ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» مـسـابـقـه فـلـش ( ساخت کلیپ ) ویژه ی ماه مبارک رمضان

blackfox
21-08-2008, 19:22
سلام

دوستان همین جا بگم که این مسابقه جایزه ی نقدی و این جور چیزا نداره .
شاید کم لطفیه بعضیا باشه که با این که انجمن فلش این همه کاربر داره ، ولی تا حالا هیچ مسابقه ای برای کاربرانش تدارک دیده نشده ( در صورتی که بین کاربران فتوشاپ و سه بعدی چندین بار مسابقه برگذار شده ) ، من با شاهین هم چند بار این موضوع رو در میان گذاشتم ، ایشون هم موافق بودن ، ولی خوب شاهین به تنهایی تو این زمینه تصمیم گیرنده نیستند . به هر حال مشکلی نیست ، حتما که نباید مسابقه جایزه داشته باشه . یه مسابقه بین خودمون میذاریم که اگه استقبال کردید ایشالا ادامه میدیم .

موضوع مسابقه ماه رمضانه

◄ تمام فلش هایی که میسازید باید در رابطه با ماه رمضان باشه .
◄ کلیپ میتونه نماهنگ باشه یا داستانی باشه . ملاک فلش برتر نماهنگ یا ... بودن نیست ، بلکه زیبایی فلش مهمه و ابداعاتی که سازنده داره .
◄ حجم کلیپ ها نباید بیشتر از 2.5 مگ باشه .
◄ در صورت استفاده از شیپ های آماده و یا دکامپایل کردن و ایمپورت شیپ از فلش های دیگه شرکت کننده از دور مسابقه حذف میشه و کارش در ردیف کار های ارسالی قرار نمی گیره .

◄ به هر کلیپ یک امتیاز از 1 تا 100 داده میشه ، بدین شرح :
طراحی شیپ ، مووی ، موشن و کلا انیمیشن کار 40
صداگذاری 30
کادر بندی و استفاده از قاب 10
افکت های زیبا و متناسب و نو آوری 15
در آخر 5 امتیاز به کاربرانی که از نرم افزار آدوبی فلش برای طراحی استفاده کردند . یعنی کسانی که از سایر نرم افزار های مانند اسویش و ... استفاده کرده اند ، در بهترین حالت 95 امتیاز میگیرند و کاربران آدوبی فلش در بهترین حالت 100 امتیاز و این به دلیل اینه که آدوبی فلش بر خلاف سایر نرم افزار های فلش فاقد افکت های آماده است و کاربر باید تمام افکت ها رو دستی طراحی کنه .

◄ برای اکشن نویسی در این مسابقه هیچ امتیازی تعلق نمیگیره ، چون مسابقه ی اوله و قرار نیست زیاد سخت و حرفه ای باشه .

◄حتما در ابتدا یا انتها ی فلش ( یا هر جا که مایل بودید ) مشخصات طراح ( اسم خودتون و نام کاربریتون ) و لوگو یا اسم p30world ذکر بشه .

◄ هر شرکت کننده باید تاپیک مجزا ایجاد کنه و اعلام آمادگی کنه و اگر خواست روند کار رو ( مثلا آهنگی که انتخاب کرده و ... ) رو شرح بده تا در نهایت بین کاربران بر سر انتخاب موضوع و ... اختلاف به وجود نیاد . در ضمن هیچ محدودیتی از لحاظ انتخاب یک آهنگ توسط چند نفر وجود نداره .

◄فرمت تاپیک های مسابقه باید به صورت زیر باشه :
شرکت کننده :xxxx ، مسابقه ی رمضان

◄ سه فلش برتر پس از انتخاب در راس گالری فلش ( که به زودی ایجاد میشه ) قرار میگیره و بقیه کارهای برتر هم در ادامه ی فلش های گالری قرار میگیرند .

◄ مهلت ارسال آثار : سه شنبه 12 شهریور 1387 / اول رمضان
در صورت نیاز مهلت ارسال آثار تمدید خواهد شد .

در پایان لازمه بگم که این مسابقه با شاهین هماهنگ شده و ایشون تایید کردند ، در ضمن جایزه ای به رسم یادبود از طرف تیم گرافیک اهدا میشه .

raptor22
21-08-2008, 21:14
اول سلام...
ممنون كه اين كار و كرديد...ايده جالبيه مرديم از بس تو بقيه انجمن ها مسابقه بود.... ولي خواهشا در صورت امكان زمانش رو تمديد كنيد ....حداقل تا 15 شهريور....
در ضمن در صورت امكان ميشه از ورژن هاي پايين تر فلش هم استفاده كرد؟يا مخصوصا همين Adobe flash بايد باشه...
بازم ممنون......

SIMON137
21-08-2008, 22:44
سلام حسين جان ، كار بسيار خوبي است ، بهتره انجمن فلش هم رونقي بگيره:46:خيلي خوشحال شدم
از تمامي دوستان كه در اين ضمينه تلاش مي كننده سپاس گذارم ...
ما هم فعلا اعلام آمادگي مي كنيم تا ببينيم چي ميشه ...
قربانتان:40::40::40:

blackfox
22-08-2008, 07:22
از تمام نسخه های آدوبی فلش میشه استفاده کرد . همچنین از هر نرم افزار طراحی فلش دیگه ( مثل اسویش ، Sothink SWF Quicker و ... ) میشه استفاده کرد .

نکته ی مهم که تو پست اول هم اضافه شده :
حتما در ابتدا یا انتها ی فلش ( یا هر جا که مایل بودید ) مشخصات طراح ( اسم خودتون و نام کاربریتون ) و لوگو یا اسم p30world ذکر بشه .

hadi665
22-08-2008, 13:12
خوب کاره جالبیه من هم شرکت میکنم
راستش من قبلنا یه کاری برای تیزر تبلیغاتی زده بودم اگه تونستم که یه کاره جدید درست میکنم اگه وقت نشد که همونو برای مسابقه میزارم

خوب حالا کی باید تاپیکو بزنیم؟

blackfox
22-08-2008, 14:06
خوب حالا کی باید تاپیکو بزنیم؟

هادی جان مسابقه شذوع شده دیگه . تاپیکت رو بزن

AriA jOhaRi
22-08-2008, 18:26
کا رخوبیه
اگه تونستم منم شرکت می کنم

raptor22
23-08-2008, 14:30
كجا بزنيم تو همين انجمن فلش؟پس چرا كسي نزده؟
خوب اينايي كه گفتن بيان تايپيك بزنيد ديگه...

A2D3D
23-08-2008, 17:40
سلام
خوبین ؟
من می تونم سایت فلش بزنم ؟

blackfox
23-08-2008, 21:30
دوستانی که قصد شرکت کردن دارد ، تو همین انجمن فلش تاپیک هاشون رو بزن .

hassan24
24-08-2008, 19:05
اقا فکر بسیار خوبیه من هم اگه شد شرکت می کنم
فقط میشه فلش درست شده تو مایه های فلش های تبیان باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه مانند فلش های تبیان باشه نمره صدا گذاری را به چه چیزی می دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون

Tamirat.laptop
27-08-2008, 00:35
بسیار کار خوبیه البته منم یه کاری دارم آماده میکنم البته در زمینه ماه مبارک رمضان نیست
اگر نرسیدم همینو میذارم

RatAtouille
01-09-2008, 21:54
ميشه با چيز هاي ديگه هم شركت كرد مثل 3d max مي دونم تايپك ماله فلشه اما دارم سوال ميپرسم.

blackfox
03-09-2008, 00:28
مهلت مسابقه تا ‏15‏ ماه مبارك رمضان تمديد شد ‏،‏ كساني هم كه كارهاشون رو ارائه كردند مي تونن روش بيشتر كار كنند ‏.

A2D3D
03-09-2008, 19:45
سلام
جواب منو ندادین
می تونم سایت فول فلش بزنم ؟