مشاهده نسخه کامل
: simple file sharing يعني چه؟
mseddighi
23-08-2008, 07:28
با سلام.
همونطور که ميدونين در فولدرآپشن اين گزينه وجود داره.
ميخواستم بدونم اين چيه؟
فعال بودن يا نبودنش چه تاثيري داره؟
کي بايد فعال باشه و کي غير فعال؟
با تشکر.
MeHrDaD_MeNaY
23-08-2008, 10:23
وقتی که تیک نداشته تب sharing توی properties از حالت ادغام در میاد
باید توی شبکه تیک نداشته باشه
mseddighi
23-08-2008, 13:01
وقتی که تیک نداشته تب sharing توی properties از حالت ادغام در میاد
باید توی شبکه تیک نداشته باشه
من که متوجه نشدم. چرا تو شبکه نبايد تيک داشته باشه؟
فرض کنيد کامپيوتر من با يه کامپيوتر ديگه شبکه باشه. اگه اين تيک رو نداشته باشه و کاربر اون کامپيوتر يوزر و پسورد
سيستم من رو داشته باشه به راحتي ميتونه به تمام فايلها و پوشه هاي من دسترسي داشته باشه.
من هر چي سعي کردم نتونستم سطح دسترسي برا يه پوشه تعريف کنم.
حالا ميشه توضيح بدين برداشتن اين تيک در شبکه چه فايده اي داره؟ اگه قرار باشه با داشتن يوزر و پسورد
سيستم من بتونه هر کاري با فايلام انجام بده خوب اين چه جور شبکه اي ميشه؟
با تشکر
MeHrDaD_MeNaY
23-08-2008, 22:53
وقتی تیک نداشته باشه میتونی از share permission استفاده کنی
mseddighi
24-08-2008, 06:09
وقتی تیک نداشته باشه میتونی از share permission استفاده کنی
کاش بيشتر توضيح ميدادين. من که متوجه منظورتون نشدم.
MeHrDaD_MeNaY
24-08-2008, 11:40
کاش بيشتر توضيح ميدادين. من که متوجه منظورتون نشدم.
share permission میشه داد یعنی در تب sharing یه گزینه میاد بنام permission که توی شبکه باشی
میتونی بعضی یوزرهارو محدود کنی که به share دسترسی نداشته باشن یا اینکه فقط اجازه خوندن share رو داشته باشن یا اجازه تغییر اون رو هم داشته باشن
mseddighi
25-08-2008, 07:37
با عرض سلام مجدد. اولا از اينکه به سوالاتم پاسخ ميدين متشکرم.
ولي جواباتون خلاصه تر از ميزان فهم من از شبکه است. فکر کردم شايد بهتر باشه سوالم رو دقيقتر بپرسم.
اينجوري شايد بهتر به جواب برسم.
فرض کنيم کامپيوتر من با نام pc5 با يک کامپيوتر ديگه شبکه باشه.
حالا من ميخوام دسترسي اون کامپيوتر رو به بعضي از درايوها يا پوشه ها قطع کنم .
طبق شکل زير ابتدا تيک simple file sharing رو برميدارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا ميام و رو يه درايو مثل G راست کليک ميکنم. تو تب sharing همونطور که از شکل زير مشخصه به صورت پيش فرض درايو به صورت مخفي به اشتراک گذاشته شده.
و اگر کاربر کامپيوتر دومي يوزر و پسورد سيستم من رو داشته باشه به راحتي ميتونه وارد کامپيوتر من بشه و تموم فايلاي من رو مشاهده ، ويرايش و يا حذف کنه. در حالي که من نميخوام اين امکان رو داشته باشه.
اگر من بخوام در شکل بالا گزينه Do not share this folder رو فعال کنم با پيغام زير مواجه ميشم.
همونطور که از پيغام بالا مشخصه اجازه اين کار به من داده نميشه. يعني دفعه بعد که کامپيوترم رو روشن کنم دوباره
اين تيک برداشته ميشه.
اگه بخوام در شکل دوم دکمه permissions رو بزنم رو بزنم و سطح دسترسي رو تععين کنم با پيغام زير مواجه ميشم.
پس امکان تععين سطح دسترسي هم براي من وجود نداره.
حالا سوال من اينه:
من چه جوري ميتونم مانع دسترسي کاربر کامپيوتر دوم به فقط يک درايو از کامپيوترم بشم؟
با توجه به اين مساله که کاربر دوم يوزر و پسورد سيستم من رو داره.
باتشکر
mseddighi
21-09-2008, 12:48
با عرض سلام مجدد. اولا از اينکه به سوالاتم پاسخ ميدين متشکرم.
ولي جواباتون خلاصه تر از ميزان فهم من از شبکه است. فکر کردم شايد بهتر باشه سوالم رو دقيقتر بپرسم.
اينجوري شايد بهتر به جواب برسم.
فرض کنيم کامپيوتر من با نام pc5 با يک کامپيوتر ديگه شبکه باشه.
حالا من ميخوام دسترسي اون کامپيوتر رو به بعضي از درايوها يا پوشه ها قطع کنم .
طبق شکل زير ابتدا تيک simple file sharing رو برميدارم.
حالا ميام و رو يه درايو مثل G راست کليک ميکنم. تو تب sharing همونطور که از شکل زير مشخصه به صورت پيش فرض درايو به صورت مخفي به اشتراک گذاشته شده.
و اگر کاربر کامپيوتر دومي يوزر و پسورد سيستم من رو داشته باشه به راحتي ميتونه وارد کامپيوتر من بشه و تموم فايلاي من رو مشاهده ، ويرايش و يا حذف کنه. در حالي که من نميخوام اين امکان رو داشته باشه.
اگر من بخوام در شکل بالا گزينه Do not share this folder رو فعال کنم با پيغام زير مواجه ميشم.
همونطور که از پيغام بالا مشخصه اجازه اين کار به من داده نميشه. يعني دفعه بعد که کامپيوترم رو روشن کنم دوباره
اين تيک برداشته ميشه.
اگه بخوام در شکل دوم دکمه permissions رو بزنم رو بزنم و سطح دسترسي رو تععين کنم با پيغام زير مواجه ميشم.
پس امکان تععين سطح دسترسي هم براي من وجود نداره.
حالا سوال من اينه:
من چه جوري ميتونم مانع دسترسي کاربر کامپيوتر دوم به فقط يک درايو از کامپيوترم بشم؟
با توجه به اين مساله که کاربر دوم يوزر و پسورد سيستم من رو داره.
باتشکر
نمیدونم که سوالم خیلی سخته که کسی جواب نمیده یا خیلی پیش پا افتاده؟
paranoid_android
21-09-2008, 14:15
دوست عزیز در مورد سوالاتی که مطرح کردی،
تمامی پارتیشن ها بصورت پیشفرض برای دسترسی تمامی کاربران shared در نظر گرفته میشن و نوع share اونا از نوع مخفی هستش به این معنی که این نوع sharing فقط برای تنظیمات مدیریتی برای admin هستش و تغییری در نوع sharing اون نمیتونی بدی. بنابراین هر یوزری که چه بصورت local و چه از network وارد سیستمت بشه میتونه لیست پارتیشن هارو ببینه.
برای اینکه دسترسی یوزرها رو به یک پارتیشن ببندی میتونی بری به تنظیمات NTFS permissions که از طریق تب security قابل دسترس هستش. اگر دقت کنی گفتم که وضعیت شیرینگ پارتیشنها رو نمیتونی تغییر بدی. و برای قطع دسترسی باید از طریق NTFS Permissions وارد عمل بشی.
حالا وقتی وارد تب security میش دو تا پنجره میبینی که بالایی به Access Control List معروفه که اسامی گروه ها و یوزر هایی که اختیار دسترسی به پارتیشن شما رو دارن لیست شدن. که میتونی گروه یا یوزری رو توش add یا ازش remove کنی. شما میخوای دسترسی تمامی یوزرهارو به پارتیشنت ببندی درسته؟ خیلی ساده از لیست یکی یکی اسامی گروه ها رو remove میکنی تا تنها گروهی که میمونه Administrators باشه که شامل خودت هست. این یه روشه که از بیخ و بن همه چیز رو بلاک میکنی!
کار دیگه ای هم که میتونی انجام بدی اینه که به لیست گروه ها و یوزرها دست نزنی و از پنجره پایین که Access Control Entry نامیده میشه permission های تمامی گروه های کاربری جز Administrators رو قطع کنی. مثلا من برای گروه Users که شامل همه user account هایی که به سیستمت اضافه میکنی میشه حتی پرمیژن Read رو هم تیکش رو برمیدارم که به این ترتیب کلا محتویات پارتیشن رو هم نمیتونه ببینه!
این کار رو برای تک تک پارتیشن هات میتونی انجام بدی. موفق باشی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.