مشاهده نسخه کامل
: ساخت اولین بازی گروه p30world شروع شد بیایید تا بازی را هر چه سریع تر تمام کنیم
ehsan_wwe
20-08-2008, 20:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان عزیز اولین پروژه گروه را با اجازه بزرگان از امروز شروع می کنیم
:46:
برای شروع ساخت بازی اول من پیشنهاد می کنم مشخص کنیم که چه ماشین هایی قراره تو بازی بیاد ( فایلشم با یک رمز برای من بفرستید )
بعد زمین را یک نفر باید مهبت کنه بسازه
+
+
+
+
+
ویژگی های فایل های سه بعدیی که تو بازی قراره بیاد : باید ورتکس هاش بیشتر از 700 تا نشه دیگه نهایتش 2000 تا اما تکس چرش اونم یک تکسچر معمولی با سایز معمولی باشه ( ولی طرح روش خوشگل باشه )
ویژگی ساخت انیمیشن های بازی : انیمیشن های بازی می تونن قصه بازی را رقم بزنن حالا این هر چیزی که انیمیشن ساز ها و بقیه گروه توافق کردن میتونه باشه
ویژگی ساخت بازی : تا جایی که بتونم بازیمون را به شکلی درست می کنم که شما ها دوست داشته باشید :11:
اگر امر دیگری با من ندارید
کار را با نام و یاد خدا شروع می کنیم ( یک صلوات هم برای
هماهنگی گروه و سلامتی خودتون بفرستید )
Aminzikzak
20-08-2008, 23:10
سلام احسان جان ...
ممنون بابت این تاپیک ...
دوستان لطف کنن هر پستی که در این تاپیک میدن صرفا به موضوع پروژه ربط داشته باشه در غیر اینصورت پاک میشه ...
ممنون
•♥•
سلام:46:
آقا من حرفه اصلیم ساخت لوکیشنه یعنی شما یه عکس از خیابون ,ساختمان,جنگل و... بدید به من بعد من واستون میسازم در ضمن اگه خواستید که ماشین هم بسازم باید بلو پرینت اون ماشین رو به من بدید :10:
باتشکر:40:
سلام:46:
آقا من حرفه اصلیم ساخت لوکیشنه یعنی شما یه عکس از خیابون ,ساختمان,جنگل و... بدید به من بعد من واستون میسازم در ضمن اگه خواستید که ماشین هم بسازم باید بلو پرینت اون ماشین رو به من بدید :10:
باتشکر:40:
آقا شما هر ماشینی رو که دوست داری بساز.البته با توجه به مواردی کا توی پسته اول ذکر شده.
بعد بدش به آقا احسان تا برای بازی آمادش کنه.
لوکیشن هم هر چی دوست داری بساز و بده آقا احسان.:8:
آقا شما هر ماشینی رو که دوست داری بساز.البته با توجه به مواردی کا توی پسته اول ذکر شده.
بعد بدش به آقا احسان تا برای بازی آمادش کنه.
لوکیشن هم هر چی دوست داری بساز و بده آقا احسان.:8:
سلام
w700 جان من به عکس نیاز دارم
با تشکر
سلام
w700 جان من به عکس نیاز دارم
با تشکر
برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.
اگه هم هر ماشینی خواستی به من توی pm خصوصی بگو و یا توی قسمت درخواست بلوپرینت بگو.:8:
منم پایم
ماشین + ساختمان + خرت و پرت + ....
مدلو بگید بقیه با من
ehsan_wwe
21-08-2008, 17:46
با اجازه
دیگه بریم سر ساختن شهر اینم نقشش ( کار را گروهی بکنید که کسی خسته نشه )
در ذمن این نقشه را هر طوری که دوست دارید تغیر بدید فقط نقشه تغیر داده شده را در انجمن قرار بدهید
rocks قسمت کوهستانی شهر است . و ارتفاع بالایی دارد
مربع های ساه رنگ خونه ها هستند حالا این خونه هایی که به خیابون ها نزدیک ترند برج و آپارتمان هستند . آنهایی که به کوهستان و دریا و جنگل نزدیکند خونه های ویلایی و شیروانی دار هستند
در مورد ساخت درخت ها هم اگه کمک بخاهید یک روش بهتون یاد میدم که با 40 تا ورتکس یک درخت خوب داشته باشیم :دی
سلام
آقا من یه لوکیشن از این نقشه بالایی ردیف می کنم تا ببینیم چی میشه,راستی احسان جون روشت واسه درخت چیه؟
با تشکر
ehsan_wwe
21-08-2008, 22:45
alisan عزیز دستت درد نکنه ! درختی که برای بازی ساخته میشه به این روش ساخته می شود
بعدش تصویر زیر روی مربع ها میچسبد !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اون قسمتی که از تصویر سیاه شده غیب میشود و پشتش معلوم و یک درخت برای شما درست مکند ( البته مشخص که شما خودتون بلدین !
alisan عزیز دستت درد نکنه ! درختی که برای بازی ساخته میشه به این روش ساخته می شود
بعدش تصویر زیر روی مربع ها میچسبد !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اون قسمتی که از تصویر سیاه شده غیب میشود و پشتش معلوم و یک درخت برای شما درست مکند ( البته مشخص که شما خودتون بلدین !
سلام:20:
ممنونم از راهنماییت ,راستی من این کار رو انجام می دادم قبلا ولی اینجور ساخت درخت واسه راه دوره در ضمن فکر کنم که فایل عکست باید فرمتش PNJ باشه !
راستی یه ماکت ساختم یه دیدبزن(این ماکته ها فایل اصلی نیست)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر:40:
ehsan_wwe
22-08-2008, 14:46
از کار قشنگت متچکرم واقآ زیبا شده
MAX X عزیز شما باید خونه های سمت چپ تصویر را بسازید ( خونه های آپاتمان های 4 تبقه و خونه های ویلایی و خونه های هیزم شکن ها و کنده های درختی که کنار خونه هاشونه ok
eng.j.mehrdad
23-08-2008, 08:28
با اجازه
دیگه بریم سر ساختن شهر اینم نقشش ( کار را گروهی بکنید که کسی خسته نشه )
در ذمن این نقشه را هر طوری که دوست دارید تغیر بدید فقط نقشه تغیر داده شده را در انجمن قرار بدهید
rocks قسمت کوهستانی شهر است . و ارتفاع بالایی دارد
مربع های ساه رنگ خونه ها هستند حالا این خونه هایی که به خیابون ها نزدیک ترند برج و آپارتمان هستند . آنهایی که به کوهستان و دریا و جنگل نزدیکند خونه های ویلایی و شیروانی دار هستند
در مورد ساخت درخت ها هم اگه کمک بخاهید یک روش بهتون یاد میدم که با 40 تا ورتکس یک درخت خوب داشته باشیم :دی
از کار قشنگت متچکرم واقآ زیبا شده
MAX X عزیز شما باید خونه های سمت چپ تصویر را بسازید ( خونه های آپاتمان های 4 تبقه و خونه های ویلایی و خونه های هیزم شکن ها و کنده های درختی که کنار خونه هاشونه ok
سلام
آقا مگه شما سناریو بازی رو داری ؟ :18:
شما قرار بود به من بگید سناریو بدم .
ehsan_wwe
23-08-2008, 11:23
شما نگران سناریو نباش اونم سر جاشه : دی دوست من با توافق گروه قرار شد که بازی ما مسابقه ای باشه که سناریو خاصی نداره ( صبر کن این شهر توش 50 تا بازی دیگه هم میشه ساخت اگه بتونم بازی را مثل جی تی ای بکنم سناریوی پیچیده ای ازت می خاهیم ولی اگه نشد باید یک ستپناریو برای مسابقات ماشین سواری بدی ( واسه دموی اولش )
سلام:20:
احسان جون یه نیگاه به این بنداز:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ama-amir
23-08-2008, 22:43
پروژه ي خوبيه
حيف كه من مكس اسكريپيت بلد نيستم والا حتما كمكتون ميكردم
موفق باشيد
ehsan_wwe
24-08-2008, 11:15
دوستان شما هم برای بهتر شدن زمین بازی نظر بدهید
به نظر من این زمین دره و پل که از روی دره بگذره کم داره به نظر شما چطور ؟ ( با این حال از زحمتت متچکرم )
ehsan_wwe
27-08-2008, 20:01
خوب می بینم که موقع تشکیل گروه 50 نفر گفتن که ما هستیم اما حالا که کار شروع شده همه جا زدید من برای شما متاصفم که رو حرف خوودتون پای بند نیستید
ehsan_wwe
28-08-2008, 18:11
نقشه دریا چه و دره های شهرمون :دی
ehsan_wwe
01-09-2008, 16:30
چرا سر حرف خودتون نمي مونيد مگه شماها نبودبد كه مي گفتيند ما عاشق ساختن بازي هستيم حالا كه پروزه شروع شده چرا فرار كزديد رفتيد .....
سلام :20:
احسان جون من هنوز باهاتم ,راستش یه کارت اینترنت خریدم ولی تویه یا هو نمیره واسه همین نمی تونم باهات تماس برقرار کنم,شرمنده:41:
چرا سر حرف خودتون نمي مونيد مگه شماها نبودبد كه مي گفتيند ما عاشق ساختن بازي هستيم حالا كه پروزه شروع شده چرا فرار كزديد رفتيد .....
احسان جان میشه یکمی مهربون تر باشید !
میدونم حق داری اما اینجا انجمنه خوب دعوا که نمیشه بکنی!
تو پیغام خصوصی به کسایی که موافقت کرده بودن اطلاع بده
RatAtouille
01-09-2008, 21:59
بي خيالشون. بلو پرينت بگذار شايد كسي كمك كرد .
RatAtouille
02-09-2008, 21:27
نا اميد نشو . بلو پرينت بگذار ديگه . شايد خودم بتونم درست كنم .
amirala7
02-09-2008, 22:57
سلام
من در ساخت دریا و object ها غیر ماشین هستم
البته اگر کارم مورد قبول واقع شد !!!!!!!!!
منم با اینکه تو مکس مبتدی هستم ولی هر کاری از دستم بر بیاد انجام میدم .
اگه لطف کنی لیست چیزهایی رو که نیاز داری بزاری ممنون میشم .
ehsan_wwe
03-09-2008, 14:44
درياش كه با خودمه چون دريا چيزيه كه بايد با خود موتو بازي سازي ساخته بشه ( تا خاصيت اينه اي و موج هاي بسيار زيبا داشته باشه ولي كاري كه ما داريم فعلآ زمين بازي است كه مي خواهم زمين يك شهر را ساخته باشيم حالا اگر كسي تو ساخت شهر كمك مي كنه بسم الله !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.