ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيغام خطاي Server Application Unavailable

mnds
21-08-2008, 10:20
با سلام
من يك وب سايت در محيط Visual Studio با C# و ASP.NET2 ساختم. هنگام ايجاد وب سايت قسمت Location را File System انتخاب كردم.IIS 5.1 و .NET FrameWork 2 و .NET FrameWork 1.1 نيز نصب هستند. تنظيمات IIS هم بر روي ASP.NET 2 هست و آن را Start هم كرده ام.
حالا براي Upload كردن سايت با مشكل روبرو شده ام. يعني وقتي از محيط Visual Studio با Ctrl+F5 برنامه را اجرا مي‌كنم هيچ مشكلي ندارد ولي بعد از Upload كردن فايلها در پوشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با پيغام خطاي زير روبرو مي‌شوم.

Server Application Unavailable

The web application you are attempting to access on this web server is currently unavailable. Please hit the "Refresh" button in your web browser to retry your request.
Administrator Note: An error message detailing the cause of this specific request failure can be found in the application event log of the web server. Please review this log entry to discover what caused this error to occur.

كجا مي توانم تعيين كنم كه دارم ار ASP.NET 2 استفاده مي كنم نه از ورژن 1.1؟
صفحه من بسيار ساده است و هيچ دستور خاصي ندارد. آيا فايل dll يا web.config نياز است؟ اگر هست چگونه بايد آنها را توليد كنم؟
لطفا هر چه زودتر راهنمايي كنيد.
با تشكر

_H2_
21-08-2008, 12:42
سلام
ایراد از سرور است، احتمالاً ربطی به کد شما ندارد، البته پیشنهاد میکنم یک web.config هم آپلود کنید، میتوانید آن را از پروژه local خود در رایانه خودتان بردارید، حتماً web.config ای در پروزه local دارید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای تغییر نسخه Framework باید به کنترل پنل سایتتان مراجعه کنید و گزینه مربوطه را پیدا کنید.
میتوانید برای تنظیمات کنترلر پنل با شرکت هاستینگتان تماس بگیرید و مشکل را بیان کنید.

سرور شما باید ویندوزی و دارای Framework2 باشد و ترجیحاً و اگر نیاز دارید sqlserver را هم ساپورت کند.

mnds
23-08-2008, 11:39
با سلام
همانطور كه فرموديد من با شركت تماس گرفتم. آنها گفتند كه بايد فايل وب كانفيگ را حتما در سايت قرار بدهم. ولي متاسفانه من هيچ اطلاعاتي در مورد نحوه ساخت اين فايل و يا دستورات مورد نيازش ندارم. لطفا من را راهنمايي كنيد. متشكرم.

_H2_
23-08-2008, 13:47
سلام
همین را به نام web.config ذخیره کنید و ببینید درست میشود؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر کارکرد، بعد برای نسخه نهایی و در انتها باید تغییراتی در فایل مذکور بدهید.
فعلاً یک تست کنید.

mnds
24-08-2008, 00:50
با تشكر فراوان از راهنمايي شما
خوشبختانه متوجه اشكال برنامه شدم و مشكل حل شد.

M.etallic.A
14-12-2010, 13:32
من دقیقا همین خطا رو روی سیستم خودم دارم. IIS رو نصب کردم ولی تو دریم ویور وقتی فایل ASPX میسازم تو مرورگر اجرا نمیشه.