خود ارسال کنید ، اما به دلیل شباهت نام دوستتان با رئیس شرکت و کنار هم قرار گرفتن نام این دو نفر در دفترچه تلفن گوشی ، جوک را برای رئیس خود ارسال کنید که طبعأ حالت خوبی به شما دست نخواهد داد چرا که پس از زدن دکمه SMS ، Send ارسال شده است و نمیتوان جلوی رسیدن آن را گرفت! اما در صورتی که اندکی فرز باشید به طریقی میتوان پس از ارسال SMS تا زمانی که هنوز به دست گیرنده نرسیده است ، جلوی SMS را در بین راه بگیرید ، به طوری که حتی پس از زدن دکمه Send نیز SMS به گیرنده نرسد و در بین راه متوقف شود.
این ترفند بر روی گوشی های نوکیا تست شده است در نتیجه روش آن بر روی این گوشی توضیح داده میشود ، اما امکان این کار در گوشی های دیگر نیز به روش هم شکل وجود دارد چرا که به سادگی میتوان SMS ارسال شده را متوقف کرد::18:
در صورتی که دکمه Send را زده اید ، ابتدا SMS شما به قسمت Outbox گوشی میرود ، در این مرحله ، SMS همچنان روی گوشی شماست و به شبکه ارسال نشده است و وضعیت آن Sending است. در نتیجه کافی است دکمه پاور رو بزنید ؛ سریع بیاید روی گزینه Offline و OK.
بدون هیچ خاموش روشنی و اعصاب خورد کنی SMS تون Deffer میشه.
حال در صورتی که گوشی را مجددأ روشن کنید و به قسمت Messaging و Outbox بروید ، SMS خود را میبینید که به حالت Deferred درآمده ، یعنی برای ارسال به تعویق افتاده است و در آخرین مرحله متوقف شده و برای طرف مقابل ارسال نشده است.
حالا میتوانید با زدن دکمه SMS ، Options متوقف شده را با انتخاب Delete برای همیشه پاک کنید. یا حتی اگر دلتان خواست ، در زمان دیگری آن را با انتخاب Send مجددأ ارسال کنید.:21:
البته روش قديمي,الان واسه اين كار برنامه هم هست(ولي خوب اين روش به برنامه احتياج نداره).....

با همكاري yoosef_st

omid N72
23-08-2008, 14:45
من 1 دفعه این کارو کردم ولی اس ام اس ارسال شده بود.

Meisam Khan
23-08-2008, 15:27
دستت درد نكنه خيلي بهمون حال دادي.
به كارمون مياد.

Mojtaba N87
23-08-2008, 16:20
دوست عزیز این ترفند خیلی وقته تو همین سایت خودمون وجود داره . منبعش هم سایت ترفندستانه نه این وبلاگی که شما گذاشتید.

در هر صورت ممنون.

neverhood- onlin
23-08-2008, 20:37
لطفا قبل از تاپیک زدن سرچ کنید
لطفا روشهای عهد بوقی را به مردم نفهمانید
لطفا نرم افزار jet sms را نصب کنید
لطفا تکرار نشود
لطفا ممنونم قدیمی بود ولی شاید خیلیا اینو ندونن

H.Operator
24-08-2008, 07:02
لطفا قبل از تاپیک زدن سرچ کنید
لطفا روشهای عهد بوقی را به مردم نفهمانید
لطفا نرم افزار jet sms را نصب کنید
لطفا تکرار نشود
لطفا ممنونم قدیمی بود ولی شاید خیلیا اینو ندونن
حق با شماست من شر منده ام(گفتم اين روشو بگم شايد يك جا بدرد خورد):20:

P_A_T1387
30-09-2008, 15:57
دوست عزیز این ترفند خیلی وقته تو همین سایت خودمون وجود داره . منبعش هم سایت ترفندستانه نه این وبلاگی که شما گذاشتید.

در هر صورت ممنون.
:10:من این ترفند را انجام دادم ولی جواب نداد بعد ازخاموش کردن اس ام اس به طرف مقابل رسید

yoosef_st
30-09-2008, 16:09
این روشی که شما گفتی به درد نمیخوره. میدونی چرا؟ چون تا گوشی بیاد خاموش بشه چیزی بیشتر از 7 ، 8 ثانیه طول میکشه و تو این مدت هم به احتمال 90% مسبج سند شده و تمام.
این کار رو بکنید. اگر سرعت عملتون بالا باشه بهتر از روش دوستمون جواب میده.
دکمه پاور رو بزنید ؛ سریع بیاید روی گزینه Offline و OK.

H.Operator
01-10-2008, 23:07
این روشی که شما گفتی به درد نمیخوره. میدونی چرا؟ چون تا گوشی بیاد خاموش بشه چیزی بیشتر از 7 ، 8 ثانیه طول میکشه و تو این مدت هم به احتمال 90% مسبج سند شده و تمام.
این کار رو بکنید. اگر سرعت عملتون بالا باشه بهتر از روش دوستمون جواب میده.
دکمه پاور رو بزنید ؛ سریع بیاید روی گزینه Offline و OK.

بله عزيز ترفندت مسلمآ از اوني كه من گذاشتم بهتره......
با سپاس فراوان........:11:

talot
05-10-2008, 09:49
این نرم افزاره رو کسی داره؟ یا اینکه لینکش کجاست؟

H.Operator
05-10-2008, 10:54
این نرم افزاره رو کسی داره؟ یا اینکه لینکش کجاست؟
عزيز برنامه نداره يك ترفند كه با خود گوشي انجامش مي دي بدون برنامه....:31:

FirePower
02-11-2008, 16:44
مرسی حسین جان.
امتحان کردم ولی نمی دونم شاید سرعت عملم پایین بود, Sms رفت.:10:
به هر حال دستت درد نکنه:11:

qo0oick
03-11-2008, 01:43
دوست عزیز امتحان کردم جواب نداد!:41:

H.Operator
04-11-2008, 07:12
بايد سرعت عملتون بالا باشه.....همين

REGISTERED USER
05-11-2008, 01:09
مسیج سه سوت میره مهلت نمیده... بی فایده است

amini_bio
15-11-2008, 13:38
من یه بار همین چند روز پیش برای اولین بار این اشتباه را مرتکب شدم و تا اومدم دکمه پاور و ... را بزنم sms سند شده بود و کلی آبروم رفت و 2 روزه که خودم ناراحتم.
چون می خواستم غیبت یکی را بکنم پیش یکی دیگه ولی اشتباهی sms را برا خود طرف زدم!!!!:13:
واقعا خیلی حال گیری بود مخصوصا اگه بدونید چه sms ی!! را برا کی!!!! زدم.

حالا اینا مهم نیست.
بعد از این جریان فکر کردم که چجوری میشه از این رخداد جلوگیری کرد.
2 راه به نظرم رسید:

1. سیم کارت همراه اول بگیری که sms ت دیر سند بشه و حتی امکان داشته باشه به طرف مثابل نرسه!!! :31: (متاسفانه من از ایرانسل استفاده می کنم و فرتی sms م سند میشه.

2. راه بهتر و مطمئن تر اینه که بلافاصله بعد از زدن دکمه سند که متوجه اشتباهت شدی، باتری موبایلتو با یه حرکت آکروباتیک در بیاری.
این کار 1 ثانیه هم طول نمیکشه.
یعنی در باتری را باز می کنی و بعد گوشیتو می تکونی تا باتریش به بیرون پرت بشه!!!
کلش زیر 1 ثانیه میشه و sms به احتمال زیاد سند نمیشه.

البته شانس شما هم در این ضمینه خیلی تاثیر داره!!

yadicena
16-11-2008, 23:54
داداش من كه هر كاري كردم نشد. ولي بازم دمت گرم .

H.Operator
20-11-2008, 22:11
همون طوری که دوستان گفتند این ترفند روی سیمکارت همراه اول که کندتر از ایرانسل مسیج رو سند می کنه بهتر عمل میده.

rooholla_86
21-11-2008, 15:34
روش پرتاب باطری عملی

(با تشکر از ابتکارات عمل دوستان)

amini_bio
22-11-2008, 08:17
روش پرتاب باطری عملی

(با تشکر از ابتکارات عمل دوستان)

این واژه پرتاب باتری را باحال اومدی!!! :10:
پس اسم این روش را میذاریم روش "پرتاب باتری"