مشاهده نسخه کامل
: ○○○○موتورهای بازی○○○○○
سلام:20:
آقا اگه میشه یه نفر لیست این موتورهای بازی سازی رو بزاره اینجا!
راستی یه سوال این یه موتور بازی سازی هستش که اسمش رو یادم نیست چی بود فکر کنم تورکیوف, تورکوئه نمی دونم ,هر کی که اطلاعاتی,آموزش ولینکی در مورد این موتور بازی داره اینجا بزاره ممنونم:10:
با تشکر:40:
Game Maker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dark Basic Professional ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Quest 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3D Game Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینا یه سریشن که بالای انجمن براش تاپیک پشتیبانی هم گزاشتن
mohsen_3
21-08-2008, 18:18
فكر كنم toruge رو مي گيد
يه انجين 2d كه با xna يا c# ساخته شده
انجين قدرتمنديه
Omid_Sadeghvand
21-08-2008, 18:43
Toruge Game Engine رو میگی؟؟
سلام
مرسی از نظرتون آیا این لیستی که هادی جون داد کامله؟بعید می دونم
آره منظورم همین ترکوئه هستش اگه کسی مطلبی چیزی در مورد این موتور ساخت بازی دارد اینجا بزاره!
با تشکر
mohsen_3
21-08-2008, 21:08
نه بابا
يه سري به اينجا بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا
يه سري به اينجا بزن
سلام :20:
ممنونم از نظرت ولی من نفهمیدم واسه چی لینک این نرم افزار رو اینجا نوشتی؟آقا هر کی هرچی در مورد ترکوئه میدونه اینجا بنویسه
ehsan_wwe
21-08-2008, 23:21
ببین یک پیشنهاد
اگه می خای بازی سازی یاد بگیری باید از موتور های معمولی شروع کنی مثل گیم میکر (بعد از کار با این موتور نهوه برنامه نویسی یک بازی را یاد میگیری )
راستی می دونی چرا من می گم که بیا از گیم میکر یا دارک بیسیک شروع کن : چون موتور های بازی سازی پیچیده یاد گیریشون خیلی سخته و این موضوع باعث می شود تا از بازی سازی زده بشی
سلام
مرسی از نظرتون آیا این لیستی که هادی جون داد کامله؟بعید می دونم
اینا یه سریشن
همونطوری که گفتم اینا یه سریشن که محسن جان تو اون آدرسا که دادم براشون توضیح کامل نوشته
کامل نیست
بازم کلی موتورای خوب برای ساخت بازی هست
دوستان بازی سازمون بهتر میتونند کمکت کنند
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-=| MARS |=-
22-08-2008, 11:37
موتورای زیر هم هستند (اپن سورس هم هستند):
Crystal Space -=-
irrlicht -=-
و البته اینا هم هستند:
3D
2D
البته دو گزینه اول بهترند؛ کریستال اسپیس پشتیبانی و مستندات خوبی داره و irrlicht هم برای شروع کار مناسبه!
موفق باشی! :10:
سلام:20:
ببین یک پیشنهاد
اگه می خای بازی سازی یاد بگیری باید از موتور های معمولی شروع کنی مثل گیم میکر (بعد از کار با این موتور نهوه برنامه نویسی یک بازی را یاد میگیری )
راستی می دونی چرا من می گم که بیا از گیم میکر یا دارک بیسیک شروع کن : چون موتور های بازی سازی پیچیده یاد گیریشون خیلی سخته و این موضوع باعث می شود تا از بازی سازی زده بشی
ممنونم احسان جون از راهنماییت من با این موتورهای که گفتی کار کردم حالا خیلی دوست دارم بدونم جریانه این ترکوئه چیه!
همونطوری که گفتم اینا یه سریشن که محسن جان تو اون آدرسا که دادم براشون توضیح کامل نوشته
کامل نیست
بازم کلی موتورای خوب برای ساخت بازی هست
دوستان بازی سازمون بهتر میتونند کمکت کنند
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم هادی جون ,اگه اطلاعاتی در مورد ترکوئه داشتی حتما بزار اینجا!
موتورای زیر هم هستند (اپن سورس هم هستند):
البته دو گزینه اول بهترند؛ کریستال اسپیس پشتیبانی و مستندات خوبی داره و irrlicht هم برای شروع کار مناسبه!
موفق باشی! :10:
ممنونم از راهنمایتون ,لینکهای با حالی بود ,شما هم اگه اطلاعاتی از موتور ترکوئه داشتی اینجا بزار!
Mamad G.H.A
07-09-2008, 02:12
سلام اگر یک مقدار تایپیک ها را می گشتید می تونستید این پست رو پیدا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتور تورگ Torque یک موتور تحت c++ است اما مبتدی ها می توانند تحت زبان داخلی خود آن برای بازیشان برنامه نویسی کنند.
متاسفانه پایگاه اختصاصی فارسی زبان آن برای مدتی به خاطر تغییر سرور غیر فعال است اما اگر فعال شد خبرتان می کنم
فعلا می توانید برای سوال و اطلاعات بشتر پیرامون این موتور به انجمن های پایگاه زیر بروید.
البته کمپانی سازنده آن یک نرم افزار برای ساخت بازی های دو بعدی هم ساخته که در حد خودش بسیار خوبه و از جمله بهترین نرم افزارهای ساخت بازی های دو بعدی شناخته شده و نامش Torque Game Builder می باشد.
سلام اگر یک مقدار تایپیک ها را می گشتید می تونستید این پست رو پیدا کنید.
موتور تورگ Torque یک موتور تحت c++ است اما مبتدی ها می توانند تحت زبان داخلی خود آن برای بازیشان برنامه نویسی کنند.
متاسفانه پایگاه اختصاصی فارسی زبان آن برای مدتی به خاطر تغییر سرور غیر فعال است اما اگر فعال شد خبرتان می کنم
فعلا می توانید برای سوال و اطلاعات بشتر پیرامون این موتور به انجمن های پایگاه زیر بروید.
البته کمپانی سازنده آن یک نرم افزار برای ساخت بازی های دو بعدی هم ساخته که در حد خودش بسیار خوبه و از جمله بهترین نرم افزارهای ساخت بازی های دو بعدی شناخته شده و نامش Torque Game Builder می باشد.
سلام
واقعا ممنونم از اطلاعاتتون
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.