ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در دسترسی به تصاویر در صفحه کاربران

s_barooni
21-08-2008, 19:10
سلام
من تو محیط Net. یک وب سایت دارم که دسترسی به یکی از فولدرهاش( مثلا فولدر members ) به کاربران سایت محدود شده، توی Master page بالای صفحه چند تا عکس توی Bachground قسمت بالای Master page گذاشتم که این تصاویر توی تمام صفحات دیده میشن بجز صفحاتی که توی فولدر members قرار دارند و خود این عکسها توی فولدر ی هستند که دسترسی به اونا محدودیتی نداره و خارج از members است . حالا چیکار کنم که عکسها توی صفحه مربوط به کاربران هم دیده بشن؟ باید جای عکسها رو تغییر بدم؟ در ضمن اگه عکسی رو توی یک image قرار بدم دیده میشه فقط وقتی تو background میذارم دیده نمیشه.

_H2_
22-08-2008, 20:43
سلام

مشکل از آنجا است که مسیرها نسبی است، یعنی وقتی مسیر تصویری را A\B.jpg میدهید یعنی در همان محلی که فایل aspx قرار دارد دنبال پوشه A و بعد فایل B.jpg بگردد.

فکر کنم اگر یک تگ runatserver به بخش img اضافه کنید و مسیر تصویر با شروع از root سایت با کاراکتر ویژه ~ بدهید، مشکلتان حل شود. یعنی A\B.gpg\~

s_barooni
05-09-2008, 17:04
سلام
من تصاویری رو که گفتم توی Maste page گذاشتم ( بصورت background ) تو همه صفحات دیده میشه بجز صفحاتی که خاص کاربران هستند . کد این صفحات هم چون از master page پیروی می کنند مثلاً اینجوریه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی مستر پیج هم آدرس تصویر درست داده شده .باید چیکار کنم؟

_H2_
06-09-2008, 21:20
سلام
توجه کنید،
شما در حالت معمول همچین تگی را استفاده میکنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا به جاش این را در masterpage بگذارید تا در تمام صفحات درست نمایش داده شود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید