ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دیتا بیس

saeedhaddadan
22-08-2008, 15:25
من دارم فرانت پیج کار می کنم.اگه میشه بهم بگین که میشه دیتا بیس رو توی فرانت پیج کار کرد یا نه؟یک کدی چیزی بدین که بتونم توش امکاناتی مثل عضویت و یا نظر خواهی که مستقیم از همونجا برای ایمیلم پیام بفرستند؟ممنون میشم رفقا.:41:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:21:پسر شرور:8:

Ninjai
22-08-2008, 18:13
منظورتون از دیتابیس رو نفهمیدم !

ولی در مورد کد میتونین از سایتهایی که ابزاری رو واسه وبسمتر ها ارائه میدن استفاده کنین . مثل :
Webgozar.com
parstools.com

تو وبگذر ،کد برای نظرخواهی و خبرنامه و ... وجود داره .

داورزنی
23-08-2008, 21:27
من دارم فرانت پیج کار می کنم.اگه میشه بهم بگین که میشه دیتا بیس رو توی فرانت پیج کار کرد یا نه؟یک کدی چیزی بدین که بتونم توش امکاناتی مثل عضویت و یا نظر خواهی که مستقیم از همونجا برای ایمیلم پیام بفرستند؟ممنون میشم رفقا.:41:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:21:پسر شرور:8:

با فرانت پیج html کار می کنید؟
html برای ساخت صفحات ایستا هستند و با داینامیک فرق دارند.
به هیچ عنوان صفحات html نمیتونند اطلاعاتی رو ارسال و یا دریافت کنند.
باید یا asp و یا php کار کنید.
برای ساخت بانک اطلاعاتی ( دیتابیس ) نرم افزار web developer به شما کمک می کنه.
سیستم عضویت کد نیست! شما میتونید خودتون بنویسید؟
اگه نه توی گوگل Free registration code رو سرچ کنید و سورسشو دانلود کنید.
برای ارسال اطلاعات ( ایمیل ) هم باید یا از php استفاده کنید یا از Asp. شما با فرانت پیج میتونید Asp کار کنید.
نظر خواهی منظورتون چیه؟
ارسال نظر و یا رای دادن ( مثل وبگذر )
اگر رای دادن هست از وبگذر و اگر ارسال نظر هست از php استفاده کنید.
اگر این سوال رو در انجمن طراحی صفحات داینامیک بپرسید خیلی بهتره.

Bill Gates
27-08-2008, 19:06
اگر تازه کارید و به زبان های داینامیک آشنایی ندارید خوب باید از وبگذر و سیستم های مثل اون استفاده کنید...
ولی اگر آشنا هستید برید و در انجمن طرحی صفحات داینامیک درخواست راهنمایی کنید و دوستان به شما کمک میکنند

تشکر// :31: