ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های Uiq + بحث های نرم افزاری

صفحه ها : 1 [2]

FANBOOK
11-04-2009, 21:22
شما حتما" یبار گوشیتون رو فلش یا آپدیت کردی این پیام میگه برنامه های که قبا از اینکه گوشیت فلش یا آپدیت کنی تو مموریت نصب بوده میخواد نصب بشه:10:

اگه نمیخوای تو این آدرس پاکش کن
D\private\1003a3f

اصلا ربطی به فلش یا آپدیت نداره عزیز مثلا من هیچ کدوم از این کارا رو نکردم یعنی فلش و .......
ولی برنامهی mcleaner رو که پاک کردم با همین مشکل یعنی این پیغام مزاحم مواجه میشم
شما مطمعنی با پاک کردن حله؟؟؟؟؟؟

FANBOOK
11-04-2009, 21:33
کسی نیست جواب منو بده دستتون درد نکنه کیجن ورزن جدی xplore می خوستم
خیلی ممنون از لطف و توجه
مستفیض شدم از کیجن xploe

shahshahani
12-04-2009, 09:45
اصلا ربطی به فلش یا آپدیت نداره عزیز مثلا من هیچ کدوم از این کارا رو نکردم یعنی فلش و .......
ولی برنامهی mcleaner رو که پاک کردم با همین مشکل یعنی این پیغام مزاحم مواجه میشم
شما مطمعنی با پاک کردن حله؟؟؟؟؟؟

بله حله..

خیلی ممنون از لطف و توجه
مستفیض شدم از کیجن xploe

كيجن نداره اين ورژن جديد.
شما اگه يه سر ميرفتي تو تاپيكش كه حامد خان معرفي كرده ميديدي كه همه با اين مساله درگيرن.
موفق باشي.

FANBOOK
12-04-2009, 13:16
بله حله..

.
آخه اصلا جنین فایلی با اون اسم که گفتن توی privet نیست دقت کنید فکر کنم توی پوشه سیستم باشه
همانطور که یه نفر هم بالا حرف منو تایید میکنه در این باره

Arash Arash
17-04-2009, 18:56
سلام...نمیشه با GPRS گوشی برنامه هایی مثل Xplore رو آپدیت کرد؟مرسی...

vahidsport
17-04-2009, 21:57
سلام...نمیشه با gprs گوشی برنامه هایی مثل xplore رو آپدیت کرد؟مرسی...

میشه و مشکل هم نداره ولی بعد باید رجیستر بکنی

JU JU
17-04-2009, 23:31
سلام به دوستان عزیز

چنتا سوال دارم خدمتتون

1- چجوری میتونم گوشیم رو فلش و آپدیت کنم ؟ مدل گوشی سونی اریکسون p1i
2- مدتی هستش که delivered نمیده گوشیم، سپس راه افتاد و دوباره از بین رفت، چیکار کنم ؟ با اینکه فعاله ولی کار نمیکنه

mohammad-p990i
18-04-2009, 08:42
سلام به دوستان عزیز

چنتا سوال دارم خدمتتون

1- چجوری میتونم گوشیم رو فلش و آپدیت کنم ؟ مدل گوشی سونی اریکسون p1i
2- مدتی هستش که delivered نمیده گوشیم، سپس راه افتاد و دوباره از بین رفت، چیکار کنم ؟ با اینکه فعاله ولی کار نمیکنه

مشکلت با آپدیت حل میشه
بفرما

آموزش آپدیت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه مورد نیاز

:11:

Arash Arash
18-04-2009, 14:25
میشه و مشکل هم نداره ولی بعد باید رجیستر بکنی

نشد.وقتی آپدیتش تموم میشه,بدون هیچ پیغامی میاد بیرون!مشکل کجاست؟

vahidsport
18-04-2009, 16:23
نشد.وقتی آپدیتش تموم میشه,بدون هیچ پیغامی میاد بیرون!مشکل کجاست؟

نمیدونم من یه بار خودم اپدیت کردم ولی الان نمیشه

FANBOOK
18-04-2009, 22:26
سلام جدید
آقا من دادم گوشی فلش کردم حالا 2 تا مشکل برام پیش اومده ولی سرعت گوشی خیلی خوب شده
1 دیگه قسمت فارسی توی نوشتن مسیجام نیست جایی که میریم توی setup انتخاب میکنیم منظورمه
2 برای زوم کردن دوربین قبل از فلش کردن از چرخک گوشی اسفاده میکردم ولی حالا نمیشه وقتی می چرخونی روشنایی تصویر تغییر میکنه
چی کار کنم از اساتید اهل فن مثه ساسان حمید حامد و.............هر کی میدونه کمک کنه
آیا آپدیت کنم حله؟؟؟؟؟؟؟؟

shahshahani
19-04-2009, 10:57
به احتمال زياد با آپديت درست ميشه.
اگه فارسي گوشيت بعد از آپديت پريده كه حتما آپديتش كن.
موفق باشي.

Arash Arash
19-04-2009, 19:35
یه مشکل خیلی بد.....
وقتی sms میاد گوشیم نشون نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shahshahani
20-04-2009, 09:02
از برنامه SMS Spam Manager استفاده میکنی؟

FANBOOK
20-04-2009, 10:36
به احتمال زياد با آپديت درست ميشه.
اگه فارسي گوشيت بعد از آپديت پريده كه حتما آپديتش كن.
موفق باشي.
کلا فارسی نپریده با دکمه ها میشه نوشت فقط توی کیبورد مجازی که میری فارسیو انتخاب می کنی دیگه نیستش
بازم دمت گرم به تو که جواب دادی
کسی هست بازم کمکی چیزی حرفی

Arash Arash
20-04-2009, 18:19
از برنامه sms spam manager استفاده میکنی؟

نه.مشکل چیه پس؟

FANBOOK
22-04-2009, 11:52
کسی نظری دره درمورد فلشی که من کردم

FANBOOK
24-04-2009, 13:27
به به چقدر نظر!!!!!!!!!!!!!!!
از همیاری صمیمانتان خیلی هم ممنونیم لطف فرمودین

vahidsport
24-04-2009, 13:58
این سوالت رو تو کل سایت P30World پرسیدی:31:

1 دیگه قسمت فارسی توی نوشتن مسیجام نیست جایی که میریم توی setup انتخاب میکنیم منظورمهاین برنامه رو نصب کن زبون فارسی میاد ولی برای کیبرد مجازی اگه با خود کیبرد می خواهی فارسی بنویسی باید از سایت سونی اریکسون زبان فارسی رو دان کنی

برای زوم کردن دوربین قبل از فلش کردن از چرخک گوشی اسفاده میکردم ولی حالا نمیشه وقتی می چرخونی روشنایی تصویر تغییر میکنه
چی کار کنم از اساتید اهل فن مثه ساسان حمید حامد و.............هر کی میدونه کمک کنه
آیا آپدیت کنم حله؟؟؟؟؟؟؟؟این غیر ممکن یه بار اپدیت کن فلش منظورم نیست

merikh_merikh
25-04-2009, 01:20
سلام.
دوستان من گوشیمو فلش کردم.حالا برنامه هام نصب نمیشه واین ارور را میده:
component failed security check cannot install.
لطفن راهنماییم کنید که چه جریانی داره.
ممنون

shahshahani
25-04-2009, 09:58
نه.مشکل چیه پس؟

اس ام اس بهت نميرسه يا اينكه ميرسه ولي آيكنش نمياد؟
از برنامه ي Mcleaner هم استفاده نميكني؟

shahshahani
25-04-2009, 10:00
سلام.
دوستان من گوشیمو فلش کردم.حالا برنامه هام نصب نمیشه واین ارور را میده:
component failed security check cannot install.
لطفن راهنماییم کنید که چه جریانی داره.
ممنون

اي بابا استاد تو ديگه چرا؟؟؟؟:13::31:
ارور مربوط به تاريخه...
دكمه detail رو بزن و تاريخ گوشي رو بين دو تا تاريخ نوشته شده قرار بده.
اگه هك ساين رو انجام بدي ديگه لازم نيست هر دفعه تاريخ رو دستكاري كني.
موفق باشي.

FANBOOK
25-04-2009, 18:17
این سوالت رو تو کل سایت P30World پرسیدی:31:

این برنامه رو نصب کن زبون فارسی میاد ولی برای کیبرد مجازی اگه با خود کیبرد می خواهی فارسی بنویسی باید از سایت سونی اریکسون زبان فارسی رو دان کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین غیر ممکن یه بار اپدیت کن فلش منظورم نیست
اول اینجا پرسیده بودم کسی نتونست جواب بده!!!!!!!!!!
مرسی که جواب دادی
نه برای همون کیبرد مجازی می خوام کیبورد خودش مشکلی نداره فقط کلا عربی میشناسه نه فارسی
ینی حتی روش hand write هم عربی مینویسه بعد از فلش کردن
در رابطه با زوم کردن هم همانطور که گفتم عجیبه ولی شده دیگه ینی با چرخک زوم نمیکنه و ممکن شده
cda گوشی گذاشتم توی کلوپ p1 اگه یه نگاه بکنی دمت گرم یکی از دوستان گفت آپدیت کن

ashrafi116
01-05-2009, 11:12
دوستان این جمله یعنی چی ؟

در ابتدا نیاز است شما قبلیت pop3 را برای Accoumt یا حساب کاربریGmail خود فعال نمایید
برای این منظور ابتدا وارد سایت Gmail شده و با حساب کاربری خود به آنLogin نمایید

vahidsport
01-05-2009, 12:17
در ابتدا نیاز است شما قبلیت pop3 را برای Accoumt یا حساب کاربریGmail خود فعال نمایید برای اینکه ایمیل هات رو روی گوشی (تو Messanging گوشی) ببینی باید تنظیم کنی گوشیت رو مثل زیر و یه اکانت Gmail داشته باشی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ashrafi116
01-05-2009, 12:43
آقا وحید ازت ممنونم شما که زحمت درج تصویر رو کشیدید کاش از ابتدا برام بگی فرق ایمیل با جی میل چیه؟ و این تصویری که شما درج کردی از کجا بیارم و پر کنم ؟ ببخشید که با این ریز سوال ها باعث زحمت می شم

vahidsport
01-05-2009, 13:30
خواهش میکنم

ایمیل برای سایت Yahoo هست و جی میل برای سایت Google و برای ساختن جی میل باید به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بری

اگه گوشیتون از گوشی های P990,P1,W960,W950,G700,G900 هست باید برید تو Messaging گوشی بعد Setting بعد Email Accunt و یه ایمیل بسازید

مثل این عکس که گذاشتم برای هر قسمت رو پرکنید

ashrafi116
01-05-2009, 16:39
گوشیم سامسونگ D900i و این امکاناتو داره ایمیلم ashrafi@yahyoo.com . میخوام به راحت ترین راه ممکن ایملامو ببینم
آیا اول بایید به آدسی که دادی ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) برم و جیمیل بسازم ؟ تا بتونم اونو تو گوشیم وارد کنم ؟ یا نه اصلن یه آموزشی تصویری گام به گام برای افراد مبتدی سراغ نداری که خودتو از دست من راحت کنی ؟ !!!!!!!!!

vahidsport
01-05-2009, 17:04
آیا اول بایید به آدسی که دادی ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) برم و جیمیل بسازم ؟اره اول باید یه جیمیل بسازی

یا نه اصلن یه آموزشی تصویری گام به گام برای افراد مبتدی سراغ نداری که خودتو از دست من راحت کنی ؟من همچین اموزشی ندیدم ولی برنامه جاوا دیدم که همین کارو میکنه

این

و این

Ahmadyakhi
03-05-2009, 10:15
سلام

من چند وقتیه دنبال هک شده ی این برنامه که با جاوا ساختنش می گردم اما اصلا چیزی پیدا نکردم . این برنامه همون MobileMath هستش که برای گوشیهای لمسی جواب نمی داد (مثل UIQ3) . اگه یه طوری بتونید اونو کرک یا قعالش کنید خیلی رو خوشحال میکنید . خیلی ممنونم

merikh_merikh
03-05-2009, 17:22
سلام.
دوستان به نظره شما بهترين مديا پلير براي گوشي کدام ميباشد؟
اخه من الان تمام مديا پلير ها را دارم و ميخاستم به کمک نظره شما فقط يکيشو نگه دارم.ميخام همرنگ جماعت باشم.
کدام مديا پلير بهتره؟مديا پلير خود گوش يا مديا پلير3 يا کرپلير يا........؟
شما از کدام مديا پلير استفاده ميکنيد؟

vahidsport
03-05-2009, 18:55
من برای موزیک گوش دادن از Power MP3 برای فیلم دیدن از CorePlayer استفاده میکنم

m.s.f
13-05-2009, 10:33
Power MP3 و LCG jukebox بهترین هستند البته به نظر من

4daneshjo
15-05-2009, 23:30
سلام.
اخه من الان تمام مديا پلير ها را دارم و ميخاستم به کمک نظره شما فقط يکيشو نگه دارم.ميخام همرنگ جماعت باشم.

only core player من خودم از این برنامه برای پخش اهنگ تو ماشین استفاده میکنم

saber.r
16-05-2009, 10:00
سلام.
من هم برای گوش دادن موزیک با هک موجود مربوط به واکمن پلیر 3 که برای گوشی p1 هست این رو پیشنهاد می کنم واقعا فوق العاده است.
برای فایل های تصویری هم core playre استفاده می کنم /
موفق باشی:8:

saber.r
16-05-2009, 10:13
بچه ها یه سری به تایپیک هک عمومی بزنین>یه مطالب جالب و امید وار کننده ای در باره ی sing کردن برنامه ها نوشته شده.:5:

saber.r
16-05-2009, 10:14
بچه ها این فایل cer & key به درد ما که سیستم عامل گوشیمون uiq هست میخوره ؟
تو تایپیت هک عمومی یه چیزهایی در این مورد نوشتن نظرتون چیه ؟:46:

shahshahani
16-05-2009, 16:14
بچه ها این فایل cer & key به درد ما که سیستم عامل گوشیمون uiq هست میخوره ؟
تو تایپیت هک عمومی یه چیزهایی در این مورد نوشتن نظرتون چیه ؟:46:

اوووووووووووه شما چندوقته خبر هاي مربوط به UIQ رو دنبال نميكني؟
ديگه تموم شد اون دوران مشقت بار....
حالا با هك سه سوت همه چي حل شده.
همون تاپيك هك رو از اول با دقت بخون همه چي دستت مياد.
موفق باشي.

saber.r
17-05-2009, 10:12
اوووووووووووه شما چندوقته خبر هاي مربوط به UIQ رو دنبال نميكني؟
ديگه تموم شد اون دوران مشقت بار....
حالا با هك سه سوت همه چي حل شده.
همون تاپيك هك رو از اول با دقت بخون همه چي دستت مياد.
موفق باشي.
:3:من هم از همون فایل بخش هک اinstallserver ستفاده می کنم و تمام برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو بدون ساین روی گوشیم نصب می کنم این رو نوشتم برای دوستانی که دوست ندارن گوشی هاشون رو اونجوری هک کنند و فقط با دریافت فایل cer خود برنامه ی موبوط که نیاز به ساین دره رو ساین کنند نه خود گوشی رو.
موفق باشید:12:

esaesa
21-05-2009, 20:50
یک سوال داشتم می خواستم ببینم که چطور میشه درصد شارژ باتری رو ی برخی از تم ها توی سایت دیدم نشون داده میشه؟
دوم این که لیست برنامه های نصب شده نمی آید و باید چند بار رم رو در آورد یا ریست کرد تا برنامه ها بیاد لطفا علتش رو توضیح دهید؟

m.s.f
21-05-2009, 22:23
ک سوال داشتم می خواستم ببینم که چطور میشه درصد شارژ باتری رو ی برخی از تم ها توی سایت دیدم نشون داده میشه؟

درصد شارژ باطری جز status bar هست که برای این کار باید استاتوس بارتو عوض کنی و هر آیکنی دوست داشتی بزاری
اینجا یه کله بزن

merikh_merikh
08-06-2009, 16:02
سلام.
دوستان من حدوده 2ماه پیش گوشیمو اپدیت کردم و با مشکلی مواجه شدم که الان دارم میگمش........
من همراه با اپدیت زبان فارسی هم به گوشی اضاف شد حالا وقتی که گوشیمو انگلیسی میکنم بعضی از گزینه های گوشیم فارسی هستن و تبدیل به انگلیسی نمیشن.......
اگه میشه بگین چه کار کنم.
ممنون

JU JU
08-06-2009, 17:43
سلام
خوبین ؟

گوشیم p1i
اول که گوشیم رو خریدم
بعد از مدتی استفاده از delevery گوشی غیر ممکن شد، یعنی با اینکه فعال بود، Delevered نمیشد، آپدیت کردم مشکل حل شد ولی بازم همینگونه شده میخوام دوباره آپدیت کنم

و نکته دیگه اینکه یه سری اشخاص اصلن نمیتونن بهم sms یا زنگ بزنن، زنگ میزنن سریعن به صندوق پستی منتقل میشه، قضیه این چیه ؟ در حالی که به منم اطلاع داده نمیشه چه شخصی زنگ زده، مشکل از ایرانسله یا گوشیم ؟ حس میکنم گوشیمه، چون فلن که من فقط این مشکل رو دارم، برادرم از ایرانسل استفاده میکنه و الان یک سال بیشتر میشه که همراه اولش تو خونه داره خاک میخوره، پس تنها من مشکل دارم و نمیشه گفت مشکل از خط باشه، چون صندوق پستی تنها زمانی کار میکنه که گوشی خاموش باشه

میشه بهم پیشنهاد بدین چیکار کنم ؟ چون علاقم به این گوشی خیلی زیاده، نمیتونم رهاش کنم، ولی باز دو دلم بفروشمش یا نه

1- بفروشم برم یه w960 بخرم ( قیمت w960 چنده ؟ )
2- p1 رو میشه بت کمک دوستان درست کرد

این دو پیشنهاد من بود که شما میتونین بررسی کنید، حالا پیشنهادای شما ؟

JU JU
08-06-2009, 17:47
ای خداا
1ساعت نوشتم ولی فرستاده نشد

میشه کمکم کنید ؟
گوشی p1i دارم، مدتی که دودل شدم بفروشمش چون مشکلاتی داره که الان بیان میکنم
1- delevered نمیده، البته اولش کار میکنه بعد از مدتی قطع میشه، با آپدیت درست میشه ولی دوباره بعد از مدتی قاطی میکنه
2- صندوق پستی ایرانسل رو فعال کردم، بعضی از اشخاص باهام تماس میگیرن به صندوق پستی منتقل میشه و به منم اطلاعی نمیده گوشی، و اینکه صندوق پستی زمانی که گوشی خاموشه فعال میشه، این مشکل نمیتونه از ایرانسل باشه، چون برادرم مدتهاست از ایرانسل استفاده میکنه و همچین مشکلی نداره

میشه بگین چیکار کنم ؟ بفروشم یه w960 بخرم ؟ میشه بگین قیمت w960 چنده و p1 چند ؟ و اینو بگم که خیلی گوشیم رو دوست دارم، پس اگه میشه کمکم کنید

NimoOol.HD2
11-06-2009, 14:22
سلام
من برای ارسال اس ام اس از طریق کامپیوتر از برنامه ی MyPhoneExplore استفاده میکنم
ولی موقعی که میفرستم :
1. متن پیام توی SENT ها نامفهومه ( به زبان فارسی ) . مثلا :
ù'ù-ùEù/ùJ@ ùFù?ù'ù/@ ù(ùG@ ù2ùHù/ùJ@ ùüù1ùHùFù/ùG@ ùAù3ù'ù/@ ùEù'ùDùJ@ ùEù'ùDù?@ ù'ù4ù*ù1@ ùH@ ù3ùDùEù'ùF@ ùAù'ù1ù3ùJ@ ù1ù'@ ù(ù1ùEùDù'@ ùEùJù?ùFù/@
2. وضعیت رسیدن ( Delivery status ) هم غیر فعاله .
این دو مورد رو چی کار کنم درست بشن ؟
و یه سوال دیگه :
من متن یه smsی رو دارم. مثلا میخوام اون رو یه جوری توی Inbox داشته باشم چیکار کنم ؟
یعنی با چه برنامه ای متنام رو تبدیل به اس ام اسای توی اینباکسم بکنم ؟

shahnazari
22-06-2009, 16:55
با سلام
شرمندم اگه تکراری می پرسم عجلی ایه و فرصت نبود ماشالا متن خیلی زیاد بودش نمی شد خوند
وقتی با گوشی می خوام برم داخل حافظه گوشی چیزی رو پیدا نمی کنه no media memory found
همونطور که می دونین حافظه داخلی داره w950
با گوشی نمیشه فرمت کرد همینطور با سیستم هم که میخوام فرمت کنم (win XP) همون فرمت fat32 و بدون Quick اما نمیذاره Unable to format... ولی با phone explorer محتوای مدیا رو نشون میده مثلا Recources رو می بینم اما با خود گوشی هیچ کاری نمیشه داخلش کرد
Help me pleeeeeeeeeeeeeeeeease
ممنون میشم

italy.omid
08-07-2009, 18:53
تورو خدا راهنماییم کنید
جدیدا هیچ برنامه ی uiq3 نمی تونم روی گوشیه p1 ام نصب کنم در صورتی که همون فایل را قبلا نصب می کردم ولی الان میگه فایل نصب خراب است هرچی ام دوبار برنامه دیگه دانلود می کنم میگه فایل نصب خراب است ولی در گوشی های دوستام کار میده

Character
08-07-2009, 20:46
سلام من یه W960 دارم وقتی می خوام با کیبورد مجازی فارسی تایپ کنم از setup زبان فارسی رو انتخاب می کنم اما وقتی دوباره کیبورد مجازی رو باز می کنم می بینم دوباره برگشته به زبان انگلیسی. آیا می شه کاری کرد که زبان پیش فرض فارسی باشه؟

merikh_merikh
09-07-2009, 12:18
دوستان ايا برنامه اي هست که بشه توسط خود گوشي از برنامه ها به خصوص نوت ها و شماره ها يه بکاپ گرفت و هر موقع پاک شدن بشه دوباره از طريق گوشي اوردشون؟
مثل نوت جي900......
خيلي به کارم مياد اگه سراغ دارين معرفي کنيد.خيلي خيلي ممنون

m.s.f
09-07-2009, 13:52
دوستان ايا برنامه اي هست که بشه توسط خود گوشي از برنامه ها به خصوص نوت ها و شماره ها يه بکاپ گرفت و هر موقع پاک شدن بشه دوباره از طريق گوشي اوردشون؟
مثل نوت جي900......
خيلي به کارم مياد اگه سراغ دارين معرفي کنيد.خيلي خيلي ممنون

خوب دفترچه تلفن که براحتی میشه ازش بکاپ گرفت
contact manager>back up
فایلش هم میره اینجا D>Other>Contacts

NOte رو با گوشی نمیشه بکاپ گرفت ولی با pc suite میشه

با pc suite میشه از همه چی بکاپ گرفت

در ضمن My Phone Explorer هم هست

m.s.f
09-07-2009, 13:54
تورو خدا راهنماییم کنید
جدیدا هیچ برنامه ی uiq3 نمی تونم روی گوشیه p1 ام نصب کنم در صورتی که همون فایل را قبلا نصب می کردم ولی الان میگه فایل نصب خراب است هرچی ام دوبار برنامه دیگه دانلود می کنم میگه فایل نصب خراب است ولی در گوشی های دوستام کار میده

دقیقا چه خطایی میده ... جاوا نمیتونی نصب کنی یا سمبیان یا هردو .

italy.omid
09-07-2009, 14:29
فقط سيمبين ها را نميشه
پيغام ميده فايل نصب خراب است

m.s.f
09-07-2009, 18:30
مگه گوشی شما فارسیه ؟
آیا میگه : The File Is Corrupt ؟

italy.omid
09-07-2009, 19:06
آره دادا فارسیه
همین که گفتما میگه

merikh_merikh
11-07-2009, 07:25
دوستان هیچ برنامه ای برای گرفتن بکاپ از نوت ها توسط خود گوشی نیست؟(گوشیم پی1 میباشد)
ایا تنها راه فقط نصب نوت جی900 میباشد؟

Unholy
20-07-2009, 19:32
دوستان میدونم این جا جاش نیست ولی مجبورم جاهایه دیگه کسی جواب نداد.
من هک صدارو ریختم . حالا هی گوشیم پشت سر هم ریست میشه .
چه جوری فلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
برای آپدیت حتما باید pc suit نصب باشه ؟اخه یه بار رفتم آپدیت کنم دیگه سیم کارتو نخوند !!!!!!!!!
بعد دادم درست کردن .
اگه میشه آموزش فلش رو بزارید.
راستی اسکریپتو تو xs++ چی بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammad-p990i
21-07-2009, 15:09
دوستان میدونم این جا جاش نیست ولی مجبورم جاهایه دیگه کسی جواب نداد.
من هک صدارو ریختم . حالا هی گوشیم پشت سر هم ریست میشه .
چه جوری فلش کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
برای آپدیت حتما باید pc suit نصب باشه ؟اخه یه بار رفتم آپدیت کنم دیگه سیم کارتو نخوند !!!!!!!!!
بعد دادم درست کردن .
اگه میشه آموزش فلش رو بزارید.
راستی اسکریپتو تو xs++ چی بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بفرما تو اینجا همه چیز در مورد آپدیت میتونی پیدا کنی نیازی هم به فلش نیست کارت با آپدید حاه:11:

:11:

italy.omid
22-07-2009, 18:54
سلام دوستان
من یه گوشی p1 دارم هیچی از ساین کردن و هک کردن گوشی بلد نیستم میشه بهم یه مقاله ای معرفی کنید که گام به گام آموزش داده باشه ممنون از لطفتون

merikh_merikh
24-07-2009, 15:44
سلام.
دوستان گوشیم روشن نمیشه.
یعنی موقع ای که روشن میکنم و داره لود میشه دوباره خاموش میشه و خود به خود روشن میشه.........
به کامپیوترم وصل نمیشه.
اگه کسی چیزی میدونه لطفن راهنمایی کنه.........

mohammad-p990i
25-07-2009, 22:14
سلام دوستان
من یه گوشی p1 دارم هیچی از ساین کردن و هک کردن گوشی بلد نیستم میشه بهم یه مقاله ای معرفی کنید که گام به گام آموزش داده باشه ممنون از لطفتون

بفرما آموزش هگ UIQ3

mohammad-p990i
25-07-2009, 22:18
سلام.
دوستان گوشیم روشن نمیشه.
یعنی موقع ای که روشن میکنم و داره لود میشه دوباره خاموش میشه و خود به خود روشن میشه.........
به کامپیوترم وصل نمیشه.
اگه کسی چیزی میدونه لطفن راهنمایی کنه.........

سلام
شما یه بار مموری رو از روی گوشیتون بردارینو بدون مموری گوشیتون رو روشن کنین

اگه درست نشد

شما اگه بتونین گوشیتون رو به کامپیوتر وصل کنین آپدیت کنین خیلی بهتره

ولی

اگه وصل نشد گوشیتون رو به یه تعمیرگاه مبایل ببرید تا با باکس گوشیتون رو فلش کنن:11:

موفق باشید:40:

merikh_merikh
26-07-2009, 08:42
دیروز بردمش تعمیر تا با باکس برام انجام بده ولی طرف نبودش گفت 10 روزه دیگه میاد....
من فقط اونو قبول داشتم دیگه تو اهواز جای مناسبی پیدا نمیشه که کاره خوب انجام بدن در ضمن همه جا 15 هزار تومان برای فلش پی1 میگیرن ولی اون جا که من میرم 7هزار تومان میگیره که من همیشه بش5 تومان میدم.
درکل گوشیمون حالا حالا ها باید خاموش باشه.

به این دلیل هم این طوری شد چون من یه فایلی را که کامل دانلود نشده بود را ریختم تو درایو سی وقتی گوشی را خاموش کردم دیگه روشن نشد......(میخاستم هک استارت منو را انجام بدم اما کامپیترم ایراد داره گاهی نصفه دانلود میکنه........)

king of heaven
29-07-2009, 12:47
سلام به همگي . يه تم روي پي 1 نصب کردم دوباره ميخواستم برش گردونم حالت ديفالت که نشد و از اون به بعد مدام ريست ميشه . نميتونم هيچ کاري انجام بدم . تا گوشي بالا مياد يه پيغام بهم ميده که application close و يه پيغام هم زيرش مينويسه که kerner-exec . نميدونم چيکارش کنم . کسي هست که بتونه راهنمائيم کنه؟؟گوشي پي وان حالت سيف مود داره مثل نوکيا که بتونم اين تم رو حذف کنم؟؟؟

king of heaven
29-07-2009, 14:37
رفتم تو سايت هاي مختلف سرچ کردم . متاسفانه راه حلي براش پيدانکردم ولي ديدم که خيلي ها بااين ارور دست به گريبانن
kern-exec
reason #0
تا حالا به اين مشکل کسي برخورد نکرده؟؟؟؟ فکر نميکنم از نصب تم باشه . شايد همراه تم يه ويروس يا باگ بوده که من ندونسته نصب کردم :(

merikh_merikh
29-07-2009, 19:49
دوستان پی1 حالت ساف مد (safe mode)نداره؟اگه داره چه طور بیارمش؟

mr wolf
29-07-2009, 20:36
دنبال نرم افزاری میگردم که وقتی گوشی به pc وصل بتونیم اسکرین گوشی رو روی مانیتور ببینیم و با موس روش کار کنیم(من این برنامه رو برای win mobile دیدم)

mohammad-p990i
31-07-2009, 15:39
سلام به همگي . يه تم روي پي 1 نصب کردم دوباره ميخواستم برش گردونم حالت ديفالت که نشد و از اون به بعد مدام ريست ميشه . نميتونم هيچ کاري انجام بدم . تا گوشي بالا مياد يه پيغام بهم ميده که application close و يه پيغام هم زيرش مينويسه که kerner-exec . نميدونم چيکارش کنم . کسي هست که بتونه راهنمائيم کنه؟؟گوشي پي وان حالت سيف مود داره مثل نوکيا که بتونم اين تم رو حذف کنم؟؟؟

رفتم تو سايت هاي مختلف سرچ کردم . متاسفانه راه حلي براش پيدانکردم ولي ديدم که خيلي ها بااين ارور دست به گريبانن
kern-exec
reason #0
تا حالا به اين مشکل کسي برخورد نکرده؟؟؟؟ فکر نميکنم از نصب تم باشه . شايد همراه تم يه ويروس يا باگ بوده که من ندونسته نصب کردم :(

سلام
شما یه بار مموری رو از روی گوشیتون بردارینو بدون مموری گوشیتون رو روشن کنین

اگه درست نشد خبرش رو بده:5:

mohammad-p990i
31-07-2009, 15:41
دنبال نرم افزاری میگردم که وقتی گوشی به pc وصل بتونیم اسکرین گوشی رو روی مانیتور ببینیم و با موس روش کار کنیم(من این برنامه رو برای win mobile دیدم)

فک کنم این برنامه وجود داشته باشه
آخه من خیلی وقت پیش این برنامه رو دیدم
تو فروم یه جستجو بکن ببین نزاشتم
اگه نبود خبرش رو بده تا براتون پیداش کنم:10:

FIRE5BOY
31-07-2009, 16:52
کسی جی 900 نداره و بخواد در موردش از من سوال کنه ؟ من همه امکانات سیستم عامل جی 9000 رو بلدم

FIRE5BOY
31-07-2009, 18:10
kern-exec
reason #0

این یک ویروس بسیار بد گوشی های سیمبین است که تنها در صورتی حذف میشود که روی موبایل اکسپلورر داشته باشین و بتونین اونو از توی فایلای سیستمی حذف کنین . اگر اکسپلورر ندارین به یه تعمیرات موبایلی مراجعه و یا در صورتی که میتوانید خودتان گوشی را فلش کنید . . . ولی اگر روی گوشی اکسپلورر دارین حتما به من اطلاع بدین تا طریقه حذفشو بهتون بگم . . . :11:

AMIRHJ
12-08-2009, 14:05
جدیدا هیچ برنامه ی uiq3 نمی تونم روی گوشیه p1 ام نصب کنم
جاوا نصب میشه
اما سیمبین
نه
میگه فایل خرابه
چه باید کرددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد

seyyedi
14-08-2009, 14:24
دوستان سلام

جدیدا هیچ برنامه ی uiq3 نمی تونم روی گوشیه p1 ام نصب کنم
جاوا نصب میشه
اما سیمبین
نه
میگه فایل خرابه
چه باید کرددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددد
شاید چون بیشتر برنامه های uiq3 قدیمی هستن و تاریخ گوشی شما جدیده این مشکگل پیش می آد
تاریخ گوشیتون رو یک یا دو سال عقب ببرید و دوباره سعی کنید برنامه رو نصب کنید
علی علی

JING3LKHAN
17-08-2009, 10:54
دوستان عزیز میتونم g900 رو صدای هندز فریش رو دو برابر کنم؟؟؟؟ منظورم هکه

AMIRHJ
18-08-2009, 12:01
دوستان سلام

شاید چون بیشتر برنامه های uiq3 قدیمی هستن و تاریخ گوشی شما جدیده این مشکگل پیش می آد
تاریخ گوشیتون رو یک یا دو سال عقب ببرید و دوباره سعی کنید برنامه رو نصب کنید
علی علی

نه عزیزم
میگه فایل نصب خرابه
مربوط به تاریخ نیست
رسیتم کردم جواب نداده

m.s.f
18-08-2009, 12:08
دوستان عزیز میتونم g900 رو صدای هندز فریش رو دو برابر کنم؟؟؟؟ منظورم هکه

آره ، چرا نمیشه ... توو تاپیک هک چند هک برای افزایش صدا هست که میتونی انجام بدی

Big-Boss
19-08-2009, 20:39
من گوشی رو کامل هک کردم با استفاد از تمامی ابزار هک :دی
اما هنوز هنگام نصب بعضی برنامه ها با ارور certificate مواجه میشم
کسی راهنمایی داره؟

mehdi_349
22-08-2009, 16:25
سلام دوستان
من چند تا برنامه uiq-3‌رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
لطفا راهنمايي كنين

ممنون

m.s.f
23-08-2009, 18:06
سلام دوستان
من چند تا برنامه uiq-3‌رو براي گوشي P1 گرفتم ولي وقتي مي خوام نصبش كنم خطا ميده و ميگه "اين بسته از uiq حفاظت شده استفاده مي كند" منظورش رو نمي فهمم تاريخ گوشي رو هم به عقب بر مي گردونم ولي بازم درست نمي شه
لطفا راهنمايي كنين

ممنون

دوست من باید هک ساین رو انجام بدید ... برای این کار به بخش هک مراجعه کنید

mr wolf
28-08-2009, 21:32
متاسفانه گشتم پیداش نکردم لطفا لینک دانلود شو برام بزارین:blush:

m.s.f
29-08-2009, 11:10
متاسفانه گشتم پیداش نکردم لطفا لینک دانلود شو برام بزارین:blush:

اگه منظورتون هک ساین هست که پیدا نکردید
بفرما

mr wolf
31-08-2009, 13:46
نه منظورم اون نبود دنبال یه برنامه ای میگردم که وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کنم بتونم اسکرین گوشی رو توی مونیتور ببینم و موس همون کاره قلم گوشی رو بکنه. من اینو قبلان دیدم ولی اسمشو یادم نیست:20:

Hamed_forum
01-09-2009, 21:48
به نظر شما ارزش داره ادم سيمبين ويرايش 3 رو بده و يه گوشيuiqبگيره؟يا دوتاشون تفاوتي ندارند؟

m.s.f
02-09-2009, 11:28
به نظر شما ارزش داره ادم سيمبين ويرايش 3 رو بده و يه گوشيuiqبگيره؟يا دوتاشون تفاوتي ندارند؟

بّستگی به خودت داره ... باید ببینی با چی بیشتر حال میکنی ... ولی برای عموم مردم کار کردن با UIQ سخت تر از سمبین نوکیاست ... اینو میتونی حتی از بحث ها و سوالاتی که توو این دو تا انجمن مطرح میشه متوجه بشی ... ضمنا برنامه نویسان هم دیگه انگار با UIQ حال نمیکنن ... به قول یکی ؛ UIQ به زبون دون تاریخ پیوست .

only4you_mehr
04-09-2009, 22:37
سلام من تازگیا یه g900 خریدم . با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :

this version of the installation file is no longer supported

این پیغام یعنی چی؟ ممکنه هکو درست انجام نداده باشم؟!

m.s.f
05-09-2009, 09:53
سلام من تازگیا یه g900 خریدم . با وجوده اینکه اونو هک هم کردم ولی هنوز برا خیلی از برنامه ها اروره زیر رو میده :

این پیغام برای ساین نیست ... به این خاطر هست که برنامه قدیمی هست
راه حل : موقع نصب detail رو بزن ، دو تا تاریخ بهت نشون میده ، تاریخ گوشیتو بکش عقب و بین این دو تاریخ ... برنامه رو نصب کن و دوباره میتونی تاریخ گوشیتو درست کنی

merikh_merikh
06-09-2009, 00:54
دوستان یه برنامه ای هست که ماله متن پیش گویانه میباشد مثلن اول یه کلمه را بزنی باقیه کلمه را خود گوشی میاره........میخاستم ببینم چه طور میتونم کاری کنم که کلماتی را که خودم مینویسم را گوشی به خاطر بسپاره اخه گوشی فقط کلماتی را که معنی دارن را به خاطر میسپاره(منظورم اونایی که معنیه انگلیسی دارن)........

AMIRHJ
07-09-2009, 14:26
نه عزیزم
میگه فایل نصب خرابه
مربوط به تاریخ نیست
رسیتم کردم جواب نداده
یکی راهنمایی کنه
نبود کسی
جاوا نصب میشه
اما
سیمبین میگه فایل خرابه

mr wolf
12-09-2009, 01:23
سلام کسی اون نرم افزار اسکرین گوشی روی مانیتور رو پیدا نکرد؟ فکر کنم بهتره یه جای دیگه دنبالش بگردم از شما ها که بخاری بلند نشد!!

shahshahani
12-09-2009, 12:58

سلام
شما داری برنامه های ورژن های دیگه ی سیمبین رو نصب میکنی.هک هم بکنی بازم نصب نمیشه.
برنامه های سری 60 روی UIQ نصب نمیشه.
موفق باشی.

shahshahani
12-09-2009, 13:08
یکی راهنمایی کنه
نبود کسی
جاوا نصب میشه
اما
سیمبین میگه فایل خرابه

متن اروری که میده رو اینجا بنویس تا دوستان کمکت کنن.

hamidreza_4u
16-09-2009, 22:55
سلام
من flip گوشی رو باز کردم یعنی دکمه وسط از کار افتاده فعلا حالا که میخام بدون فیلیپ آپدیت کنم نمیدونم چطور میشه دکمه C رو نگه داشت
تا گوشی Detect بشه

m.s.f
17-09-2009, 10:16
سلام
من flip گوشی رو باز کردم یعنی دکمه وسط از کار افتاده فعلا حالا که میخام بدون فیلیپ آپدیت کنم نمیدونم چطور میشه دکمه C رو نگه داشت
تا گوشی Detect بشه

به جای C دکمه ی @ کنار گوشی رو نگه دار

hamidreza_4u
23-09-2009, 19:46
به جای C دکمه ی @ کنار گوشی رو نگه دار

اقا من نوکرتم .....شرمندمون کزدین........اسباب زحمت شدم
واسه flip راه حلی نیست دکمه وسطش رو اکتیو کنیم
الکی از کار افتاد

shahshahani
28-09-2009, 09:44
اگه فهميدي به منم بگو
منم دقيقا مشكل تو رو دارم.
ميگن بايد پد زير دكمه ها رو عوض كني. اون زمون كه من دنبال اين كار بودم ميگفتن 8000 تومن قيمت پد هستش. اگه خودم بلد بودم فليپ رو باز كنم ميخريدم پد رو ولي طرف ميگفت اگه بلد نيستي بازش كني 30000 تومن ميگيرم برات درستش ميكنم.
نامردا.... منم بي خيال شدم. حالا اگه فهميدي چجوري فليپ رو باز و تعمير ميكنن به منم بگو دمت گرم.
موفق باشي.

cico
28-09-2009, 14:04
سلام
آقا من يه گوشي G700 گرفتم الام ميخوام پك گرافيكي روش بريزم اما وقتي كه ميخوام فايلارو تو پوشه ريسورس كپي كنم ارور ميده ميگه نميتونه دايركتوري ايجاد كنه هر جا از تنظيماتم كه به ذهنم رسيده دست زدم اما درست نميشه!!!! اضافه ميكنم همين برنامه روي پي وان جواب ميده بدون هيچ اروري!!!!!

كسي ميدونه مشكل كجاست؟

cico
28-09-2009, 14:05
يادم رفت بگم هم با سويس منيجر انجام دادم هم با اكسپلورر!!!! خواهشا كمك كنيد خيلي ضروريه............

dddjaaali
28-09-2009, 15:31
سلام به همه
یه سئوال داشتم در سطح کنارجوب ..!!
شرمنده اخلاق ورزشیتون .

از کجا میشه محل ذخیره sms رو گذاشت رو رم ؟

تو تنظیماتش چیزی نیست که..!!!

cico
29-09-2009, 00:56
مشكل از مموري بود كه حل شد از همكاري همه ممنونم...

shahshahani
01-10-2009, 20:57
سلام به همه
یه سئوال داشتم در سطح کنارجوب ..!!
شرمنده اخلاق ورزشیتون .

از کجا میشه محل ذخیره sms رو گذاشت رو رم ؟

تو تنظیماتش چیزی نیست که..!!!

نمیشه این کار رو کرد.

merikh_merikh
21-10-2009, 11:51
سلام.
دوستان اگه میشه لطفن در مورد برنامه ی lcg jukebox کمک کنید.
اخه ایمل را بم داده و ازم رمزی به نامه unlock key میخاد.
ایمیلم اینه:357033019291384

karegar66
27-10-2009, 15:52
کوشیتون رو فلش کنید مشکلش صد در صد حل میشه.

shermanpop
11-11-2009, 05:31
سلام خدمت دوستان نمیدونم سوالم رو باید اینجا مطرح کنم یا نه ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.
دنبال برنامه Total ir remote یا هر برنامه دیگه ای که بشه بوسیله اون گوشی های UIQ3 رو به کنترل تلویزیون تبدیل کرد میگیردم
اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره و یا برنامه ای لطفاً راهنمایی کنه.
با تشکر

shermanpop
11-11-2009, 07:37
دیروز بردمش تعمیر تا با باکس برام انجام بده ولی طرف نبودش گفت 10 روزه دیگه میاد....
من فقط اونو قبول داشتم دیگه تو اهواز جای مناسبی پیدا نمیشه که کاره خوب انجام بدن در ضمن همه جا 15 هزار تومان برای فلش پی1 میگیرن ولی اون جا که من میرم 7هزار تومان میگیره که من همیشه بش5 تومان میدم.
درکل گوشیمون حالا حالا ها باید خاموش باشه.

به این دلیل هم این طوری شد چون من یه فایلی را که کامل دانلود نشده بود را ریختم تو درایو سی وقتی گوشی را خاموش کردم دیگه روشن نشد......(میخاستم هک استارت منو را انجام بدم اما کامپیترم ایراد داره گاهی نصفه دانلود میکنه........)

دوست عزیز آدرس مغازه رو میدی که میگی کارشو قبول داری؟

shermanpop
16-11-2009, 01:00
هیچکس نبود جواب مارو بده؟

saeid 22
16-11-2009, 03:08
سلام میخواستم بدونم نرم افزاریی هست که بشه گوشی جی 900 را منوهاش را فارسی کرد یا نه اگه هستش لطفا برام بذارید؟

JU JU
29-11-2009, 19:01
سلام
خوبین ؟
من میخوام بدونم چرا و چرا و چرا بعد از مدتی delivered report گوشی من از کار می‌افته ؟
حالا مجبورم از نو آپدیت کنم، و کلی برنامه نیز روش نصب کنم

ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنید
دستتون درد نکنه

merikh_merikh
01-12-2009, 22:48
سلام.
دوستان من الان یه پی990 پیشمه و مشکلی داره مشکلشم اینه که فارسی نمیخونه......
فونت فارسی ریختم بازم تعثیری نداشت....
در واقع میخام هم فارسی بشه باش نوشت هم اس ام اس های فارسی را هم بخونه.....
حالا به نظره شما چه کنم؟
گوشی تا فردا ساعت 2 پیشمه

mohsenfhm
10-01-2010, 23:38
سلام به همه دوستان p1 باز

چند مدت هست كه گوشي مندچار يك مشكل شده كه خيلي عذابم ميده از دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد

يك برنامه نصب كردم و بعد از چند روز پاكش كردم . الان كه گوشي رو خاموش و
بعد روشن مي كنم پيغام نصب همون برنامه رو ميده . خيلي گشتم ببينم مشكل از
كجاست ولي نشد . راستي وقتي گوشي رو به كامپيوتر هم وصل مي كنم اين پيغام
مياد ولي زماني كه رم از گوشي خارج مي كنم بعد كه روشن مي كنم درست ميشه

اگر كسي ميدونه كمك كنيد . مرسي

dreamworld
19-02-2010, 21:15
از دوستان می تونه کسی لطف بکنه و بگه من چطوری می تونم p1 رو فلش کنم. گوشیم کامل قاطی کرده و مستر ریست هم بدرد نخورد.
با تشکر

caca_caca888
26-02-2010, 20:20
چرا برنامه اکسپلوره توی p990 نصب نمیشه؟؟؟
برنامه مخصوص p990 هم نصب میکنم ولی نمیشه
برای -- نمیتونم بدونه این برنامه کار کنم.

ممنون

Ceramic
27-02-2010, 08:53

ممنون

به جای این برنامه ، می تونید از سوئیس منیجر ( Swiss Manager ) استفاده کنید . ادا و اصول های اکسپلور رو نداره و امکانات بیشتری هم داره ( مثل بستن برنامه هایی که بیخودی باز موندن و ... )

shahshahani
27-02-2010, 09:22

ممنون

چه پیغامی میده موقع نصب؟

caca_caca888
05-03-2010, 16:34
چه پیغامی میده موقع نصب؟
نمیدونم
گوشی من نیست و الان پیشم نیست(چه قافیه پردازیییی :دی)
فقط گزینه اینستال میاد.میزنم بعد ارور میده

به جای این برنامه ، می تونید از سوئیس منیجر ( Swiss Manager ) استفاده کنید . ادا و اصول های اکسپلور رو نداره و امکانات بیشتری هم داره ( مثل بستن برنامه هایی که بیخودی باز موندن و ... )
ممنون
بعدا امتحان میکنم

mahmoodonline
16-03-2010, 14:52
سلام.
من يه سري از تغييرات تو گوشي P1 انجام دادم و يه سري فايل C , D رو جابه جا كردم و چند تا برنامه نصب كردم. اما حالا اصلا صداي گوشيم تغيير نمي كنه.
يعني وقتي با اسكرول كنار گوشي مي خوام صدا رو تغيير بدم يا تو قسمت volume مي رم اول پيغامي شبيه dump file created مياد بع هم يه Application closed مي آد و اين ها رو رو مي نويسه
Application
EikAppUiServerThread
Reason code
EIKON-DIALOG
Reason number
5
اگه كسي دليلش رو مي دونه لطفا راهنماييم كنه.
ممنون

-reza-
19-03-2010, 10:44
سلام.
ببخشید برای این سیستم عامل 2 برنامه ی :
1 - منشی تلفنی
2 - ضبط مکالمات بدون بیپ
وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟

orgimagi
19-03-2010, 13:46
با سلام ميخواستم ببينم برنامه ي شمعي كه در گوشي هاي نوكيا هست واسه سري uiq3 هم هست ؟

alisoofi
21-04-2010, 19:39
با سلام.من 3 تا سوال دارم.
1 . من گوشیم g900 هست که با گارانتی اصلی سونی اریکسون خریدم.گوشیم از اول زبان فارسی داشت.یه بار که از داخل گوشی مستر ریست کردم زبان فارسیش رفت البته میتونم فارسی بنویسم ولی language فارسی واسه زبان گوشیم پرید.یه بار دیگه هم چند روز بعد انجام دادم چندتا تم و والپیپر و رینگتون هاش رفتن.مگه چیزایی که از اول رو گوشی هست با مستر ریست پاک میشه؟
2 . من هر کاری میکنم حتی با PC Suite که تو cd همراه گوشیم بود باز نمیتونم گوشیم رو به لپ تاپم که ویندوز سون 64 بیت داره وصل کنم.آخرین ورژن رو هم از خود سایتش گرفتم ولی فایده نداشت.اصلا گوشیم رو نمیشناسه.خود ویندوز پیغام میده که یه سخت افزار جدید وصل شده.با سیدی خودش درایور هاشو نصب میکنم ولی باز تو PC Suite نشون نمیده.گزینه connect رو که میزنم انگار غیر فعال هستش.رو خود گوشی علامت usb میاد.با اینکه رو Phone Mode میزارمش باز نمیشناسه.کمکم کنید.
3 . گوشیم جدیدا رو حالت File transfer هم به صورت flash memory شناخته نمیشه.رو چنتدا PC امتحان کردم ولی مثل حالتی که رو Phone Mode باشه کامپیوتر میشناستش و میره که درایور هاشو پیدا کنه.ولی رو خود گوشی من رو حالت file transfer گذاشته بودم.دیگه کلافه شدم.

mehdi1361aban
22-04-2010, 14:21
سلام
من گوشيم M600i است. چطور ميتونم update كنم.

l+yas
25-04-2010, 11:43
سلام اولين مشكل من با برنامه روتاتمي است كه كارش چرخوندن صفحه گوشي به صورت افقي ميباشد .
من اين نرم افزار رو روي w950 نصب كردم ولي وقتي اجراش ميكنم تو محيط خود برنامه صفحه افقي ميشه ولي تم و آيكونها معلوم نيست و وقتي بك ميزنم صفحه هنوز عمودي است..
اين برنامه به چه كار مياد وقتي هيچ كاري نميكنه...آيا مشكل از نرم افزاره؟؟يا گوشيم ساپورت نميكنه؟؟

اين برنامه از كجا دانلود ميشه بگو منم امتحان كنم ببينم رو گوشي منم اينجوره من w950

king of heaven
22-06-2010, 12:35
سلام به همگی دوستان . میخوام گوشی پی وان خودمو آپدیت کنم . تو یه مرحله از اپدیت باید دکمه c رو نگه دارم اما پی وان این کلید رو به همون شکلی که بقیه دارن نداره . از دوستان کسی میدونه کدوم کلید رو باید به جای کلید c استفاده کنم ؟؟

zzmohsen
24-06-2010, 21:05
حرف c رو رو كيبورد گوشيت نگه دار همون كار رو ميكنه

shahshahani
24-06-2010, 22:42
با سلام.من 3 تا سوال دارم.
1 . من گوشیم g900 هست که با گارانتی اصلی سونی اریکسون خریدم.گوشیم از اول زبان فارسی داشت.یه بار که از داخل گوشی مستر ریست کردم زبان فارسیش رفت البته میتونم فارسی بنویسم ولی language فارسی واسه زبان گوشیم پرید.یه بار دیگه هم چند روز بعد انجام دادم چندتا تم و والپیپر و رینگتون هاش رفتن.مگه چیزایی که از اول رو گوشی هست با مستر ریست پاک میشه؟
2 . من هر کاری میکنم حتی با PC Suite که تو cd همراه گوشیم بود باز نمیتونم گوشیم رو به لپ تاپم که ویندوز سون 64 بیت داره وصل کنم.آخرین ورژن رو هم از خود سایتش گرفتم ولی فایده نداشت.اصلا گوشیم رو نمیشناسه.خود ویندوز پیغام میده که یه سخت افزار جدید وصل شده.با سیدی خودش درایور هاشو نصب میکنم ولی باز تو PC Suite نشون نمیده.گزینه connect رو که میزنم انگار غیر فعال هستش.رو خود گوشی علامت usb میاد.با اینکه رو Phone Mode میزارمش باز نمیشناسه.کمکم کنید.
3 . گوشیم جدیدا رو حالت File transfer هم به صورت flash memory شناخته نمیشه.رو چنتدا PC امتحان کردم ولی مثل حالتی که رو Phone Mode باشه کامپیوتر میشناستش و میره که درایور هاشو پیدا کنه.ولی رو خود گوشی من رو حالت file transfer گذاشته بودم.دیگه کلافه شدم.

1- آپدیت کنی درست میشه. منظورم زبان فارسی هست. تم و والپیپر و ... رو هم میتونی دانلود کنی دیگه همه جا هست.

2- پی سی سوئیت فقط رو ویندوز ایکس پی جواب میده. رو ویندوز سون جواب نمیده

3- نفهمیدم. واضح تر بگو

موفق باشی.

oghyanoos
13-07-2010, 16:41
سلام. من p990 دارم دوستان.
opera mini 5 رو نصب کردم، دانلود نمیتونه کنه! از هیچ سایتی! چه کنم؟؟؟؟؟؟

virtualworld
13-07-2010, 18:34
خب من هم این نرم افزار رو دارم دانلود میکنه مشکلی هم نداره نسخه اصلیش رو از خود سایت سونی اریکسون بگیر روش دانود: وقتی که روی یه لینک دانلود کلیک میکنی opera خودش تورو میبره به یک صفحه جدید و پسوند فایلی که میخوایی دانلود کنی رو بهت میگه و یک دکمه save هم زیرش داره وقتی که روی سیو کلیک کنی اجازه میگیره که مسیر ذخیره سازی رو انتخاب کنه بعد مسیر رو مشخص میکنی شما یه چند ثانیه صبر میکنی دیگه فایل دانلود میشه حجم دانلود و دانلود شده و... هم زیرش در حال نمایش و تغیره

oghyanoos
14-07-2010, 13:44
من از خود سایت opera دانلود کردم.
وقتی لینکه دانلودی رو میزنم از من میپرسه کجا سیو کنم! بد که محل رو تعیین میکنم میگه بارگیری انجام نشد! میگه این پروتوکل رو ساپورت نمیکنه!!!!! حالا باید چه کنم؟

hmdfkr
21-07-2010, 10:38
وقتی لینکه دانلودی رو میزنم از من میپرسه کجا سیو کنم! بد که محل رو تعیین میکنم میگه بارگیری انجام نشد! میگه این پروتوکل رو ساپورت نمیکنه!!!!! حالا باید چه کنم؟

به احتمال زیاد شما از سایتی که فیلتر شده میخوای دانلود کنی,سعی کن از سایتهای معتبر که فیلتر نشدن امتحان کنی ببین دانلود میشه یا نه.
موفق باشی

oghyanoos
21-07-2010, 13:42
گفتم که: از هیچ سایتی! چه مجاز، چه غیر مجاز!

mohammad-p990i
25-07-2010, 11:21
سلام
من گوشيم M600i است. چطور ميتونم update كنم.

در اینجا میتونین چیزی که میخواین رو پیدا کنین:11:

:40:

ehsan_update
01-08-2010, 12:48
من گوشیمو یه بار مستر ریست کردم بعدش دیگه نتونستم با کی بورد فارسی بنویسم فقط با قلم میتونم فارسی بنویسم اونم با 1000 زحمت ! ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن تو قسمت انتخاب زبان فقط uk English وجود داره.:41:

mohammad-p990i
02-08-2010, 01:27
من گوشیمو یه بار مستر ریست کردم بعدش دیگه نتونستم با کی بورد فارسی بنویسم فقط با قلم میتونم فارسی بنویسم اونم با 1000 زحمت ! ممنون میشم کمک کنید.
در ضمن تو قسمت انتخاب زبان فقط uk English وجود داره.:41:
شما یک بار گوشیتون رو آپدیت یا فلش کنین حل میشه مشکلتون ( آپدیت بهتره ):10:

mamad_74
28-08-2010, 22:35
سلام
میگم چرا بعضی از بازی ها مانند k rally روی گوشی w960 نصب نمی شه و پیغام میده لطفا کمکم کنید

ممنون
:41::5:

ramin_pilot
31-08-2010, 22:17
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه برنامه می خواستم برای sonyericsson G900 که بتونم کل گوشی را قفل کنم و تا زمانی پسورد رو وارد نکنی نشه هیچ کاری با گوشی کرد و مانند قفل صفحه کلید که هر 1دقیقه که گوشی بدون استفاده میمونه خودش بصورت اتوماتیک قفل میشه این برنامه نیز خودش قفل شود(یعنی دقیقا مثل قفل صفحه کلید باشه با این فرق که به جای زدن دکمه باز کردن قفل،پسورد وارد کنم تا گوشی باز بشه )
مرسی

shahshahani
01-09-2010, 14:33
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه برنامه می خواستم برای sonyericsson G900 که بتونم کل گوشی را قفل کنم و تا زمانی پسورد رو وارد نکنی نشه هیچ کاری با گوشی کرد و مانند قفل صفحه کلید که هر 1دقیقه که گوشی بدون استفاده میمونه خودش بصورت اتوماتیک قفل میشه این برنامه نیز خودش قفل شود(یعنی دقیقا مثل قفل صفحه کلید باشه با این فرق که به جای زدن دکمه باز کردن قفل،پسورد وارد کنم تا گوشی باز بشه )
مرسی

سلام

بفرما :

موفق باشید.

shahshahani
01-09-2010, 14:41
سلام
میگم چرا بعضی از بازی ها مانند k rally روی گوشی w960 نصب نمی شه و پیغام میده لطفا کمکم کنید

ممنون
:41::5:

چه اروری میده موقع نصب؟

ramin_pilot
01-09-2010, 17:11
نقل قول:
نوشته شده توسط ramin_pilot [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام خسته نباشید
مرسی

سلام

بفرما :

کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.

سلام دوست عزیز،خیلی ممنون از کمکتون ولی این برنامه نصب نمیشه لطفا کمک کنید.
مرسی

Hadi King
01-09-2010, 17:17
سلام دوست عزیز،خیلی ممنون از کمکتون ولی این برنامه نصب نمیشه لطفا کمک کنید.
مرسی

سلام دوســت عزیز برای نصب باید برنامه رو ساین کنیـــد :46:
موفق باشید!:40:

ramin_pilot
01-09-2010, 21:43
سلام دوســت عزیز برای نصب باید برنامه رو ساین کنیـــد :46:

موفق باشید!:40:

چی کار باید بکنم ؟؟؟
میشه راهنمایی کنید لطفا ...
مرسی

shahshahani
01-09-2010, 21:45
چی کار باید بکنم ؟؟؟
میشه راهنمایی کنید لطفا ...
مرسی

شما پست اول و دوم این تاپیک رو با دقت مطالعه کن:

موفق باشی.

deniro60
17-09-2010, 15:53

سلام دوست عزیز. این اولین پستی هست که تو این انجمن میفرستم. امیدوارم بتونم تجربه خودم رو به خوبی ارایه کنم. به نظرم بهترین مرورگر اینترنتی هم برای کامپیوتر هم برای موبایل اپرا هست البته برای موبایل مینی اپرا. من خودم همین مشکل رو داشتم که البته بعد از کلنجار رفتن مشکلم حل شد البته این رو بگم این مشکل علتهای مختلفی داره اول اینکه شما باید از خط ایرانسل برای اتصال استفاده کنید اون هم بخاطر اینکه سرعت نسبتا بهتری به همراه اول داره بعد شما به قسمت تنظیمات میری آخرین گزینه تنظیمات رو کلیک میکنی و بعد پروتکل روبه http تغییر میدی چون معمولا برای بار اول که کانکت میشی از پروتکل soket ستفاده میکنه اگر باز هم مشکلتون حل نشد این راه هم تست کنید بسته به نوع فایلی که میخوای دانلود کنی مسیر رو مشخص میکنی مثلا اگر عکس میخوای دانلود کنی مسیر piture رو مشخص میکنی و بقیه فایلها هم به اون صورت و از دادن مسیر مموری کارت و فون مموری به صورت مستقیم حذر کنید چون اینطوری موقع دانلود ارور میده.:46:

ramin_pilot
01-10-2010, 00:15
سلام خسته نباشید
من یه گوشی سونی اریکسون g900 دارم یه browser ومنجیردانلود برای گوشی می خواستم
مرسی

pesar_dehati
09-10-2010, 18:36
سلام بچه ها
گوشی من p1i هست ، چند روز پیش مموری کارتمو بوسیله رم ریدر به کامپیوتر وصل کردم
وقتی مموری اومد بالا دیدم که پوشه هاش عجیب قریب شده اسماش یه جوری بود
زدم تو گوشی دیدم بالا میاد
اومدم با همون رم ریدر مموریمو فرمت کردم ولی آخر فرمت not compelete داد
بعد که زدم تو ئگوشی دیدم گوشی میگه memory corrupt
هر کاری کردم درست نشد
گوشی رو آپدیت کردم
گوشی رو فلش دستی کردم
مموریم هم توی گوشی های دیگه جواب میده توی گوشیخودم جواب نمیده
با گوشیهم فرمتنمیشه

montazeran110
22-10-2010, 04:26
با سلام دوست عزيز لينك دانلود پاور mp3 رو ميذاري مرسي

Mr.MRGH
04-03-2011, 16:33
]چی کار باید بکنم ؟؟؟میشه راهنمایی کنید لطفا ...
مرسی

لازم نيست برنامه اي نصب كني خود جي 900 تو تنظيماتش داره:46:
برو توي اين قسمت:
menu>settings>Security>Locks>
بعد گزينه ي inactivity lock رو تيك ميزني , phone lock رو از off به at power on تغير ميدي.
حالا بسته به تنظيمات نور گوشيت خود به خود قفل مي شه...حالا بايد رمز بدي تا بتوني كار كني:21:
مشكلي داشتي توي صفحه خودم بگو:10:

Mr.MRGH
04-03-2011, 16:39
شما یک بار گوشیتون رو آپدیت یا فلش کنین حل میشه مشکلتون ( آپدیت بهتره ):10:
لازم نيست آپديت كنه...
توي سايت سوني اريگسن گوشي جي 900 رو انتخاب ميكنه بعدشم مجموعه فونت را دانلود ميكنه...
توي اون فونتها فارسي هست بعد روي گوشي ميريزي و نصب ميكني ...
براي استفاده هم توي انتخاب زبان فارسي رو انتخاب ميكني...:11:

dante0010
17-03-2011, 03:02
سلام بچه ها
گوشی من p1i هست ، چند روز پیش مموری کارتمو بوسیله رم ریدر به کامپیوتر وصل کردم
وقتی مموری اومد بالا دیدم که پوشه هاش عجیب قریب شده اسماش یه جوری بود
زدم تو گوشی دیدم بالا میاد
اومدم با همون رم ریدر مموریمو فرمت کردم ولی آخر فرمت not compelete داد
بعد که زدم تو ئگوشی دیدم گوشی میگه memory corrupt
هر کاری کردم درست نشد
گوشی رو آپدیت کردم
گوشی رو فلش دستی کردم
مموریم هم توی گوشی های دیگه جواب میده توی گوشیخودم جواب نمیده
با گوشیهم فرمتنمیشه

سلام
منم دقیقا این مشکلو دارم و یه رم 2گیگم یه گوشه افتاده. همه جا کار میکنه الا گوشی خودم(پی 1)

درضمن یه مشکل دیگه ام که دارک اینه که فایل های سیمبین نمیتونم نصب کنم. گاهی ارور certificate میده(دقیقا یادم نیس)
گاهی ارور the package uses protected uid میده. به تاریخم ربطی نداره.
درضمن برای آپدیت هم نمیدونم کدوم فریمور رو دانلود کنم. فعلا P1i_GenericWorld1_R9K009_R6G04_Red53.rar و P1i_GenericWorld2_R9K009_R6G04_Red53.rar رو دان کردم ولی نمیدونم کدومو استقاده کنم و فرقش چیه. تو استاتوس گوشیم اینو نوشته:
phone: cxc 162037 r9h004
organiser: cxc 162108 r6e30
cda: cda 162022/9 r6ea29
درضمن یکی لطف کنه یه توضیح مختصر درباره اینا بده:
Update_Service_Setup-2.11.1.9.exe
SonyEricsson P1i iSync Plugin Version_1.07.zip
Sony_Ericsson_Media_Sync_1910.dmg
BlackBerry_Connect_Client_Software_4_82.SIS
Omnius_for_SE_v0.16.3191

لطفا منو کاملا روشن کنید کارم گیره. انشاالله مشکل همه حل شه :40:

dante0010
17-03-2011, 03:04
لطفا هرچه سریع تر یکی منو راهنمایی کنه...ممنون

dante0010
20-03-2011, 01:30
اینجا کلا کسی جوابگو نیست نه؟؟!!

mosolim
28-09-2011, 07:56
سلام

من یه m600 دارم. ولی هیچ برنامه ای نمی تونم روش نصب کنم که البته مربوط میشه به ساین نبودن برنامه ها.

اما مثلا xplore هم نمی تونم نصب کنم تا بشه -- کرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.