مشاهده نسخه کامل
: pmp های jxd چه جوریه؟
سلام
pmp های jxd چه جوریه؟
جزو گروه متوسط به پایین بازار محسوب میشن از نظر کیفیت/پشتیبانی ... وانگهی اگه می خوای با حداقل هزینه ، امکانات متنوع در اختیار داشته باشی و حاضری این ریسک رو قبول کنی که مثلا 2 ماه دیگه دستگاهت خراب بشه بطور کلی ، گزینه بدی نیست ...
apacer یه درجه بالاتره ، چون حداقل یه مدت سازگار ارقام گارانتی اش بود ... فکر کنم الان هم همینطور باشه .. (بازار رضا) ... بنابراین یه حالت لب مرز داره ... مثل زولتریکس ... چون اینا درسته که اعتبار چندانی ندارن ، اما حداقل میشه به گارانتی مناسبشون قانع بود ... (چیزی که در مورد این مدلها شدیدا بهش نیاز خواهیم داشت)
(ما توی PT هم با هم تبادل پستی داشتیم دوست جان ؟ ... آخه اونجا هم یه دوستی به نام متالیک بود)
با تشکر
هر جا متالیک هست خود من هستم!
بله با هم مذاکراتی داشتیم در رابطه با تغییر نام بخش.
apacer یه درجه بالاتره ، چون حداقل یه مدت سازگار ارقام گارانتی اش بود ... فکر کنم الان هم همینطور باشه .. (بازار رضا) ... بنابراین یه حالت لب مرز داره ... مثل زولتریکس ... چون اینا درسته که اعتبار چندانی ندارن ، اما حداقل میشه به گارانتی مناسبشون قانع بود ... (چیزی که در مورد این مدلها شدیدا بهش نیاز خواهیم داشت)
(ما توی PT هم با هم تبادل پستی داشتیم دوست جان ؟ ... آخه اونجا هم یه دوستی به نام متالیک بود)
در حالت خاص تر این مدل رو که توی سایت رایانه پرفروش و برتر شناخته شده می خواستم بپرسم:
Apacer 2GB AU840 اپیسر 2گیگابایت آیو840 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا divx هم پخش می کنه؟ (همون MP4 player خودمون!!!)
در حالت خاص تر این مدل رو که توی سایت رایانه پرفروش و برتر شناخته شده می خواستم بپرسم:
Apacer 2GB AU840 اپیسر 2گیگابایت آیو840 :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا divx هم پخش می کنه؟ (همون MP4 player خودمون!!!)
خب ، توی یه سایت فروش ایرانی این مدل پرفروش و برتر شناخته شده و این چندان عجیب نیست ... جسارتا عرض میکنم : تمایل مصرف کننده ایرانی بیشتر به ارزونیه تا کیفیت ... بنابراین اگه مثلا یه کار از cowon یا ipod انتخاب میشد عجیب بود ... (شما رو عرض نمی کنم البته - شرمنده اگه سوء تفاهم شده)
مدلی که اسم بردی از نظر عمر باتری و کیفیت صدا در وضعیت متوسطی قرار داره ... فرمت تصویری هم amv باید پخش کنه (فرمت مرسوم apacer و البته خیلی از مدلهای mp4 player متفرقه - اون بحث در مورد اسم من درآوردی هم به همین دلیل بود - چون اسمش اینه که mp4 پخش می کنه ولی 99.99 درصدشون Mp4 پخش نمی کنن ، بلکه فرمت های متفرقه پخش می کنن)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.