مشاهده نسخه کامل
: [آموزش] The KMPlayer / پلیــری بــرای تمــامی فصــول
سلام..
km player من فرمت flv رو نشون نمیده.کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد؟
KLite رو نصب کردی؟ اگه نه؛ نصبش کن.
سلام دوستان.
سه تا عکس زیر رو ببینید.
اولی km هستش. دومی مدیا پلیر و سومی جت آودیو...
.
.
KM پلییر پیکسل پیکسل میکنه تصویر رو. من میخوام مثل مدیا پلییر باشه و پیکسل های تصویر معلوم نشه.
.
.
F2 رو بزن [به تنظیمات برو] و روی Reset Current Preset کلیک کن و امیدوارم درست بشه.
سلام
دانلود نسخه بتای 1437
تغییرات:
1. Support Multi Threads.
2. Fix SMC Codec.
3. Fix Error message Flash ActiveX not installed.
4. Add Open AlbumArt Button.
5. Fix freezing on Windows 7.
6. Support ASK Toolbar on 64bit.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که تو ویندوز 7 مشکل داشتن
این نسخه رو امتحان کنن
البته بتا هستش دیگه
سلام دوستان.
سه تا عکس زیر رو ببینید.
اولی km هستش. دومی مدیا پلیر و سومی جت آودیو...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن پلییر شماره یکم همیشه KM هستش. ولی با فایلهای تصویری ایم مشکل رو دارم. فرقی نمیکنه چه فرمتی و چه کیفیتی.
در زووم 100 درصد همه یکسان هستن. ولی وقتی تصویر رو دو برابر یا 200 درصد میکنم به حالت بالا در میاد تصویر.
یعنی KM پلییر پیکسل پیکسل میکنه تصویر رو. من میخوام مثل مدیا پلییر باشه و پیکسل های تصویر معلوم نشه.
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
میدونم که با دستکاری کردن تنظیمات ویدیویی میشه درستش کرد. میشه راهنمایی کنید؟
سلام..
KLite رو نصب کردی؟ اگه نه؛ نصبش کن.
F2 رو بزن [به تنظیمات برو] و روی Reset Current Preset کلیک کن و امیدوارم درست بشه.
اگر بالایی جواب نداد.
راه دیگر:46:
اگر تیک advanced menu رو زدی و وضعیت پخش رو perest normal یا perest quality بود و تصویر همچنان ایجوری بود برو تو video basic و انجا soften رو تیک بزن و ببین sharpen تیک نداشته باشه.باسه بعضی فیلم های کیفیت پایین که من دارم اینجوری میام این حالت رو از بین می برم.
گزینه های دیگر هم هست که می تونی بررسی کنی ببینی تصویر چطوری میشه.
سلام .
چند وقتیه km ، تنظیمات نورش اینجوری شده :(اولی km و دومی gom هست)
این مشکل رو هم فقط در مورد فایلای avi داره و مثلا mkv رو بدون کوچکترین مشکلی نشون میده . ممنون میشم کمکم کنید .
*hamedkhatar*
27-08-2010, 13:53
سلام .
چند وقتیه km ، تنظیمات نورش اینجوری شده :(اولی km و دومی gom هست)
این مشکل رو هم فقط در مورد فایلای avi داره و مثلا mkv رو بدون کوچکترین مشکلی نشون میده . ممنون میشم کمکم کنید .
تنظیمات نورش دستکاری شده
کنترل رو بگیر دکمه وسط ماوس رو بچرخون ببین درست میشه؟
تنظیمات نورش دستکاری شده
کنترل رو بگیر دکمه وسط ماوس رو بچرخون ببین درست میشه؟
ایول . دمت گرم مهندس :10:. حل شد . ولی من تنظیماتشم ریست کرده بودم و درست نشده بود .
بازم ممنون :11:.
shahab_f
27-08-2010, 15:13
ببخشید وقتی فونت فارسی زیرنویس رو اجق وجق نشون میده چیکار باید بکنم ؟( ویندوز 7)
*hamedkhatar*
27-08-2010, 17:54
ببخشید وقتی فونت فارسی زیرنویس رو اجق وجق نشون میده چیکار باید بکنم ؟( ویندوز 7)
هزار بار این رو من تایپ کردم دیگه خسته شدم باید یه کپی ازش بگیرم :31:
باید برید توی کنترل پنل توی قسمت region & language بعد برید توی تب administrator و بعد change system locale... اونجا persian رو انتخاب کنید و بگذارید سیستم ریست بشه
دیگه درست شده
:10:
alenkita
29-08-2010, 07:51
دوستان چطور تو km player میتونم فونت زیر نویس رو عوض کنم.
من تو برنامه crystal راحت فونت رو عوض میکنم ولی تو این برنامه نمیشه
sherlock_Holmes
29-08-2010, 22:30
اقا عجب نرم افزار پیچیده ایه این نرم افزار!
دیگه اینقدر هم نباید پیچ در پیچ باشه!
زیرنویس sub/idx رو چطور میشه روی فیلم dvd در حال پخش اجرا کرد؟
هرکاری کردم نشد که نشد!!
زیرنویس sub/idx رو چطور میشه روی فیلم dvd در حال پخش اجرا کرد؟
هرکاری کردم نشد که نشد!!
بياه، با احترام خدمت شما
البته براي Load زيرنويس ميتوني از كليد ميانبر Alt + O استفاده كني
همچنين براي حذف زيرنويس ميتوني از Right Click > Subtitle > Close Subtitle استفاده كني دوست عزيز
arash66_2m
30-08-2010, 09:08
سلام اگه من یه زیرنویس رو جلو و عقب کردم با فیلم اوکی شد آیا می تونم تو همین km player یه جوری اون زیرنویس اوکی شده رو سیو کنم یا نه ؟؟؟:31:
یه راهنمایی بکنید /.
Leon-117
30-08-2010, 18:24
سلام.من يه مشكلي دارم.وقتي برنامه رو اجرا ميكنم اين ارور رو ميده:
The specified module could not be found
sherlock_Holmes
31-08-2010, 01:57
بياه، با احترام خدمت شما
البته براي Load زيرنويس ميتوني از كليد ميانبر Alt + O استفاده كني
همچنين براي حذف زيرنويس ميتوني از Right Click > Subtitle > Close Subtitle استفاده كني دوست عزيز
یه دنیا ممنون..
آقا اونجا گفته فایلها باید هم اسم باشن! اما فیلم من avi یا divx نیست.. dvd هست! زیر نویس هم داره خودش اما زیر مانیتور پخش میشه و نمیشه دیدش!!!:18:
اینه که دانلود کردم و نمیدونم چجوری میشه هم اسمش کرد!
آقا اونجا گفته فایلها باید هم اسم باشن! اما فیلم من avi یا divx نیست.. dvd هست! زیر نویس هم داره خودش اما زیر مانیتور پخش میشه و نمیشه دیدش!!!:18:
شما با كليد هاي Ctrl + [ و Ctrl + ] ميتوني زيرنويس رو در فيلم بالا و پايين بكني
malkemid
31-08-2010, 12:58
من با پخش فایلهای rmvb مشکل دارم...کدک های لازم هم نصبه ولی ارور میده باز....مشکل از چیه؟
سلام من نمیتونم زیرنویس sub/idx رو پخش کنم
لطفا راهنمایی کنید
سلام
یکی از تم های km،ظاهرا حالت البوم رو داره که میتونی تو صفحه ی اصلیش،فولدری که الز فیلم هات انتخاب کردی رو برات پخش کنه....
ولی این قابلیت(دگمه ی اد فولدر و اینا) برا من غیر فعاله...چیکار کنم؟
من با پخش فایلهای rmvb مشکل دارم...کدک های لازم هم نصبه ولی ارور میده باز....مشکل از چیه؟
ارور چی میده؟تصویر یا متن ارور رو بزار.
پخش کننده دیگری هم داری که بتونی تست کنی؟
سلام من نمیتونم زیرنویس sub/idx رو پخش کنم
لطفا راهنمایی کنید
مسئله ات اینه روشش رو بلد نیستی یا چیز دیگری است؟
باسه نمایش
رو kmp کلیک راست کن و بعد بخش subtitle و بعد بروsubtitle langauge و انجا زیر نویس رو انتخاب کن ...اگر نیست تو همان بخش subtitle گزینه load subtitle رو بزن و فایل رو انتخاب کن و ببین پخش می کنه یا نه
arash66_2m
06-09-2010, 09:06
من می خوام زیرنویس فارسی نشون داده بشه تو Km player ولی به خط ژاپنی مدل نشون داده میشه اینو از کجا بایستی درست کنم ؟؟؟:19:
من می خوام زیرنویس فارسی نشون داده بشه تو Km player ولی به خط ژاپنی مدل نشون داده میشه اینو از کجا بایستی درست کنم ؟؟؟:19:
باسه پخش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مشکلت تو ویندوز 7 هست اینو ببین
MoH_@_MaD
10-09-2010, 18:52
دوستان سلام
من اکثر فیلم هایی که دانلود میکنم اون قسمت سیاه رنگ بالا و پایین تصویر همیشه بزرگتر از خود تصویر فیلمه میخواستم ببینم راهی هست که بشه تصویر رو بزرگتر کرد بدون از اینکه کیفیت فیلم کم بشه ؟
*hamedkhatar*
10-09-2010, 19:10
دوستان سلام
من اکثر فیلم هایی که دانلود میکنم اون قسمت سیاه رنگ بالا و پایین تصویر همیشه بزرگتر از خود تصویر فیلمه میخواستم ببینم راهی هست که بشه تصویر رو بزرگتر کرد بدون از اینکه کیفیت فیلم کم بشه ؟
شما با دکمه های Ctrl + 2 4 6 8
میتونید سایز تصویر رو همونقدر که میخوایید تغیر بدید
دکمه هایی که گفتم همون فلشهای جهت نما توی نام پد هستند
Dr.FANOOS
10-09-2010, 22:10
ویندوز من 7 هست و هیچ سازگاری با km player نداره . :41:خودم زمانی که xp داشتم فقط با این برنامه کار می کردم اما الان با vlc player دارم کار می کنم.وقتی km player رو اجرا می کنم هنگ می کنه و هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمی کنه.ویندوز هنگ نمی کنه فقط برنامه قفل می کنه!راه حلی پیشنهادی شما چیست؟:11:
*hamedkhatar*
10-09-2010, 22:24
ویندوز من 7 هست و هیچ سازگاری با km player نداره . :41:خودم زمانی که xp داشتم فقط با این برنامه کار می کردم اما الان با vlc player دارم کار می کنم.وقتی km player رو اجرا می کنم هنگ می کنه و هیچ کدوم از دکمه هاش کار نمی کنه.ویندوز هنگ نمی کنه فقط برنامه قفل می کنه!راه حلی پیشنهادی شما چیست؟:11:
وقتی برنامه قفل میکنه بعد از چند ثانیه یه ارور نمیاد که به یه فایل Dll ایراد گرفته باشه؟
اگه اینطوریه برید توش پوشه نصب برنامه و اون فایل dll رو پیدا کنید و پاکش کنید
اگه باز این اتفاق افتاد باز این کار رو تکرار کنید چون 2 تا فایل هست که باید پاک بشه
اسم فایل توی ارور نوشته میشه
من که مشکلی ندارم با 7 و km player!!!
فقط یه مشکلی که دارم اینه که وقتی این رو باز میکنم یه کانکشنی میاد که میخواد به اینترنت وصل بشه....
راستی هر کاریش میکنم میگه اخرین سنخه هستش ولی الان یه سال اتز نصبش میگذره!!!
من که مشکلی ندارم با 7 و km player!!!
فقط یه مشکلی که دارم اینه که وقتی این رو باز میکنم یه کانکشنی میاد که میخواد به اینترنت وصل بشه....
راستی هر کاریش میکنم میگه اخرین سنخه هستش ولی الان یه سال اتز نصبش میگذره!!!
برین تو تنظیمات کانکشنی که باز میشه
و never dial رو انتخاب کنید
*hamedkhatar*
11-09-2010, 19:42
برای دوستانی که مشکل dll دارند توی ویندوز سون یه توضیح کاملتر پیدا کردم که میگذارم شاید به درد خورد
از خود انجمن km برداشتم
اين پيغام براي اينه که اين افزونه Winamp با UAC در ويندوزهاي ويستا و 7 مشکل داره.
براي اينکه اين مشکل حل بشه دو کار ميتونيد انجام بدين:
1- اگه از اين افزونه استفاده نمي کنيد اين فايل(gen_ml.dll) رو از پوشه Plugins در جايي که برنامه رو نصب کرديد پاک کنيد
2- روي پوشه اي The KMPlayer در Program file راست کليک کنيد و Properties رو انتخاب کنيد در تب security روي دکمه Edit کليک کنيد بعد روي Users کليک کرده و در پايين Modify رو تيک بزنيد.
با انجام يکي از اين دو کار مشکلتون بر طرف ميشه.
ghermezeteh
11-09-2010, 20:05
راستش من یه فیلم دانلود کردم با فرمت wmv هست و حجم 698 مگا بایت
ولی با هیچ پلیری بازش نمی کنه
با kmplayer که بازش می کنم این ارور رو میده:
فیلم A Woman in Berlin (2009) DVDRIP هست از اینجا گرفتم از لینک های هات فایلش:
*hamedkhatar*
11-09-2010, 21:00
راستش من یه فیلم دانلود کردم با فرمت wmv هست و حجم 698 مگا بایت
ولی با هیچ پلیری بازش نمی کنه
با kmplayer که بازش می کنم این ارور رو میده:
فیلم A Woman in Berlin (2009) DVDRIP هست از اینجا گرفتم از لینک های هات فایلش:
اگه بافایلهای مشابه مشکلی نداری یعنی فایل موقع دانلود damage شده یعنی صدمه دیده
فکر نکنم بشه کاریش کرد
(فقط یه نظریه بود)
dimah2005
12-09-2010, 03:30
جدیدا ویندوز عوض کردم (7)
کا ام رو که دوباره نصب کردم ، بعد از پلی کردن فیلم (با هر نوع پسوندی) بعد از چند ثانیه این ارور رو میده ، که باید اکی کنم تا از شرش خلاص شم
هیچ بلای دیگه ای هم سر نمی یاره
*hamedkhatar*
12-09-2010, 09:43
کا ام رو که دوباره نصب کردم ، بعد از پلی کردن فیلم (با هر نوع پسوندی) بعد از چند ثانیه این ارور رو میده ، که باید اکی کنم تا از شرش خلاص شم
دوست عزیز همین 3 تا پست پیش توضیح دادم:
اين پيغام براي اينه که اين افزونه Winamp با UAC در ويندوزهاي ويستا و 7 مشکل داره.
1- اگه از اين افزونه استفاده نمي کنيد اين فايل(gen_ml.dll) رو از پوشه Plugins در جايي که برنامه رو نصب کرديد پاک کنيد
2- روي پوشه اي The KMPlayer در Program file راست کليک کنيد و Properties رو انتخاب کنيد در تب security روي دکمه Edit کليک کنيد بعد روي Users کليک کرده و در پايين Modify رو تيک بزنيد.
jomong666
15-09-2010, 23:28
خیلی پلیر خوبیه.
قبل از این k lite codec pack+windows media player استفاده می کردم .
ولی این هم سریعه . هم این که امکانات خوبی داره خصوصن برای زیر نویس ها .
به نظر من بهترین پلیره
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
دوستان جدیدترین ورژنش رو برای دانلود بذارن .
ممنون میشم .
ورژنی که تو پست اول بود رو دانلود کردم.
سلام
جدیدترین نسخه برنامه
KMPlayer 3.0.0.1438
Download
Latest Version ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
13.99MB
یا
*hamedkhatar*
16-09-2010, 10:04
aaaaaaaaaaaaaaaaa
امین ورژن جدید کی اومد؟
خیلی وقته؟
دارم دانلود میکنم
مرسی
aaaaaaaaaaaaaaaaa
امین ورژن جدید کی اومد؟
خیلی وقته؟
دارم دانلود میکنم
مرسی
24 ساعت : دی
سلام
چه جوری میشه توی ویندوز 7 یه کاری کرد که وقتی فیلم پخش میشه این قابلیت aero ی ویندوز به هم نریزه؟ یعنی موقع پخش نره رو basic
سلام
چه جوری میشه توی ویندوز 7 یه کاری کرد که وقتی فیلم پخش میشه این قابلیت aero ی ویندوز به هم نریزه؟ یعنی موقع پخش نره رو basic
سلام
همچین مشکلی نباید پیش بیاد
تو system properties گذاشتین که ویندوز قطعات رو شناسایی و به کامپیوتر نمره بده؟
سلام
همچین مشکلی نباید پیش بیاد
تو system properties گذاشتین که ویندوز قطعات رو شناسایی و به کامپیوتر نمره بده؟
قطعات رو شناخته نمره هم داده ولی بازم مشکل زا میشه
توی فروم kmpalayer هم گذری نگاه کردم یه عده با همین مشکل رو به رو شدن ولی راه حلی ندیدم در رابطه باهاش
مشکل حل شد
دوستانی که احیانا این مشکل رو دارین f2 رو بزنین ، بعد توی قسمت Video Processing روی تب Renderer کلیک کنین و وسط صفحه هم Renderer رو از حالت Overlay به حالت Enhanced Video Renderer یا VMR9 HQ Subtitles دربیارین هرچند امکان داره سرعتو کم کنه ولی به هر حال مشکل سوئیچ کردن بین aero و basic حل میشه
البته پیشنهاد میکنم درایور کارت گرافیکتون رو آپدیت کنین ولی اگه مثل من حالشو ندارین همین کار راه بندازه :دي
dimah2005
17-09-2010, 20:56
سلام
جدیدترین نسخه برنامه
چه فرقی کرده ؟ (محسوس)
shahab_f
20-09-2010, 11:44
چجوری میشه تعیین کرد که وقتی چپ یا راست رو میزنیم چند ثانیه عقب جلو بره ؟
*hamedkhatar*
20-09-2010, 12:16
چجوری میشه تعیین کرد که وقتی چپ یا راست رو میزنیم چند ثانیه عقب جلو بره ؟
این رو نمیدونم که بشه تعیین کرد براش ولی اگه با Ctrl عقب جلو کنی 30 ثانیه و اگه با Atl بکنی یک دقیقه عقب و جلو میکنه
به صورت عادی هم که 5 ثانیه
حالا اگه کسی میدونه میشه براش تعیین کرد بگه ما هم یاد بگیریم اتفاقا چیز بسیار بدرد بخوری هست
ممنون
*hamedkhatar*
20-09-2010, 12:22
آقا یافتم
F2 رو بزنید بعد وارد گذینه PlayBack بشید
توی همون تب General میتونید تنظیم کنید
موفق باشید
این اخطار یعنی چی؟؟؟چه جوری رفعش کنم
بهترین رندر تصویر برای وندوز سون چیه؟؟؟
*hamedkhatar*
20-09-2010, 22:09
دوست عزیز همین 3 تا پست پیش توضیح دادم:
این اخطار یعنی چی؟؟؟چه جوری رفعش کنم
بهترین رندر تصویر برای وندوز سون چیه؟؟؟
الو الو من جو جو ام :31:
الو الو من جو جو ام :31:
خوب جوجو جان جواب اونیکی سوالم بده
*hamedkhatar*
20-09-2010, 23:47
جواب اون سوال رو نمیدونم جوجو :31: :11:
من اینو ترجیح میدم VMR9 / HQ Sub
omid-p30
23-09-2010, 16:53
دوستان یک فیلم mkv دانلود کردم که سه زیرنویس به سه زبان رو در داخل خودش داره.
به طور پیش فرض بدون زیرنویس اجرا میشه و باید بعد از باز کردن فایل یکی از زیرنویس ها رو انتخاب کرد تا نشون بده.
چطور میشه کاری کرد که همیشه بعد از باز شدن ، زیرنویس مورد نظر رو هم نشون بده و دیگه نیازی نباشه هر دفعه زیرنویس رو انتخاب کرد.
ممنون.
به طور پیش فرض بدون زیرنویس اجرا میشه و باید بعد از باز کردن فایل یکی از زیرنویس ها رو انتخاب کرد تا نشون بده.
چطور میشه کاری کرد که همیشه بعد از باز شدن ، زیرنویس مورد نظر رو هم نشون بده و دیگه نیازی نباشه هر دفعه زیرنویس رو انتخاب کرد.
ممنون.
Shift + L
------------------------
ممنون.
سلام
برنامه ی MKVExtractGUI رو دانلود کنید ( یک سرچ بزنید آموزشش و ... همه چیز توی بخش هست ) بعد زیرنویس های اضافی رو استخراج کنید و فقط اونی رو نگه دارین که دوست دارین .
omid-p30
23-09-2010, 19:40
ممنون. آره پلیر خوبیه. میخوام از gom player مهاجرت کنم به این.
فقط هر پلیری که آدم بخواد استفاده کنه پاک نمیشه کرد این gom player رو، به خاطر آیکون های قشنگش که هر فرمت رو با رنگ مخصوص و اسمش نشون میده.
این برنامه نسخه ای برای ubunto یا کلا لینوکمس داره؟!!
کسی خبر داره کهع این برنامه واسه موبایل(اندورید یا ویندوز موبایل) هم هست یا نه؟
omid-p30
01-10-2010, 10:48
دوستان من زیرنویس فصل اول لاست رو از همین انجمن گرفتم که فرمتش sub و idx هست.
با gom player خونده میشه ولی با km player نه.
چطور میشه با km player هم نشون داده بشه ؟
ممنون.
سلام
رفقا من یه مشکل جالب پیدا کردم با این برنامه..
هر وقت مرورگرم بازه(فایر فاکس نسخه ی اخر!) و میزنم رو kmplayer که اجرا بشه و واسم پلی لیستم رو پخش کنه،صفحه ی باز شده توی مرورگر خود به خود میره به جیمیل من!!!به ظنرتون مشکل از چیه؟ راستی من نسخه ی اخرش رو دانلود کردم که جناب امین گذاشته بودن!
Gune Baxan
01-10-2010, 17:04
این برنامه نسخه ای برای ubunto یا کلا لینوکمس داره؟!!
کسی خبر داره کهع این برنامه واسه موبایل(اندورید یا ویندوز موبایل) هم هست یا نه؟
این برنامه نسخه ای برای لینوکس نداره. البته برنامه ای به نام KM Player برای دسکتاپ KDE هست، که برنامه ای متفاوت و به غیر از این برنامه هست.
farhad61
01-10-2010, 23:28
سلام
آقا من یه مشکلی با بعضی از فیلم های دانلودی دارم. بیشتر هم با فیلم هایی که کیفیت بالایی داره مثل mini hd مثلا مستد لایف رو دانلود کردم اما وقتی با km پخشش میکنم صدا و تصویر با هم هماهنگ نیستو البته سیستم هم تقریبا قفل میشه و عکس العمل هاش خیلی کند میشه البته سیستم ضعیفی هم ندارم cpu 2.8 full و ram768 اما باز هم جواب نمیده . میخام بدونم مشکل از ضعف سیستم من هست یا چیز دیگه ایی وجود داره
arash66_2m
02-10-2010, 23:38
من چطوری می تونم بیش از یه km player باز کنم مثلا می خوام همزمان 2-3 تا km player باز کنم و تماشا کنم :دی
مرسی/.
caca_caca888
02-10-2010, 23:55
دوستان من زیرنویس فصل اول لاست رو از همین انجمن گرفتم که فرمتش sub و idx هست.
با gom player خونده میشه ولی با km player نه.
چطور میشه با km player هم نشون داده بشه ؟
ممنون.
بعضی از زیرنویس هارو اگه اسمشونو عوض کنی خونده نمیشن.شاید قبلا اسمشونو عوض کرده بودی
Alastoor
03-10-2010, 00:08
من چطوری می تونم بیش از یه km player باز کنم مثلا می خوام همزمان 2-3 تا km player باز کنم و تماشا کنم :دی
مرسی/.
سلام
Options > Preferences > General
تیک Disallow Multiple instances رو باید بردارید
+
وقتی چند فایل رو با هم پلی میکنید ممکنه لازم بشه از رندررهای متفاوت برای هر کا ام پلیر ی که باز هست استفاده کنید :: video advanced > video renderer
mohsen_gh1991
17-10-2010, 23:50
سلام...
میخواستم بدونم میشه با km player یه فیلمو به هم چسبوند؟ الان یه فیلم دانلود کردم در 7 قسمت حالا چطوری باید این قطعاتو به هم وصل کنم؟
سلام...
میخواستم بدونم میشه با km player یه فیلمو به هم چسبوند؟ الان یه فیلم دانلود کردم در 7 قسمت حالا چطوری باید این قطعاتو به هم وصل کنم؟
سلام
برای فایل های فشرده از برنامه ی وین رر استفاده کنید
برای فایل هایی با پسوند های 01 اینا از Hjsplit
sajadrahimi72
18-10-2010, 11:49
سلام. من از kmp استفاده میکنم برنامه خیلی خوبیه اما یه مشکل پیدا کردم بعضی فایلهای تصویری (فرمتهای مختلف) وقتی اجرا میکنه تصویرش تند تموم میشه وبه انتهای فیلم میره ولی صداش پخش میشه مشکل چیه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](36).gif
2مشکل با کی ام پلیر دارم
-کی ام موقع پخش فایل های اچ دی فیلم رو بصورت اسلو موشن نشون میده .چوری میشه درستش کرد؟
-گیر کردن بعضی از فایل ها موقع عقب و جلو کردن یعنی دیگه فیلم رو پخش نمیکنه .چوری میشه درستش کرد؟
سیستم شما نمیکشه
راهی هم نیست اما بازم پلیرهای سبکتر مثل GOM رو امتحان کنید.
shahab_f
20-10-2010, 23:26
km من بعضی وقت ها یه دفعه یه سری زیرنویس انگلیسی رو نشون نمیده ، در حالی که سالم هستند و با پسوند srt
Arash4484
22-10-2010, 14:54
دوستان من یه مشکل مضحک پیش آمده برام!
باkm یا سافتهای دیگه روی 2-3 تا فیلم دانلودیم که زیرنویس میندازم, 20-30ثانیه زیرنویس عقبتر از فیلمه .
تا اینجا مشکلی نیست و زیر نویس رو با فیلم مچ میکنم.اما وقتی درست میشه ظرف چند دقیقه دوباره عقب میوفته و دوباره باید مچ شود!!!:18::18:
تمام فایلهای که این مساله رادارند AVIهستند.
لطفن اگه کسی راهی داره بگه.
دوستان من یه مشکل مضحک پیش آمده برام!
باkm یا سافتهای دیگه روی 2-3 تا فیلم دانلودیم که زیرنویس میندازم, 20-30ثانیه زیرنویس عقبتر از فیلمه .
تا اینجا مشکلی نیست و زیر نویس رو با فیلم مچ میکنم.اما وقتی درست میشه ظرف چند دقیقه دوباره عقب میوفته و دوباره باید مچ شود!!!:18::18:
تمام فایلهای که این مساله رادارند AVIهستند.
لطفن اگه کسی راهی داره بگه.
سلام
دوست عزیز احتمالا تعداد فِریم زیر نویس با فریم فیلم متفاوت هستش برای همین هی زیر نویس عقب میافته
شما باید 1 زیر نویس که فریم ریت برابری با فیلمتون داره دانلود کنین.:46:
Arash4484
22-10-2010, 23:11
سلام
دوست عزیز احتمالا تعداد فِریم زیر نویس با فریم فیلم متفاوت هستش برای همین هی زیر نویس عقب میافته
شما باید 1 زیر نویس که فریم ریت برابری با فیلمتون داره دانلود کنین.:46:
درسته-اما چون زیرنویس برای فرمت من نیست,باید فیلم برای زیر نویس هام دانلود کنم!!!:31:متاسفانه1-2 تا هم نیست
میگم باید یک راهی باشه...وقتی میشه دستی نگرش داشت...پس باید راهی باشه-مثلن تبدیل زیر نویسها؟
farhad_realmadrid
24-10-2010, 21:21
من بعضی از فیلمهای hd با پسوند mkv مشکل دارم. وقتی میخوام نگاه کنم صدا از تصویر عقب میفته یا بعضی وقتها تصویر خیلی کند پیش میره.
سیستم ماله 3 سال پیشه . چیکار کنم که خوب اجرا شه؟ باید کدک نصب کنم؟
Arash4484
24-10-2010, 23:40
من بعضی از فیلمهای hd با پسوند mkv مشکل دارم. وقتی میخوام نگاه کنم صدا از تصویر عقب میفته یا بعضی وقتها تصویر خیلی کند پیش میره.
سیستم ماله 3 سال پیشه . چیکار کنم که خوب اجرا شه؟ باید کدک نصب کنم؟
0-برنامه K-Lite Codec Pack یا هر کدک پکیج دیگه ای رو نصب کردید؟
1-با پلیر دیگه ای تست کردید؟
2-درایوراتون بروزه؟
3-توی ویندوز دیگه تست کردید؟( اگر دوتا ویندوز دارید)
در صورت پابرجا بودن مشکل بعد از تمام این کارها , مشکل از قدیمی بودن ونکشیدن cpu سیستم شماست
farhad_realmadrid
24-10-2010, 23:48
من تو لینوکس با 1پلیر اصلا مشکل نداشتم ولی زیرنویس نمیخونه.
اما تو ویندوز با بیشتر پلیر به جز power dvd تست کردم مشکل داره.ولی پاور دی وی دی ندارم.
درایور کارت گرافیک ماله 3 ماه پیشه فکر نمیکنم ربطی به این داشته باشه.
من فقط xp دارم که از ویندوز 7 سبکتره!.
اون کدک رو نصب نکردم تاثیر داره؟
Arash4484
25-10-2010, 00:11
اون کدک رو نصب نکردم تاثیر داره؟
100% اهمیت داره!
لینک دانلود:
Arash4484
25-10-2010, 00:18
من تو لینوکس با 1پلیر اصلا مشکل نداشتم ولی زیرنویس نمیخونه.
برای زیر نویس تو لینوکس از KMplayer نسخه لینوکس ویا VLCنسخه لینوکس استفاده کن:11:
farhad_realmadrid
25-10-2010, 00:55
ممنون کدک رو دانلود کردم تصویرش بهتر شد ولی هنوز صداش مشکل دارم.
الان برنامه gom player رو دانلود کردم عالی اجرا کرد!
Arash4484
25-10-2010, 01:24
ممنون کدک رو دانلود کردم تصویرش بهتر شد ولی هنوز صداش مشکل دارم.
الان برنامه gom player رو دانلود کردم عالی اجرا کرد!
GOMبا اون رد پاش :31:که حرف نداره- تنها پلیری که راحت فایلای خراب رو باز میکنه! تمام فرمتها رو میشناسه و ظاهر زیبایی هم داره!
mous3030
27-10-2010, 21:00
فایلهای فلش بر من اجرا نمیشه در حالی که با Bsplayer اجرا میشه
کداکای ویندوز سون رو هم نصب کردم
shahab_f
02-11-2010, 14:05
من k-lite codec رو نصب دارم ، اما KM player ام تصویر فایل های mkv با کدک x264 فکر میکنم رو پخش نمیکنه . اما window media player پخش میکنه ، یعنی کدکش هست ، KM استفاده نمیکنه ازش
Dark Soul
02-11-2010, 14:33
من k-lite codec رو نصب دارم ، اما KM player ام تصویر فایل های mkv با کدک x264 فکر میکنم رو پخش نمیکنه . اما window media player پخش میکنه ، یعنی کدکش هست ، KM استفاده نمیکنه ازش
یک سری اینجا بزن ببین کمکت می کنه ؛
سلام دوستان .
میخواستم ببینم چطوری میشه روی فیلم ۲ تا زیرنویس رو باز کرد . من میخوام مثلا بالا انگلیسی باشه و پایین فارسی و وقتی که زیرنویس فارسی داره پخش میشه از Add Multiple Subtitles میرم و انگلیسی رو لود میکنم ولی اتفاقی نمیفته و همچنان همون فارسی پخش میشه . چیکار باید بکنم ؟. و اینکه چجوری میتونم محل قرار گرفتن ۲ تا زیرنویس رو تنظیم کنم ؟
ممنون.
shahab_f
03-11-2010, 23:17
کلیک راست سپس
subtitle > subtitle languages > 2nd subtitle > load subtitle
Little Sparrow
05-11-2010, 09:38
دوستان با دکمه های راست و چپ Arrow keys فیلم رو جلو و عقب می کنم.ولی خیلی جلو یا عقب میره.
نمی تونم اون مقدار زمانی که با این دکمه ها تغییر می کنه رو کم کنم؟ممنون.
Gune Baxan
05-11-2010, 10:39
دوستان با دکمه های راست و چپ Arrow keys فیلم رو جلو و عقب می کنم.ولی خیلی جلو یا عقب میره.
نمی تونم اون مقدار زمانی که با این دکمه ها تغییر می کنه رو کم کنم؟ممنون.
F2 رو بزن برو توی تنظیمات. در قسمت General گزینه Playback رو انتخاب کن. اونجا مقدار رو میتونی کم و زیاد کنی.
دوستان با km playerمیشه از فیلم عکس انداخت؟
تو ویندوز مدیا که میگن با ctrl+iمیشه عکس انداخت برا من که نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
arash66_2m
05-11-2010, 14:23
دوستان با km playerمیشه از فیلم عکس انداخت؟
تو ویندوز مدیا که میگن با ctrl+iمیشه عکس انداخت برا من که نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
چرا نمیشه میشه با ctrl + e راحت میتونید عکس بگیرین /.:27:
سلام
دوستان نمی دونم چرا تازگی ها وقتی یک فیلمی،کلیپی را عقب و جلو می کنم با پیغام زیر روبرو میشم:
ممنون اگه کسی راهنمایی کنه.
بای
black.assassin
14-11-2010, 16:24
یه سوال کوچیک . کیفیت فیلم های mkv من تو ویندوز 7 کمتر از xp هست . مشکل چیه ؟ البته غیر از mkv هم بعضی از فیلم های کیفیت متوسط رو خیلی بد نشون می ده km . ولی رو xp خیلی عالیه .
caca_caca888
14-11-2010, 16:33
سلام
من قدیما با جلو عقب کردن فیلم تو kmplayer مشکلی نداشتم.
اما الان یه خرده که بیش از حد جلو عقب کنم فیلم گیر میکنه...و باید دوباره ازش خارج شم و دوباره بازش کنم!
مشکل از چیه؟
قدیما اینطوری نبود(چند ماه پیش)
caca_caca888
14-11-2010, 21:10
برای اینکه از فیلم با زیرنویسش عکس بگیریم چی باید بکنیم؟
برای اینکه از فیلم با زیرنویسش عکس بگیریم چی باید بکنیم؟
سلام
برنامه رو باز کنید و F2 رو بزنید این گزینه ها رو تیک بزنید
subtitle processing - draw to image itself
subtitle processing - alignment - display subtitles on video image
:20:
دوستان جدیدا ctrl+e رو میزنم میخوام از فیلم عکس بگیرم با پیغام زیر مواجه میشم
اقا نسخه ی جدیدش اومد...الان دانلودش تموم شد ولی من یه مشکل بزرگ دارم:
حتی ویدیو های و فیلم های با کیفیت اچ دی ام هم دارن شطرنجی پخش میشن!!الته زیاد هم شطرنجی نیستن ولی خوب کا ام همیشه اونا رو بدون مشکل پخش میکرده....رزلوشن هم همونه....درضمن،بعد از نصب،من که تغییر خاصی رو ندیدم!!
سلام
دوستان بهترین تنظیمات برای رسیدن به بهترین کیفیت تصویر رو کسی می تونه عکس بگیره؟
مثلا Video Render و fil*ter های مختلف
با تشکر فراوان
اقا نسخه ی جدیدش اومد...الان دانلودش تموم شد ولی من یه مشکل بزرگ دارم:
حتی ویدیو های و فیلم های با کیفیت اچ دی ام هم دارن شطرنجی پخش میشن!!الته زیاد هم شطرنجی نیستن ولی خوب کا ام همیشه اونا رو بدون مشکل پخش میکرده....رزلوشن هم همونه....درضمن،بعد از نصب،من که تغییر خاصی رو ندیدم!!
احتمال داره باگ یا مشکل کدک باشه...اگر مسئله داری رو نسخه قدیم برگرد.( من هنوز نسخه ام رو اپدیت نکردم:31:)
سلام
دوستان بهترین تنظیمات برای رسیدن به بهترین کیفیت تصویر رو کسی می تونه عکس بگیره؟
با تشکر فراوان
بستگی به سخت افزارها و نوع فایل ها و کدک هایی که در فایل ها داری فرق می کنه.
خودت یکم ور بری معمولا بهترین حالت رو می تونی پیدا کنی.:46:
Dark Soul
20-11-2010, 23:50
سلام
با تشکر فراوان
برای Video Render خودت باید امتحان کنی ببین با کدوم یکی کیفیت بهتری داری .
در مورد فیلترها زیاد نمی دونم اما برای کیفیت ،انتخاب دکودر مناسب خیلی تاثیر داره.
Golbarg01
21-11-2010, 01:24
وقتی دو تا زیرنویس رو همزمان با هم میاریم رو فیلم و تماشا می کنیم چجوری زیرنویس دوم رو حرکت بدیم در تصویر؟
مثلا ببریمش بالاتر یا پایین تر یا روی نوار سیاه فیلم؟
چون دکمه های Ctrl+[] رو که می زنیم فقط زیرنویس اول جابجا میشه
Little Sparrow
26-11-2010, 12:20
کجا می تونم نسخه 3.0.0.1439 رو پیدا کنم برای دانلود؟
caca_caca888
26-11-2010, 12:37
دوستان کسی جوابی برای گیر کردن برنامه وقتی که فیلمو عقب جلو میکنیم نداشت؟
وقتی که عقب جلو میکنم یهو برنامه گیر میکنه (یه صحنه هی تند تند تکرار میشه صداشم با صحنه تکرار میشه اما زیرنویس فیلم همچنان ادامه پیدا میکنه) . و مجبورم دوباره فیلم رو اجرا کنم.(برای خروج از برنامه یا باید از تسک منیجر استفاده کنم یا این که از اون پایین رو برنامه راست کلیک کنم (اون پایین منظورم کنار start هست) و برنامه رو کلوز کنم که با یه پیام end now مواجه میشم (عین همون تسک منیجر)
Variable
26-11-2010, 12:53
سلام .
1- من وقتی یه mp3 هم با این نرم افزار باز می کنم . کلا نرم افزار هنگ می کنه ..
2- وقتی یه فیلم mkv باز می کنم . زیرنویس ها نسبت به صدا یا تصویر عقب جلو هستن. گاهی هم صدا از تصویر جلو می افته ..
کلان من از دیدن mkv و استفاده از kmplayer محرومم .
Golbarg01
26-11-2010, 19:14
جدیدترین ورژن این نرم افزار چیه؟
ضمنا این سوالم رو دوباره تکرار می کنم:
وقتی دو تا زیرنویس رو همزمان با هم میاریم رو فیلم و تماشا می کنیم چجوری زیرنویس دوم رو حرکت بدیم در تصویر؟
مثلا ببریمش بالاتر یا پایین تر یا روی نوار سیاه فیلم؟
چون دکمه های Ctrl+[] رو که می زنیم فقط زیرنویس اول جابجا میشه
farhad_persona
26-11-2010, 22:07
سلام
دوست عزیز تو برنامه media player Classic هم میشه کاری کرد که از فریم با زیرنویسش عکس گرفت؟
راستی بچه های نسخه های جدید KM فایل های M2ts یا همون بلوری رو اجرا میکنن؟
dimah2005
27-11-2010, 23:45
کجا می تونم نسخه 3.0.0.1439 رو پیدا کنم برای دانلود؟
تو گزینه های خود برنامه اپدیت داره ، به راحتی می تونید اپدیت کنید (کل برنامه رو دوباره دانلود می کنه)
دوستان کسی جوابی برای گیر کردن برنامه وقتی که فیلمو عقب جلو میکنیم نداشت؟
وقتی که عقب جلو میکنم یهو برنامه گیر میکنه (یه صحنه هی تند تند تکرار میشه صداشم با صحنه تکرار میشه اما زیرنویس فیلم همچنان ادامه پیدا میکنه) . و مجبورم دوباره فیلم رو اجرا کنم.(برای خروج از برنامه یا باید از تسک منیجر استفاده کنم یا این که از اون پایین رو برنامه راست کلیک کنم (اون پایین منظورم کنار start هست) و برنامه رو کلوز کنم که با یه پیام end now مواجه میشم (عین همون تسک منیجر)
برا منم همین جوریه بعد از هر بار نصب کردن ،
انقدر باهش ور می ری تا درست میشه، چندین بار این جوری شدم ، مثل همین الان که اپدیتش کردم ،
شما هی تنظیمات برنامه رو رسیت کن (چند تا گزینه داره) درست میشه ، نمی دونم شایدم به مرور زمان خودش درست شد
----
هر کاری که این سری کردم و بعدش درست شد حتما میام اینجا می گم که هم دفعه بعد یادم نره چه جوریه هم شما استفاده کنید
dimah2005
29-11-2010, 19:26
@caca_caca888
-----
حل مشکلات عقب و جلو کردن فیلم بعد از نصب برنامه ، f2 را بزنید Reset current preset رو بزنید ، برنامه رو ببندید و دوباره باز کنید (باید اسکین برنامه به حالت دیفالت برگرده )
اگه نشد یه بار دیگه انجام بدید، (خودم دوبار انجام دادم)
رضاکلاته
29-11-2010, 23:04
فایل فارسی کردن kmplayerروازکجا میتونم پیدا کنم؟
*hamedkhatar*
29-11-2010, 23:29
فایل فارسی کردن kmplayerروازکجا میتونم پیدا کنم؟
خدمت شما
David.Jn
02-12-2010, 12:50
زیر نویس های فیلمهام نمایش داده نمیشه
حتی با ریلود و مرج کردن
این علامت سبز که واسه نمایش زیرنویس توی قسمت سیستم تری میاد واسم وجود نداره
caca_caca888
02-12-2010, 12:54
حتی با ریلود و مرج کردن
احتمالا مشکلت این نیست.ولی گفتنش ضرر نداره...
alt+x رو بزن...
David.Jn
02-12-2010, 13:31
احتمالا مشکلت این نیست.ولی گفتنش ضرر نداره...
alt+x رو بزن...
نه دوست عزیز تمام اینهارو چک کردم
حتی تنظیمات klite رو هم واسه direct vob sub هم رو Always قرار دادم ولی باز تاثیری نداشت
caca_caca888
03-12-2010, 00:37
سلام
ممنون
اون موقع که اینو گفتید درست شد.
اما الان هر کاری میکنم دیگه نمیشه!
میشه راهنماییم کنید؟
David.Jn
03-12-2010, 17:55
حتی با ریلود و مرج کردن
یعنی مشکل از چی میتونه باشه
الان هردوشون رو هم دوباره نصب کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست
caca_caca888
03-12-2010, 18:16
یعنی مشکل از چی میتونه باشه
الان هردوشون رو هم دوباره نصب کردم ولی هنوز مشکل پابرجاست
الان تنها چیزی که یادم میاد همینه...
زیرنویست اگه پسوندش sub یا نمیدونم چی باشه در صورت rename کردن نمایش داده نمیشن.باید دوباره اسم خودشو بذاری... البته احتمالا زیرنویسای زیادی امتحان کردی.پس اینم نیست!:11:
اون سبزی که گفتی کجاس؟
David.Jn
03-12-2010, 18:56
زیر نویس ها srt هستن
با رینیم کردن بدون لود دستی خد به خد نمایش داده میشن
منظورم از direct vobsub اینه:
farhad_persona
04-12-2010, 00:11
بچه ها من هر وقت فایلی رو پلی میکنم پنجره دایال آپ کانکشن میاد و از من میخوام کانکت بشم.
چه طور میتونم از شر این پیغام خلاص بشم؟
دوستان این ارور برای چیه و راه حل داره یا نه؟
این فایل با media player classic هم باز نشد.
saeid127
06-12-2010, 11:35
بچه ها من هر وقت فایلی رو پلی میکنم پنجره دایال آپ کانکشن میاد و از من میخوام کانکت بشم.
چه طور میتونم از شر این پیغام خلاص بشم؟
به این مسیر برو:
control panel>internet options>connections
گزینه Never dial a connection رو انتخاب کن و ok رو بزن.
دوستان این ارور برای چیه و راه حل داره یا نه؟
این فایل با media player classic هم باز نشد.
عزیز فایلت مشکل داره.
tirdad_60
07-12-2010, 19:38
سلام
چرا در هنگام پخش فرمت avi صدایی مثله روبات با صدای فیلم قاطی میشه؟
Turk Oghlan
07-12-2010, 20:41
تصویر رو می خوام 90 درجه چرخش بدم،چکار کنم؟(فیلم با دوربین موبایل ضبط شده،موقع فیلمبرداری هم گوشی در حالت ایستاده بوده،الان برای دیدنش باید 90 درجه بچرخه.)
Dark Soul
08-12-2010, 11:36
تصویر رو می خوام 90 درجه چرخش بدم،چکار کنم؟(فیلم با دوربین موبایل ضبط شده،موقع فیلمبرداری هم گوشی در حالت ایستاده بوده،الان برای دیدنش باید 90 درجه بچرخه.)
Right Click -> Video (Basic) -> Screen Rotation
Turk Oghlan
08-12-2010, 17:32
Right Click -> Video (Basic) -> Screen Rotation
نیافتم! میشه ریزتر راهنمایی کنین؟
caca_caca888
08-12-2010, 17:45
نیافتم! میشه ریزتر راهنمایی کنین؟
با kmplayer پخشش کن
رو صفحه راست کلیک کن
برو به: Video (Basic)
بعدشم برو به:Screen Rotation
Gune Baxan
08-12-2010, 22:53
با kmplayer پخشش کن
رو صفحه راست کلیک کن
برو به: Video (Basic)
بعدشم برو به:Screen Rotation
این گزینه رو در نسخه قدیمی پیدا کردم، ولی گویا در نسخه جدید جاش عوض شده، هر چی هم گشتم پیداش نکردم. :41:
meisam317
15-12-2010, 00:27
سلام دوستان ، من با هیچ برنامه ای نمی تونم زیر نویس های فارسی رو تماشا کنم . نگین که یونیکد فعال نیست چون فعالش کردم از regional option و فارسی رو فعال میکنیم و ..... :13:
لطفا منو راهنمایی کنین ممنون میشم:11:
دوستان kmplayer و دیگر player هام فرمت های rmvb رو صداش رو پخش نمیکنه کدینک ها رو هم نصب کردم میشه راهنماییم کنید؟
هر چی کد نصب کردید حذف کنید خود real player رو نصب کنید و بعد فیلم رو با km اجرا کنید.
من کلا همیشه با KM Player فیلم میبینم ، اما بعد از نصب ویندوز 7 وقتی فیلم هایی که قبلا میدیدم رو بالا آوردم دیدم صفحشون خیلی خیلی روشن شده ! با دکمه ی Z از روشنایی صفحه ها کم کردم ولی بازم خیلی بد هستش ! یعنی به وضوح احساس میکنم که انگار کیفیت فیلم ها اومده پایین و روشن تر و مسخره تر شد ! چیکار باید بکنم ؟
David.Jn
25-12-2010, 08:54
دوستان جدیداً وقتی میخوام با KMP صدای یه فیلم رو عوض کنم کل تصویر به هم میریزه و مثل تلویزیونی میشه که آنتنش دستکاری شده:دی
aluminum
25-12-2010, 22:18
دوستان جدیداً وقتی میخوام با KMP صدای یه فیلم رو عوض کنم کل تصویر به هم میریزه و مثل تلویزیونی میشه که آنتنش دستکاری شده:دی
میخواهی تنظیمات رو به حالت اول برگردون ببین درست میشه؟!!!
David.Jn
25-12-2010, 23:19
میخواهی تنظیمات رو به حالت اول برگردون ببین درست میشه؟!!!
ریست کردم ولی باز همونجوریه:5:
aluminum
25-12-2010, 23:24
عوض کردم ولی دیگه Audio ندارم که زبان صدا رو عوض کنم
من متوجه نشدم با اینکه ریست کردید تنظیمات رو باز هم صدا ندارید؟ قبل داشتید؟
میخواهی راحتترین راه رو برو این ورژن جدیدش رو نصب کن.من قبلا با ورژنهای قدیمی یکسری مشکل داشتم ولی این ورژن جدیدش خوبه.این رو هم امتحان کن 3.0.0.1439
David.Jn
27-12-2010, 19:15
من متوجه نشدم با اینکه ریست کردید تنظیمات رو باز هم صدا ندارید؟ قبل داشتید؟
میخواهی راحتترین راه رو برو این ورژن جدیدش رو نصب کن.من قبلا با ورژنهای قدیمی یکسری مشکل داشتم ولی این ورژن جدیدش خوبه.این رو هم امتحان کن 3.0.0.1439
نه مشکل پخش نشدن صدا نیست
مشکل خراب شدن تصویره
البته الان درست کردمش
با زدن Ctrl+F درست میشه
توی ویندوز 7 وقتی در منوی تسک بار روی KM Player کلیک راست میکنم آخرین فایل های باز شده رو میاره ...
چیجوری میتونم این قسمت رو بردارم ؟
Gune Baxan
29-12-2010, 22:13
توی ویندوز 7 وقتی در منوی تسک بار روی KM Player کلیک راست میکنم آخرین فایل های باز شده رو میاره ...
چیجوری میتونم این قسمت رو بردارم ؟
این مساله مال خود ویندوز 7 است. برای غیرفعال کردنش، روی تسک بار راست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید. در پنجره باز شده به تب Start Menu برید و از اونجا تیک گزینه Store and display recently opened items in the Start menu and the taskbar رو بردارید.
Turk Oghlan
30-12-2010, 21:11
Gune Baxan
30-12-2010, 23:52
ابتدا دکمه F2 رو بزنید و وارد تنظیمات بشید. از سمت چپ Video Processing / Basic Video Filters رو انتخاب کنید. حالا در سمت راست با استفاده از حالتهایی که در Screen Rotation هست میتونید میزان چرخش تصویر رو انتخاب کنید.
بعضی وقتا زیرنویسای فارسی به صورت حروف درهم برهم و بی معنی نشون داده میشه دلیلش چیه؟
Golbarg01
05-01-2011, 17:30
از صفحه kmplayer چجوری عکس بگیریم؟
مثلا از فیلم در حال پخش
از صفحه kmplayer چجوری عکس بگیریم؟
مثلا از فیلم در حال پخش
ctrl + E
از تو منوها هم میتونید تنظیماتش رو پیدا کنید
jomong666
06-01-2011, 13:05
سلام اقا نسخه ی جدیدش رو می خوام نصب کنم nsis error می ده
سلام رفقا....
اقا من دو تا مشکل دارم! ولی دومی مهم تره پس دومی رو اول میگم:
2-وقتی اهنگی رو از پلی لیست پخش میکنم،یه پنجره ی انتخاب اهنگ میاره!!!اون مزاحمه! خوب تو پلی لیست گذاشتم دیگه؟ قبلا این مشکل نوبد،این جدیدا خبر مرگش پیدا شده...
1-من بخطار برخی مشکلات!(همین بالایی!) برنامه رو از نو نصب کردم!! حالا پلی لیستم پریده....مجبورم برم تو سیصد کیلومتر ادرس،و پلی لیست رو اجرا کنم....مشکل اینه که هر کاریش میکنم(کپی تا ایجاد البوم جدید و اینا) نمیشه....چجوری میتونم همون رو به عنوان یه پلی لیست اضافه بکنم؟!!
اضافه میشه که پلی لیست یه لیست 250 اهنگی از یه درایو 150 گیگ پر از ام پی تری و ویدیو هست و پیدا کردن دوباره ی اهنگ ها کار حضرت فیله...
پ.ن: پلی لیست،تا مدتی بعد از اینکه برنامه رو دوباره نصب کردم بدون مشکل کار داد،ولی دو سه روزی میشه که داره اذیت میکنه و اون پنجره ی مزاحم رو بالا میاره!!
یک سوال :
چیجوری میشه در Km Player سرعت پخش رو انقدر پایین آورد ( به خصوص در Listeting های زبان انگلیسی ) که کلمه به کلمه ی صحبت قابل تشخیص باشه ؟
ممنون ...
ممنون از جواب کامل و سریعتون !!
سلام دوستان.
چه جوری باید K-Lite Codec Pack و K-Lite Mega Codec Pack رو نصب و استفاده کرد؟مثلا من KM player دارم این فرمت های قابل پخششو بالا می بره؟
نصبش پیچیدست.
اجرا کردن زیرنویس هم مربوط به این کودک ها است؟چون من با KM player هر زیر نویسی رو دانلود کردم توی برنامه با فیلم Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 2010 TS XviD Kingdom Release
خراب نشون میداد یعنی این جوری به جای این که فارسی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a n i m p a r a d i s e .org/images/farida/85.jpg
ولی برای بعضی فیلم ها هم شانسی درست در میاد.
مشکل از پلیر هست؟
چه جوری باید K-Lite Codec Pack و K-Lite Mega Codec Pack رو نصب و استفاده کرد؟مثلا من KM player دارم این فرمت های قابل پخششو بالا می بره؟
قابلیت پخش رو همچین که بخوای بالا نمیبره ...
و در مورد نصب هم بگم کاری نداره که ! کجای نصب این برنامه ها مشکل داری دوست من ؟
اجرا کردن زیرنویس هم مربوط به این کودک ها است؟چون من با KM player هر زیر نویسی رو دانلود کردم توی برنامه با فیلم Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 2010 TS XviD Kingdom Release
خراب نشون میداد یعنی این جوری به جای این که فارسی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a n i m p a r a d i s e .org/images/farida/85.jpg
ولی برای بعضی فیلم ها هم شانسی درست در میاد.
مشکل از پلیر هست؟
ویندوز شما چیه ؟
در بقیه فیلم ها هم همین مشکل اغلب براتون پیش میاد ؟
به control panel برید,تو قسمت clock,language اونجا change dispy language رو انتخاب کنید تو تب adminstertrative رو change system location کلیک کنید وتوlocal system location بین گزینه ها persian رو انتخاب کنید وok.سیستم رو ریستارت کنید.
یک سوال :
چیجوری میشه در Km Player سرعت پخش رو انقدر پایین آورد ( به خصوص در Listeting های زبان انگلیسی ) که کلمه به کلمه ی صحبت قابل تشخیص باشه ؟
ممنون ...
وقتی برنامه بازه f2 رو بزن قسمت audio prosscessing و در زیرمجموعه basic audio filters صفحه ای میاد که در قسمت audio timescale با کشیدن میله ابزار به سمت چپ میتونی صدا رو بصورت اسلوموشن دربیاری. البته تبعا در این حالت کیفیت صدا افت داره.
سلام دوستان.
نصبش پیچیدست.
خراب نشون میداد
هر پلیری ویژگی خاص خودشو داره. من یه dvd زیرنویس دار رو با power dvd که در اینخصوص معروفه و kmplayer نتونستم زیرنویسشو فعال کنم. ولی با k lite mega این مشکل براحتی حل شد. نصب برنامه اخیر هم خیلی سادست کافیه آخرین نسخشو دانلود و موقع نصب تمام تیکهای مربوط به فرمتهای صوتی و تصویری رو فعال کنی.
هر پلیری ویژگی خاص خودشو داره. من یه dvd زیرنویس دار رو با power dvd که در اینخصوص معروفه و kmplayer نتونستم زیرنویسشو فعال کنم. ولی با k lite mega این مشکل براحتی حل شد. نصب برنامه اخیر هم خیلی سادست کافیه آخرین نسخشو دانلود و موقع نصب تمام تیکهای مربوط به فرمتهای صوتی و تصویری رو فعال کنی.
سلام.مشیه بیشتر راهنمایی کنید؟
یعنی k lite خودش یه پلیره؟یا به KM player قابلیت اضافه می کنه؟
مشکل زیر نویس رو حل میکنه؟خیلی اعصابم خرد کرده.
منظورم اینه که زیر نویس ها رو این طوری نشون میده:
ãÚÏä ãÓ "ãÇ-Ïä" , åäÏ
Alijo0on
22-01-2011, 15:01
سلام
من Km Player رو آخرین ورژن شو که تو دی وی دی های نرم افزاری کینگ جدیده هست نصب کردم
موقع پخش فیلم وقتی زیرنویس درگ میکنم توی برنامه اصن نشون نمیده هر کاریم کرده اوکی نشد
لود کردم باز نشد ، ...
اما ورژنهای قبلشو نصب میکنم با زیرنویس مشکلی ندارم ، کسی میدونه چاره چیه ؟
omid-p30
22-01-2011, 15:52
ãÚÏä ãÓ "ãÇ-Ïä" , åäÏ
نخیر پلیر نیست بلکه کدک های کامل پخش رو روی سیستم نصب میکنه که در این صورت هر پلیری من جمله km player میتونه از اونها استفاده کنه.
البته k lite خودش یک مدیا پلیر کلاسیک رو هم داره که نصبش دلبخواهی هست.
مشکل زیرنویست هم ربطی به این مسای نداره و باید یونیکد سیستم رو فارسی کنی.
control panel...regional and language options... advanced...farsi...ok
ãÚÏä ãÓ "ãÇ-Ïä" , åäÏ
همونطور که دوستمون گفتند هرکدوم از این برنامه ها یه پلیر جداگانه است که مکمل هم نبوده و هیچ ارتباطی بهم ندارند. مشکل شما هم به احتمال بسیارزیاد مربوط به تنظیمات زبان فارسی ویندوزت هست.
در ضمن اگه از ویندوز نبود میتونی این تنظیمات برنامه رو عوض کنی:
Pedy.Spider
23-01-2011, 15:57
من نزدیک چهار ساله که از kmplayer استفاده میکنم. تا به حال هیچ امکانی نبوده که نیاز داشته باشم و این برنامه نداشته باشه!
caca_caca888
23-01-2011, 16:03
من نزدیک چهار ساله که از kmplayer استفاده میکنم. تا به حال هیچ امکانی نبوده که نیاز داشته باشم و این برنامه نداشته باشه!
دو زیرنویس بندازی سر فیلم.بتونی طوری با دکمه ها کار کنی که فقط زیرنویس بالا بره جلو یا عقب یا فقط پایین.
هر دو باهم میره...
شایدم باشه.اگه میدونی بهم بگو...
yoosef_st
23-01-2011, 19:54
دو زیرنویس بندازی سر فیلم.بتونی طوری با دکمه ها کار کنی که فقط زیرنویس بالا بره جلو یا عقب یا فقط پایین.
هر دو باهم میره...
شایدم باشه.اگه میدونی بهم بگو...
دیگه شما خیلی توقعت زیاده داداش!
مدیا پلیر و خیلی از پلیرهای دیگه با اون همه ادعاشون حتی یدونه زیرنویس رو هم نمایش نمیدن.
حالا شما 2 تا 2 تا زیرنویس نمایش میدی، میخوای دونه دونه زمان بندیش رو هم تغییر بدی؟
دمت گرم!:10:
dimah2005
23-01-2011, 22:38
دیگه شما خیلی توقعت زیاده داداش!
مدیا پلیر و خیلی از پلیرهای دیگه با اون همه ادعاشون حتی یدونه زیرنویس رو هم نمایش نمیدن.
حالا شما 2 تا 2 تا زیرنویس نمایش میدی، میخوای دونه دونه زمان بندیش زروه تغییر بدی؟
دمت گرم!:10:
خیلی هم لازمه خیلی ، حتی بیشتر
yoosef_st
23-01-2011, 22:55
خیلی هم لازمه خیلی ، حتی بیشتر
چرا اینهمه لازمه انوقت؟
سلام
من ورژن 3 این نرم افزار رو دان کردم و موقع نصب کد فعال سازی می خواد. اینو از کجا باید بیارم؟
matarsaak
23-01-2011, 23:36
چطور میشه توی این KMPlayer 3.0.0.1439 ویدیو رو Rotate کرد یا چرخوندش؟
یه فیلم دارم،صداش 6 کاناله هستش.منتها تو kmplayer وقتی پخش میکنم به شدت نویز داره و تق تق میکنه.فیلم هم بلوری ریپ هست و مشکل از کیفیت صداش نیست.میشه درستش کرد؟
omid-p30
24-01-2011, 20:08
سلام
من ورژن 3 این نرم افزار رو دان کردم و موقع نصب کد فعال سازی می خواد. اینو از کجا باید بیارم؟
تا اونجا که من میدونم این برنامه رایگان هست. شما از کجا دانلودش کردید ؟
good boy 2010
25-01-2011, 01:19
سلام
نمی تونم صدای فیلم های rmvb با kmplayer ببینم با نرم افزارای دیگه هم زیر نویس نمیاد چیکار کنم؟:41:
صدای فیلم در فایلهای rmvb ویژگی خاصی نداره. در تنظیمات برنامه به قسمت audio برو و تمام گزینه ها رو به حالت پیش فرض در بیار . اگه میخای از k lite mega که تمام فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنه استفاده کنی تنظیمات برنامه باید به شکل زیر باشه:
good boy 2010
25-01-2011, 16:19
ممنون از لطفتون ولی می خوام توی kmplayer ببینم ولی توی audio چیزی پیدا نکردم حتی gomplayer هم rm بی صدا نشون میده و توی k lite player هم زیر نویس های rm نشون نمیده نمیدونم چیکار کنم؟:11:
*hamedkhatar*
27-01-2011, 09:49
سلام
من یه مشکل تو KmPlayer دارم اونم اینه که وقتی یه سری از فیلمهای DVD رو مثل قهوه تلخ توش اجرا میکنم با کیفیت خیلی بد نشون میده یعنی روی تصویر خطهایی به صورت افقی هستند
و با پلیرهای دیگه این مشکل رو ندارم
علت چیست؟
باید چکار کنم که درست بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Black Prince
27-01-2011, 10:22
سلام
من یه مشکل تو KmPlayer دارم اونم اینه که وقتی یه سری از فیلمهای DVD رو مثل قهوه تلخ توش اجرا میکنم با کیفیت خیلی بد نشون میده یعنی روی تصویر خطهایی به صورت افقی هستند
و با پلیرهای دیگه این مشکل رو ندارم
علت چیست؟
باید چکار کنم که درست بشه؟
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
وسط برنامه کلیک راست کن روی Options کلیک کن، Advanced Menu رو فعال کن،
دوباره وسط برنامه کلیک راست کن، برو روی گزینه Video Advanced، بعد برو روی گزینه Video Renderer, حالا یکی از این گزینه ها رو انتخب کن.
من میزارم روی VMR9 Renderless HQ
ببین کدومش نتیجه بهتری میده...:11:
dimah2005
27-01-2011, 19:55
چرا اینهمه لازمه انوقت؟
باید موقعیتشش برات پیش بیاد تا بفهمی ، وقتی هم نسخه فیلمت داغونه و هم زیر نویساش ، با هیچ کلکی هم درست نمیشن ، می بینی که لازمه
یه چند باری لازم شده برا من
سلام
من بعضي فيلم ها رو كه باهاش باز مي كنم
اين صفحه مياد و باز نميشه
ولي با پليرهاي ديگه كارم راه مي افته
آخرين ورژن ffdshow رو هم نصب كردم بازم نشد
چي كار كنم ؟
مرسي
Ali*Reza
02-02-2011, 10:51
آخرین نسخه چه شماره ایه؟
omid-p30
02-02-2011, 13:30
سلام
من بعضي فيلم ها رو كه باهاش باز مي كنم
اين صفحه مياد و باز نميشه
ولي با پليرهاي ديگه كارم راه مي افته
آخرين ورژن ffdshow رو هم نصب كردم بازم نشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچي كار كنم ؟
مرسي
ورژن آخر K lite mega رو نصب کن به احتمال زیاد درست بشه.
آخرین نسخه چه شماره ایه؟
3.0.0.1439
reza3600
03-02-2011, 15:07
سلام
چه طوری برای اهنگ هام یه البوم درست کنم و طوری البوم رو تنظیم کنم که بعد از تموم شدن یک اهنگ بره توی اهنگ بعدی توی همون البوم و در اخر البوم تکرار بشه؟
ممنون
good boy 2010
03-02-2011, 22:23
ممنون از لطفتون ولی می خوام توی kmplayer ببینم ولی توی audio چیزی پیدا نکردم حتی gomplayer هم rm بی صدا نشون میده و توی k lite player هم زیر نویس های rm نشون نمیده نمیدونم چیکار کنم؟:11:
کسی نبود مرا یاری کند plz :19:
ببین این برنامه میتونه کارتو راه بندازه؟
اینم لینک دانلودش:
سلام
یه سری قسمت های سریال گرفتم با فرمت mkv
الان که میخوام ببینم صفحه سیاه میاد هیچی نمیاره صداش هم نمیاد
قبلا سریال های دیگه با فرمت mkv دیده بودم
نمیدونم چشه !
کسی نظری نداره ؟
aluminum
06-02-2011, 21:02
دوستان یک سوال؟
چه جوری میشه توی این پلیر همزمان دو یا چند زیرنویس رو دید
مثلا یکی بالای و یکی پایین؟!!
Golbarg01
07-02-2011, 15:34
من در ویندوز سون فیلم های با فرمت mkv رو که با kmplayer میذارم درست پخش نمی کنه ولی همون فیلم رو با ویندوز مدیا پلیر یا جت آئودیو که پخش می کنم مشکلی نداره علتش چیه؟
چون در ویندوز ایکس پی kmplayer فیلم های mkv رو هم بدون مشکل پخش می کنه
ورژنش 2.9.4.1435 هست.
دوستان یک سوال؟
زیرنویس دوم رو زیر زیرنویس اول کپی کن (با نت پد باز کن و کپی کن)
من در ویندوز سون فیلم های با فرمت mkv رو که با kmplayer میذارم درست پخش نمی کنه ولی همون فیلم رو با ویندوز مدیا پلیر یا جت آئودیو که پخش می کنم مشکلی نداره علتش چیه؟
چون در ویندوز ایکس پی kmplayer فیلم های mkv رو هم بدون مشکل پخش می کنه
ورژنش 2.9.4.1435 هست.
آخرین ورژن بگیر درست میشه !
منم همین مشکل داشتم:46:
Golbarg01
07-02-2011, 21:51
آخرین ورژن بگیر درست میشه !
منم همین مشکل داشتم:46:
اتفاقا اونم گرفتم درست نشد.
آخرین ورژنش 3.0.0.1439 هست دیگه؟
omid-p30
07-02-2011, 22:05
اتفاقا اونم گرفتم درست نشد.
آخرین ورژنش 3.0.0.1439 هست دیگه؟
آره.......
Alijo0on
08-02-2011, 00:10
سلام
یه سری قسمت های سریال گرفتم با فرمت mkv
الان که میخوام ببینم صفحه سیاه میاد هیچی نمیاره صداش هم نمیاد
قبلا سریال های دیگه با فرمت mkv دیده بودم
نمیدونم چشه !
کسی نظری نداره ؟
احتمال قوی کدک های بروزی نداری
ترجیحا آخرین ورژن K-lite رو نصب کن و بعد امتحان کن ...
یا برو تو Setting برنامه اصن ببینم پخش فایلهای با پسوند mkv رو تیکش رو زده برای ساپورت ... ؟:11:
farhad_persona
12-02-2011, 17:27
دوستان من یه سری فیلم بلوری گرفتم و وقتی فایل فیلم رو با Km player اجرا میکنم صدای انگلیسی فیلم رو تشخیص نمیده. مثلا فیلم Godfather II فقط دوبله های ایتالیایی و آلمانی و ... رو میتونه تشخیص بده :41:
با پلیری مثل Power DVD میتونم صدای اصلی فیلم رو هم گوش کنم. دلیلش هم اینه که کلا km صدای Dolby True Hd Audio رو نمیتونه بخونه.
حالا سوالم اینه که میشه کاری کرد که km هم صدای dolby رو بتونه بخونه و اجرا کنه؟
ata.royalfalcon
19-02-2011, 08:17
دوستان سلام
همانطوري كه ميدونين در kmplayer ميشه صداي ولوم رو تا 400 درصد افزايش داد .
1. ميخوام بدونم چطوري ميشه بازهم افزايش داد ؟ تنظيمات مخفي داره ؟ يا مثلا كجا رو بايد دستكاري كرد ؟
2. چطوري ميشه windows media player ويندوز رو همچين كاري كرد ؟ يعني تا چندين درصد صدا افزايش داد ؟ منظورم تا 400 تا 500 درصد افزايش صدا ؟
ata.royalfalcon
19-02-2011, 21:08
سلام دوستان
نمیدونم قبلا گقته شده یا نه !!
با این روش شما میتونین چهار ستون خونتون رو به لرزه در بیارین (افزایش صدا تا حد انفجاری)
فقط حواستون جمع باشه ممکنه به چیپ صدا آنبورد سیستمتون فشار بیاد . بهتره که کارت صدا جداگانه بخرین یا کارت صدای اکسترنال بخرین
طبق عکس زیر عمل بشه (اگه عکسها نشون داده نمیشه بگین جای دیگه آپلود کنم)
عکس رو جای دیگه آپ کردم
senatore20042003
19-02-2011, 21:36
عکس ها رو یک جا دیگه آپ کن.
Kasra 91
20-02-2011, 17:09
2 تا ورژن مختلف KMplayer رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اهنگ گوش کنم Next که میدم اهنگ 5 ثانیه میپره جلو بعد گیر میکنه اهنگ
باید با موس عقب جلو کنم تا اهنگ پخش شه
kmp_1431_r3
3.0.0.1439
رو نصب کردم
Windows 7
Kasra 91
24-02-2011, 05:07
2 تا ورژن مختلف KMplayer رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اهنگ گوش کنم Next که میدم اهنگ 5 ثانیه میپره جلو بعد گیر میکنه اهنگ
kmp_1431_r3
3.0.0.1439
رو نصب کردم
Windows 7
کسی این مشکلو نمیدونه ؟ اعصابم خورد شد بدون KMPlayer
Silent TR
24-02-2011, 11:19
یک فیلم دانلود کردم و وقتی میخواهم فیلم رو پخش کنم تا 20 ثانیه اش رو نشون میده و بعد قطع میشه ! در صورتی که میتونم بزنم از ثانیه 21 ببینم ولی باز سر ثانیه 41 قطع میشه !
با مدیا پلیر این مشکل حل شد !!!! اما من نمیتونم زیر نویس فارسی این فیلم رو به مدیا پلیر اضافه کنم !
فرمت فیلم : MKV
راستی زیرنویس رو هم باید با فیلم هماهنگ کنم چون 2.5 ثانیه باید بیاد جلوتر !
زیرنویس هم فرمت یکیش sub و دیگری idx هستش
Silent TR
24-02-2011, 17:52
کسی نبود ؟
Silent TR
27-02-2011, 16:32
دوستان من آخرین ورژ« این برنامه رو دارم ولی وقتی میخواهم بعضی ! از فیلم های Mkv رو نگاه کنم مثلا 20 ثانیه اش رو نشون میده بعد یکدفعه قطع میشه !!! در صورتی که میتونم بزنم از ثانیه 21 ولی باز تا 41 نشون میده و قطع میشه !
چون فیلم هام زیرنویس داره مثلا زیرنویس رو نمیتونم بندازم رو media player یا ! gom player
زیرنویس ها هم sub و idx هست
Golbarg01
27-02-2011, 20:10
من در kmplayer بعضی از فیلم ها رو که می بینم کیفیت صداشون خیلی بلند و مطلوب هست ولی همون فیلم با همه پلیرهای دیگه ای که امتحان می کنم صداش ضعیف و بی کیفیته.
علتش چیه؟
Silent TR
27-02-2011, 20:34
کمــــــــــــــک
Amir Varasteh
27-02-2011, 20:47
سلام.
برنامه ی VLC رو نصب کن عــــــــــالیه:
Silent TR
27-02-2011, 21:46
دانلودش کردم ام با این پلیر نمیشه زیرنویس رو به فیلم اضافه کرد !!
زیرنویسم هم sub و idx هست
Amir Varasteh
27-02-2011, 22:05
نه من همه کار باهاش میکنم !
شما فایل های Idx و Sub رو هم نام با فیلمت بزار.
یک فیلم دانلود کردم و وقتی میخواهم فیلم رو پخش کنم تا 20 ثانیه اش رو نشون میده و بعد قطع میشه ! در صورتی که میتونم بزنم از ثانیه 21 ببینم ولی باز سر ثانیه 41 قطع میشه !
با مدیا پلیر این مشکل حل شد !!!! اما من نمیتونم زیر نویس فارسی این فیلم رو به مدیا پلیر اضافه کنم !
فرمت فیلم : MKV
راستی زیرنویس رو هم باید با فیلم هماهنگ کنم چون 2.5 ثانیه باید بیاد جلوتر !
زیرنویس هم فرمت یکیش sub و دیگری idx هستش
ببینم تو خود فیلم که در پخش کننده های دیگر پرش نداره که؟
با فیلم های دیگر هم همین حالت رخ می ده یا فقط این هست؟
سیستم رندر تصویری رو عوض کن ببین تاثیری داره؟
kmp_1431_r3
3.0.0.1439
رو نصب کردم
Windows 7
منظورت از next دکمه ترک عوض کردن هست
کدوم فرمت؟
تا الان چند تا نسخه رو ازمایش کردی
تنظیماتت چیه؟
یک بار تو حالت شبیه ساز xp ازمایش کن یک بار ببین چی میشه .
من در kmplayer بعضی از فیلم ها رو که می بینم کیفیت صداشون خیلی بلند و مطلوب هست ولی همون فیلم با همه پلیرهای دیگه ای که امتحان می کنم صداش ضعیف و بی کیفیته.
علتش چیه؟
یا تنظیمات رو دستکاری کردی یا رندر صدات متفاوت با انهاست یا اینکه تنظیمات صدای سیستمت ممکنه کم باشه ( تو kmp من وقتی صدا رو کم می کنم صدای کل سیستم رو کم می کنه و وقتی با پلیر های دیگر رو حداکثر هم باشن صدا کم هست.)
P.30.MAN
10-03-2011, 13:27
سلام.
من با یک سری از زیرنویسها توی این پلیر مشکل دارم و اینجوری مینویسشون:
Èå åÇ ¡ ÞáÈ ãÇåíå í Ñ ÑÇÒíå
سلام .
میخواستم بدونم از کدوم قسمت تنظیمات KM میتونم مشخص کنم که وقتی Ctrl+E رو میزنم که از فیلم عکس بگیره دیگه کادر مربوط به "کجا سیو کنم؟!" نیاد و یه اتومات روی همون دسکتاپی که براش تنظیم کردم ذخیره شه .
اینجوری وسط فیلم هی باید بش بگی کجا ذخیره کنه . رشته ی فیلم از دستت در میره :31:.
ممنون .
Gune Baxan
11-03-2011, 18:42
سلام.
من با یک سری از زیرنویسها توی این پلیر مشکل دارم و اینجوری مینویسشون:
Èå åÇ ¡ ÞáÈ ãÇåíå í Ñ ÑÇÒíå
مشکل یونیکد هست، اگر سرچ کنید بارها مطرح شده.
سلام .
میخواستم بدونم از کدوم قسمت تنظیمات KM میتونم مشخص کنم که وقتی Ctrl+E رو میزنم که از فیلم عکس بگیره دیگه کادر مربوط به "کجا سیو کنم؟!" نیاد و یه اتومات روی همون دسکتاپی که براش تنظیم کردم ذخیره شه .
اینجوری وسط فیلم هی باید بش بگی کجا ذخیره کنه . رشته ی فیلم از دستت در میره :31:.
ممنون .
به جاش Ctrl+A رو بزنید. به همین سادگی...
mohsen_gh1991
19-03-2011, 15:51
سلام..
من هر کاری میکنم نمیتونم زیرنویس فیلمو بیارم...وقتی load sutitle رو میزنم و فایلو انتخاب میکنم میزنه لود شده ولی چیزی نمیاره..
کسی میدونه باید چیکار کنم؟فرمت زیرنویس هم sub هست
alaydyn_gholechrag
22-03-2011, 23:23
در ویندوز 7 به چه طریق میشه dektop mode را اجرا کرد یعنی صفحه پخش km روی بک گراند قرار بگیره؟
aluminum
22-03-2011, 23:49
دوستان یک سوال؟
زیرنویس دوم رو زیر زیرنویس اول کپی کن (با نت پد باز کن و کپی کن)
یه سوالی چند وقت پیش پرسیده بودم ولی تازه امتحان کردم
اینجوری که شما گفتید زیرنویسها را پایین صفحه نشون میده
البته خوبیش اینه که هر دو رو نشون میده ولی من میخوام یکی بالای بالا باشه یکی پایین پایین!!!!
راهی هست؟
یه سوالی چند وقت پیش پرسیده بودم ولی تازه امتحان کردم
اینجوری که شما گفتید زیرنویسها را پایین صفحه نشون میده
البته خوبیش اینه که هر دو رو نشون میده ولی من میخوام یکی بالای بالا باشه یکی پایین پایین!!!!
راهی هست؟
سلام
یعنی عین اینی که پیوست میکنم ؟
omid-p30
23-03-2011, 17:19
آقا در فایل های صوتی راهی هست که کل زمان فایل رو هم کنار نمایشگر زمان سپری شده نشون بده ؟
یا حداقل اون نمایشگر زمان کل وس صفحه رو بزرگتر نشون بده که مجبور نباشیم صورت رو به مونیتور بچسبونیم.
aluminum
23-03-2011, 18:38
سلام
یعنی عین اینی که پیوست میکنم ؟
دقیقاً
همینی که شما پیوست کردی امین جان
yoosef_st
23-03-2011, 22:18
دقیقاً
همینی که شما پیوست کردی امین جان
وقتی 2 تا زیرنویس باز میکنیم که بای دیفالتش یکی بالاس یکی پایین.
مگه اینکه توی تنظیمات زیرنویس خودتون دست کاریش کرده باشین.
aluminum
24-03-2011, 14:15
وقتی 2 تا زیرنویس باز میکنیم که بای دیفالتش یکی بالاس یکی پایین.
مگه اینکه توی تنظیمات زیرنویس خودتون دست کاریش کرده باشین.
من با همه قسمتهای پلیر ور رفته بودم
نمیدونم چرا اینی که شما گفتید رو ندید!!!!
ممنون.مشکلم حل شد.
یه سوال
بعضی فیلمهایی که پسوند mkv دارن همراه خودشون زیرنویس هم دارن
من امتحان کردم از همون روشی که گفتید ولی نمیشد یه زیرنویس دیگه رو همزمان با زیرنویس اصلی دید
من اشتباه میکنم یا راه دیگه ای داره؟
yoosef_st
24-03-2011, 16:02
من با همه قسمتهای پلیر ور رفته بودم
نمیدونم چرا اینی که شما گفتید رو ندید!!!!
ممنون.مشکلم حل شد.
یه سوال
بعضی فیلمهایی که پسوند mkv دارن همراه خودشون زیرنویس هم دارن
من امتحان کردم از همون روشی که گفتید ولی نمیشد یه زیرنویس دیگه رو همزمان با زیرنویس اصلی دید
من اشتباه میکنم یا راه دیگه ای داره؟
نمیدونم. شاید باید هر 2 تا زیرنویس رو از فایل SRT اجرا کنین که قاطی نکنه.
oghyanoos
06-04-2011, 16:55
سلام
وقتی زیرنویس فارسی فیلمی رو باز میکنم پخش نمیکنه و فونتش بهم میریزه!
چجوری فارسیش کنم؟
نسخه جدید
KMPlayer 3.0.0.1440
basketball
18-04-2011, 00:38
درود
آقا من فیلم قوی سیاه بلوری رو دانلود کردم حجم حدود 550 مگ، بعد اینکه فیلم اجرا میشه ولی تمام پنل کنترل از کار نمیکنه! نه میشه فیلم رو جلو برد نه عقب! ببینید کلا اون پنلی که برای کنترل فیلم هست قفل میشه! بعد اینکه با فلاش های جلو و عقب هم فیلم 5 ثانیه جلو یه عقب نمیره!
مشکل چیست؟
ممنون!
movaghat123
18-04-2011, 13:57
سلام. شاید جای سوال اینجا نیاشه ولی هر چی گشتم جای بهتری پیدا نکردم
سوالم راجع بع دو تا Code هست که میخاستم ببینم فرقشون چیه و کدوم بهتره
یه فیلم بلوری میخام دانلود کنم که دو جا هستش
یکی حجمش حدود 8.5 گیگ هست فرمتش هم MKV و FPS 23 و Bitrate 9444 kbps و Resolution: 1920x800
کدک هم V_MPEG4/ISO هست
یکی دیگش هم حدود 7.5 گیگه با فرمت WMV و FPS 23 و Bitrate 9772kbps و Resolution: 1920x800
کدکش هم VC-1 هست
میخاستم ببینم کدوشون کیفیت بهتری دارن و تفاوت این کدک هایی که گذاشتم رو بگید، کدومشون برای پخش بلوری بهتره؟
یه سوال دیگم هم راجه به این حاشیه های سیاه بالا و پایین تصویر هست Sample فایل دوم رو که دانلود کردم اینطوری بود میخاستم ببینم ارجینال همینطورین یا با تبدیل اینطوریش کردن و برای همین 1 GB از اولی کمتره
ممنون
yoosef_st
18-04-2011, 20:32
درود
آقا من فیلم قوی سیاه بلوری رو دانلود کردم حجم حدود 550 مگ، بعد اینکه فیلم اجرا میشه ولی تمام پنل کنترل از کار نمیکنه! نه میشه فیلم رو جلو برد نه عقب! ببینید کلا اون پنلی که برای کنترل فیلم هست قفل میشه! بعد اینکه با فلاش های جلو و عقب هم فیلم 5 ثانیه جلو یه عقب نمیره!
مشکل چیست؟
ممنون!
به احتمال خیلی زیاد فایل شما مشکل داره.
یا فابل ناقص هست، یا نصفه دانلود شده که این دومی احتمالش بیشتره.
فایلهای MKV به اینکه کامل دانلود بشن خیلی حساسن.
Alastoor
18-04-2011, 22:01
سلام. شاید جای سوال اینجا نیاشه ولی هر چی گشتم جای بهتری پیدا نکردم
سوالم راجع بع دو تا Code هست که میخاستم ببینم فرقشون چیه و کدوم بهتره
یه فیلم بلوری میخام دانلود کنم که دو جا هستش
یکی حجمش حدود 8.5 گیگ هست فرمتش هم MKV و FPS 23 و Bitrate 9444 kbps و Resolution: 1920x800
کدک هم V_MPEG4/ISO هست
یکی دیگش هم حدود 7.5 گیگه با فرمت WMV و FPS 23 و Bitrate 9772kbps و Resolution: 1920x800
کدکش هم VC-1 هست
میخاستم ببینم کدوشون کیفیت بهتری دارن و تفاوت این کدک هایی که گذاشتم رو بگید، کدومشون برای پخش بلوری بهتره؟
یه سوال دیگم هم راجه به این حاشیه های سیاه بالا و پایین تصویر هست Sample فایل دوم رو که دانلود کردم اینطوری بود میخاستم ببینم ارجینال همینطورین یا با تبدیل اینطوریش کردن و برای همین 1 GB از اولی کمتره
ممنون
سلام
سوالتون مربوط به تاپیک "توضيحاتي در مورد فرمت فيلمهاي دانلودي" میشه .
اصولا ریپ های بلوری با کدک h264 و کانتینر mkv و بدون نوار سیاه بالا و پایین -که در فرمت دی وی دی هست- به صورت لتر باکس ریلیز میشن . بیت ریت h264 هم قابل مقایسه با بیت ریت های دیگه مثل wmv نیست و در حالت تساوی برتری کیفیت با mkv h264 هست ( در صورت شرایط یکسان ) . با این شرایط به نظر میرسه اولی ریلیز استانداردتر و معمول تری هست ولی در مورد کیفیت نمیشه نظر قطعی داد . اسکرین شات ها و سمپل ها رو در صورت وجود بررسی کنید .
malkemid
19-04-2011, 09:57
بچه ها شما با این نسخه 1440 مشکلی ندارید؟؟
Alastoor
19-04-2011, 13:27
سلام
1440 فکر میکنم beta هست و به صورت رسمی ریلیز نشده .
yoosef_st
21-04-2011, 23:40
چرا من هر نسخه ای از این KM رو، روی هر ویندوز 7 64 بیتی که نصب میکنم، فایل تصویری رو که باهاش باز میکنم تصویر رو نشون میده، اما پلیر یه چیزی در حدود 5 ثانیه فقل میکنه، بعد یه ارور دری وری میده و بعد میشه با پلیر کار کرد؟
چرا اینجوریه؟ نسخه 64 بیتی نداره؟
کمککککک:دی
بابا جدیدا رو اعصابم رفته زیرنویس رو با صدای نکبت یه زنه تکرار میکنه... یکی بگه چجوری غیر فعالش کنم!!
خودم درستش کردم:دی مرسی:دی
omid-p30
22-04-2011, 09:00
سلام
1440 فکر میکنم beta هست و به صورت رسمی ریلیز نشده .
درسته، نهاییش تازه امروز ریلیز شد :
yoosef_st
26-04-2011, 10:33
چرا من هر نسخه ای از این KM رو، روی هر ویندوز 7 64 بیتی که نصب میکنم، فایل تصویری رو که باهاش باز میکنم تصویر رو نشون میده، اما پلیر یه چیزی در حدود 5 ثانیه فقل میکنه، بعد یه ارور دری وری میده و بعد میشه با پلیر کار کرد؟
چرا اینجوریه؟ نسخه 64 بیتی نداره؟
آهای ملت! چرا هیشکی جواب نمیده؟
بابا اعصابم رو خورد کرد!
آهای ملت! چرا هیشکی جواب نمیده؟
بابا اعصابم رو خورد کرد!
یادمه قبلا یک ارور مشابه در این رابطه بوده که باید یک فایل رو پاک می کرد ( یا همچین چیزی )
صفحات قبل رو یک نگاه بکن ببین شاید کمکی کنه:13:
yoosef_st
26-04-2011, 21:22
یادمه قبلا یک ارور مشابه در این رابطه بوده که باید یک فایل رو پاک می کرد ( یا همچین چیزی )
صفحات قبل رو یک نگاه بکن ببین شاید کمکی کنه:13:
فکر کنم مشکل از آنتی ویروس کسپر باشه.
چون یه سری آنتی ویروس رو غیر فعالش کردم از نو نصب کردم مشکلی نداره الان.
saba_879
26-04-2011, 23:43
سلام بر دوستان
من نمیدونم چرا زیرنویس ها را که لود میکنم به زبان چینی میاد, یونیکدمم درسته.
در ضمن وقتی با vlc باز میکنم همچین مشکلی ندارم فقط با kmplayer این مشکل به وجود میاد و فقط زیرنویس هایی با پسوند srt.
a6543210
27-04-2011, 14:41
سلام دوستان
سه سوال دارم از خدمت بزرگواران:
1- چی کار کنیم در KMPlayer بتوانیم سایز پینجره نمایش فیلم رو خیلی کم کنیم؟مثلا در حالت طبیعی مال من می شه قد رو هر چقدر که می خوای کوتاه کرد با موش ،ولی عرض رو تا یه حدی، فکر کنم تا 340 پیکسل بشه و دیگه هر کاری می کنی با موس کم کنی نمی شه !
2- چطور کاری کنیم که KMPlayer موقع نمایش فیلم همیشه رو پنجره ها نباشه .یعنی مثل مدیا پلیر در حالت اجرا بشه برد پشت یه پنجره و در همون حالت هم نمایش بده.؟
3- بهترین نرم افزار برای نشون دادن فیلم های بی کیفیت که کیفیتو یکم بیشتر کنه چیه؟
ممنون
David.Jn
30-04-2011, 13:33
دوستان زیرنویس با فرمت sub دارم بعد از همگام کردن زیر نویس با فیلم و سیو کردنش و دوباره لود کردن زیرنویس کلاً زیرنویس عقب جلو میشه
چه جوری میشه این مشکلو حل کرد؟؟؟؟
در ضمن زیرنویس فایل idx نداره
dvd_arzan
02-05-2011, 10:07
سلام دوستان
سه سوال دارم از خدمت بزرگواران:
1- چی کار کنیم در KMPlayer بتوانیم سایز پینجره نمایش فیلم رو خیلی کم کنیم؟مثلا در حالت طبیعی مال من می شه قد رو هر چقدر که می خوای کوتاه کرد با موش ،ولی عرض رو تا یه حدی، فکر کنم تا 340 پیکسل بشه و دیگه هر کاری می کنی با موس کم کنی نمی شه !
2- چطور کاری کنیم که KMPlayer موقع نمایش فیلم همیشه رو پنجره ها نباشه .یعنی مثل مدیا پلیر در حالت اجرا بشه برد پشت یه پنجره و در همون حالت هم نمایش بده.؟
3- بهترین نرم افزار برای نشون دادن فیلم های بی کیفیت که کیفیتو یکم بیشتر کنه چیه؟
ممنون
سلام
اول در km راست کیلیک کرده مراحل رو ادامه بدید
1) برای این کار به قسمت screen control رفته و do not keep aspect رو فعال کنید تا به هر اندازه خواستید ببینید
2) برای این کار هم کافیست screen control رفته و در قسمت on top گزینه never رو انتخاب کنید
موفق باشید
a6543210
05-05-2011, 05:54
سلام
1) برای این کار به قسمت screen control رفته و do not keep aspect رو فعال کنید تا به هر اندازه خواستید ببینید
قد هر چقدر بخوام تغییر ی کنه ولی عرض تا یه حد معین تغییر می کنه و کوچیک ی شه!
Alastoor
05-05-2011, 15:55
قد هر چقدر بخوام تغییر ی کنه ولی عرض تا یه حد معین تغییر می کنه و کوچیک ی شه!
سلام
مینیمم طول و عرض هر پوسته ی kmplayer در فایل ksf مربوط به اوون skin مشخص شده . برای اینکه بتونید طول و عرض رو کمتر از این مقدار تعیین شده قرار بدید باید فایل اسکین رو ویرایش کنید . برای این کار مراحل زیر رو طی کنید :
در مسیر نصب برنامه به فولدر Skins برید تا پوسته های برنامه رو که با فرمت ksf هستند ببینید .
پسوند اسکین موردنظر رو از ksf. به zip. تغییر بدید و با winrar بازش کنید .
فایل Skin.ini رو از بین فایلهای درون فایل zip پیدا کرده با notepad باز کنید .
اعداد جلوی MinWidth و MinHeight رو که در خطوط اول می بینید به مقدار دلخواه بر حسب پیکسل تغییر داده و این فایل و در ادامه فایل zip رو سیو کنید تا تغییرات اعمال بشه .
در نهایت مجدد پسوند فایل رو از zip. به ksf. تغییر بدید .
حالا کوچیک کردن سایز پنجره تا این حد چه فایده ای میتونه داشته باشه ؟
سلام
یه دی وی دی رو ریختم روی هاردم ، زیر نویس فارسی اون فیلم رو
گرفتم با ] , [ جلو عقبش می کنم تا با فیلم مچ بشه
حالا که می خوام که Rebuild & Save Subtitle as Movies Filename رو می زنم
پیغام میده مسیر وجود نداره
چطوری حلش کنم ؟
سلام، من 2 تا مشكل با KMPlayer دارم و ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
1: kmplayer من فرمت RMVB و بعضي فايلهاي FLV رو پخش نميكنه، بايد چه كار كنم يا كدهاشو از كجا گير بيارم؟
2: kmplayer من يه Skin داره به نام K-AMP5.kfs كه قابليت عكس گرفتن از فيلم رو داره اما نسخه هاي جديد اين skin و اين قابليت رو ندارن و به خاطر همين موضوع من نسخه هاي جديد رو نميتونم نصب كنم، كسي چنين اسكين يا چنين قابليتي رو تو kmplayer هاي جديد سراغ داره؟
Version The KMPlayer 2.9.3.1214
Facon_Archi
07-05-2011, 12:39
این تصویر سبزی که کنار تصویر میاد بعضی موقع ها
از برنامه هست یا فایل دانلودی؟
سلام
سلام
یه دی وی دی رو ریختم روی هاردم ، زیر نویس فارسی اون فیلم رو
گرفتم با ] , [ جلو عقبش می کنم تا با فیلم مچ بشه
حالا که می خوام که Rebuild & Save Subtitle as Movies Filename رو می زنم
پیغام میده مسیر وجود نداره
چطوری حلش کنم ؟
برای تنظیم همیشگی زیرنویس
از برنامه های تخصصی زیرنویس استفاده کنید
1: kmplayer من فرمت RMVB و بعضي فايلهاي FLV رو پخش نميكنه، بايد چه كار كنم يا كدهاشو از كجا گير بيارم؟
2: kmplayer من يه Skin داره به نام K-AMP5.kfs كه قابليت عكس گرفتن از فيلم رو داره اما نسخه هاي جديد اين skin و اين قابليت رو ندارن و به خاطر همين موضوع من نسخه هاي جديد رو نميتونم نصب كنم، كسي چنين اسكين يا چنين قابليتي رو تو kmplayer هاي جديد سراغ داره؟
1
k-lite mega codec pack نصب کنید
2
از کلید میانبر ctrl+E استفاده کنید
1
k-lite mega codec pack نصب کنید
از راهنماييتون ممنون.
ميشه در مورد k-lite mega codec pack توضيح بديد؟ از كجا دانلود كنم؟ لينكش رو شما دارين؟
Alastoor
08-05-2011, 00:04
از راهنماييتون ممنون.
ميشه در مورد k-lite mega codec pack توضيح بديد؟ از كجا دانلود كنم؟ لينكش رو شما دارين؟
سلام
آخرین نسخه ی برنامه رو دانلود کنید . قابلیت عکس گرفتن در همه ی نسخه ها با کلیدهای میانبر و یا به صورت راست کلیک روی صفحه و انتخاب گزینه ی Capture وجود داره ( برای دیدن این گزینه باید از بخش Options تیک Advanced Menu زده بشه )
KMPlayer 3.0.0.1440
7.1.0 K-Lite Mega Codec Pack
سلام دوستان ...
من ویندوزم رو عوض کردم 2 باره Kmp رو ریختم ...
دیگه مثل قبل زیر نویسا رو نشون نمی ده ...
این شکلیه ...
برای اوولین باره همچین مشکلی برام بوجود اومده تا حالا 100 بار ویندوز عوض کرده بودم این شکلی نشده بود ...
مشکل از چیه ؟
سلام
آخرین نسخه ی برنامه رو دانلود کنید . قابلیت عکس گرفتن در همه ی نسخه ها با کلیدهای میانبر و یا به صورت راست کلیک روی صفحه و انتخاب گزینه ی Capture وجود داره ( برای دیدن این گزینه باید از بخش Options تیک Advanced Menu زده بشه )
KMPlayer 3.0.0.1440
7.1.0 K-Lite Mega Codec Pack
با تشكر، اين نسخه برنامه رو دارم اما يه مشكل داره اونم اينه كه وقتي داره فيلم پخش ميكنه و با كيبورد دكمه جلو رو ميزني ميره جلو و وقتي كه عقب رو ميزني باز هم ميره جلو، مشكل از كجاست؟ باگ نرم افزار؟ (البته عقب رو كه ميزنم بعضي وقتها ميره عقب اما 90% اوقات 5 ثانيه ميره جلو)
راستي اسكين هاي برنامه رو از كجا ميشه دانلود كرد؟
yoosef_st
09-05-2011, 20:40
سلام دوستان ...
من ویندوزم رو عوض کردم 2 باره Kmp رو ریختم ...
دیگه مثل قبل زیر نویسا رو نشون نمی ده ...
این شکلیه ...
برای اوولین باره همچین مشکلی برام بوجود اومده تا حالا 100 بار ویندوز عوض کرده بودم این شکلی نشده بود ...
مشکل از چیه ؟
اگر نسبت به قبل تفاوت داره احتمالا یه چیزی رو توی Regional & Language تنظیم نکردین.
اما ممکنه از خود فایل زیرنویس هم باشه.
. کلا برین توی تنظیمات (کلید F2 ) و از اونجا زیرنویس رو هر جور دوست دارین تنظیم کنین دیگه.
اگر نسبت به قبل تفاوت داره احتمالا یه چیزی رو توی Regional & Language تنظیم نکردین.
اما ممکنه از خود فایل زیرنویس هم باشه.
. کلا برین توی تنظیمات (کلید F2 ) و از اونجا زیرنویس رو هر جور دوست دارین تنظیم کنین دیگه.
از نظر فونت نمی گم ...
اون تو هم رفتم ...
فک کنم درست متوجه نشدی چی گفتم ..
وقتی فول اسکرین می کنم گوشه های حرف ها پیکسل پیکسل می شه ...
نه زیر نویس های قدیمی هم امتحان کردم ...
از نظر فونت نمی گم ...
اون تو هم رفتم ...
فک کنم درست متوجه نشدی چی گفتم ..
وقتی فول اسکرین می کنم گوشه های حرف ها پیکسل پیکسل می شه ...
نه زیر نویس های قدیمی هم امتحان کردم ...
فکر کنم Alt + V بزني درست شه.
فکر کنم Alt + V بزني درست شه.
من همیشه همینو می زارم ... ولی این دفعه :(
من همیشه همینو می زارم ... ولی این دفعه :(
ممکنه به تنظيمات Video Renderer و اينا هم مربوط باشه.
Alastoor
09-05-2011, 23:09
با تشكر، اين نسخه برنامه رو دارم اما يه مشكل داره اونم اينه كه وقتي داره فيلم پخش ميكنه و با كيبورد دكمه جلو رو ميزني ميره جلو و وقتي كه عقب رو ميزني باز هم ميره جلو، مشكل از كجاست؟ باگ نرم افزار؟ (البته عقب رو كه ميزنم بعضي وقتها ميره عقب اما 90% اوقات 5 ثانيه ميره جلو)
راستي اسكين هاي برنامه رو از كجا ميشه دانلود كرد؟
سلام
به این مشکل برنخوردم تا حالا . شاید نسخه ی beta ی این ورژن رو دارید چون قبل از ریلیز نسخه ی اصلی، نسخه ی بتای این ورژن منتشر شده بود که ظاهرا باگ هایی داشت . اون لینکی که گذاشتم نسخه ی رسمی هست .
صفحه ی اسکین ها :
سلام
به این مشکل برنخوردم تا حالا . شاید نسخه ی beta ی این ورژن رو دارید چون قبل از ریلیز نسخه ی اصلی، نسخه ی بتای این ورژن منتشر شده بود که ظاهرا باگ هایی داشت . اون لینکی که گذاشتم نسخه ی رسمی هست .
صفحه ی اسکین ها :
سلام
Video Renderer رو روی VMR9 بزارین
saba_879
10-05-2011, 19:35
سلام بر دوستان
کسی جواب سوال من و نمیده؟!
من نمیدونم چرا زیرنویس ها را که لود میکنم به زبان چینی میاد, یونیکدمم درسته.
در ضمن وقتی با vlc باز میکنم همچین مشکلی ندارم فقط با kmplayer این مشکل به وجود میاد و فقط زیرنویس هایی با پسوند srt.
سلام
من فيلم هايي كه با گوشي Iphone4 گرفتم ، با ويندوز مديا پلير نشون ميده با صدا
ولي با kmplayer بدون صداست
K-Lite Codec Pack واسه يه ماه پيش هست
فكر كنم تنظيمات صدا رو بايد تغيير بدم
Alijo0on
11-05-2011, 11:17
من یه سری فیلم با پسوندد .TPs دارم که تو هیچ ورژنی از km نشون نمیده
در صورتیکه تو کامپیوتری که ازش کپی کردم رو هاردم درست و سریع نشون میداد
K-lite رو هم نصب دارم
پسوند ها رو هم تو آپشن برنامه چک کردم ساپورت میکنه اما نشون نمیده و ارور میده
داستان چیه ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
T I G E R
15-05-2011, 17:06
دوستان پلیر جدیدی بر اساس KMPalyer منتشر شده که ضمن داشتن امکانات کامل KM دارای سرعت بهتری هستش
این پلیر که PotPlayer گفته میشه در واقع ورژن اصلاح شده و سریعتری از KM هستش
منو ها و تنظیمات هر دو شبیه هم هستند و در PotPlayer اندکی خلاصه تر شده
KMPalyer در اجرای برخی فرمت های MPEG و FLV مشکل داره ولی PotPlayer این مشکل رو رفع کرده
PotPalyer می تونه Skin هر پلیر دیگه ای رو بپذیره و بدینگونه شبیه پلیر دلخواه شما بشه
POT نسبت به KM در سیستم های ضعیف سرعت استارت و سرعت پخش بهتری داره
در هر حال بنظرم طرفhدران KM از پلیر ویرایش شده PotPlayer استفاده کنند تا از شر برخی معایب KM در این پلیر خلاص بشند
yoosef_st
15-05-2011, 20:42
دوستان پلیر جدیدی بر اساس KMPalyer منتشر میشه که ضمن داشتن امکانات کامل KM دارای سرعت بهتری هستش
این پلیر که PodPlayer گفته میشه در واقع ورژن اصلاح شده و سریعتری از KM هستش
منو ها و تنظیمات هر دو شبیه هم هستند و در PodPlayer اندکی خلاصه تر شده
KMPalyer در اجرای برخی فرمت های MPEG و FLV مشکل داره ولی PodPlayer این مشکل رو رفع کرده
PodPalyer می تونه Skin هر پلیر دیگه ای رو بپذیره و بدینگونه شبیه پلیر دلخواه شما بشه
POD نسبت به KM در سیستم های ضعیف سرعت استارت و سرعت پخش بهتری داره
در هر حال بنظرم طرفدران KM از پلیر ویرایش شده PodPlayer استفاده کنند تا از شر برخی معایب KM در این پلیر خلاص بشند
اونوقت کِی قراره این اتفاق بیافته؟
T I G E R
15-05-2011, 23:06
اونوقت کِی قراره این اتفاق بیافته؟
ابتدا عذر میخوام اسم پلیر رو اشتباه نوشته بودم . در واقع PotPlayer هستش نه PodPlayer که در پست خودم اصلاح کردم
این پلیر در واقع از سوی خود سازندگان KMPalyer منتشر شده که بگفته خودشون برنامه سریعتر و بهتری شده
آخرین ورژن منتشر شده هم نسخه بتای 1.5.28205 هستش که از سرعت و ثبات بالایی برخورداره که از لینک زیر میتونید دانلود کنید
در کل گویا کاربران KM دارند به سوی POT کوچ میکنند
hamid1002
20-05-2011, 12:16
با سلام
دوستان من تازه ویندوز عوض کردم و برنامه kmplayer رو نصب کردم ولی در مورد زیر نویسها حروف ناخوانا و بهم ریخته دیده میشه از تو اپشن قسمت زیر نویسها برای تغییر فونت انجا هم یه جدول خالی میاد و هیچ فونتی داخلش نیست همین برنامه در ویندوز قبلیم به درستی کار مییکرد قسمت primary و substitute هم یه پنجره خالی باز میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.