مشاهده نسخه کامل
: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v3 + بحث های نرم افزاری
Hadi King
13-10-2011, 01:48
با سلام
بعد ار ساین کردن برنامه x-plore 1.56 پیغام خطا است
requierd application access not granted
مشکل چیست
با تشکر
سلام , گوشیـتون رو هـک کردیــد !
اگه هـک نکردیـــد این پیغـام براتون موقـع نصب میـاد ..
از ورژن ها دیگه استفـاده کنیـــد :46:
موفق باشید!:40:
با سلام
من با secman گوشیمو -- کردم
چکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
Hadi King
14-10-2011, 20:19
با سلام
من با secman گوشیمو -- کردم
چکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوســت خوبـــم
راهنمـایی برای چـــه مشکلـــی ؟
JOSTOJUGAR
14-10-2011, 22:25
سلام
من نوکیا 6220 کلاسیک دارم میخوام پیامهامو کپی کنم تو کامپیوتر pc suite نصب کردم اما پیامی نشون نمیده
باید چیکار کنم؟؟؟
Hadi King
14-10-2011, 22:34
سلام
من نوکیا 6220 کلاسیک دارم میخوام پیامهامو کپی کنم تو کامپیوتر pc suite نصب کردم اما پیامی نشون نمیده
باید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوسـت عزیز برنامه Pc Suite گوشیتــو میشناســـه یا نـــه ؟
ورژن چنـد برنامه رو نصـب کـردی ؟
JOSTOJUGAR
14-10-2011, 22:42
آره میشناسه
ورژن 6.86.9.0
JOSTOJUGAR
14-10-2011, 22:57
سلام دوسـت عزیز برنامه Pc Suite گوشیتــو میشناســـه یا نـــه ؟
ورژن چنـد برنامه رو نصـب کـردی ؟
الان دارم ورژن جدیدش رو دانلود میکنم البته نمیدونم آخرین ورژن هست یا نه از سایت نوکیا
JOSTOJUGAR
14-10-2011, 23:12
به نظرتون این ورژن جدید 7.1 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ جالب اینجاس که pc suite فعاله و گوشیمو میشناسه اما از پیامها خبری نیس
Hadi King
24-10-2011, 00:04
الان دارم ورژن جدیدش رو دانلود میکنم البته نمیدونم آخرین ورژن هست یا نه از سایت نوکیا
به نظرتون این ورژن جدید 7.1 رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ جالب اینجاس که pc suite فعاله و گوشیمو میشناسه اما از پیامها خبری نیس
سلام , گوشی های دیگه ای رو با این ورزن پی سی سویـت تست کنید ببینید اس ام اس هــا دیده میشـه برا گوشی های دیگه ؟
اگه دید شدن مشکل از گوشی شماسـت که با یه مستر ریسـت میتونی مشکلتـو حلــ کنی :46:
با سلام
گوشیمو -- کردم باز این پیغام رو میگیرم
با سلام
گوشیمو -- کردم باز این پیغام رو میگیرم
JOSTOJUGAR
07-11-2011, 19:59
سلام
باید چیکار کنم؟؟؟
سلام
ورژن جدید PC suite رو نصب کردم حالا پیامها رو دارم و میتونم کپی کنم فقط مشکل اینجاس که فونتش بهم ریخته یعنی درحدی که قابل خوندن نیست .چیکار کنم؟؟؟
البته اگه متن هر پیام رو کپی کنم تو ورد یا نوت پد درست میشه اما کلی پیامه و این کار خیلی وقت میگیره
JOSTOJUGAR
09-11-2011, 20:04
سلام
ورژن جدید PC suite رو نصب کردم حالا پیامها رو دارم و میتونم کپی کنم فقط مشکل اینجاس که فونتش بهم ریخته یعنی درحدی که قابل خوندن نیست .چیکار کنم؟؟؟
البته اگه متن هر پیام رو کپی کنم تو ورد یا نوت پد درست میشه اما کلی پیامه و این کار خیلی وقت میگیره
اینجا هیچکی نیس راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
Hadi King
09-11-2011, 21:48
سلام
اینجا هیچکی نیس راهنمایی کنه؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز , تایپک زیر رو بخونیــد .:46:
چرا Sms فارسی رو تو Pc Suite نمیشه خوند ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JOSTOJUGAR
10-11-2011, 20:04
سلام مجدد:11:
با تشکر مشکل قبلی حل شد
حالا یه مورد دیگه یه سری عکس تو INBOX گوشی دارم که میخوام عکسها رو بریزم تو کامپیوتر تعداد عکسها خیلی زیاده حدود 600 تا حالا مشکل اینجاس من اگه بخوام این عکسها رو یکی یکی تو مموری سیو کنم که اووووه کی وقتشو داره!! با pc suite که میام تو inbox از اون عکسها خبری نیست که نیست.
حالا بفرمایید چیکار کنم؟؟؟؟
Hadi King
10-11-2011, 20:15
سلام مجدد:11:
با تشکر مشکل قبلی حل شد
حالا یه مورد دیگه یه سری عکس تو INBOX گوشی دارم که میخوام عکسها رو بریزم تو کامپیوتر تعداد عکسها خیلی زیاده حدود 600 تا حالا مشکل اینجاس من اگه بخوام این عکسها رو یکی یکی تو مموری سیو کنم که اووووه کی وقتشو داره!! با pc suite که میام تو inbox از اون عکسها خبری نیست که نیست.
حالا بفرمایید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام , با برنامه X-Plore باید اینکـارو کنی . بعد از نصـب وارد محیط برنامه میشی و از قسمت تنظیمات وارد مسیج هـا میشی و همه عکس های بلوتوث شده نمایان میشه ,
همه عکس ها رو انتخاب میکنی دست جمعی انتقال میدی به مموری ..!
تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.52 اا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
JOSTOJUGAR
11-11-2011, 20:36
سلام , با برنامه X-Plore باید اینکـارو کنی . بعد از نصـب وارد محیط برنامه میشی و از قسمت تنظیمات وارد مسیج هـا میشی و همه عکس های بلوتوث شده نمایان میشه ,
همه عکس ها رو انتخاب میکنی دست جمعی انتقال میدی به مموری ..!
تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.52 اا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
من همه فایلهای X-PLORE رو گشتم عکسها نبود .یعنی نمیدونم چطوری پیداشون کنم که بعد انتقال بدم
Hadi King
12-11-2011, 01:39
سلام
من همه فایلهای X-PLORE رو گشتم عکسها نبود .یعنی نمیدونم چطوری پیداشون کنم که بعد انتقال بدم
سلام , به X-Plore بريد و با زدن دكمه شماره 4 به قسمت Message بريد و عکس هـا رو روی مموري كارت Move كنيد.
اینــم روشــ آسونتـــر بدون رفتن تو تنظیمات و Setting برنـامه . :46:
JOSTOJUGAR
12-11-2011, 11:08
سلام , به X-Plore بريد و با زدن دكمه شماره 4 به قسمت Message بريد و عکس هـا رو روی مموري كارت Move كنيد.
اینــم روشــ آسونتـــر بدون رفتن تو تنظیمات و Setting برنـامه . :46:
سلام
حيف كه اينجا يه تشكر بيشتر نداره. خيلي ممنووووووووووووون .عالي بود:40::11:
با سلام
من میخوام دیکشنری کمبریج رو روی گوشی n73 نصب کنم ولی نصب نمیشه با اینکه نوشته برای این گوشی مناسبه! وقتی فایلش رو میخوام اجرا کنم میگه unable to open file
لطفا راهنماییم کنید
rahghozar.shab
14-11-2011, 13:32
سلام من گوشیمn73هست سخت افزاری که مموری توش هست هی خراب میشه ومیبرم تعمیرگاه عوض می کنن با ز بعدیه هفته خراب میشه
گوشیم موزیکال دارم آهنگ گوش میدم و همزمان اس بازی می کنم خود به خود آههنگ استوپ میخوره یا تو نت برنامه ها و صفحه وب بسته میشه کلا گوشیم بهم ریخته سرعتشم کم شده 99درصد نرم افزارها که مال ورژن3هست هم نصب نمیشه رو گوشیم کلا افتضاح در افتضاح شده شدیدا به نوکیا n73علاقه دارم و نمی خوام مجبور بشم گوشیم و مدلشو عوض کنم
همینطوری میخواستم ببینم برای نصب موبایل تیوی و سخت افزار چقدر هزینه لازمه
farhad.m
27-11-2011, 20:43
سلام یه گوشیه ان 96 هست گوشی رو به اخرین ورژن اپدیت کردم ولی زبانش انگلیسی میخوام فارسیش کنم لطف کنید کمکم کنید اگه فقط فایل فارسی تکی همون ورژنو بریزم برای گوشی مشکلی پیش نمی یاد ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید اخه یکمی اجله دارم گوشی مال خودم نیست :41::41::41::20::20::20::40::40::40:
omid-p30
18-12-2011, 18:12
سلام.
آقا من کیبورد فارسی Psiloc.Crystal.Farsi رو بدون مشکل روی 5320 نصب داشتم و روی رم هم نصب کرده بودم.
مساله ای پیش اومد که مجبور شدم روم رو فرمت کنم.
حالا دیگه برنامه نه روی گوشی و نه روی رم نصب نمیشه.
پیغام میده که لطفا دوباره برنامه رو نصب کنید که ولی هر چقدر نصب میکنم و یا پاک میکنم و از اول نصب میکنم فایده نداره.
باید چکار کرد؟ برنامه دیگه ای هم نیست ؟
ممنون.
invisgirl
19-12-2011, 23:52
میشه بهم لینک بدین برای اپدیت کردن سیمبین؟
گوشی منم n96
یه سوالم دارم من گوشیمو یه بار با نرم افزار پاک کردم فایلاشو حالا دکمه ی جهت بالاش به سختی کار می کنه ممکنه نرم افزاری باشه و با اپدیت حل بشه؟
Hadi King
20-12-2011, 15:27
سلام.
آقا من کیبورد فارسی Psiloc.Crystal.Farsi رو بدون مشکل روی 5320 نصب داشتم و روی رم هم نصب کرده بودم.
مساله ای پیش اومد که مجبور شدم روم رو فرمت کنم.
حالا دیگه برنامه نه روی گوشی و نه روی رم نصب نمیشه.
پیغام میده که لطفا دوباره برنامه رو نصب کنید که ولی هر چقدر نصب میکنم و یا پاک میکنم و از اول نصب میکنم فایده نداره.
باید چکار کرد؟ برنامه دیگه ای هم نیست ؟
ممنون.
سلام , قبل از اینـکه رم رو فرمـت کنید گوشیـتون هـک شده بـود یـا نـــه .. ؟
رم رو عوض کنیــد و برنامه رو تست کنید ببینید با رم جدید نصـب میشــه ..
میشه بهم لینک بدین برای اپدیت کردن سیمبین؟
گوشی منم n96
یه سوالم دارم من گوشیمو یه بار با نرم افزار پاک کردم فایلاشو حالا دکمه ی جهت بالاش به سختی کار می کنه ممکنه نرم افزاری باشه و با اپدیت حل بشه؟
سلام , انجمن نوکیـا رو یه نگاهی کنید تایـپک آپدیت وجود داره .. :46:
omid-p30
21-12-2011, 20:18
سلام , قبل از اینـکه رم رو فرمـت کنید گوشیـتون هـک شده بـود یـا نـــه .. ؟
رم رو عوض کنیــد و برنامه رو تست کنید ببینید با رم جدید نصـب میشــه ..
ممنون.
نه گوشی رو تا حالا هـک نکردم و از ساین استفاده میکنم.
فعلا به رم دیگه دسترسی ندارم ولی در خود گوشی و یا وقتی که رم رو خارج کرده ام هم برنامه نصب نمیشه.
Hadi King
21-12-2011, 21:20
ممنون.
نه گوشی رو تا حالا هـک نکردم و از ساین استفاده میکنم.
فعلا به رم دیگه دسترسی ندارم ولی در خود گوشی و یا وقتی که رم رو خارج کرده ام هم برنامه نصب نمیشه.
به احتمـال زیـاد اعتبـار فایل های هـک تموم شــده .. !
پیشنهاد میکنـم گوشیتون رو هـک کنیــد .
دوستان من یه گوشی c2-03 نوکیا گرفتم
قبا N70 داشتم و یه نرم افزار بود به اسم Advanced call manager که توسط اون میتونستم تماس از شماره دلخواه رو دایورت یا اشغال کنم و خیلی کارای دیگه.
حالا واسه این گوشی اینجور نرم افزاری می خوام کسی میتونه کمک کنه؟
سلام می خواستم ببینم E65 رو چطوری فلش میکنن آموزشش رو می خواستم
سلام دوستان
من نرم افزار Adobe Reader LE V 2.5.195 را از سايت Softpedia دانلود كردم. مخصوص ورژن 3 سيمبيان هست.
لطفا راهنمايي كنيد:
كد Unlock نرم افزار Adobe Reader LE V 2.5.195 گوشي نوكيا C5-00 را ميخواهم.
كد IMEI گوشي 359345039393349 مي باشد.
با تشكر
سلام دوستان. من یه مشکل بزرگ دارم با گوشیم که از دیروز رفته رو اعصابم و اونم اینه که حتما باید گوشیم رو خاموش روشن کنم تا اس ام اس ها بهم برسه حتی وقتی کنار کامپوترم از صدای نویز میفهمم که بهم پیام اومده ولی باید روشن خاموش کنم که بهم برسه! واسه طرف هم دلیوری میده همون موقع که میفرسته. گوشیم سامسونگ 8510. ریستش باید بکنم؟؟
omid-p30
22-03-2012, 17:08
سلام.
من 5320 دارم که بعد از مستر ریست، الان 120 مگ فضای خالی در درایو گوشی دارم.
نصب برنامه ها در درایو گوشی این مزیت رو داره که با درآوردن رم، باز هم قادر به استفاده ازشون هستیم.
اما میخواستم بپرسم پر شدن درایو گوشی تا چه حد در پایین اومدن سرعت نقش داره ؟ مثلا 120 مگ فضای خالی با 80 مگ فضای خالی تفاوتی در سرعت گوشی رو باعث میشه ؟
fcb_messi
25-03-2012, 22:25
دوستان کمک C6-01
من با نسخه بروز دستگاه چندتا آپدیت پیدا کردم که یکیش جستجوی سریع نسخه بروز بود با حجم 3 مگ
دانلود کردم ولی هنگام نصب کنسلو زدم
حالا میخوام دوباره نصبش کنم از کجا باید پیداش کنم و چیکار کنم ؟
یک سوال دیگه
اگه از طریق خود سایت نوکیا آخرین ورژنو آپدیت کنم یعنی آنا فارسی داره؟
ninash22
08-04-2012, 17:37
سلام من گوشی c5-03 دارم بازی سیمبین که نصب میکنم روی گوشی آیکون گوشی در قسمت بازی ها میاد اما بازی رو اجرا نمیکنه هیچ پیغام خطاهی هم نمیده اگه سی میتونه کمک کنه ممنون میشم
kambiz1100
20-04-2012, 22:34
آقای omid-p30 اگر تا حالا مشکلت حل نشده راهش این است که باید خود گوشیت را ریست کنی
ghazaleh1
22-04-2012, 15:46
سلام
یه مشکل داشتم که نتونستم توی تاپیک جوابشو پیدا کنم
من یه n78 دارم که روش uc browser 7.8 ریختم و یه بار باز کردم برنامه رو و ازش استفاده کردم
بعد که دوباره خواستم برم توش دیدم وقتی روش میرم باز نمی شه( بدون هیچ اروری )
بعد اومدم که یه بار پاکش کنم و دوباره بریزم اما وقتی delete رو می زنم میگه removing failed
بعد اومدم دوباره نصبش کنم که این ارورو میده unable to install
بعد گوشی رو خاموش روشن کردم دیدم پاک شده
ولی
الان هم هیچ کدوم از اپلیکیشن هایی که ریختم تو گوشیم مثل کتاب موبایل و snaptu و ... باز نمیشه
حتی وقتی اومدم اسنپتو رو دوباره بریزم دوباره همون ارور unable to install میده
یه یو سی براوزر دیگه هم ریخته بودم تو گوشیم که فکر می کنم اشکال از همون باشه
اونم موقع پاک شدن ارور می ده ... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((
لطفا لطفا لطفا بهم کمک کنید
اصلا چه جوری میشه نرم افزارها رو آن انیستال کرد وقتی این ارورو میده؟
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
-- و ساین هم بلد نیستم :((((((
درود.
میخواستم بدونم راهی هست که این حروف گـــچـــپـــژ رو به فونت عربی گوشیم اضافه کنم ؟
کلا باید چیکار کنم تا فونت فارسی برای ارسال پیامک رو نصب کنم..
درحال حاضر از فونت عربی استفاده میکنم.
مدل گوشی : 5700
sorena_x2
10-11-2012, 09:06
سلام من گوشیم n73 هست میخوام فونت بهش بزنم هیچ سافتی روش نصب نشد منظورم از سافت های تغییر فونت د73 من قدیمی هست فک کنم سری اول که اومده بود میشه با فلش کردن گوشی این سافت ها رو نصب کرد یا بازم... راهی دیگه ام وجود داره؟
sorena_x2
10-11-2012, 09:06
سلام من گوشیم n73 هست میخوام فونت بهش بزنم هیچ سافتی روش نصب نشد منظورم از سافت های تغییر فونت د73 من قدیمی هست فک کنم سری اول که اومده بود میشه با فلش کردن گوشی این سافت ها رو نصب کرد یا بازم... راهی دیگه ام وجود داره؟
یه سوال دیگه گوشیمو چطوری آپدیت کنم ؟؟؟؟
سلام یکی از دوستام از برنامه sh messenger استفاده میکنه جدیدا عکس رو که میفرسته برای کسی آپلود میشه و لینک برای طرف مقابل ارسال میشه ولی اون طرف نمیتونه عکس رو باز کنه!از هیچ جا!
جدیدا مشکل از کجاس؟؟کسی لینک سالم از برنامه داره؟بعد یه بارم دانلود کرده و بدون پاک کردن نسخه قبلی جدید رو روش نصب میکنه نصب میشه ولی ورژن اش عوض نمیشه!باید قبلی و پاک کنه جدید رو نصب کنه؟
ممنون :دی
با سلام برای چت صوتی دوستان چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدن که با اینترنت موبایل هم خوب جواب بده
mehdi_run
06-10-2013, 18:07
سلام خسته نباشید
دوستان من روی گوشی n73 تم نصب کردم. حالا برای پاک کردنشون اسم تم ها توی app mgr نیست. چطور باید این تم هارو بپاکم؟:n13:
shengo_k
07-10-2013, 19:37
با سلام برای چت صوتی دوستان چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدن که با اینترنت موبایل هم خوب جواب بده
wechat:n06:
EHSAN127
16-01-2014, 00:24
سلام دوستان من گوشی n8 دارم و الان مشکل ورود به wechat دارم نیاز به فیلتر شکن دارم از کجا دانلود کنم و اسم برنامش چی هست
alirezaperspolis72
21-09-2014, 10:10
باسلام خدمت مدیر محترم سایت وسایر دوستان........
من n73دارم .گوشی من بعضی از فایل های جاوا را اصلا اجرا نمیکنه،بعضی ها را اجرا می کنه ولی در حین اجرای آن هنگ می کنه،
وپیغام (? unhandled exception .close application )
میدهد . خواهشا راهنماییم کنید.........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.