مشاهده نسخه کامل
: Bionic Commando
كسي اينجا online بازي نميكنه؟؟؟؟؟؟؟
من دوست دارم بازی کنم!ولی فعلا PC ندارم!
آی دی یاهوی منو Save کن...اونجا با هم در ارتباطیم...آن میشم بازی میکنیم.
sourenajan AT yahoo DOT com
shaaheen
23-08-2009, 17:45
من دوست دارم بازی کنم!ولی فعلا PC ندارم!
آی دی یاهوی منو Save کن...اونجا با هم در ارتباطیم...آن میشم بازی میکنیم.
ادت كردم...:10:
اینا رو باید چه جوری از بین ببرم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو نزدیک و به پشتشون بزن سعی کن از دست مکانیکیت استفاده کنی..
برو دورشون بگرد....گیج میشن....شلیک کن به پشت کورش که قرمزه :دی
H M R 0 0 7
24-08-2009, 20:25
از روش کوبیدن روی زمین استفاده کن
از تیر برق های همون جا استفاده کن و بپر رو هوا (بالا سرشون) و بعد E رو پشت سر هم بزن
mojtaba57
25-08-2009, 15:53
دوستان یه سوال دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده
من تو تریلر بازی که برای pc بود افکت های سینمایی خاصی دیدم که برام خیلی جالب بود ولی حالا که بازی رو گرفتم می بینم اون افکت ها نیست و بازی یه حالت معمولی داره. خیر سرم رفتم یه gtx260 هم گرفتم که با گرافیک بازیها حال کنم.
به نظرتون گرافیک بازی برای کامپیوتر همینه یا سیستم من مشکل داره؟
دوستان یه سوال دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده
من تو تریلر بازی که برای pc بود افکت های سینمایی خاصی دیدم که برام خیلی جالب بود ولی حالا که بازی رو گرفتم می بینم اون افکت ها نیست و بازی یه حالت معمولی داره. خیر سرم رفتم یه gtx260 هم گرفتم که با گرافیک بازیها حال کنم.
به نظرتون گرافیک بازی برای کامپیوتر همینه یا سیستم من مشکل داره؟
سلام شما خودتو زیاد ناراحت نکن در ضمن من هیچ وقت به تریلری که برای بازیها پخش میشه رو
قبول ندارم حالا نه همیشه چون بعضی وقتها داخل تریلر بازی یک کم اغراق در مورد بازی زیاد
میشه در ضمن بازی موتور گرافیکی نرمی داره تا روی بیشتره سیستمها راحت اجرا بشه
درست مثل crysis اما بسته به سیستم نوع خروجی وکیفیتش فرق میکنه راستی شما دوستان
این رئیس آخرو چه چوری زدین به هیچ صراتی مستقیم نیست مثل اینکه روش خاصی داره:5:
titanium_zarin
26-08-2009, 10:31
سلام شما خودتو زیاد ناراحت نکن در ضمن من هیچ وقت به تریلری که برای بازیها پخش میشه رو
قبول ندارم حالا نه همیشه چون بعضی وقتها داخل تریلر بازی یک کم اغراق در مورد بازی زیاد
میشه در ضمن بازی موتور گرافیکی نرمی داره تا روی بیشتره سیستمها راحت اجرا بشه
درست مثل crysis اما بسته به سیستم نوع خروجی وکیفیتش فرق میکنه راستی شما دوستان
این رئیس آخرو چه چوری زدین به هیچ صراتی مستقیم نیست مثل اینکه روش خاصی داره:5:
اگه منظورت اون روسیه هست این راهشه...
باید از دستش در بری وقتی به سمتت حمله میکنه جا خالی بده میشینه رو زمین با کمک دستت بچسب بهش و ضربه بزن....
دوستانی که بازی رو گرفتن بازی کردن لطف کنن بگن ارزش خریدن داره (ارزش بازی کردن داره) من تریلر بازی رو دیم بد نبود ولی تریلر تا خود بازی خیلی فرق
از اون جور بازی هایی نیست که رو یه مرحله گیر کنی اعصبتو خورد کنه دیگه حال نکنی بازی کنی
هیجان بازی چطور؟؟؟حرکات خاصی داره؟
سلام
من یه جایی کث یه هلیکوپتر باید از بین ببریم گیر کردم اونجا میرم یه بازوکا ور می دارم ولی وقتی به سمت اون هلی کوپتر شلیک میکنم تیرهاش کج میره خواهش میکنم راهنمایی کنید
دوستانی که بازی رو گرفتن بازی کردن لطف کنن بگن ارزش خریدن داره (ارزش بازی کردن داره) من تریلر بازی رو دیم بد نبود ولی تریلر تا خود بازی خیلی فرق
از اون جور بازی هایی نیست که رو یه مرحله گیر کنی اعصبتو خورد کنه دیگه حال نکنی بازی کنی
هیجان بازی چطور؟؟؟حرکات خاصی داره؟
جایی نداره که توش گیر کنی روند بازی کاملا خطیه...
هیجان هم چون داستان چندان قوی نداره باعث شده هیجانشم کم بشه...
ولی چون یه بازی هستش که در گذشته بازی کردیم از اون لحاظ شاید حال بده..
:10:
titanium_zarin
26-08-2009, 11:18
سلام
من یه جایی کث یه هلیکوپتر باید از بین ببریم گیر کردم اونجا میرم یه بازوکا ور می دارم ولی وقتی به سمت اون هلی کوپتر شلیک میکنم تیرهاش کج میره خواهش میکنم راهنمایی کنید
دوست من حتما صفحات قب رو بخون...اونجا همه چی پیدا میکنی...چون ممکن مشکل دیگران هم باشه همون سوال شما...
برو نزدیکترین جا بهش...بعد دکمه شلیک رو بزن...ولی رها نکن...میبینی که یه نقاط سبزی میاد روش...وقتی روی اونا بری قرمز میشن...اونوقت دکمه شلک رو ول کن...:10:
سلام
ببخشيد اين قول آخرشو بايد چطوري بكشم؟ همون كه تو يه جاي گرد هستيم بعد اون قول مي چرقه و همش يه Attack ميزنه؟
يه راهنمايي كنيد .
ممنون.
وقتی اتک میزنه دقت کن...میشینه زمین یه چیز آبی از پشتش میزنه بالا!
تیر که میزنی بهش نمیخوره! نارنجک پرت کنی از جونش کم میکنه :دی
سلام
ببخشيد اين قول آخرشو بايد چطوري بكشم؟ همون كه تو يه جاي گرد هستيم بعد اون قول مي چرقه و همش يه Attack ميزنه؟
يه راهنمايي كنيد .
ممنون.
وقتی attak زد نشست زمین با دستت پشتشو بگیر بعد spas رو بزن
سلام
دوستان همون اول بازی اونجایی که یه دستگاه هست که ازش یه نوری به بالا می تابه چیکار باید کرد...کنار این دستگاه هم 3 تا وسیله قرمز رنگ هست ...
دوستان همون اول بازی اونجایی که یه دستگاه هست که ازش یه نوری به بالا می تابه چیکار باید کرد...کنار این دستگاه هم 3 تا وسیله قرمز رنگ هست ...
میشه یه عکس بذاری ازش!
دقیقا یادم نیست کجارو میگی :دی
میشه یه عکس بذاری ازش!
دقیقا یادم نیست کجارو میگی :دی
سلام
همون اولای بازی رو میگم...اونجایی که باید به اون ستونهای سبز رنگ شلیک کنیم تا بتونیم بپریم
سلام
دوست من شما حتما اون دستگاه هایو می گی که باید update
کنی اگه اونه باید با دسته مکانیکیت بگیریش بعد دکمه f رو بزن تا active بشه
hamedchtsz
04-09-2009, 21:15
این بازی به تمام معنا مزخرف و مانند بازی اخرالزمانی prototype به سطل زباله ی اینجانب منتقل شد!!!
این اولین و آخرین باری بود که به توصیه فروشنده بازی می گیرم.
در عجبم از GRIN با بازی بسیار خوش ساخت Wanted که چنین افتضاحی به بار آورده. همون بهتر که تعطیل شد!
دوست من شما حتما اون دستگاه هایو می گی که باید update
کنی اگه اونه باید با دسته مکانیکیت بگیریش بعد دکمه f رو بزن تا active بشه
سلام
100 بار f رو زدم.تاثیری نداشت...
shaaheen
04-09-2009, 21:19
این بازی به تمام معنا مزخرف و مانند بازی اخرالزمانی prototype به سطل زباله ی اینجانب منتقل شد!!!
در عجبم از GRIN با بازی بسیار خوش ساخت Wanted که چنین افتضاحی به بار آورده. همون بهتر که تعطیل شد!
سليقه ها متفاوته دوست من.اين بازي من رو هم زياد ارضا نكرد اما تو اين يكي دو سال عنوانهاي خيلي به مراتب بدتري هم داشتيم.مثلا همين wanted كه شما ميگي مورد توجه خيليا قرار نگرفت.در كل بازي براي سرگرمي بد نبود.:5:
shaaheen
04-09-2009, 21:22
سلام
همون اولای بازی رو میگم...اونجایی که باید به اون ستونهای سبز رنگ شلیک کنیم تا بتونیم بپریم
منم درست يادم نيست كجا رو ميگي.ولي اگه كل دشمناتو نكشته باشي هيچ كاري نميتوني باهاش بكني.اول همه دشمناتو بكش.اگه عكس هم كه بذاري خيلي بهتره.
سلام
100 بار f رو زدم.تاثیری نداشت...
پی به قول دوستمون یه عکس بزار برات بگیم
پی به قول دوستمون یه عکس بزار برات بگیم
راست کلیلک بزن رو اون آأمک قرمزا...2باز اسپیس بزن با پا برو روشون :دی
لگد بزن یعنی....دونه دونه اینکارو بکنی سبز میشه :دی
نه دوست من اینقدرها هم بد نیست(یعنی به نظر من خوبم هست)گرافیک بازی که تقریبا همه میگن قابل قبوله:5:حالا درسته بازی داستان خیلی توپی نداره ولی گیم پلی اون خیلی خوبه مخصوصا اگه یه خورده جلو بری تا قابلیتهای جدید دستش باز بشه خیلی فاز میده:46:البته خوب بازم به قول دوستمون بازی سلیقه ای هست و ممکنه یه نفر از یه بازی خوشش بیاد ولی یه نفر دیگه نه...
نمونه بارزش هم میشه به بازی halo اشاره کرد همین طور که می دونید این بازی یکی از عوامل موفقیت xbox360 هست ولی تا دلت بخواد آدم میشناسم که تا تونستن به این بازی فحش دادند:18:
a.salireza
05-09-2009, 08:07
خب ، دیروز بازی تموم شد !:31:
بر خلاف اکثر دوستان ، به نطر من این بازی ، بازی بسیار قشنگی بود . :31: گرافیکش عالی نبود ، اما خوب بود . گیمپلی هم برای من خیلی جذاب بود . انقدر حال میکردم وقتی از بالای یه ساختمون خیلی بلند میپریدم پایین ... :27: صدا گذاری هم در سطح متوسط رو به خوب قرار داشت . داستان هم کلیشه ای بود . ولی برای یه بازی امروزی خوب بود ! :5: ولی چیزی که بازی رو برای من بیشتر جذاب کرده بود ، دست بایونیک بود . ایده ای که من تا به حال در هیچ بازی ای ندیده بودم ( یا شاید هم بوده و من بازی نکردم !:8: ) شاید باورتون نشه ، ولی مراحل آخر حتی یک تیر من هم هدر نمیرفت . همه ی آدم ها رو به وسیله دستم بلند میکردم ، بعد میزدمشون به دیوار ! :18:
در کل به نظر من بازی جالبی بود . در ضمن ، این یه نظر شخصی بود ! پس لطفآ فحش ندید ! :21:
my life is barca
05-09-2009, 17:22
فکر کنم بازیشو تو 3 ماه تموم کردی
checkpoin هاش واقعا مسخرس
همون نمره 5/5 هم زیادیشه حتی با پارتی بازی 5/5 گرفته چون فقط نمره شرکت سازندشو بهش دادن
البته اگه پچی داشت که چک پوینتها یا سیو ها رو درست میکرد یعنی میتونستی هر موقع سیو کنی بدک نبود برای یه بار بازی کردن
سلام
من آخر بازی(bionic commando ) گیر کردم جایی که می پری رو پرنده های آهنی هر چی f می زنم عمل نمیکنه و می کشنم
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
شما باید هی f رو بزنی.....
بعد خود بازی بهت میگه که راست چپ یا بالا و پایین رو بزنی... :دی
سلام
من آخر بازی(bionic commando ) گیر کردم جایی که می پری رو پرنده های آهنی هر چی f می زنم عمل نمیکنه و می کشنم
اگه میشه راهنماییم کنید
ممنون
باید یکی از جهت ها + F رو بزنید !
خودش میگه کدوم جهت. وسط صفحه نشون داره میشه
a.salireza
06-09-2009, 07:55
فکر کنم بازیشو تو 3 ماه تموم کردی
checkpoin هاش واقعا مسخرس
همون نمره 5/5 هم زیادیشه حتی با پارتی بازی 5/5 گرفته چون فقط نمره شرکت سازندشو بهش دادن
البته اگه پچی داشت که چک پوینتها یا سیو ها رو درست میکرد یعنی میتونستی هر موقع سیو کنی بدک نبود برای یه بار بازی کردن
نه ، اتفاقآ به نظر من چک پوینت ها جای مناسبی بود . یعنی نه خیلی زود ، و نه خیلی دیر . من اگه بخوام به این بازی نمره بدم ، نمره 6/10 رو بهش میدم . بدون توجه به اسم ناشر یعنی CapCom
شما باید هی f رو بزنی.....
بعد خود بازی بهت میگه که راست چپ یا بالا و پایین رو بزنی... :دی
باید یکی از جهت ها + F رو بزنید !
خودش میگه کدوم جهت. وسط صفحه نشون داره میشه
و در ضمن وقتی با دستی بایونیک گرفتیشون امکان داره بخوان بهت حمله کنن . اگه دیدی دستشون رو بدن بالا ، سریع اسپیس رو بزن !:46:
امروز تمومش کردم باید بگم واقعا راضی کننده بود هم گیم پلی و هم گرافیکش ولی قبلا گفته بودم که داستان خیلی قوی نداره درسته اولاش داستان زیاد چنگی به دل نمیزنه ولی وقتی به آخرهای بازی میرسی داستان واقعا جذب کننده میشه(مخصوصا با اون پایان قشنگش با اون دموی زیباش)من یکی که این بازی واقعا رو به دوستانی که هنوز نگرفتن پیشنهاد میکنم:46:
موفق باشید...
Turok-71
08-09-2009, 18:15
من بازی رو امروز نصبیدم!
هرچند یه مقدار دیر شده ولی هنوز هم داغه.
گرافیک و گیم پلی در سطح بالایی قرار دارن و جزئیات بازی هم زیادن!
فقط عیبش اینه که سازندگان به خودشون زحمت ندادن اسم دکمه ها رو عوض کنن که
این مسئله اوایل بازی رو یه مقدار سخت می کنه!
من بازی رو امروز نصبیدم!
هرچند یه مقدار دیر شده ولی هنوز هم داغه.
گرافیک و گیم پلی در سطح بالایی قرار دارن و جزئیات بازی هم زیادن!
فقط عیبش اینه که سازندگان به خودشون زحمت ندادن اسم دکمه ها رو عوض کنن که
این مسئله اوایل بازی رو یه مقدار سخت می کنه!
نه بابا یه ذره که رفتی جلو فقط با موس و دست بایونیکش کار میکنی واصلا حیفت میاد که با اسلحه آدم بکشی!!!
SHAHAB111
08-09-2009, 21:57
avg من هم از کرک ایراد میگیره. لطفا یه کرک بذارید
avg من هم از کرک ایراد میگیره. لطفا یه کرک بذارید
شما منظورت نرم افزار ویروسیاب AVG هستش خوب برای چند لحظه Disable کن ویرسیاب رو بعدش
کرک رو بریز
sima_6600
09-09-2009, 09:50
سلام من یک سوال دارم خلی خلی واجبه ببینید دوستان این بازی LAN داره Coop چی داره یا نه.ممنون میشم راهنمای کنید
sima_6600
09-09-2009, 09:53
سلام من یک سوال دارم خلی خلی واجبه ببینید دوستان این بازی LAN داره Coop چی داره یا نه.ممنون میشم راهنمای کنید:5::27::31:
سلام من یک سوال دارم خلی خلی واجبه ببینید دوستان این بازی LAN داره Coop چی داره یا نه.ممنون میشم راهنمای کنید
یه قسمتی به اسم مولتی پلیر داره ولی بهتره جزئیات رو توی بخش بازیهای آنلاین بپرسی:46:
سلام
2 تا سوال داشتم.
1=موقعی که با کمک اون دست مکانیکی دشمن ها رو گرفتیم و کشوندیم طرفه خودمون باید چه دکمه ای رو بزنی تا کشته بشن...
2= اون اولای بازی که باید یه لوله بزرگ سیمانی رو خراب کنیم و بریم توش .چجوری میشه این کار رو کرد...
korokodil_avareh
12-09-2009, 21:40
سلام
2 تا سوال داشتم.
1=موقعی که با کمک اون دست مکانیکی دشمن ها رو گرفتیم و کشوندیم طرفه خودمون باید چه دکمه ای رو بزنی تا کشته بشن...
2= اون اولای بازی که باید یه لوله بزرگ سیمانی رو خراب کنیم و بریم توش .چجوری میشه این کار رو کرد...
سلام
1- باید اونها رو به زمین بزنی یا پرتشون کنی به آسمون یا بزنیشون به افراد دیگه
2- وقتی پریدی رو هوا بعدش دکمه E رو (فکر کنم) باید بزنی که بعد از اینکار اسپنسر با زانو میره تو دهن اون لوله
چون خیلی وقت پیش بازیش کردم در مورد دکمه شک دارم ولی احتمال زیاد همین E هست
سلام دوستان میشه من رو کمک کنید من توی این قسمت از بازی گیر کردم.
سلام دوستان میشه من رو کمک کنید من توی این قسمت از بازی گیر کردم.
سلام
به شما روی اون برج مانند ها که تو نقشه هم نشون میده موشک اندازهایی میده که با اون می تونی بزنیش..
ولی به هنگام شلیک باید نقطه های سبز رنگو هدف قرار بدی بعد اینکه روی اونها قفل کرد اون موقع شلیک کن
یعنی دستتو از رو دکمه بردار ...دقت کن باید تا هر کدام از نقاط سبز رنگ قرمز نشده شلیک نکنی..
Bs_panzer
29-09-2009, 20:16
دوستان بیاین آنلاین بازی کنیم !
برید تو مولتی پلیر آنلاین یه اکانت بسازین پسوردش بهتون میل میشه لاگ این شید بازی کنید !
راهنمایی خواستین Yahoo ID : Behdad1994
برای بازی کردن با من
bionic ID : Behdad
سلام
اونجایی که باید با مشت اون لیفتراک رو پرتاب کنیم تا اون در رو برای ما باز کنه...چجوری باید این کار رو کرد.باچه دکمه ای اون میتونه به اون لیفتراک مشت بزنه.دکمه Eرو هم میزنم ولی زورش نمیرسه اونو زیاد پرتاب کنه...
titanium_zarin
02-10-2009, 13:47
سلام
اونجایی که باید با مشت اون لیفتراک رو پرتاب کنیم تا اون در رو برای ما باز کنه...چجوری باید این کار رو کرد.باچه دکمه ای اون میتونه به اون لیفتراک مشت بزنه.دکمه Eرو هم میزنم ولی زورش نمیرسه اونو زیاد پرتاب کنه...
فکر کنم اول e رو میزنی که دستش رو میچسبونه به اون وسیله...بعدشم خودش گوشه تصویر بهت میگه که هر دکمه ای چه کار میکنه...همونا رو بزن...بلندش میکنه و پرت میکنه....:10:
سلام
یه سوال دیگه....توی اب که میافتی کدوم دکمه رو باید بزنی تا بیایی روی اب و شنا کنی تا غرق نشی...
سلام
یه سوال دیگه....توی اب که میافتی کدوم دکمه رو باید بزنی تا بیایی روی اب و شنا کنی تا غرق نشی...
سلام
توی اب افتادی اگه تونستی سریع کمتر از چند ثانیه با دست یه جایی رو بگیری بری بیرون نجات پیدا کردی
ولی اکثرا افتادی تو اب دیگه تمام.
بازی خیلی جالبی بود تمومش کردم . سبک جدیدی بود. هم این هم وانتد خیلی خوب بودن.
راستی یه درخواست داشتم .
اگه کسی آهنگ منوی اصلی این بازیو گیر بیاره واسم ممنونش میشم.
با تشکر پیشاپیش
AhmadReza.
06-11-2009, 12:39
سلام..
من تو مرحله ای که بالا ی یک ساختمان خیلی بلند هست گیر کردم که یه ربات بزرگ پرنده میاد سراغم و با تیر میزنه منم هر چی میزنمش از خونش کم نمیشه...
کسی هست راهنمایی کنه که باید به کجا اون ربات تیر بزنم....
ترو خدا زود جواب بدید..:41:
سلام..
من تو مرحله ای که بالا ی یک ساختمان خیلی بلند هست گیر کردم که یه ربات بزرگ پرنده میاد سراغم و با تیر میزنه منم هر چی میزنمش از خونش کم نمیشه...
ترو خدا زود جواب بدید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به شما روی اون برج مانند ها که تو نقشه هم نشون میده موشک اندازهایی میده که با اون می تونی بزنیش..
ولی به هنگام شلیک باید نقطه های سبز رنگو هدف قرار بدی بعد اینکه روی اونها قفل کرد اون موقع شلیک کن
یعنی دستتو از رو دکمه بردار ...دقت کن باید تا هر کدام از نقاط سبز رنگ قرمز نشده شلیک نکنی..
سلام..
ترو خدا زود جواب بدید..:41:
سلام .من این بازیو تابستون تموم کردم ولی تا جایی که باشه بهت کمک میکنم
اول اینکه یه آدرس دقیقتر بده دوم اینکه احتملا اسمش بوراک هلیکوپتر نیست؟
اگه بود با اسلحه ی آرپی جی که دستته بزنش.
ولی کلا این رباتای پرنده که هرچی تیر میزنی نمیمیرن باید بری پشت سرشون یا
بهشون تیر بزنی و یا با دستت پشتشو بگیری و بهش ضربه بزنی و رنگشم از آبی به قرمز تغییر میکنه
و یا به پشت سرش سنگی چیزی پرت کنی اونوقت میمیره
AhmadReza.
06-11-2009, 13:17
سلام ..
من موشک اولی رو بهش میزنم و یک سوم خونش میره ولی موشک های بعدی رو که میزنم یک چیزهایی که اسمشون رو هم یادم رفته که سفید هستند از خودش میندازه بیرون و موشک من دنبال اونها میره...
چکار کنم؟؟؟:41:
AhmadReza.
06-11-2009, 13:37
سلام .من این بازیو تابستون تموم کردم ولی تا جایی که باشه بهت کمک میکنم
اول اینکه یه آدرس دقیقتر بده دوم اینکه احتملا اسمش بوراک هلیکوپتر نیست؟
اگه بود با اسلحه ی آرپی جی که دستته بزنش.
ولی کلا این رباتای پرنده که هرچی تیر میزنی نمیمیرن باید بری پشت سرشون یا
بهشون تیر بزنی و یا با دستت پشتشو بگیری و بهش ضربه بزنی و رنگشم از آبی به قرمز تغییر میکنه
و یا به پشت سرش سنگی چیزی پرت کنی اونوقت میمیره
من میگم بالای یه برج بسیار بلندم و اگر بپرم پایین میمیرم...
هیچ سنگی هم اونجا نیست که پرت کنم طرفش..:41:
AhmadReza.
06-11-2009, 13:41
وای ....
همتون آفلاین شودید...
:37::45::41:
وای ....
همتون آفلاین شودید...
عزیز من دقیق نوشته رو بخون ...می گم تا موقعی که همه چراغ قرمزهای هواپیما سبز نشده دستتو از دکمه یا ماشه بر ندار..
من میگم بالای یه برج بسیار بلندم و اگر بپرم پایین میمیرم...
هیچ سنگی هم اونجا نیست که پرت کنم طرفش..:41:
آهان گرفتم کجا رو میگی اونجا که با یه هلکوپتر میجنگی(چند وقتیه تموم کردم اسمش یادم نیست)
اونجا هر چند وقت یه بار می تونی بوسیله اون rocket lanchre_ی که برات می فرستند بزنیش فقط یادت باشه که هر دفعه فقط یه بار می تونی روش قفل کنی و بزنیش هر بار که میزنیش جند تا ربات میفرسته که تو رو بزنند وقتی اونه رو زدی میاد نزدیک که می تونی روش قفل کنی و بزنیش یه خورده طولانی و سخته ولی میشه زدش:13:
AhmadReza.
07-11-2009, 14:39
از همتون ممنونم بلاخره تونستم اون مرحله رو رد کنم...
الان تو جنگل گیر کردم ...
AhmadReza.
07-11-2009, 14:55
یک بار بیشتر نرفتم..
اونجایی که چند تا آدمو میکشی..بعد دو تا غول میان سراغت ..یکیشون رو کشتم برای دومی دیگه مهمات ندارم(تیر)
یک بار بیشتر نرفتم..
اونجایی که چند تا آدمو میکشی..بعد دو تا غول میان سراغت ..یکیشون رو کشتم برای دومی دیگه مهمات ندارم(تیر)
سعی کن از دست مکانیکیت استفاده کنی اونجا پر هستش از سنگو این مسائا بردار بکوب بهش...
AhmadReza.
07-11-2009, 19:15
ببخشیدا ولی اصلا به من امون نمیده به طرفش چیزی پرت کنم...من فقط وقت میکنم از دستش فرار کنم...:41:
تو اون مرحله جایی نیست که من بتونم برم ولی اون نتونه بیاد؟؟؟:13:
ببخشیدا ولی اصلا به من امون نمیده به طرفش چیزی پرت کنم...من فقط وقت میکنم از دستش فرار کنم...:41:
تو اون مرحله جایی نیست که من بتونم برم ولی اون نتونه بیاد؟؟؟:13:
نه رفیق باید بزنیش تا مذحلرو رد کنی...سخته ولی شدنیه ...
همون که فرار می کنی باید زود برگردی و بزنیش
AhmadReza.
09-11-2009, 15:29
سلام..
فکر کنم رسیدم به مرحله ی آخر...
اونجایی که روی بزرگترین ربات وایسادی.همون رباتی که در حال حرکته...
اون یارو که تبدیل میشه به یه غول رو چه جوری باید بزنی؟؟؟
هیچ تیری بهش اثر نمیکنه...:19:
Turok-71
09-11-2009, 20:58
وقتی که به سمتت میاد جاخالی بده وقتی رد کرد یه چیز دایره شکل پشتش هست روش قفل کن و پا بهش ضربه بزن!
AhmadReza.
09-11-2009, 22:14
وقتی که به سمتت میاد جاخالی بده وقتی رد کرد یه چیز دایره شکل پشتش هست روش قفل کن و پا بهش ضربه بزن!
دمتون گرم..تونستم ردش کنم ولی چقدر مرحله داره...:18:
الان تو مرحله ی آخر هستم همونجایی که یه پرنده تو هواست..دفعه ی اول دوتا از بال هاشو میکنم...بعد میپرم تو هوا و دوباره میگیرمش و یه بال دیگه ازش میکنم و با اون تو سرش میزنم . دوباره میپرم تو هوا و دفعه ی سوم f و wرا میزنم و وقتی نوبت به f و s میرسه دست میکانیکیم را میکنه ومیندازه پایین و خودم رو هم همینطور....
باید چه کار کنم؟؟؟ :41:
Turok-71
09-11-2009, 22:37
شما این مرحله f رو یک سره بگیر و فقط دکمه هایی که میگه بزن پس f رو ثابت نگه دار و هر دکمه ای که می خواد بزن!
یکم سخته ولی چند بار بری میتونی ردش کنی!
AhmadReza.
10-11-2009, 15:32
شما این مرحله f رو یک سره بگیر و فقط دکمه هایی که میگه بزن پس f رو ثابت نگه دار و هر دکمه ای که می خواد بزن!
یکم سخته ولی چند بار بری میتونی ردش کنی!
ممنونم ..
بلاخره بازی رو تموم کردم...:8:
خیلی بازی توپی بود..
ببخشید خبری از نسخه بعدی بازی نیست؟؟؟:20:
Turok-71
10-11-2009, 18:33
ممنونم ..
بلاخره بازی رو تموم کردم...:8:
خیلی بازی توپی بود..
ببخشید خبری از نسخه بعدی بازی نیست؟؟؟:20:
نه دوست عزیز فک نکنم تا سالهای سال هم نسه بعدی در کار باشه.
آخه شرکت بازی کلا تعطیل شد رفت پی کارش!
Bs_panzer
10-11-2009, 22:26
نه دوست عزیز فک نکنم تا سالهای سال هم نسه بعدی در کار باشه.
آخه شرکت بازی کلا تعطیل شد رفت پی کارش!
GRIN ? :13:
امروز بازی رو گرفتم بازی کردم بدک نیست ولی نمی دونم چرا یه جوری واسم هیجان نداشت
وستان وقتی با دست مکانیکی دشمنارو می گیرم با چه دکمه هایی می تونم حرکات جالب روشون انجام بدن
و لطفا بگید این 2 تا نر قول چطور نابود کنم؟
به مرور وقتی به بازی ادامه می دید قدرتهای دست مکانیکی به شما داده خواهد شد...
اون دو تا نر قول رو هم باید سعی کنی به پشتشون بزنی..از وسایل موجود در روی زمین استفاده کن از
سلاحها هم استفاده کن مخصوصا نارنجک انداز...
Turok-71
12-11-2009, 01:23
GRIN ? :13:
آره! یه چند ماهی هست که تعطیل شده!
AhmadReza.
12-11-2009, 20:39
امروز بازی رو گرفتم بازی کردم بدک نیست ولی نمی دونم چرا یه جوری واسم هیجان نداشت
وستان وقتی با دست مکانیکی دشمنارو می گیرم با چه دکمه هایی می تونم حرکات جالب روشون انجام بدن
و لطفا بگید این 2 تا نر قول چطور نابود کنم؟
از مهمات استفاده کن و سعی کن از پشت با تیر بهش بزنی
اگه هم مهمات تموم کردی بچسب به اون تیر برق و خودتو به بالا پرت کن و با زدن مکرر دکمه e بهش ضربه بزن...:11:
آقا من 89% بازی رو رفتم واقعا عالی خیلی حال میده
منم بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود اون اویل که شروع کرده بودم زیاد واسم جالب نیود ولی بعد از یکم بازی کردم واقعا جذاب شد
به دوستانی که این بازی رو تجربه نکردن 100% پیشنهاد م یکنم از دست ندن
------
راستی بچه ها اون آخر بازی اون زنه به ما چی می گه؟؟؟ (همنونی که لباس آبی پوشیده
و این که آخر بازی ما پرت می شیم پایین .... یعنی می میریم؟
اینم یه عکس از آخر بازی که خودم گرفتم خیلی توپ بود
منم بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود اون اویل که شروع کرده بودم زیاد واسم جالب نیود ولی بعد از یکم بازی کردم واقعا جذاب شد
به دوستانی که این بازی رو تجربه نکردن 100% پیشنهاد م یکنم از دست ندن
------
راستی بچه ها اون آخر بازی اون زنه به ما چی می گه؟؟؟ (همنونی که لباس آبی پوشیده
و این که آخر بازی ما پرت می شیم پایین .... یعنی می میریم؟
اینم یه عکس از آخر بازی که خودم گرفتم خیلی توپ بود
پرت شدن به پایین ما به این صورت شاید به پایان بدون سرانجام این بازی اشاره داره (احتمالا برای ادامه نسخه های بعدی)که البته در کمپانی سازنده بازی تخته شد!!
ولی اون زنه من چند وقتی میشه تمومش کردم ولی فکر کنم تا آخر بازی ما فکر می کردیم که همسرش به خاطر این بلایی که سرش اومده ازش متنفر شده و ترکش کرده ولی آخر بازی متوجه میشیم که در اصل این ما(منظورم شخصیت اصلی بازیه:31: نه خودمون) بودیم که اون رو ترک کردیم(به طوری که فکر کنم همون زنه توی سکانس آخر میگه که این تویی که داری از من دور میشی)البته این طرفی که آخر کار کشتیم قرار بود کمکمون کنه پیداش کنیم که... یه کم نامفهوم تموم میشه;)که شاید از ایرادهای این بازی باشه...
u-cant30me
16-03-2011, 23:14
سلام بچه ها من این بازی رو تا %94 رفتم و رسیدم غول آخرش همون یارو که تغییر شکل میده اما این یارو حسابی لحم میکنه :13:هیچ چیزی هم بهش کارگر نیست رویین تنِ نامرد :41::13:از بچه های که بازی رو تموم کردن خواهش میکنم کمک کنن :11:در ضمن من این بازی رو تو PC انجام میدم:20:
همون یارویی که روی باند هلیکوپتر میجنگید..؟
اگه اونه که باید جا خالی بدی بزنی به پشتش ، کمرشو میگم..نفله میشه.
بیا رفیق:
راهنمای بازی همراه با عکس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
u-cant30me
18-03-2011, 14:21
layken منونم ازت:11: نفلش کردم . من فکر میکردم که غول آخرشه و بازی تموم میشه اما حکایت همچنان باقیست:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.