ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه جوری میتونم مشتری پیدا کنم؟

David.Jn
20-08-2008, 20:49
سلام به همه
فکر می کنم خیلی از دوستان مثل خودم برای پیدا کردن مشتری برای سایتهایی که طراحی کردن مشکل دارن
هدف من از ایجاد این تاپیک اینه که کسایی که پروژه انجام میدن چه جوری برای خودشون مشتری جلب می کنند.
آیا وب سایتهای تبلیغاتی برای این کار وجود دارد؟
آیا خود وب سایت را باید آپلود کرد و تو خودش تبلیغ بزاری برای فروش؟
یا .....

reza699
20-08-2008, 22:01
فکر می کنم خیلی از دوستان مثل خودم برای پیدا کردن مشتری برای سایتهایی که طراحی کردن مشکل دارن
این مسئله خیلی مهمه که کسی برای سایت هایی که شما طراحی کردی پول نمیده ( سایت مثل کفش نیست که بری از مغازه بخری ) بلکه مشتری به دلخواه خودش سایت سفارش میده
در کل میتونی از بازاریاب ، روزنامه ، کار کردن تو شرکت های مختلف ، و ... میتونی مشتری پیدا کنی ( البته این هایی که گفتم به زبون سادست و در عمل مشکل . پس باید مشکلات رو بتونی باهاش روبرو بشی )

David.Jn
20-08-2008, 22:46
این مسئله خیلی مهمه که کسی برای سایت هایی که شما طراحی کردی پول نمیده ( سایت مثل کفش نیست که بری از مغازه بخری ) بلکه مشتری به دلخواه خودش سایت سفارش میده

ممنون
یعنی با پارامترهایی که خودم گفتم نمیشه ؟!
واینکه:
چه جوری میشه سفارش گرفت؟

Bill Gates
21-08-2008, 01:32
اولینش تبلیغات و بعدش داشتن یه سایت شخصی هستش و بعد نمونه کار ها حتی شده واسه خودت سایت بزن تا مشتری جذب بشه

David.Jn
21-08-2008, 20:45
خیلی ممنون
خوب میخوام بحث را اینحوری ادامه بدیم .
یکم در مورد پشتیبانی از وب سایت بگین.
این پشتیبانی چه جوریه و معمولآ چه پارامترهایی براش در نظر گرفته میشه.؟
چند درصد از هزینه طراحی بایت پشتیبانی در نظر گرفته میشه.؟
اصلآ پشتیبانی خوب هست یا به دردسرش نمی ارزه.؟

MeHrDaD_MeNaY
21-08-2008, 22:19
google ads هم خیلی بدرد میخوره

Bill Gates
22-08-2008, 19:54
پشتیبانی بستگی به خوده آدم داره

اگر قرار باشه یه کاره مسخره بدی به طرف که هر روز خراب بشه خوب همون بهتر ندی اگر خودت مطمئن شدی چیزی که داری میدی سالمه خوب باز نه تن لرزه داری نه چیزی بگو 10 سال پشتیبان این که چیزه مشکلی نیست

David.Jn
22-08-2008, 20:28
منم نمیخوام سایتی بدم که هر روز خراب بشه!!!!اگه دوباره پستمو بخونی متوجه میشی.من گفتم این پشتیبانی چه پارامترهایی باید توش در نظر گرفته بشه و از لحاظ قیمت چند درصد رو قیمت سایت کشیده میشه؟

ali00h
22-08-2008, 21:24
معمولا هزينه پشتيباني 20 يا 25 درصد هزينه خود سايت براي هر سال هست
البته همه چيز بستگي به قرار داد و اينكه چي ميخواي تحويل بدي داره

David.Jn
22-08-2008, 22:13
فقط یه چیزی تو پشتیبانی چه چیزایی باید در نظر گرفته بشه؟اگر مشتری بعد از یک سال تصمیم به تغییر در سایت شد آیا اون هم جزو پشتیبانی هستش یا باید دوباره مبلغی را پرداخت کنه؟

ali00h
24-08-2008, 19:13
كلا همه چيز بستگي به قرار داد داره ميتوني بگي چيزايي كه باعث تغيير در پايگاه داده نشه جزو خدمات پشتيبانيه
يا كلا ميتوني بگي خرابياي سايت جزو پشتيبانيه

Bill Gates
24-08-2008, 21:22
ببین خودت باید بگی چیها رو ساپورت میکنی

من مثلا یه سایتی تحویل میدم میگم فقط رفع ایرادات مثل پیغام های خطا و رفع ایرادات برنامه نویسی شده همین

حالا یکی میاد میگه همه کار!