ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میکروفون خوب و ارزون برای پی سی میخام؟

aria irani
20-08-2008, 18:27
سلام
یه میکروفون خوب میخام که بتونه از صدایی که منبعش 5 متر با میکروفون فاصله داره رو خوب و بدون نویز ضبط کنه و قیمتش ارزون هم باشه چون میکروفونهای معمولی 1هزارتومنی یا 2 تومنی همشون یکجورن و نویز زیادی دارن اونم وقتی که'گزینه Boost رو از voice recorder خود ویندوز انتخاب می کنیم.

در ضمن اگر مدلی هم باشه که به یو اس بی وصل بشه بهتره یا مدلی که سیم بلندی نداشته باشه و جمع و جور وقابل حمل باشه.

مدلش و (گارانتی اگر داره) و آدرس برای خرید. درضمن قیمت هم دارید بگید.

در ضمن راهی نیست نویز این میکروفونهای معمولی رو گرفت؟

seymour
21-08-2008, 12:53
بستگی به بودجه ات هم داره (مثلا 7 تومن یا 20 تومن)... پاساژ پایتخت گزینه های خوب زیاده ...

//

نویز میکروفونهای معمولی رو معمولا میشه بعد از ضبط (post process) گرفت... یعنی با نرم افزار ، طوری روی دامنه فرکانسی کار کرد که نویز کاهش پیدا کنه ..

aria irani
21-08-2008, 21:34
7 تومن چیزی گیر میاد؟
در مورد نویز و نرمافزار چی؟شنیدم adobe audition خیلی حرفه ای هست. از چه نرمافزاری استفاده کنم. هم برای ضبط که نرمافزار پورتابل باشه بهتره .هم برای بهتر کردن صدا بعد ضبط؟

aria irani
21-08-2008, 22:18
چه مارکی بگیرم؟

seymour
24-08-2008, 18:05
میکروفون هم مثل voice recorder هستش که بحثش رو قبلا کردیم توی همین بخش ... یعنی چون محصول مرسومی نیست ؛ شما باید اول ببینی چه گزینه هایی داری و بعدش براساس اون خرید کنی ... فرض کن من یه جا برم و shure ببینم (مارک معروف) ، اونوقت می تونم پیشنهاد کنم که این مارک هم هست و فلان قیمت ...

پیشنهاد من اینه که بری جمهوری ... اونجا هم قیمت های مناسبی داره وهم تنوع محصول خوب ... پایتخت هم خوبه که پست بالایی هم گفتم ... الان واقعا مدل خاصی رو تو ذهن ندارم که پشت ویترین دیده باشم ..

//

در مورد نرم افزار کاهش نویز :

مثلا این هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اینم که خیلی خیلی وقته معروفه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید