ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن iPod Classic

oMID-END
22-08-2008, 12:44
سلام
اقا من یه iPod CLassic 30GB دارم، داشتم نور LCD رو تنظیم میکردم که یهو هنگ کرد!

جریان چیه؟

چه کار کنم؟

راستی چه جوری میشه آپدیتش کرد؟

seymour
24-08-2008, 18:23
سلام
اقا من یه iPod CLassic 30GB دارم، داشتم نور LCD رو تنظیم میکردم که یهو هنگ کرد!

جریان چیه؟

چه کار کنم؟

راستی چه جوری میشه آپدیتش کرد؟
این همونیه که می خواستی بخری ؟ ... خب خیلی بی ربط به نظر میاد تنظیم نور و هنگ دستگاه ... شما گزینه restore توی itunes رو یه امتحان بکن ... متصل به اینترنت باش در اون لحظه ...

اینجا می تونی مراحلش رو با شکل ببینی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iranho0
31-10-2010, 08:25
سلام دوست عزیز ، من یه دستگاه 80 گیگ دارم اما متاسفانه دستگاهم فرمت نمیشه ، وقتی میخوام داخلش چیزی بریزم میگه باید فرمت بشه ولی وقتی میخوام فرمتش کنم پیغام میده میگه قابل فرمت نیست ، تا حالا نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم که فرمتش کنم ولی نتونستم ، تو انجمنهای مختلف هم مطرح کردم ولی کسی راهنمایی نکرد ، لطفا اگه شما اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین ، چون خیلی بهش نیاز دارم ، اگه میشه کمک کنید ، ممنون

a.z.p.z
31-10-2010, 18:50
سلام دوست عزیز ، من یه دستگاه 80 گیگ دارم اما متاسفانه دستگاهم فرمت نمیشه ، وقتی میخوام داخلش چیزی بریزم میگه باید فرمت بشه ولی وقتی میخوام فرمتش کنم پیغام میده میگه قابل فرمت نیست ، تا حالا نرم افزارهای مختلفی رو امتحان کردم که فرمتش کنم ولی نتونستم ، تو انجمنهای مختلف هم مطرح کردم ولی کسی راهنمایی نکرد ، لطفا اگه شما اطلاعاتی دارین در اختیارم بزارین ، چون خیلی بهش نیاز دارم ، اگه میشه کمک کنید ، ممنون

منظورت از فرمت فرمت داخلی ایپاد از توی خود ایپاد هست ؟...
شما یه بار ریستور بکن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه !

feredi power
05-01-2011, 03:30
یه سئوال داشتم
آیپاد کلاسیک ضبط صدا نداره ؟
نمیشه بهش چیزی (نرم افزاری) اضافه کرد که مثلا مثل تاچ با هدفون ضبط بکنه .

من از کلاس و ابهت آیپاد کلاسیک خیلی خوشم اومده ولی جدا از قیمتش (که البته 160گیگ قابل توجیهه)
چون قابلیت ضبط صدا و رادیو اف ام نداشت حالم گرفه شد. :19:

a.z.p.z
03-02-2011, 17:53
یه سئوال داشتم
آیپاد کلاسیک ضبط صدا نداره ؟
نمیشه بهش چیزی (نرم افزاری) اضافه کرد که مثلا مثل تاچ با هدفون ضبط بکنه .

من از کلاس و ابهت آیپاد کلاسیک خیلی خوشم اومده ولی جدا از قیمتش (که البته 160گیگ قابل توجیهه)
چون قابلیت ضبط صدا و رادیو اف ام نداشت حالم گرفه شد. :19:
voice memos داره باید میکروفون رو جدا خریداری بکنید تا بتونید ضبط بکنید.

JG-Deev
14-03-2011, 21:21
آقا منم یه سوال دارم .
ipod classic 160 دارم . جدیدا گرفتم . هر بار وصل میکنم به پی سی . هنگ میکنه باید ریستارت کنم دئوباره وصل کنم که شارژ کنه یا بتونم آهنگ بریزم ( هر بار هم نه اما از هر 3 بار باید 2 بار ریستارت کنم )
یکی از دوستام هم گرفت با خودم اونم این مشکلو داره . چی کار باید کرد که نخواد هی ریستارت کرد ؟ آخه به نظرم خوب نباشه واسه دستگاه زرت زرت ریستارت کرد !
ممنون پیشاپیش