ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : disable كردن يكي از هسته هاي cpu ؟

aliani
21-08-2008, 19:28
سلام
من سيپوم 3.4 dualcore pentium D هست ميخواستم بپرسم آيا راهي هست كه بشه (به دليل مصرف برق زياد اين cpu) يكي از هسته هاي اين سيپيو رو براي هر عملياتي در ويندوز از كار انداخت؟
ممنون

shahab_blaster
22-08-2008, 11:27
سلام
من سيپوم 3.4 dualcore pentium D هست ميخواستم بپرسم آيا راهي هست كه بشه (به دليل مصرف برق زياد اين cpu) يكي از هسته هاي اين سيپيو رو براي هر عملياتي در ويندوز از كار انداخت؟
ممنون
نه نميشه تنها راه پائين آوردن فركانس هستش

MicroSystem
22-08-2008, 13:10
سلام
ممنون
شما ميتوني از برنامه RMClock استفاده كني تا موقعي كه باري روي سيستم نيست ولت و ضرب كننده(در نتيجه فركانس) رو بياره رو حداقل اين كار خيلي مصرف پردازنده رو خيلي پايين ميياره.

aliani
22-08-2008, 14:23
تشكر از هردوي شما
من برنامه RMclock رو دان كردم فقط طرز كارش رو بلد نيستم ميتونيد بگيد چيكاركنم تا به كمترين مصرف برسم در وقتي كه cpu هيچ كار خاصي رو انجام نميده ؟ يا حداقل برنامه سنگيني اجرا نميشه ؟

خيلي ممنون

mhaf
23-08-2008, 11:49
ما خودمونو میکشیم 1 تا 1.2 گیگاهرتز اور میکنیم ملت میان سرعتشونو کم میکنن.
بابا جان ول کن مگه چه قدر برق مصرف میکنه؟

aliani
23-08-2008, 16:56
آخه دوست عزيز شما اگه بدوني مصرف اين سيپيو چقدره اين حرف رو نميزني در حالت load به 250 هم ميرسه در حالي كه سيپيوهاي هم رده همه روي 100 120 هستن.
كامپيوترو كرده بخاري :)

MicroSystem
23-08-2008, 17:02
تشكر از هردوي شما
من برنامه RMclock رو دان كردم فقط طرز كارش رو بلد نيستم ميتونيد بگيد چيكاركنم تا به كمترين مصرف برسم در وقتي كه cpu هيچ كار خاصي رو انجام نميده ؟ يا حداقل برنامه سنگيني اجرا نميشه ؟

خيلي ممنون
برو تو قسمت performance on demand
تنظيماتش PST رو طوري تنظيم كن كه موقع بيكاري كمترين مولتي و ولت رو داشته باشه
بعد تو قسمت پروفيل استارت آپ و كارنت رو بزار روي performance on demand

ربطي به اور نداري موقع بيكاري مولتي رو كم ميكنه و شما ميتوني از حداكثر سرعت پردازنده به همراه اوركلاك استفاده كني

mhaf
24-08-2008, 12:43
آخه دوست عزيز شما اگه بدوني مصرف اين سيپيو چقدره اين حرف رو نميزني در حالت load به 250 هم ميرسه در حالي كه سيپيوهاي هم رده همه روي 100 120 هستن.
كامپيوترو كرده بخاري :)
زمستون برای گرم کردن خونه ازش استفاده کن!
ببینم واقعا 250 وات مصرف میکنه؟
خیلی وحشتناکه.

aliani
25-08-2008, 19:11
زمستون برای گرم کردن خونه ازش استفاده کن!
ببینم واقعا 250 وات مصرف میکنه؟
خیلی وحشتناکه.

آره والا
منتظرم يا بسوزه يا اتفاقي بيفته تا عوضش كنم و يه e4600 بگيرم چون مادربردم بيشتر از اين ساپورت نميكنه.

mhaf
25-08-2008, 20:14
آره موافقم
اگه مین بردت تا 4600 ساپورت میکنه میتونی یه دست دومش رو بگیری که ارزون تر هم دربیاد