PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد wifi

vahooli
22-08-2008, 19:46
دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .

من با گوشیم توی خونه شبکه های وایرلس رو سرچ کردم که حدود 4 شبکه پیدا کرد که مربوط به همسایه های ما میشه .اولین سوالم اینه اونا چطوری این شبکه های وایرلس رو ایجاد کردن ؟ آیا adsl دارن و مودمشون وایر داره ؟

یکی از این شبکه ها قفل نداره که من تونستم با گوشیم بهش کانکت بشم اما خوب از لحاظ اخلاقی همچین کار خوبی نیست :31:! می خواستم ببینم آیا میشه به نوعی با کامپیوتر شخص ارتباط بر قرار کنم که بهش پیغام بدم تا بفهمم کیه ؟ چون می خوام بدونم کیه .

من آی پی شبکه رو پیدا کردم حالا با این آی پی می تونم بفهمم کدوم آی اس پی هست و از این طریق صاحبش رو بشناسم ؟

vahooli
24-08-2008, 11:18
کسی نیست :(؟؟

||SIAVASH||
25-08-2008, 18:23
با گوشی که نمیتونی !

نهایت اطلاعات رو از اینجا میتونی بیاری :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hashem_wolf
25-08-2008, 23:51
با استفاده از پروتکل tcp/.ip , netsend
میتونی به هر ای پی که پینگ داری پیغام بدی!
گوشیت اگر ویندوز موبایل داره البته!

reb
25-08-2008, 23:56
دوستان من چندتا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .

من با گوشیم توی خونه شبکه های وایرلس رو سرچ کردم که حدود 4 شبکه پیدا کرد که مربوط به همسایه های ما میشه .اولین سوالم اینه اونا چطوری این شبکه های وایرلس رو ایجاد کردن ؟ آیا adsl دارن و مودمشون وایر داره ؟

یکی از این شبکه ها قفل نداره که من تونستم با گوشیم بهش کانکت بشم اما خوب از لحاظ اخلاقی همچین کار خوبی نیست :31:! می خواستم ببینم آیا میشه به نوعی با کامپیوتر شخص ارتباط بر قرار کنم که بهش پیغام بدم تا بفهمم کیه ؟ چون می خوام بدونم کیه .

من آی پی شبکه رو پیدا کردم حالا با این آی پی می تونم بفهمم کدوم آی اس پی هست و از این طریق صاحبش رو بشناسم ؟
خودش باز گذاشته که شما حال کنی