مشاهده نسخه کامل
: خرابي سخت افزاري 6260(كمك)
rouhallah
21-08-2008, 22:26
بنام خدا
با سلام
سوالم در مورد تعمير گوشي 6260 است
به طور اشتباه شارژر نا مناسب از نطر فيش ورودي آن به موبايل ، به زور وارد محل شارژ گوشي شده
كه در نتيجه اون سوزن نرينگي محل شارژ گوشي كج شد . وقتي با يك چاقوي باريك اون رو صاف كردم و شارژر مناسب رو به موبايل متصل كردم سوزن محل شارژ درون گوشي كنده شد
سوالم اينه كه آيا گوشي تعمير شدني هست يا بايد كل برد الكترونيكي اون عوض بشه و آيا هزينه اش زياد ميشه؟
لطفاً كمك كنيد شديداً نگران شدم
با تشكر
total_overdose
21-08-2008, 22:35
سلام
نگران نباش
یه سوکت شارژ باید عوض کنی
اگه هم که بتونی گیر بیاری خودت هم می تونی عوضش کنی
rouhallah
22-08-2008, 11:01
سلام
نگران نباش
یه سوکت شارژ باید عوض کنی
اگه هم که بتونی گیر بیاری خودت هم می تونی عوضش کنی
نميدونم شايد منظور حرفتون رو نفهميدم
ولي با اين جمله ديگه فكر كنم مشخص بشه
اون چيزي كه شكسته تو شارژر نبوده و مال شارژر نيست بلكه مال خود موبايل و از قطعات اصلي تو موبايل هستش
اگه شما هم همين منظورتون بود منو ببخشيد متوجه نشدم و در اين صورت بايد پيچهاي موبايل رو باز كنم ؟
total_overdose
22-08-2008, 13:21
نميدونم شايد منظور حرفتون رو نفهميدم
ولي با اين جمله ديگه فكر كنم مشخص بشه
اون چيزي كه شكسته تو شارژر نبوده و مال شارژر نيست بلكه مال خود موبايل و از قطعات اصلي تو موبايل هستش
اگه شما هم همين منظورتون بود منو ببخشيد متوجه نشدم و در اين صورت بايد پيچهاي موبايل رو باز كنم ؟
آره دوست عزیز باید باز کنی ولی نه کامل
من قبلا باز کردم
1-ابتدا در باطری رو باز کن و باطری رو در بیار بعد اون پیچارو باز کن البته تعدادشو یادم نیست تو عکس قرمزشون کردم .
2-از پایین که تو عکس با شماری 2 مشخص کردم با ناخون بین قاب بکن و بکش بالا تا قاب در بیاد.
حالا کیتشو اروم در بیار
دقت کن از بالا زیر کیت یه سوکت هست که به کیت وصله که باید موقع در اوردن از کیت جداش کنی .
کیت که در اومد سوکت شارژرت رو بکن تو سوکت گوشی بعد اهرمش کن به سمت پایین تا سوکت گوشی بیاد بالا وجدا بشه حالا این تیکه رو باید عوض کنی.
کاری داشتی من در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rouhallah
23-08-2008, 12:59
آره دوست عزیز باید باز کنی ولی نه کامل
من قبلا باز کردم
1-ابتدا در باطری رو باز کن و باطری رو در بیار بعد اون پیچارو باز کن البته تعدادشو یادم نیست تو عکس قرمزشون کردم .
2-از پایین که تو عکس با شماری 2 مشخص کردم با ناخون بین قاب بکن و بکش بالا تا قاب در بیاد.
حالا کیتشو اروم در بیار
دقت کن از بالا زیر کیت یه سوکت هست که به کیت وصله که باید موقع در اوردن از کیت جداش کنی .
کیت که در اومد سوکت شارژرت رو بکن تو سوکت گوشی بعد اهرمش کن به سمت پایین تا سوکت گوشی بیاد بالا وجدا بشه حالا این تیکه رو باید عوض کنی.
کاری داشتی من در خدمتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست تون درد نكنه امتحان ميكنم خبر ميدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.