ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FUEL

صفحه ها : 1 [2]

mahmood85
20-07-2009, 10:44
more stars چیه.

mehdy.z
20-07-2009, 10:51
مهدی جان این خنک کننده آبی رو شنیدی؟به نظرت چند میشن یکی بگیریم.
میدونی هوا خیلی گرم.زود داغ میکنن.
اول از همه اون چیزی که گفتم انجام دادی ببینی نتیجه ش چی میشه؟؟؟
والا این چیزها رو من زیاد نه دربارش می دونم نه دنبالش رفتم ببینم که چی هست چون خودم که هیچ وقت با دمای قطعات مشکل نداشتم:20:
ولی توی بخش سخت افزار راحت می تونند کمکت کنند...

more stars چیه.
می دونم منظورت چی هست وقتی میگه که:
you want more 10 stars for unlock this (حالا یه چیزی توی همین مایه ها)منظورش اینه که شما باید بیشتر از 10 ستاره دیگه از مسابقات بدست بیاری تا بتونی اون منطقه رو باز کنی...

sinak3
20-07-2009, 11:41
اول از همه اون چیزی که گفتم انجام دادی ببینی نتیجه ش چی میشه؟؟؟
والا این چیزها رو من زیاد نه دربارش می دونم نه دنبالش رفتم ببینم که چی هست چون خودم که هیچ وقت با دمای قطعات مشکل نداشتم:20:
ولی توی بخش سخت افزار راحت می تونند کمکت کنند...

می دونم منظورت چی هست وقتی میگه که:
you want more 10 stars for unlock this (حالا یه چیزی توی همین مایه ها)منظورش اینه که شما باید بیشتر از 10 ستاره دیگه از مسابقات بدست بیاری تا بتونی اون منطقه رو باز کنی...

مهدی جان انجام دادم ولی بازم همونطوریه.میدونی چیه تازه گیا خیلی کیس من ( توش ) داغ میکنه
راهی هست درست شه؟شایدم از گرمای زیاد هوا باشه.

Cain
20-07-2009, 12:26
سلام
من این Home رو کیبورد رو میزنم واسم یه FireFox باز میکنه :d
این Windows For Live نمیاد. واسه همین نمیتونم سیو کنم.
اما این مشکل رو با Street Fighter ندارم راحت خودش میاد پروفایل میسازم . اما این میگه Auto Save Disable نمیدونم چی کار کنم .
منم 4870x2 دارم با Q9550 اما وقتی نزدیک ساحل میشم Shadow ها قاطی میکنن . درست مثل GTA IV .راستی این تیک CrossFire رو از کجا باید ورداشت؟ من یه نگاه کردم تو CCC نتونستم پیدا کنم.
ممنون

mehdy.z
20-07-2009, 12:39
سلام
خوب حالا به خاطر گرمی هوا خوی متوسط دمای قطعات بالاتر میره ولی دو تا نکته:
1-اگه فن اضافه برای کیست نذاشتی حتما بگذار به احتمال زیاد هم همون بسشه ولی اگه گذاشنی:
2-اصولا چیپپستهای گرافیک در مقابل دمای بالا مقاومت زیادی دارند و اگه بتونی یه جوری دماش رو توی همون 90-85 هم نگه داری یه کم داغ هست ولی برای چیپستت مشکل ایجاد نمیکنه...
من این Home رو کیبورد رو میزنم واسم یه FireFox باز میکنه :d
این Windows For Live نمیاد. واسه همین نمیتونم سیو کنم.
اما این مشکل رو با Street Fighter ندارم راحت خودش میاد پروفایل میسازم . اما این میگه Auto Save Disable نمیدونم چی کار کنم .

ممنون
مشکل ایجاد پروفایل رو من هم داشتم با عوض کردن کرک هام حل شد اینم لینکش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگه درست نشد و از شرکت boysteam هم هست می تونی با این فایل درستش کنی:

منم 4870x2 دارم با Q9550 اما وقتی نزدیک ساحل میشم Shadow ها قاطی میکنن . درست مثل GTA IV .راستی این تیک CrossFire رو از کجا باید ورداشت؟ من یه نگاه کردم تو CCC نتونستم پیدا کنم.

لینک تصویری:

mehdy.z
20-07-2009, 12:54
مهدی جان انجام دادم ولی بازم همونطوریه.میدونی چیه تازه گیا خیلی کیس من ( توش ) داغ میکنه
راهی هست درست شه؟شایدم از گرمای زیاد هوا باشه.
خوب به خاطر گرمی هوا متوسط دمای سیستم بالاتر میره ولی دو تا نکته:
1-اگه فن اضافه برای سیتمت نگذاشتی حتما یه دونه بگذار همون هم احتمالا بسشه...
2-اگه بتونی دمای گرافیکت رو حول حوش هومن 90-85 نگه داری یه کم داغ هست ولی مشکلی برای کارش ایجاد نمیکنه چون اصولا چیپستهای گرافیک درتحمل دماهای بال(نه خیلی بالا:31:) دچار مشکل نمیشند...
3-بازم اگه خواستی میتونی اینجا از متخصص های این کار بپرسی:

S A M S U N G
20-07-2009, 16:10
سلام به همگی .

4870X2 که CrossFire نداره ! یه دونه گرافیکه چطور باید Cross داشته باشه ؟ !

راستی بچه ها دمای این کارت با حداکثر استفاده فن ( یعنی %100 ) تو بعضی از بازیها به 104 درجه هم میرسه .

یه راهی واسه خنک کردن این کارت نیست ؟ چون حداکثر دما واسه این کارت تو سایت ATI زده 105 درجه . میترسم GPU ها آسیب ببینن .

مدل : ATI Radeon Club 3D 4870x2 HD

مخلصیم .

mehdy.z
20-07-2009, 16:29
سلام به همگی .

والا 4870X2 که اصلا دو تا چیپست هست روی یک بورد فکر کنم که اصلا راهی برای غیر فعال کردن یکی از چیپستها نباشه!!(حالا سری geforce به صورت sli کار میکنه شاید بشه ولی این مدل؟؟)

راستی بچه ها دمای این کارت با حداکثر استفاده فن ( یعنی %100 ) تو بعضی از بازیها به 104 درجه هم میرسه .

یه راهی واسه خنک کردن این کارت نیست ؟ چون حداکثر دما واسه این کارت تو سایت ATI زده 105 درجه . میترسم GPU ها آسیب ببینن .

مخلصیم .
104 درجه!!:18:
یه راست بگو جوش آورده خلاص اصولا دمای بالای 100 درجه برای چیپست گرافیکها خطرناکه من بازم(مثل سینا) میگم چون شما از دو تا هسته استفاده میکنه احتمال داره برنامه های تست دما دچار مشکل بشند اگه می تونی در کیس رو باز کن وبا دست(مستقیم بهش نچسبونی که اگه دماش واقعی باشه انگشتت ناکار میشه:31:)یه تستی بکن اگه واقعا تا اون حد داغ بود حتما توی قسمت مربوط به مشکلات سخت افزاری مطرح کن چون این دما یه کم خطرناکه و ممکنه به چیپست آسیب برسونه...
در ضمن دوستا بحث این دماهای گرافیک رو لطفا در جای خودش مطرح کنید چون ممکنه همه از طرف مدیریت یه حالگیری اساسی بشیم:31:

sinak3
20-07-2009, 16:36
والا 4870X2 که اصلا دو تا چیپست هست روی یک بورد فکر کنم که اصلا راهی برای غیر فعال کردن یکی از چیپستها نباشه!!(حالا سری geforce به صورت sli کار میکنه شاید بشه ولی این مدل؟؟)

104 درجه!!:18:
یه راست بگو جوش آورده خلاص اصولا دمای بالای 100 درجه برای چیپست گرافیکها خطرناکه من بازم(مثل سینا) میگم چون شما از دو تا هسته استفاده میکنه احتمال داره برنامه های تست دما دچار مشکل بشند اگه می تونی در کیس رو باز کن وبا دست(مستقیم بهش نچسبونی که اگه دماش واقعی باشه انگشتت ناکار میشه:31:)یه تستی بکن اگه واقعا تا اون حد داغ بود حتما توی قسمت مربوط به مشکلات سخت افزاری مطرح کن چون این دما یه کم خطرناکه و ممکنه به چیپست آسیب برسونه...
در ضمن دوستا بحث این دماهای گرافیک رو لطفا در جای خودش مطرح کنید چون ممکنه همه از طرف مدیریت یه حالگیری اساسی بشیم:31:

کاملا موافقم.بهتره در مورد بازی صحبت کنیم.من امروز یک مرحله رفتم با آخرین ماشین و سرعت بدون وقفه.باورتون میشه بیشتر از نیم ساعت کشید.

david23
20-07-2009, 17:27
کاملا موافقم.بهتره در مورد بازی صحبت کنیم.من امروز یک مرحله رفتم با آخرین ماشین و سرعت بدون وقفه.باورتون میشه بیشتر از نیم ساعت کشید.

مرحله رفتی یا تو خود نقشه ؟

من الان 35 تا ماشین باز کردم با 5 تا نقشه

sinak3
20-07-2009, 17:45
مرحله رفتی یا تو خود نقشه ؟

من الان 35 تا ماشین باز کردم با 5 تا نقشه

مرحله بود.خیلی هم سخت بود.هم شن و ماسه بود هم بارون میومد.وسطاش هم گردباد اومد.
من 7 تا مپ باز کردم با 43 تا ماشین.

capitan prise
20-07-2009, 20:10
آقا چهجوری مپ باز میشه
چندتا ازون ستاره هاو مسابقه ها باید بری تا مپ و ماشین بده
همه carer های مرحله اول رو رفتم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد

sinak3
20-07-2009, 20:35
آقا چهجوری مپ باز میشه

اااا.خوب chalenger هارو برو.مطمئنی باز نشده؟تو بازی R رو بزن ببین چنتا مپ باز هست.

david23
20-07-2009, 21:14
آقا چهجوری مپ باز میشه

باید بعضی از career ها رو دوستاره و سه ستاره بری تا مپ جدید باز شه البته باید بیشتر challenges رو برنده شی:31:

omidsys
20-07-2009, 21:18
سلام به همگی .

مخلصیم .
برای من هم چنین مشکلی پیش اومد یک فن داغون مال عهد بوق رو خنک کننده ی گرافیک نصب کردم دما دیگه بالای 6 نمیره
خواستی بگو تا عکسشو بزارم:27:

pedram_sad
20-07-2009, 21:26
وای که این race های 35 کیلومتری ادم رو ... میکنه اساسی
من که یک flash خریدم مخصوص 360 که توش پر از track های مورد علاقم که همیشه شب و روز به کنسول وصله
وگرنه رفتن این race های 25 دقیقه ای میدونن و ادم

امروز یک مرحله جالب پیش اومد
یکی از مراحل helii chase بود که من از helii جل میزدم و با اختلاف 100 متری از finish line رد میشدم اما مینوشت باختی و قاطی کرده بود
خلاصه 4 دفعه رفتم اول شدم تا دفعه 4 ام قبول کرد

منم 7 تا تکه رو باز کردم

sinak3
20-07-2009, 23:17
وای که این race های 35 کیلومتری ادم رو ... میکنه اساسی
من که یک flash خریدم مخصوص 360 که توش پر از track های مورد علاقم که همیشه شب و روز به کنسول وصله
وگرنه رفتن این race های 25 دقیقه ای میدونن و ادم

امروز یک مرحله جالب پیش اومد
یکی از مراحل helii chase بود که من از helii جل میزدم و با اختلاف 100 متری از finish line رد میشدم اما مینوشت باختی و قاطی کرده بود
خلاصه 4 دفعه رفتم اول شدم تا دفعه 4 ام قبول کرد

منم 7 تا تکه رو باز کردم

پدرام جان تا کجا رفتی؟من که دیگه خسته شدم.بازی خیلی سخت شده.ای بابا.:31:

capitan prise
21-07-2009, 18:26
عزیزان من 4تا مپ باز کردم با 28 تا ماشین ولی باز با این تفاسیر باماشیناش حال نمکنم
NFS یه چیز دیگه اس درسته

sinak3
21-07-2009, 19:00
عزیزان من 4تا مپ باز کردم با 28 تا ماشین ولی باز با این تفاسیر باماشیناش حال نمکنم
NFS یه چیز دیگه اس درسته

منظورت کدم NFS هست؟همشون بعد از MW آشغال بودن.این بازی عالیه.اگه از بازی بدت میاد دیگه اینجا اظهار نظر نکن .لطفا. چنتا از محاسن بازی:
گیم پلی عالی
گرافیک عالی
مساحت بسیار بزرگ
نوآوری
صداگذاری
هیجانش هم که خیلی بالاست.کدوم اینا تو NFS بود؟

ali_ranger22
21-07-2009, 19:57
بازیه بدی نیست ولی از یه چیزی خیلی اعصابم خرد شد اونم این که رو هوا میشه ماشینو چرخوند !!!!

Torch Bearer
21-07-2009, 20:10
دوستان یک مشورتی بدین اگه ممکنه:
بازی ارزش تهیه کردن و نصب رو داره؟
می دونم سوال تکراریه ولی برای شرایط من نیست:
راستش زیاد علاقه ای به بازی های racing ندارم.
اخرین بازی ریسینگی که بیشتر از نصفش جلو رفتم NFS hot pursuit 2 بود(فکر کنم میشه 6)
دیگه این که درایو بازی هام تقریبا پر شده و برای نهایتا یکی-دو تا بازی دیگه جای خالی داره.
پس دوباره می پرسم:بازی ارزش تهیه کردن و نصب رو داره؟

kourosh4
21-07-2009, 20:37
اخرین بازی ریسینگی که بیشتر از نصفش جلو رفتم NFS hot pursuit 2 بود(فکر کنم میشه 6)
دیگه این که درایو بازی هام تقریبا پر شده و برای نهایتا یکی-دو تا بازی دیگه جای خالی داره.

من که بازی رو به همه پیشنهاد میکنم واقعا عالیه حتی میشه گفت یک شاهکاره:31:
اصلا قابل مقایسه با nfs نیست
البته با سیستم شما نمیشه بازی کرد و توصیه میکنم نخر چون اصلا نمیشه بازی کرد
من برای دوستم نصبش کردم و سیستمش مثل مال شما بود e5200-1gram-8400gs وبازی خیلی بد و فریم فریم اجرامیشد

sinak3
21-07-2009, 21:31

بازی خیلی عالیه.از هر لحاظ.سیستم شما هم انقدرا پایین نیست.فکر کنم ( اگه گرافیک واست مهم نیست) بتونی بازیرو خوب انجام بدی.

sinak3
21-07-2009, 21:34
بازیه بدی نیست ولی از یه چیزی خیلی اعصابم خرد شد اونم این که رو هوا میشه ماشینو چرخوند !!!!

جاهای اعصاب خورد کن زیاد داره.من بعد 30 40 دقیقه داشتم(1 قدمی خط پایان بودم) اول میشدم یهو یک .. . اومد اعصابم...شد.:31:

Torch Bearer
21-07-2009, 21:53
بازی خیلی عالیه.از هر لحاظ.سیستم شما هم انقدرا پایین نیست.فکر کنم ( اگه گرافیک واست مهم نیست) بتونی بازیرو خوب انجام بدی.
با تشکر از دوستانی که جواب دادن.
من کلا گرافیک رو بی خیال شدم دی:

HOJ-JAT
21-07-2009, 22:01
من که بازی رو به همه پیشنهاد میکنم واقعا عالیه حتی میشه گفت یک شاهکاره:31:
اصلا قابل مقایسه با nfs نیست
البته با سیستم شما نمیشه بازی کرد و توصیه میکنم نخر چون اصلا نمیشه بازی کرد
من برای دوستم نصبش کردم و سیستمش مثل مال شما بود e5200-1gram-8400gs وبازی خیلی بد و فریم فریم اجرامیشد
رو سیستم من اجرا می شه؟

mehdy.z
22-07-2009, 00:36
رو سیستم من اجرا می شه؟
با یه گیگ رم البته توی xp بعید میدونم به مشکل بر بخوری....

SHADEL
22-07-2009, 00:52
بچه ها با این سیستم اجرا میشه؟
cpu:intel 2180
ram :2gig
vga:9800 gt

mehdy.z
22-07-2009, 01:24
بچه ها با این سیستم اجرا میشه؟
cpu:intel 2180
ram :2gig
vga:9800 gt
ما رو گرفتی:18:
بابا با این سیستم توی 1024*1280 مثل باقلوا و حتی احتمالا توی 1200*1600 هم می تونی بازی کنی!!
ولی این رو بگم اگه یه حال کوچولو به سی پی یوت بدی کارایی سیستمت خیلی بیشتر میشه(اگه عوض نمیکنی لااقل یه کم اورش کن فکر کنم این مدل سی پی یوها اورخورش ملسه:31:)

SHADEL
22-07-2009, 01:36
ما رو گرفتی:18:
بابا با این سیستم توی 1024*1280 مثل باقلوا و حتی احتمالا توی 1200*1600 هم می تونی بازی کنی!!
ولی این رو بگم اگه یه حال کوچولو به سی پی یوت بدی کارایی سیستمت خیلی بیشتر میشه(اگه عوض نمیکنی لااقل یه کم اورش کن فکر کنم این مدل سی پی یوها اورخورش ملسه:31:)

داش مهدی زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم.

HOJ-JAT
22-07-2009, 08:40
با یه گیگ رم البته توی xp بعید میدونم به مشکل بر بخوری....
1 gig ram؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز این رم گرافیکمه رم اصلیم 2gig است!

mehdy.z
22-07-2009, 10:58
داش مهدی زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم.
این متن رو از قول یکی از دوستان برات میگذارم ولی اگه واقعا از این چیزها سر در نمیاری اول یه تحقیق درست بکن بعد برو دنبالر اورگلاک کردن چون اگه وارد نباشی ممکنه به سیستم آسیب جدی بزنی:

در اورکلاک ، برای افزایش کارایی ، قطعات رو مجبور می کنیم که در فرکانس بالاتر از فرکانس اصلی خودشون کار کنند!! البته این کار باعث افزایش مصرف قطعه می شه و ما مجبور می شیم که ولتاژ قعات رو زیاد کنیم که این کار هم خود به خود باعث افزایش دمای تولیدی و کاهش عمر قطعه می شه!! البته این رو هم بگم که قابلیت میزان افزایش فرکانس یک پردازنده به معماری اون برمی گرده و کلأ نمی شه برای قابلیت اورکلاک تمام قطعات ، یک نظر قطعی داد!!
خوشبختانه قطعاتی که شما انتخاب کردین ، بسیار مناسب هستند و کلأ همشون برای اورکلاک ، آماده شدن و به کمک این قطعات می شه کارایی رو بسیار بالا برد و میزان ریسک هم خیلی کمه. در کل در اورکلاک پردازنده باید خیلی حواستون به دما باشه که از حد مجاز بالتر نره!! کلأ پردازنده ی q6600 رو می تونید تا جایی اورکلاک کنید که دما از حد مجاز پردازنده ، یعنی 60 درجه ی سانتی گراد بیشتر نشه. برای اطمینان از دنای اعلامی ، می تونید از نرم افزار realtemp استفاده کنی و برای تست پایداری بعد از اوکلاک و برای رسیدن به حداکثر دما می تونید از نرم افزار occt استفاده کنید .
برای اورکلاک این سری از پردازنده های اینتل ، شما باید فرکانس مسیر رو زیاد کنید ، هر چه قدر که این فرکانس رو بیشتر کنید ، پردازنده بیشتر اورکلاک می شه !! فقط باید مراقب دما و فرکانسی که بهش می رسید باشین!! کلأ اورکلاک یک کار تجربی هست و خودتون باید با آزمون و خطا اون رو یاد بگیرین ، من فقط می تونم راهنماییتون کنم که چند تا پیشنهاد اورکلاک بهتون بدم ، مثلأ شما برای این که فرکانس پردازنده رو از 2400 به 3000 برسونید ، کافیه که وارد بایوس بشین ، در قسمت aitweker ،
ai overclock tuner رو روی manual بزار , و بعد fsb frquency رو روی 333 بزار و بعدش هم dramfrequency رو روی 1066 بزار .حالا تنظیمات اورکلاک تموم شده ، ولی به خاطر افزایش فرکانس ، سیستم احتیاج به افزایش ولتاژ داره ، cpu vol رو روی 1.375 بزار و dram vol رو روی 2 بزار و به سایر گزینه ها دست نزن (بعقیه رو خود سیستم به صورت اتومات تنظیم می کنه ) حالا گزینه ی f10 رو بزن و تنظیمات رو save کن ! سیستم ریست می شه و بعد از چند ثانیه دوباره می اد بالا و پردازنده در فرکانس 3000 مگاهرتز کار خواهد کرد ! فقط این رو هم بگم که اورکلاک یک نوع ریسکه و هر نوع آسیبی به قطعه ، به عهده ی خودتونه!!

برلی اینکار هم می تونی اینجا از بچه های متخصص توی این کار بپرسی:

mehdy.z
22-07-2009, 11:03
1 gig ram؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده اخلاق ورزشکاریت برو حالشو ببر:31:

sinak3
22-07-2009, 11:24
1 gig ram؟؟؟؟؟؟؟

با 2 گیگ فک نکنم خوب بشه.حداقل 4 گبگ خوبه.

SADEGH 7
22-07-2009, 11:38
سلام
چند تا سوال در مورد بازی دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم:
گرافیک بازی در حد گرید هست؟
فرمون ماشین ها چطوریه؟ هر ماشین فرمون خودش رو داره؟
مثل آندر کاور با دستی می شه 360 درجه ماشین رو چرخوند یا مثل گرید به واقعیت نزدیکه؟
سختی مرحله ها در چه حده؟ سختی و جذابیتش طوری هست که آدم واسه رد کردن یه مرحله 2-3 ساعت وقت بذاره؟
این بازی با گرافیک هایATI(4670)a مشکلی نداره؟

mehdy.z
22-07-2009, 12:05
با 2 گیگ فک نکنم خوب بشه.حداقل 4 گبگ خوبه.

سینا جون هیچ بازی نسل جدیدی که از روی دو کنسول کنونی پورت میشند در xp بیشتر از 1.5g و در ویستا بیشتر از 2g رم نمیخواد و این حرفهایی که میزنند جز بزرگنمایی بازیها چیزی نیست:46: می تونم ثابت کنم (البته بر میگرده به دلایل سخت افزاری خیلی پیچیده!!)

سلام
چند تا سوال در مورد بازی دارم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون می شم:
گرافیک بازی در حد گرید هست؟

نه در حد grid (اون که به نظر من یه استثناء بود:21:) ولی در حد قابل قبول و خوبیه(این رو بدونید اگه این بازی با این محیط وسیع رو میخواستند با گرافیک grid بدن بیرون فکر کنم حداقل 20-15 گیگابایت فضا میخواست!!)

فرمون ماشین ها چطوریه؟ هر ماشین فرمون خودش رو داره؟
بله کاملا...

مثل آندر کاور با دستی می شه 360 درجه ماشین رو چرخوند یا مثل گرید به واقعیت نزدیکه؟
اصلا این بازی سبکش با nudercover فرق فوکوله:31:(بگیر متوجه میشی)
ولی فرمونش خیلی راحت تر grid هست...

سختی مرحله ها در چه حده؟ سختی و جذابیتش طوری هست که آدم واسه رد کردن یه مرحله 2-3 ساعت وقت بذاره؟

سختیکه اولاش خیلی هم راحته ولی کم کم(حداقل تا اینجا که من رفتم) مشکلتر میشه ولی نه اینقدر که باری گذروندن یه مرحله 3-2 ساعت وقت لازم بشه(حداکثر با 4-3 بار بازی میشه ردش کرد:46:)
اما جذابیتش خیلی خوبه و بعضی بچه ها حتی شیفته_ ش شدن:5:

این بازی با گرافیک هایATI(4670)a مشکلی نداره؟
نه دوستان همچین گرافیک خیلی خفنی نداره که دوستان میترسند که با گرافیک این بازی به مشکل یر بخورند..

sinak3
22-07-2009, 12:29
درسته مهدی جان.اما برای آخرین گرافیک و رزولیشن بالا سیستم بالایی میخواد.مگرنه با 2 گیگ اجرا میشه.

mehdy.z
22-07-2009, 12:45
درسته مهدی جان.اما برای آخرین گرافیک و رزولیشن بالا سیستم بالایی میخواد.مگرنه با 2 گیگ اجرا میشه.
مخلصیم سینا جون ولی این رو بدون اصولا رزولوشن بازی بیشتر به رم و چیپست گرافیک مربوط میشه و خیلی به سی پی یو و رم سیستم دخلی نداره...

sinak3
22-07-2009, 13:21
مخلصیم سینا جون ولی این رو بدون اصولا رزولوشن بازی بیشتر به رم و چیپست گرافیک مربوط میشه و خیلی به سی پی یو و رم سیستم دخلی نداره...

درسته مهدی جون.وقتی شما میگی حتما همینطوره.راستی من کلا بیخیال بازی شدم.دیگه نمی تونم.خیلی سخت شده.

mehdy.z
22-07-2009, 13:28
درسته مهدی جون.وقتی شما میگی حتما همینطوره.راستی من کلا بیخیال بازی شدم.دیگه نمی تونم.خیلی سخت شده.
مخلصیم:46:
مگه شما کجایی من هنوز سر جمع بیشتر از 60-50 مسابقه رو نرفتم یعنی اون بالاها اینقدر مشکل میشه؟؟:18:

sinak3
22-07-2009, 13:35
مخلصیم:46:
مگه شما کجایی من هنوز سر جمع بیشتر از 60-50 مسابقه رو نرفتم یعنی اون بالاها اینقدر مشکل میشه؟؟:18:

ای بابا.مگه میشه راه رفت.همه ی legend هارو رفتم.ولی اون یکی هارو دیگه نمیشه.

ali_ranger22
22-07-2009, 14:38
حرکتو ببینید حال کنید ! :دي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_sad
22-07-2009, 15:03
یکی از ایراداتی که gamepsot به این بازی گرفته و اوج نقدر پرداز بودنش رو نشون داده
این بوده که چرا بازی که سیستم trick نداره وقتی میپری روی هوا راننده از خودش حرکت نشون میده

واقعا جالبه !

sinak3
22-07-2009, 15:03
حرکتو ببینید حال کنید ! :دي

علی جان چطوری از تو بازی عکس گرفتی؟با PRTSCR ؟ اگه اونطوریه واسه من سیاه نشون میده.

david23
22-07-2009, 15:58
علی جان چطوری از تو بازی عکس گرفتی؟با PRTSCR ؟ اگه اونطوریه واسه من سیاه نشون میده.

من با pirnt screen عکس گرفتم مشکلی نداشت شما عکسو با پسوندو jpeg سیو کن

مثل این

ali_ranger22
22-07-2009, 17:55

بهترین برنامه برای عکس گرفتن و فیلم گرفتن نشون دادن تعداد فریم در بازی برنامه ی Fraps هست
اینم لینکش تقدیم به شما

capitan prise
22-07-2009, 19:33
منظورت کدم NFS هست؟همشون بعد از MW آشغال بودن.این بازی عالیه.اگه از بازی بدت میاد دیگه اینجا اظهار نظر نکن .لطفا. چنتا از محاسن بازی:
گیم پلی عالی
گرافیک عالی
مساحت بسیار بزرگ
نوآوری
صداگذاری
هیجانش هم که خیلی بالاست.کدوم اینا تو NFS بود؟

عزیزم همه اینایی که گفتی بجز مساحت بسیار بزرگ از NFS MW یا UC قرض گرفته
درضم من نظر شخصی خودمو گفتم با شما کاری ندارم :8:

sinak3
22-07-2009, 19:42

یعنی چی بجز مساحت همه چیزو از NFS قرض گرفته؟
گرافیک خوب رو قرض گرفته یا طراحی اتومبیل هارو .من که نمی تونم قبول کنم.

capitan prise
22-07-2009, 20:05
یعنی چی بجز مساحت همه چیزو از NFS قرض گرفته؟
گرافیک خوب رو قرض گرفته یا طراحی اتومبیل هارو .من که نمی تونم قبول کنم.

عزیزم تو گزینه های شما طرا حی اتومبیل نبود
شما برو دوباره گرافیک NFS UC رو نگاه کن بعد بیا
یا میخوای بازم راجع به موتور گرافیکی بحث کنیم
درضم یه نگاهیم به امتیازات gamespot بندازی بد نمیشه:46:

pedram_sad
22-07-2009, 20:09
عزیزم تو گزینه های شما طرا حی اتومبیل نبود
شما برو دوباره گرافیک NFS UC رو نگاه کن بعد بیا
یا میخوای بازم راجع به موتور گرافیکی بحث کنیم
درضم یه نگاهیم به امتیازات gamespot بندازی بد نمیشه:46:

شما واقعا داری گرافیک و lighting effect این بازی رو که با توجه به مساحت و ابعادش یک کار ارزشمند محسوب میشه رو با افتضاح تمام عیاری به اسم uc مقایشه میکنی یا برای خنده میگی ؟

کسی کاری به امتیاز های یک نهادی مثل gamespot نداره
اصل user review و average score اونهاست که یک game رو میسازه

kourosh4
22-07-2009, 23:23
دوستان الکی بحث نکنید به نظر من این بازی یک سرو گردن از nfs بالاتره مخصوصا گرافیکش حالا اگه کسی از بازی خوشش نمیاد خوب مشکلی نداره منم از خیلی از بازیها خوشم نمیاد ولی نمیرم تاپیکش رو بریزم بهم
خب برگردیم به بازی
راستی دوستان تو بازی چند تا وسیله ی نقلیه هست و بیشترین سرعتی که میشه رفت چند تا هست اخه من با بهترین ماشینی که ازاد کردم نمیتونم بیشتر از 180 برم

sinak3
22-07-2009, 23:41
شما واقعا داری گرافیک و lighting effect این بازی رو که با توجه به مساحت و ابعادش یک کار ارزشمند محسوب میشه رو با افتضاح تمام عیاری به اسم uc مقایشه میکنی یا برای خنده میگی ؟

کسی کاری به امتیاز های یک نهادی مثل gamespot نداره
اصل user review و average score اونهاست که یک game رو میسازه

همونطور که پدرام جان گفتن هر چیز بازی بد باشه گرافیک دیگه حرف نداره.مقایسه گرافیک FUEL با NFS UC کار بی خودیه.من UC رو با آخرین گرافیک بازی کردم.باورتون میشه با سیستم من هنگ میکرد.ببینید چقدر بازی افتضاحیه.

sinak3
22-07-2009, 23:43
دوستان الکی بحث نکنید به نظر من این بازی یک سرو گردن از nfs بالاتره مخصوصا گرافیکش حالا اگه کسی از بازی خوشش نمیاد خوب مشکلی نداره منم از خیلی از بازیها خوشم نمیاد ولی نمیرم تاپیکش رو بریزم بهم
خب برگردیم به بازی
راستی دوستان تو بازی چند تا وسیله ی نقلیه هست و بیشترین سرعتی که میشه رفت چند تا هست اخه من با بهترین ماشینی که ازاد کردم نمیتونم بیشتر از 180 برم

تو بازی 72 فکر کنم ماشین هست.
180 تا.بابا خیلی خوبه که.من آخرش 110 تا رفتم.
در مورد بحث هم بعضیا دوست دارن بحث کنن.

mehdy.z
23-07-2009, 00:25
شرمنده که بحث رو کش میدم!!!

ولی شما با این حرفت نشون دادی که یه نابغه به تمام معنا در نرم افزار هستی آخه موتور Proprietary codmater با اون عظمت چه دخلی داره به موتور Heroic Driving black box با اون افتضاحی که بار آورد و باعث شد درش کمپلت بسته شه؟؟؟

alihacker2008
23-07-2009, 00:38
گرافیکش فوق العاده عالیه دوست دارم تصاویرشو بندازم رودسکتاپم حیف که dream scene یک چیزدیگست:46:

kourosh4
23-07-2009, 08:04
تو بازی 72 فکر کنم ماشین هست.
180 تا.بابا خیلی خوبه که.من آخرش 110 تا رفتم.
در مورد بحث هم بعضیا دوست دارن بحث کنن.

منظور من 180km بود فکر کنم شما 110مایل رو میگید من تو تنظیمات عوضش کردم شما هم اگه این کارو بکنی میشه 180:31:

pcali
23-07-2009, 11:30
سلام دوستان لطفا این بازی رو با بازیهای دیگه که توی ژانر racing هستن مقایسه نکنید تنها وجه تشابهش با دیگر بازیها مسابقه
دادن هستش ولی شما در برابر این بازی با یک openworld واقعی طرف هستین

david23
23-07-2009, 14:36
منظور من 180km بود فکر کنم شما 110مایل رو میگید من تو تنظیمات عوضش کردم شما هم اگه این کارو بکنی میشه 180[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

تو کجای ستینگ میشه این کارو کرد؟

kourosh4
23-07-2009, 14:59
تو کجای ستینگ میشه این کارو کرد؟

توی سیتینگ قسمت دیس پلی:46:

hosseincode2008
23-07-2009, 15:51
منم بازي رو گرفتم ، فقط تنها مشكلي كه تو اين مدت كم بازي ديدم اينه كه كنترل كردن وسيله ي نقليه كمي نا روان هست . شايد هنوز عادت نكردم ، بايد بيشتر بازي كنم بعد نظر نهايي مو ميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif

pedram_sad
23-07-2009, 21:20
واقعا گرافیک این بازی هر چی بیشتر جلو میری بیشتر نمایان میشه
من که 4 یا 5 ساعت میشینم پاش وقتی به کنسول نگاه میکنم و دور فن رو که در حالت 12 ولت داره با maximum rpm میچرخه رو میبینم واقعا میفهمم gpu و cpu برای render این عظمت چی میکشن

من 40 تا ماشین رو باز کردم و 55 تا از اون event ها هم رفتم

امروز به گرد باد هم رسیدم که عجب چیزی بود انصافا

smallfrank
23-07-2009, 21:42
سلام یه سوال دارم:
کنترلش مثل GRid سخت نیست؟.من حتی نتونستم یه مسابقه هم با اون تموم کنم.

pedram_sad
23-07-2009, 21:49
سلام یه سوال دارم:
کنترلش مثل GRid سخت نیست؟.من حتی نتونستم یه مسابقه هم با اون تموم کنم.
والا grid رو هم من راحت تمام کردم
اتفاقا فوق العاده واقعی بود و نیاز به یکم تمیرن داشت

اما این خیلی راحت تره چون اصلا simulation نیست

hassan_magic2000
24-07-2009, 10:28
دوستان خیلی بازیه عالی هستش
من بیشتر nfs ها رو بازی کردم و under ground ها رو خیلی رفتم ( با توجه به اینکه اینا تقریبا بهترین بودند ) most wanted هم رو دیدم ولی این واقعا یه چیز دیگست باور کنید من خیلی لذت میبرم مخصوصا وقتی میره تو گل ها و بعد از چند دور کل هیکلش گلی میشه و لبه ی گلگیر موتور ها وقتی گل میگیره عالیه
nfs خیلییی با این فرق میکنه و مقایسه شون اصلا اشتباهه هر کدوم توی ژانر خودشون شاید بهترین باشن چون اون بیشتر مبناش سرعت و ... و کلا غیر واقعیه اما این فرق میکنه
حالا ما که سازنده ی این دو بازی نیستیم که این قدر کل کل میکنیم D: جفتشو میخریم (هر کدوم 1000 تومن D: ) و بازی میکنیم و لذت میبریم

osta_ali
24-07-2009, 11:35
سلام
با این سیستم میشه بازی رو اجرا کرد:

RAM 1GIG
CPU:INTEL 2160
VGA:7300 gt 256 ram

kourosh4
24-07-2009, 11:48
دوستان این بازی تو xp sp3 هم اجرا میشه
الان دارم تو ویستا بازی میکنم و میخوام ویندوز عوض کنم اگه میشه لطفا زوتر بگید
شاید جاش اینجا نباشه اما دوستان همه ی بازیها تو xp sp3 اجرا میشه اخه این ویستا دیگه داره رو مخم راه میره
ممنون

sinasalar2007
24-07-2009, 11:55
سلام
با این سیستم میشه بازی رو اجرا کرد:

RAM 1GIG
CPU:INTEL 2160
VGA:7300 gt 256 ram
سوال بپرسیدید یا جواب دادید
:23:

اگر میشه یکی بیاد این جا بگه این بازی چه سیستمی لازم داره

mehdy.z
24-07-2009, 12:25
Minimum Specifications

Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Pentium D @ 3.0GHz or equivalent Athlon 64 X2 CPU
1GB RAM
Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 with 256 MB of VRAM
DirectX Compatible Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
6 GB Hard Drive Space
Recommended Specifications

Windows XP/Vista. (if running Windows Vista SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or Athlon 64 X2 4200+ or better
1.5GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or ATI Radeon HD 3800 series with 512 MB of VRAM or better
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
7 GB Hard Drive

ali_ranger22
24-07-2009, 12:43
امروز به گرد باد هم رسیدم که عجب چیزی بود انصافا

چقدر طول کشید به گردباد رسیدی ؟

sinak3
24-07-2009, 13:07

واسه من که بعد از 30 تا مسابقه بود.

pedram_sad
24-07-2009, 13:10
فکر کنم race شماره 48 یا 49 از 216 تا بود
دقیق اسمش یادم نیست
حالا تا عصری امار دقیقش رو بهت میدم :31:

sinak3
24-07-2009, 13:12
منم بازي رو گرفتم ، فقط تنها مشكلي كه تو اين مدت كم بازي ديدم اينه كه كنترل كردن وسيله ي نقليه كمي نا روان هست . شايد هنوز عادت نكردم ، بايد بيشتر بازي كنم بعد نظر نهايي مو ميگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من که بهترین کنترل رو داره.خیلی روون و راحت.

sinak3
24-07-2009, 13:13
منظور من 180km بود فکر کنم شما 110مایل رو میگید من تو تنظیمات عوضش کردم شما هم اگه این کارو بکنی میشه 180:31:
آهان.راست میگی.درست شد.من با یه موتور تا 215 تا رفتم.:31:

hosseincode2008
24-07-2009, 13:39
sinak3 عزيز ، اولا درسته به من ربطي نداره ولي بهتره به قوانين احترام بذاري و چند تا پست پشت سر هم ندي در صورتي كه ميتوني هر دو تا رو تو يه پست هم نقل قول كني .
دوما كنترل بازي براي و به نظر من نا روون بود البته اون موقع كه اون پست رو دادم و گفتم هم كه شايد هنوز بهش عادت نكردم . الان با انجام چند ساعت بازي كاملا بهش عادت كردم و دارم از بازي لذت ميبرم
سوما بازم به من ربطي نداره ولي لازم نيست به هر پستي جواب بدي !
چهارما ميخواستم يه چيزي بپرسم كه به كل يادم رفت

پنجما موفق باشي ...

ali_ranger22
24-07-2009, 13:59
فکر کنم race شماره 48 یا 49 از 216 تا بود
دقیق اسمش یادم نیست
حالا تا عصری امار دقیقش رو بهت میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه منظورم ساعتی بود ؟ خیلی طول کشید ؟

sinak3
24-07-2009, 14:39
sinak3 عزيز ، اولا درسته به من ربطي نداره ولي بهتره به قوانين احترام بذاري و چند تا پست پشت سر هم ندي در صورتي كه ميتوني هر دو تا رو تو يه پست هم نقل قول كني .
دوما كنترل بازي براي و به نظر من نا روون بود البته اون موقع كه اون پست رو دادم و گفتم هم كه شايد هنوز بهش عادت نكردم . الان با انجام چند ساعت بازي كاملا بهش عادت كردم و دارم از بازي لذت ميبرم
سوما بازم به من ربطي نداره ولي لازم نيست به هر پستي جواب بدي !
چهارما ميخواستم يه چيزي بپرسم كه به كل يادم رفت

پنجما موفق باشي ...

عزیز چرا ناراحت میشی.باشه دیگه چنتا پست نمی دم.

[/quote]نه منظورم ساعتی بود ؟ خیلی طول کشید ؟ [/quote]

واسه من که حدود 10 12 ساعت کشید.

hosseincode2008
24-07-2009, 15:22
عزیز چرا ناراحت میشی.باشه دیگه چنتا پست نمی دم.

من ناراحت نشدم يه چيزه ديگه شدم ! حالا اگه تو به خاطر اين تندروي كه به خاطر يه چيز ديگه بود ناراحت شدي ناراحت نشو .

اون سوالم يادم افتاد
وقتي يه vista point رو پيدا كرديم چي ميشه ؟ نميشه ديدش ؟

pedram_sad
24-07-2009, 15:42
نه منظورم ساعتی بود ؟ خیلی طول کشید ؟
من چون تکه تکه بازی میکنم ولی اگه پشت هم بازی میکردم حدودا 10 ساعت بوده
چون race هاش با این Restart کردن ها پدر ادم رو در میاره بد تر از forza 2 :31:

sinak3
24-07-2009, 15:49
من ناراحت نشدم يه چيزه ديگه شدم ! حالا اگه تو به خاطر اين تندروي كه به خاطر يه چيز ديگه بود ناراحت شدي ناراحت نشو .

اون سوالم يادم افتاد
وقتي يه vista point رو پيدا كرديم چي ميشه ؟ نميشه ديدش ؟

vista point ها فکر کنم مسابقه باز میکنن.یه توضیحی بدم:
فلش های آبی : باعث باز شدن livery یا همون رنگ اتومبیل مخصوص میشن.
فلش های سبز:همون vista point ها باعث باز شدن مرحله میشن.
فلش های صورتی : باعث باز شدن اتومبیل به صورت رایگان میشن.
فلش های قرمز : اونا هم باعث باز شدن مرحله میشن.
مکان هایی تو نقشه هست به اسم H که اگه تو نقشه برید روشون اینتر کنید میرید اونجا.خیلی مفیدن

hosseincode2008
24-07-2009, 16:54
نه فكر نكنم ويستا پوينت به باز كردن مسابقه ربط داشته باشه ، كسي دقيق تر نميدونه ؟ وقتي يكي پيدا ميكنم ميگه نقشه رو چك كن ولي اتفاقي نميوفته

osta_ali
24-07-2009, 17:40
سوال بپرسیدید یا جواب دادید
:23:

نه عزیزم سواله!!
مشکل من تو کارت گرافیکه . میخواستم بدونم با 7300 gt اجرا میشه یا نه!!

sinak3
24-07-2009, 19:55
نه عزیزم سواله!!
مشکل من تو کارت گرافیکه . میخواستم بدونم با 7300 gt اجرا میشه یا نه!!

در سطح پایینی اجرا میشه.رمت چنده؟

hosseincode2008
24-07-2009, 20:02
من نميدونم سيستم مورد نياز اين بازي رو براي كجا ميخواستم يكي پيدا كردم كه حداقل 7800 gt ميخواست .
دقيق نميدونم

sinak3
24-07-2009, 21:52
تا اینجا که من بازی کردم به نظرم این بهترین ماشین.باهاش 215 تا رفتم.

pedram_sad
24-07-2009, 22:00
اخه مساله فقط سرعت نیست
در کنار اون handling و همچنین توانایی ماشین در offroad حرکت کردن خیلی مهمه
باید اکثرا ماشین هایی رو انتخاب کرد که متعادل بین این 3 تا باشه

Leon-117
25-07-2009, 14:24
بازي خوبيه.اما من دهنم با آسفالت تو خيابون يكي شد سر يه مسابقه!همينجوري تو صحرا خير سرم ميونبر زدم اول هم بودم حالا كي مسابقه تموم ميشه؟خدا ميدونه.هي روندم هي روندم يكم مونده بود تموم شه يه گردباد كه افسارش در رفته بود اومد با خاك يكسانم كرد حالا كي حال داره دوباره مسابقه بده تو همچين مسير هايي؟

sinak3
25-07-2009, 16:45
بازي خوبيه.اما من دهنم با آسفالت تو خيابون يكي شد سر يه مسابقه!همينجوري تو صحرا خير سرم ميونبر زدم اول هم بودم حالا كي مسابقه تموم ميشه؟خدا ميدونه.هي روندم هي روندم يكم مونده بود تموم شه يه گردباد كه افسارش در رفته بود اومد با خاك يكسانم كرد حالا كي حال داره دوباره مسابقه بده تو همچين مسير هايي؟

بابااااا.عادت میکنی.من که عادت کرده ام.فکر کنم الان که تو مپ 9 هستم واسه هر مسابقه یه 1 ساعتی وقت میذارم.:31:

sinak3
25-07-2009, 19:21
دوستان دو تا عکس گذاشتم.عکس اول مال گردباد.پیشنهاد میکنم شدیدا این مرحله رو برید.از کوها سنگ میریزه جلوتون یا یهو به ماشین جلوتون سبز میشه.
عکس:

این یکی رو هم همینجوری گذاشتم.یه مرحله خیلی باحال بود.

pcali
26-07-2009, 10:11
اخه مساله فقط سرعت نیست
در کنار اون handling و همچنین توانایی ماشین در offroad حرکت کردن خیلی مهمه
باید اکثرا ماشین هایی رو انتخاب کرد که متعادل بین این 3 تا باشه

درسته منم با شما موافقم کنترل یک ماشین بسیار مهمه که احساس طبیعی بودن بیشتری رو به شما بده
در این بازی مثل بقیه سبکهای racing هر ماشینی کنترل متفاوتی داره به نظر من تا حدود زیادی این مورد رو بازی سازان رعایت کردن چون شرکت codmaster تجربه خیلی خوبی در سبک رالی قبل نشون داده بود که این بازی هم موفقیت خودشو کسب کرده :10:

hosseincode2008
26-07-2009, 16:06
سلام دوستان!
مثل اينكه با يكي از مسخره ترين باگهاي چند سال اخير تو بازي FUEL مواجه شدم ...

از 21 چك پوينت دو تاش مونده بود و فقط يك نفر جلوم بود كه داشتم از اون هم سبقت ميگرفتم كه ديدم يهو غيب شد سريع نقشه رو نگاه كردم ديدم به صورت پيچي داره حركت ميكنه و رسيد به جايي كه تو عكس ميبينيد ، حالا عجيب تر اينكه پايان خط اونجاست كه دورش خط كشيدم ولي اون ماشينه ببينيد كجا رفته !! آخرش هم اونو اول حساب كردن منو دوم ... WTF

mehdy.z
26-07-2009, 16:33
سلام دوستان!
مثل اينكه با يكي از مسخره ترين باگهاي چند سال اخير تو بازي FUEL مواجه شدم ...

از 21 چك پوينت دو تاش مونده بود و فقط يك نفر جلوم بود كه داشتم از اون هم سبقت ميگرفتم كه ديدم يهو غيب شد سريع نقشه رو نگاه كردم ديدم به صورت پيچي داره حركت ميكنه و رسيد به جايي كه تو عكس ميبينيد ، حالا عجيب تر اينكه پايان خط اونجاست كه دورش خط كشيدم ولي اون ماشينه ببينيد كجا رفته !! آخرش هم اونو اول حساب كردن منو دوم ... WTF
از قرار معلوم باگ این بازی یه کم زیاده منم خودم بعضی جاها باهاش به مشکل بر میخورم...

pedram_sad
26-07-2009, 17:21
والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا

sinak3
26-07-2009, 18:22
والا من که حدودا 60 تا مسابقه رو رفتم و اول شدم روی console اصلا از این bug ها نداشتم تا حالا

منم که رو پی سی بازی میکنم اصلا تا حالا 1 باگ هم ندیدم.تا حالا 13 تا مپ باز کردم.

hosseincode2008
26-07-2009, 22:20
نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :

1. AI doesn't play by the rules
2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving

مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_sad
26-07-2009, 23:06
منم محکم سر حرفم هستم
و کاملا با شما و حتی gamespot مخالف

حد اقلش رو مورد اول

pcali
27-07-2009, 06:59
نيم ساعت پيش بازي اينقدر منو عصباني كرد كه با Alt+F4 اومدم بيرون و بازي رو Uninstall كردم و DVDش رو هم شكستم . گيم اسپات دو تا مشكل از بازي گرفته كه كل بازي رو تحت تاثير قرار داده و منم قبولش دارم :

1. AI doesn't play by the rules
2. developer Asobo Studios didn't nail down some of the basics that make for fun driving

مطمئن هم هستم كه زود تصميم نگرفتم و ميگم كه امتياز بالاي 6 حق اين بازي نيست و تا آخرشم هم پاي حرفم مي ايستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من چهار تا مپ بیشتر باز نکردم بیشتر میرم جلو ببینم چی میشه درسته بازی بعضی مواقع واقعا اعصاب خرد کن میشه :2: ولی من تحملم زیاده چون سبک رالی رو دوست دارم :31:

sinak3
27-07-2009, 10:40
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.

hosseincode2008
27-07-2009, 11:01
ای بابا.من نمی دونم چرا از این بازی انقدر بد میگید.اگه بازی که خریدید ایراد داره دیگه دلیل نمیشه از بازی بد بگید.برید از اون جایی که خریدید بد بگید.منم مثل پدرام جان 100 در صد میگم بهترین بازی هست.

sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .
در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...

موفق باشيد!

sinak3
27-07-2009, 11:59
sinak3 جان ، آيا اينجا ارسال نظرات آزاد نيست ؟ من همينطوري از بازي بد نميگم و چيزهايي ديدم كه اينقدر قاطع اون پست رو زدم . در ضمن من با بازي مشكل دارم بعد شما به فروشنده گير ميدي ؟ اين گونه باگ ها هم چه در اين بازي و چه در بازي Prototype ( كه شما اون موقع هم گفتي برو به فروشنده پس بده ) از خود بازيه و اگر در فروم هاي خارجي سرچ كني ميبيني اين مشكلات هست .
در ضمن شما سعي كنيد به نظرات ديگران احترام بذاريد و بعد نظر خود را بنويسيد ، من هم از اون افرادي نيستم كه به خاطر قادر نبودن به انجام بازي سريع اون رو پاك ميكنند و در تاپيكش شروع به بدگويي ميكنند ، مثل پست هايي كه در تاپيك فال آوت 3 ميبينيم . منكر خوبيهاي اين بازي هم نميشم و همونطور كه گفتم دو مشكل اساسي بازي به كل بازي ( و خوبيهاش ) لطمه زده .
نميخوام از كسي تعريف كنم ولي حالا اگر شما با اين نظر من مخالف هستيد ميتونيد منطقي تر مانند بعضي دوستان نظرتون رو اعلام كنيد ...

موفق باشيد!

عزیز من به نظر شما بی احترامی نکردم.من تا حالا بیشتر از 80 درصد بازیرو رفتم.با اینکه بازی پورت شده هست اما حتی یک باگ هم ندیده ام.اینم نظر من حالا شما باگ دیدی قابل احترامه.

alihacker2008
27-07-2009, 12:08
می گم حتما مسیررو اشتباهی رفتین که اول نشدین:31:

ali_ranger22
27-07-2009, 13:52
دوستان بازی شما برای fuel.exe کرک داشت ؟
من با اینکه لایو رو نصب کردم لایو کار نمی کنه و اون صفحه ای که باید بیاد تا offline پروفایل بسازم نمیاد
مشکل از چیه ؟ کرک می خواد ؟

Leon-117
27-07-2009, 13:59
من با اینکه لایو رو نصب کردم لایو کار نمی کنه و اون صفحه ای که باید بیاد تا offline پروفایل بسازم نمیاد
من بازي رو نگرفتم اما دوستان ميگفتن با كرك جديد حل ميشه.اين سايتboys teamيه فيكس گزاشته حدود3mb دانلودش كن.سايت:

Sensero
27-07-2009, 14:10
سلام . من این بازی رو گرفتم ولی بیشتر فایل های تو پوشه world نصب نمیشن یعنی دی وی دیش خرابه .
اگه یکی از دوستان لطف کنه اون فایل هایی که خرابه یا برام ایمیل کنه یا آپلود کنه ممنون میشم (البته اگه حجمش زیاد بالا نباشه) اون فایل هایی که کپی نشدن حجمشون 0kb هست که تو فایل ضمیمه عکسشو گذاشتم(سلکت شده ها)
متشکرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_007ll@yahoo.com

SADEGH 7
27-07-2009, 14:24
سلام . من این بازی رو گرفتم ولی بیشتر فایل های تو پوشه world نصب نمیشن یعنی دی وی دیش خرابه .
اگه یکی از دوستان لطف کنه اون فایل هایی که خرابه یا برام ایمیل کنه یا آپلود کنه ممنون میشم (البته اگه حجمش زیاد بالا نباشه) اون فایل هایی که کپی نشدن حجمشون 0kb هست که تو فایل ضمیمه عکسشو گذاشتم(سلکت شده ها)
متشکرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali_007ll@yahoo.com
بفرمایید:

حجمشون 6 مگ بود که زیپشون کردم شد 2.8 مگ.
موفق باشی:11:

Sensero
27-07-2009, 17:30
فایل های خراب رو کپی کردم حالا وارد بازی میشه error زیر رو به رنگ قرمز میده:
The Game Disk could not be read
ضمنا حجم نصب شده کل بازی 6.53 گیگه کم نیست؟

hosseincode2008
27-07-2009, 17:33
چرا نميبري بدي به مغازه اي كه بازي رو ازش گرفتي ؟ مشكل از DVD هست ديگه

SADEGH 7
27-07-2009, 18:50
فایل های خراب رو کپی کردم حالا وارد بازی میشه error زیر رو به رنگ قرمز میده:
The Game Disk could not be read
ضمنا حجم نصب شده کل بازی 6.53 گیگه کم نیست؟
دوست عزیز بهترین کاری که شما می تونی بکنی اینه که بازی رو ببری همونجا که خریدی و تعویضش کنی. چون حجم بازی 6.68 گیگه.یعنی حدود 130 مگ کم داره.

sinak3
27-07-2009, 19:18
دوست عزیز بهترین کاری که شما می تونی بکنی اینه که بازی رو ببری همونجا که خریدی و تعویضش کنی. چون حجم بازی 6.68 گیگه.یعنی حدود 130 مگ کم داره.

آقا توهین نشه.ولی واسه من حدود 3.6 گیگ هست.

SADEGH 7
27-07-2009, 19:25
من هم همین مشکل رو داشتم که با دانلود کرک مشکلم حل شد. (بازی من کلا کرک نداشت.)
این هم لینک پست هایی که توشون کرک هست:

آقا توهین نشه.ولی واسه من حدود 3.6 گیگ هست.
اختیار داری.:10:
احتمالا بازی شما Rip شدست. یعنی بعضی از ویدیو های بازی کم شده.(البته این فقط در حد یه حدسه شاید درست باشه و شاید هم غلط.) تو فولدر بازی من حجم 4 فولدر DATAS , GameTsc , VIDEOS , WORLD روی هم 4.81 گیگه. حالا شما ببین اگه حجم این 4 فولدرت از اینی که گفتم کمتر باشه، به احتمال خیلی زیاد بازیت ریپ شدست.

sinak3
27-07-2009, 20:10
ببخشید میشه یکم در مورد ریپ توضیح بدید؟در ضمن اون 4 تا فولدر واسه من روی هم 2 گیگ هم نمی شد.از کجای بازی کم شده؟
با تشکر.

SADEGH 7
28-07-2009, 05:26
ببخشید میشه یکم در مورد ریپ توضیح بدید؟در ضمن اون 4 تا فولدر واسه من روی هم 2 گیگ هم نمی شد.از کجای بازی کم شده؟
با تشکر.
معمولا وقتی یه چیزی از بازی کم می کنن که تو روند کلی بازی تاثیری نداشته باشه، اصطلاحا می گن بازی ریپ شده. حالا اون چیزی که کم شده می تونه دمو ها باشه، زبان های اضافی باشه یا هر چیزی که با حذف شدنش مشکل جدی واسه بازی پیش نیاد.
در مورد بازی شما هم نمی شه گفت از کجاش کم شده. چون نمی دونم محتویات اون فولدر ها چیه. ولی با توجه به اسم VIDEOS می شه گفت اگه این فولدر شما حجمش کمتر از 772 مگ باشه، احتمالا تعدادی از دمو ها حذف شده. ولی در کل در مورد بازی ریپ شده نمی شه با اطمینان نظر داد.
خواهش می کنم.

kourosh4
30-07-2009, 08:43
سلام
دوستم کارتش 7950gt 512 ddr3 هست میتونه بازی کنه میخوام برم براش نصب کنم
اینم بقیه قطعاتش
e7200
2g 800
ممنون میشم اگه کسی با این یا کمتر از این بازی کرده بگه اخه میخواد بدونه روون یا نه

sinak3
30-07-2009, 09:58
سلام
دوستم کارتش 7950gt 512 ddr3 هست میتونه بازی کنه میخوام برم براش نصب کنم
اینم بقیه قطعاتش
e7200
2g 800
ممنون میشم اگه کسی با این یا کمتر از این بازی کرده بگه اخه میخواد بدونه روون یا نه

اگه بخوای با گرافیک پایین بازی کنی میشه اجرا کرد.

pedram_sad
31-07-2009, 13:29
خوب امروز منم اولین باگ بازی رو تو 66 امین race دیدم البته به نفع من شده بود :31:
یک race بود که با موتور بود و بلافاصله بعد از شروع یکی از شرکت کننده ها قاطی کرد و موتورش به صورت افقی روی خط همین طوری واساده بود و تکون نمیخورد که باعث شد تو این 3 دور هر دور یکی دو نفر بکوبن بهش و از اون ورم یک شرکت کننده کم شده بود رسما :27:

ولی 2 تا race بعد جبران شد برام :18:
چون با اختلاف اول بودم که یهو گردباد یک ماشین رو از اسمون بدون این که ببینم کوبید رو سرم که پرت شدم اون سمت و شدم 9 ام :31:

بازی یک جاهایی خیلی سخت میشه به خصوص اون مرحله هایی که offroad باید بری و بعضی از مناطق یک شیب سر بالایی هست که اصلا اون زمان لازم برای respond رو نمیده و نمیدونی پشتش چیه و یهو گیر میکنی به یک سنگ

hassan_magic2000
31-07-2009, 19:09
من توی race 68-69 نمیدونم چند بود و اسم مرحله چی بود ولی پیرم کرد D: باور کنید بیچارم کرد

با بدبختی اول شدم ( موتور کسی که اول میشد خیلی از من قوی تر بود ) تا 30 متر مونده به خط پایان گردباد یه ماشین اورد صاف خورد تو سرم و آخر شدم

Leon-117
31-07-2009, 19:15
سام.مشكل جديد:بعضي تيك هاي زمين و هوا ميره توهم ائنوقت من نميتونم درست بازي كنم.راه حل؟

sinak3
31-07-2009, 19:50
دوستان یه جایی پیدا کردم واسه تست ماشینا خیلی خوبه.
دو تا عکس.به نشانگر زرد توجه کنید:

capitan prise
31-07-2009, 20:49
عزیزان یه سوال این ماشینا وموتوراواقعا وجود دارن
منظورم اینکه ماشینا از ماشینای واقعی شبیه سازی شدن یا من در اوردیه؟

sinak3
31-07-2009, 20:55
عزیزان یه سوال این ماشینا وموتوراواقعا وجود دارن
منظورم اینکه ماشینا از ماشینای واقعی شبیه سازی شدن یا من در اوردیه؟

به نظر من من در اوردی . چون من 1 کامیون دیدم روش اسکلت 1 ماشین مثل پرشیا گذاشته بودن.:31:

Torch Bearer
03-08-2009, 20:18
دوستان کنترل این بازی رو نمیشه عوض کرد؟خیلی عجیب غریبه.
گاز با space و دنده عقب با ctrl تو تنظیمات کنترلش فقط عکس یک گیم پد x360 هست.

sinak3
04-08-2009, 11:16
دوستان کنترل این بازی رو نمیشه عوض کرد؟خیلی عجیب غریبه.
گاز با space و دنده عقب با ctrl تو تنظیمات کنترلش فقط عکس یک گیم پد x360 هست.

خوی تو قسمت setting بعد control میتونی عوض کنی.رو اون کلید اینتر میکنی بعد عوض میکنی.

Torch Bearer
04-08-2009, 21:13
خوی تو قسمت setting بعد control میتونی عوض کنی.رو اون کلید اینتر میکنی بعد عوض میکنی.
خب مشکل من همینجاست.من تو ستینگم مال کنترل فقط عکس یک جوی استیک X360 هست.لیست دکمه ای چیزی برای کیبورد نداره.میشه شما یه عکس از مال خودت بگیری بذاری؟
در ضمن همه ی نسخه ها کنترلش در ابتدا همین جوریه که گفتم؟

sinak3
04-08-2009, 21:20
خب مشکل من همینجاست.من تو ستینگم مال کنترل فقط عکس یک جوی استیک X360 هست.لیست دکمه ای چیزی برای کیبورد نداره.میشه شما یه عکس از مال خودت بگیری بذاری؟
در ضمن همه ی نسخه ها کنترلش در ابتدا همین جوریه که گفتم؟

والا واسه من که اینطوری نیست.عکس دسته ای هم نیست . بازم یک عکس میگریم میذارم.

Torch Bearer
05-08-2009, 21:06
والا واسه من که اینطوری نیست.عکس دسته ای هم نیست . بازم یک عکس میگریم میذارم.
نیاز نیست درست شد.
در هر حال ممنون.

kourosh4
05-08-2009, 21:16
دوستان هر چی میرم کمپ اخری باز نمیشه چیکار کنم
فقط یک مرحله رو نرفتم اونم همون که تو باند فروتگاه هست که پر از هواپیما هست و هر چی میرم نمیشه
حتما باید اونم برم تا کمپ اخری باز بشه

sinak3
05-08-2009, 21:59
دوستان هر چی میرم کمپ اخری باز نمیشه چیکار کنم
فقط یک مرحله رو نرفتم اونم همون که تو باند فروتگاه هست که پر از هواپیما هست و هر چی میرم نمیشه
حتما باید اونم برم تا کمپ اخری باز بشه
ببین چنتا ستاره داری و انجا چنتا ستاره میخواد.اون موقع می فهمی

titanium_zarin
06-08-2009, 15:24
یه سوال کلی...
من تازه شروع کردم به بازی...
میشه بگین باید چه کار کنم؟؟؟اول کریر رو بره یا چلنج رو؟؟؟اصلا جریان اینا چیه؟؟؟کلاسهای مسابقه چیان؟؟؟
کلا باید چه کار کنم؟؟؟

sinak3
06-08-2009, 15:47
یه سوال کلی...
من تازه شروع کردم به بازی...
میشه بگین باید چه کار کنم؟؟؟اول کریر رو بره یا چلنج رو؟؟؟اصلا جریان اینا چیه؟؟؟کلاسهای مسابقه چیان؟؟؟
کلا باید چه کار کنم؟؟؟

باید واسه باز شدن وسایل کرر رو بری واسه پیدا کردن سوخت هم هم چلنج رو.میتونی تو نقشه هم بگردی و بشکه های سوخت پیدا کنی.اولاش سردرگمی زیاده.ولی کمی بری عادت میکنی.

titanium_zarin
06-08-2009, 17:35
یعنی باید هر دو تا رو همزمان برم؟؟؟؟بهم ربط دارن؟؟

SIMON137
06-08-2009, 18:00
میگم این بازی ترینر یا سیو نداره همه چیزش باز بشه ؟ گرافیکش بیشتر از این نمیشه ؟ به نظر نچسبه :31:

sinak3
06-08-2009, 18:41
یعنی باید هر دو تا رو همزمان برم؟؟؟؟بهم ربط دارن؟؟

نه.باید کرر رو بری چیز میز باز کنی چلنجر رو بری سوخت پیدا کنی تا بتونی بخری.

در مورد دوستمون SIMON137

میگم این بازی ترینر یا سیو نداره همه چیزش باز بشه ؟ گرافیکش بیشتر از این نمیشه ؟ به نظر نچسبه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترینر تا جایی که میدونم یکی هست که پولیه.گرافیکش رو هم از جایی که بازی و نصب کردی اونجا یه setting هست میتونی بالا ببری.
موفق باشید.:40:

mooli70
06-08-2009, 20:16
سلام . دوستان این بازی رو ویندوز اکس پی راحت میاد ؟
system :
cpu : 3600+amd dual core
ram : 2GB 800+
vga : 8600 GT 1024MB

sinak3
06-08-2009, 20:49
سلام . دوستان این بازی رو ویندوز اکس پی راحت میاد ؟
system :
cpu : 3600+amd dual core
ram : 2GB 800+
vga : 8600 GT 1024MB

آره عزیز.راحت میاد.
مشکلی داشتی بگو.

pedram_sad
06-08-2009, 20:54
من که دیگه یواش یواش دارم کم میارم
تا حالا 72 تا از اون 216 تا رو رفتم
البته حدود 192 تا chalenge هم داره
بعضی جاها اصلا غیر منطقیه طوری که مثلا تو بعضی speed run ها بهت یک ماشین میدن و باید با همون بری اما تو بهترین حالت بدون این که اصلا بکوبی باز هم وقت کم میاد

امروز تو جریان یکی از Race ها از بالای یک کوه بلند پریدم که یهو achiv داد با اسم newton knows it all که یک پرش 8 ثانیه ای بود

نمیدونم تا کجا میشه ادامه داد بازی رو
از 45 تا اچیو فعلا 15 تا گرفتم البته بدون این که بخوام برای achiv برم

vista point های بازی که همون منظره های طبیعی هستن واقعا قشنگن
از دست ندیدشون

mehdy.z
06-08-2009, 21:43
بعضی جاها اصلا غیر منطقیه طوری که مثلا تو بعضی speed run ها بهت یک ماشین میدن و باید با همون بری اما تو بهترین حالت بدون این که اصلا بکوبی باز هم وقت کم میاد

امروز تو جریان یکی از Race ها از بالای یک کوه بلند پریدم که یهو achiv داد با اسم newton knows it all که یک پرش 8 ثانیه ای بود

از دست ندیدشون
آره دقیقا بعضی جاها واقعا غر منطقی میشه...
بعد از nfs prosche (که اوج نامردی بود) تا حالا این جور مشکلی رو با بازیهای racing نداشتم...

sinak3
06-08-2009, 21:49
آره دقیقا بعضی جاها واقعا غر منطقی میشه...
بعد از nfs prosche (که اوج نامردی بود) تا حالا این جور مشکلی رو با بازیهای racing نداشتم...

مهدی جان بگم دو هفتست دیگه بازی نمی کنم باورت نمیشه.الان 90 در صد بازی رو رفتم.آخر حال گیریه.

titanium_zarin
06-08-2009, 22:03
این بازی چه جوری سیو میشه؟؟؟من هر چی میرم جلو بعد که خارج میشم همش میپره؟؟؟
اولای بازی یه چیزی در مورد پروفایل میگه.من YES OR NO میزنم هیچ فرقی نمیکنه...یعنی چی این؟؟؟من حالت کرر بازی کردم؟؟؟

sinak3
06-08-2009, 22:11
این بازی چه جوری سیو میشه؟؟؟من هر چی میرم جلو بعد که خارج میشم همش میپره؟؟؟
اولای بازی یه چیزی در مورد پروفایل میگه.من YES OR NO میزنم هیچ فرقی نمیکنه...یعنی چی این؟؟؟من حالت کرر بازی کردم؟؟؟

خوب باید تو لابو پروفایل بسازی تا سیو کنه.
home بعد live بعد پروفایل:31:

779
06-08-2009, 22:36

از دست ندیدشون

والا پدرام جان من که بدون هیچ مشکلی چلنجا رو میرفتم!
مخصوصا این Speed Run ها که خیلی آسون بود!
مطمئنین نتونستین؟
به نظره من که بعضی هاشو یکم زیادی میداد!
مثلا یکی از این Destry .... شو یک ماشینه 50 هزارتایی داده بود که سره چند ثانیه بردم! اون تویه مپ یکی مونده به آخر!

titanium_zarin
07-08-2009, 10:34
خوب باید تو لابو پروفایل بسازی تا سیو کنه.
home بعد live بعد پروفایل:31:

میشه دقیق تر بگید؟؟؟
home رو کجا باید بزنم؟؟؟من هر کاری کردم نشد.میتونید عکس بذارید؟؟؟
توی منوی اصلی بازی سمت راست نوشته live اما وقتی میزنم هیچی نمیشه...:18::41:

sinak3
07-08-2009, 11:48
میشه دقیق تر بگید؟؟؟
home رو کجا باید بزنم؟؟؟من هر کاری کردم نشد.میتونید عکس بذارید؟؟؟
توی منوی اصلی بازی سمت راست نوشته live اما وقتی میزنم هیچی نمیشه...:18::41:
پس باید game for windows رو از تو dvd نصب کنی.

titanium_zarin
07-08-2009, 12:30
پس باید game for windows رو از تو dvd نصب کنی.

نصبش کردم ولی چجوری سیو کنم؟؟ هیچ گزینه ای نداره توی بازی!!!:18:

titanium_zarin
07-08-2009, 13:52
بابا دیگه گیج شدم.اخه چرا اینجوریه؟؟؟من که هر کاری میکنم سیو نمیشه.
میشه دقیق بگید؟؟؟اگه عکسم بذارید که دیگه عالیه...

sinak3
07-08-2009, 14:08
بابا دیگه گیج شدم.اخه چرا اینجوریه؟؟؟من که هر کاری میکنم سیو نمیشه.
میشه دقیق بگید؟؟؟اگه عکسم بذارید که دیگه عالیه...

شما الان تو بازی HOME رو بزن برو تو لایو اونجا یکم بگردی میتونی پروفایل بسازی.وقتی ساختی بازی هم اتو سیو میکنه هم خودت دستی سیو کن.مثل geow هست.

titanium_zarin
07-08-2009, 14:48
شما الان تو بازی HOME رو بزن برو تو لایو اونجا یکم بگردی میتونی پروفایل بسازی.وقتی ساختی بازی هم اتو سیو میکنه هم خودت دستی سیو کن.مثل geow هست.

مشکلی که هست اینه که من هر جای بازی که فکر کنی HOME رو زدم.اما هیچی نمیشه؟؟؟
توی geow بیرون بازی توی منو این کار رو میکردیم.اما این...!!!

titanium_zarin
07-08-2009, 15:04
ببین دوست من ...
من برنامه game for windows رو نصب کردم.از اولای ورودم به بازی مدام دکمه HOME رو زدم.اما هیچ اتفاقی نمیافته که این واسم خیلی عجیبه...حالا میخوام یه کمکی کنی بهم اگه میشه!!
میخوام یه مرحله از بازی رو بری.از همون اولش.بعد سیو کنی و سیو رو واسم اپلود کنی.من بذارمش سر جاش ببینم درست میشه یا نه...البته اگه امکانش هست واست....
دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه...

mehdy.z
07-08-2009, 18:02
ببین دوست من ...
من برنامه game for windows رو نصب کردم.از اولای ورودم به بازی مدام دکمه HOME رو زدم.اما هیچ اتفاقی نمیافته که این واسم خیلی عجیبه...حالا میخوام یه کمکی کنی بهم اگه میشه!!
میخوام یه مرحله از بازی رو بری.از همون اولش.بعد سیو کنی و سیو رو واسم اپلود کنی.من بذارمش سر جاش ببینم درست میشه یا نه...البته اگه امکانش هست واست....
دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه...
با اجازه سینا جون:46:
با دانلود سیو مشکل حل نمیشه:13:
راه حل پیشنهادی من توی این پست هست که احتمال جوابش بالاست:

titanium_zarin
07-08-2009, 20:33
با اجازه سینا جون:46:
با دانلود سیو مشکل حل نمیشه:13:
راه حل پیشنهادی من توی این پست هست که احتمال جوابش بالاست:

من رفتم اونجا.اما دانلود نمیشه...میشه امتحان کنید؟؟؟
من هر چی زدم از این صفحه میرفت اون یکی و بر میگشت سر جای اولش!!!!

اون یکی لینکم (boysteam) میشه بگین کجاش باید برم؟؟؟
کلا یه چک کنید.
ممنون...

SIMON137
07-08-2009, 21:17
کلا یه چک کنید.
ممنون...
شما اگه از این شرکت بازی رو خریدید باید کرک فیکسش رو هم از سایتش دانلود کنید.

Torch Bearer
07-08-2009, 21:37
وستان يك نكته عجيب...
من وقتي ماشين پا گنده هه (اسمش رو ياادم نيست ولي همون كه چرخاش خيلي بزرگه)رو خريدم رفتم كنار ساحل و تا چند متر تو دريا جلو رفتم.تا حدي كه ماشين كامل بره زير اب.ولي ماشينم Respawn نشد.يعني تا وقتي ماشينت كاملا در اب عميق فرو نره Respawn نميشي.

mehdy.z
07-08-2009, 22:02
من رفتم اونجا.اما دانلود نمیشه...میشه امتحان کنید؟؟؟
من هر چی زدم از این صفحه میرفت اون یکی و بر میگشت سر جای اولش!!!!

کلا یه چک کنید.
ممنون...
لینکی که دادم درست کار میکنه (حداقل برای خودم)شما فقط روی free downlaod کلیک کن بعد از اینکه ثانیه شمار توم شد دانلود کن...
(شرمنده لینک دیگه ای نمیگذارم چون dial up دارم و موقع upload گذشته از کندیش بعضی مواقع ارور میده...
فقط اگه کار کرد تمومش رو کپی کن از جمله آیکون بازی که توی یه پوشه دیگه است)
در مورد boystem هم خوب من خودم استفاده نکردم ولی بچه ها میگند عین کرک معمولی باید توی پوشه بازی کپی کنی...

SIMON137
07-08-2009, 23:21
کرک boysteam مورد داره و باید از کرک فیکس شده ای که توی سایتش قرار داده استفاده کنید.
این شرکت بازیهاش رو بیشتر به صورت کرک شده ارائه میده . البته جدیدا

titanium_zarin
08-08-2009, 09:36
لینکی که دادم درست کار میکنه (حداقل برای خودم)شما فقط روی free downlaod کلیک کن بعد از اینکه ثانیه شمار توم شد دانلود کن...
(شرمنده لینک دیگه ای نمیگذارم چون dial up دارم و موقع upload گذشته از کندیش بعضی مواقع ارور میده...
فقط اگه کار کرد تمومش رو کپی کن از جمله آیکون بازی که توی یه پوشه دیگه است)
در مورد boystem هم خوب من خودم استفاده نکردم ولی بچه ها میگند عین کرک معمولی باید توی پوشه بازی کپی کنی...

کرک boysteam مورد داره و باید از کرک فیکس شده ای که توی سایتش قرار داده استفاده کنید.
این شرکت بازیهاش رو بیشتر به صورت کرک شده ارائه میده . البته جدیدا

ممنون.در مورد boystem اگه یه سر بزنید به سایتش میبینید که صفحه اش چه جوریه.من اصلا کرکی پیدا نکردم:2:

اون یکی هم من که میزنم میگه فایل خراب شده و دانلود نمیشه:41:

Torch Bearer
08-08-2009, 14:23

من همچنان گیر دادم به این ماشینه و اب!:دی
این جا یک رودخونه ی نسبتا عمیقه که من ماشینو بردم توش.با وجودی که پنجره های ماشین بازه راننده چیزیش نمیشه.
هرچند این زیاد مهم نیست(اصلا باگ نیست)
یک بار با موتور رفتم رو سقف یک ساختمون.سقف انگار که اب باشه لاستیک ها توش فرو میرفتن!تازه عمقش هم در جاهای مختلف سقف فرق داشت!مثلا در عمیق ترین نقطه لاستیک ها کامل فرو میرفتن و خود راننده هم تا زانوش میرفت تو سقف!ولی مشکلی در حرکت وجود نداشت.
در ضمن اون قسمتی که دورش خط کشیدم مال چیه؟چیو نشون میده؟
ممنون میشم جواب بدید.

titanium_zarin
08-08-2009, 18:19
ممنون.در مورد boystem اگه یه سر بزنید به سایتش میبینید که صفحه اش چه جوریه.من اصلا کرکی پیدا نکردم:2:

اون یکی هم من که میزنم میگه فایل خراب شده و دانلود نمیشه:41:

بابا یکی از دوستان یه کمکی کنه.
لااقل اون فایل رو اگه میتونید دانلود کنید و جای دیگه اپ کنید یا کرک خودتون رو اپ کنید.
ممنون میشم...

titanium_zarin
09-08-2009, 16:50
واقعا از دوستانی که میتونستن و کمکی نکردن کمال تشکر رو دارم....

اگه کسی به مشکل سیو برخورد این رو دانلود کنه حل میشه...

این رو دوست عزیزمون Masoud King گذاشتن.واقعا جای تشکر داره...

pcali
10-08-2009, 07:45
این بازی در کل نمیشه گفت که بازی رو به راهی در این سبک هسته ولی بعضی از مراحل واقعا زیبا طراحی شدن به همون نسبت هم بعضی از مراحل واقعا دست و پا گیر هستن یعنی موانع واقعا مشکل ساز هستند انگار طراحی شدن که فقط جلوی خلاقیت شما رو بگیرن کمترین مشکلی که در تمام مراحل وجود داره این که اگر شما زیاد دقتی به علامت فلش قرمز رنگی که در راهنمایی کردن شما برای طی کردن مرحله وجود داره توجه نکنید بی شک مشکل سازه اگر کمی این مراحل رو آزادتر میکردن بی شک لذت بازی دو چندان میشد نور پردازی و طراحی محیط از نظر شرایط آب وهوایی هم زیبا طراحی شدن شما اگر چه نسخه کنسولی و چه نسخه pc رو روی نمایشگر FULL HD بازی کنید به گفته من پی میبرین که همان احساسی که سازنده ها در پی اون بودنند تا شما یک دنیای کاملا باز رو احساس کنید طراحی وسایل نقلیه هم که هر کدام با توجه به قدرت و کاری خودشون برای مراحل مربوط به خودشون طراحی شدن حالا چقدر CODMASTERS در این بازی موفق بوده قضاوتش با شما هسته به نظر من میشه گفت اون جوری که بازی بایستی از آب در میآمده نشده ولی بازی ارزش بازی کردن رو داره اگر کسی از سبک رالی خوشش میاد اونو از دست نده

779
10-08-2009, 17:07
من همچنان گیر دادم به این ماشینه و اب!:دی
این جا یک رودخونه ی نسبتا عمیقه که من ماشینو بردم توش.با وجودی که پنجره های ماشین بازه راننده چیزیش نمیشه.
هرچند این زیاد مهم نیست(اصلا باگ نیست)
یک بار با موتور رفتم رو سقف یک ساختمون.سقف انگار که اب باشه لاستیک ها توش فرو میرفتن!تازه عمقش هم در جاهای مختلف سقف فرق داشت!مثلا در عمیق ترین نقطه لاستیک ها کامل فرو میرفتن و خود راننده هم تا زانوش میرفت تو سقف!ولی مشکلی در حرکت وجود نداشت.
در ضمن اون قسمتی که دورش خط کشیدم مال چیه؟چیو نشون میده؟
ممنون میشم جواب بدید.

انطور که من میدونم ( بازی رو تموم کردم و تمام Vista Point ها رو گرفتم ، همینطور چلنج ها ) هر موقع ماشین تا سقف تویه رودخونه بره Rewind میشه! یعنی برمیگردی و انگار خراب شدی!
حالا شما چطوری رفتی تویه رودخونه بماند! که 100% باگ هست!
اون قضیه ی سقفه هم که چیزه کاملا مشخصیه اونم باگ هست!
احتمالا این باگ ها برایه نسخه ی PC هستش چون رودخونه رفتن مطمئنن Rewind میشی!
اون قسمتم من نفهمیدم چیه شاید ندیدم یا توجه نکردم یا اصلا تویه نسخه هایه دیگه وجود نداره!
هر موقع رفتم بازی کنم دقت میکنم!

mooli70
10-08-2009, 19:42
سلام دوستان . من همهی پست ها رو خوندم اما مشکلم حل نشد . یعنی هنوز نمیتونم سیو کنم! این لین دوستمون هم ( تیتانیوم زرین) اصلا هر چی کپیش میکنم تو آدرس بار مرورگر اصلا هیچی نمیاد! اگه میشه یه لینک سالمی چیزی بدید مشکل ما رو هم حل کنید . ممنون از کمکتون .

pcali
11-08-2009, 08:28
سلام دوستان . من همهی پست ها رو خوندم اما مشکلم حل نشد . یعنی هنوز نمیتونم سیو کنم! این لین دوستمون هم ( تیتانیوم زرین) اصلا هر چی کپیش میکنم تو آدرس بار مرورگر اصلا هیچی نمیاد! اگه میشه یه لینک سالمی چیزی بدید مشکل ما رو هم حل کنید . ممنون از کمکتون .

سلام شما آیا به غیر از این بازی بازی دیگه ای که از برنامه Microsoft برای سیو بازی استفاده میکنه نصب داری روی سیستمت یا نه مثلا street fighter چون هنگام ورود به بازی اولین account ایجاد شده به عنوان پیش فرض استفاده میشه که اگر با اون اکانتی که قبلا توسط بازی دیگه ای استفاده میشده استفاده کنی مشکل ساز میشه و بازی بعدی دیگه اون رو نمیشناسه همین مشکل قبلا با بازی دیگه ای برای من پیش اومد که من بی خیال اون بازی شدم و اول اون بازی که اکانت باهاش کار میکرد رو تموم کردم بعدا اون رو کاملا پاک کردم وی یک جدید به صورت off line ساختم مشکل حل شدحالا شما اول در بازی دکمه Home رو بزن یک اکانت دیگه به صورتoffline بسازین با یک اسم دیگه بساز از بازی بیا بیرون دوباره دکمه Home رو بزن Sign out کن منظورم اکانت اولی و بعد با اکانت جدید Signin کن :10:

mooli70
11-08-2009, 09:03
سلام شما آیا به غیر از این بازی بازی دیگه ای که از برنامه Microsoft برای سیو بازی استفاده میکنه نصب داری روی سیستمت یا نه مثلا street fighter چون هنگام ورود به بازی اولین account ایجاد شده به عنوان پیش فرض استفاده میشه که اگر با اون اکانتی که قبلا توسط بازی دیگه ای استفاده میشده استفاده کنی مشکل ساز میشه و بازی بعدی دیگه اون رو نمیشناسه همین مشکل قبلا با بازی دیگه ای برای من پیش اومد که من بی خیال اون بازی شدم و اول اون بازی که اکانت باهاش کار میکرد رو تموم کردم بعدا اون رو کاملا پاک کردم وی یک جدید به صورت off line ساختم مشکل حل شدحالا شما اول در بازی دکمه Home رو بزن یک اکانت دیگه به صورتoffline بسازین با یک اسم دیگه بساز از بازی بیا بیرون دوباره دکمه Home رو بزن Sign out کن منظورم اکانت اولی و بعد با اکانت جدید Signin کن :10:
سلام . راستش من تازه ویندوز عوض کردم و هیچ بازی توش نیست . اینم اولینشه که اینجوری گیر میده . یعنی اصلا هر چی home میزنم هیچی نمیشه . اصلا موقع نصب دو تا آیکون اومده تو دسکتاپم که یکیش ماله شروع بازی و دیگری مال پیکربندیشه . حلا تو قسمت پیکربندیش که ماله رازور1911 هم هست چند تا گزینه داره که یکیش گیم لایو هست و وقتی روش کلیک میکنم میگه دی وی دی بازی رو بزارید تا نصب بشه در حالیکه دی وی دی هم توشه !!! ولی خودم به صورت دستی نصبش کردم گیم لایو رو که تو دی وی دی بود ولی الن تو بازی هیچی نمیشه .:41:

pcali
11-08-2009, 10:04
سلام . راستش من تازه ویندوز عوض کردم و هیچ بازی توش نیست . اینم اولینشه که اینجوری گیر میده . یعنی اصلا هر چی home میزنم هیچی نمیشه . اصلا موقع نصب دو تا آیکون اومده تو دسکتاپم که یکیش ماله شروع بازی و دیگری مال پیکربندیشه . حلا تو قسمت پیکربندیش که ماله رازور1911 هم هست چند تا گزینه داره که یکیش گیم لایو هست و وقتی روش کلیک میکنم میگه دی وی دی بازی رو بزارید تا نصب بشه در حالیکه دی وی دی هم توشه !!! ولی خودم به صورت دستی نصبش کردم گیم لایو رو که تو دی وی دی بود ولی الن تو بازی هیچی نمیشه .:41:

شما این نسخه بازیت مشکل نداره روی یک سیستم دیگه امتحان کن در ضمن ویندوزت چیه من که بازی رو نصب کردم فقط آیکون اجرای بازی میاد روی دسکتاپ کلا بازی رو پاک کن گیم لایو رو هم پاکن از اول بنصبون قبل از نصب مجدد حتما ریستارت بزن کرک رازور رو هم استفاده کن

mooli70
11-08-2009, 15:26
مشکل من حل شد . با کرک دوستان . ممنون . آقا یه کم درباره free ride... توضیح میدین؟ ویستا پوینت چیه؟ و و و بقیه چیزها . ممنون .

SIMON137
11-08-2009, 17:30
ممنون.در مورد boystem اگه یه سر بزنید به سایتش میبینید که صفحه اش چه جوریه.من اصلا کرکی پیدا نکردم
آقا شما مشکلت حل شد ؟
می بخشید این اینترنت من از پنجشنبه هفته قبل قطع شد دیگه نتونستم بیام.
اگر حل شد که هیچ ، اگر نشد ، ایشالله تا آخر هفته گفتن اینترنتم وصل میشه برات آپلود می کنم.

Torch Bearer
11-08-2009, 21:32
انطور که من میدونم ( بازی رو تموم کردم و تمام Vista Point ها رو گرفتم ، همینطور چلنج ها ) هر موقع ماشین تا سقف تویه رودخونه بره Rewind میشه! یعنی برمیگردی و انگار خراب شدی!
حالا شما چطوری رفتی تویه رودخونه بماند! که 100% باگ هست!
اون قضیه ی سقفه هم که چیزه کاملا مشخصیه اونم باگ هست!
احتمالا این باگ ها برایه نسخه ی PC هستش چون رودخونه رفتن مطمئنن Rewind میشی!
اون قسمتم من نفهمیدم چیه شاید ندیدم یا توجه نکردم یا اصلا تویه نسخه هایه دیگه وجود نداره!
هر موقع رفتم بازی کنم دقت میکنم!
نسخه که ماله PC هست...
اون قضیه ی اب رودخونه و این ها هم یک بار دو بار یا یک مکان خاص نیست که بگم باگ باشه.شما رو نمیدونم ولی اگه اروم برم تو اب(که ماشین چپ نکنه)میتونم تا حدی برم جلو که اب چند سانتی هم بیاد رو سقف!اگه جلوتر برم دوباره ماشین میاد.
در باره اون قسمت هم خودم فهمیدم چیه.مال damage ماشینه که اگه به اخر برسه ماشین دوباره میاد.
در هر حال ممنون.

capitan prise
13-08-2009, 20:40
عزیزان کسی سو بازی رو نداره که همه مپاوماشینارو باز کرده باشه؟
اگه اپ کنید ممنون میشم

capitan prise
14-08-2009, 21:43
عزیزان کسی سو بازی رو نداره که همه مپاوماشینارو باز کرده باشه؟
اگه اپ کنید ممنون میشم

اقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟:19:

jdw
15-08-2009, 14:59
دوستان من مشکل سیو دارم پست های قبلی رو خوندم گفته بودید که مشکل از کرکه
اما از هیچ کدوم از ادرس هایی که گذاشته بودین نمیشه کرک رو دانلود کرد لطفا یک جای دیگه اپلودش کنید توی سایت بوی سیستم هم رفتم اما اصلا این فایل کرکی که شما گفتید رو پیدا نکردم لطفا یکی کمک کنه

IOG
20-08-2009, 17:52
من نصف منطقه ها رو باز کرده بودم ولی تیک زد بازی رو از بیخ پاک کردم:27:

naughtyghost_555
21-08-2009, 12:10
چرا تو game setup تنظیماتی رو که توی video option دستکاری میکنی اعمال نمیشن؟(یعنی تو video option هر کاری میکنی ok میزنی میای بیرون دوباره میری توش همونایی که قبلا بوده هست)

Leon-117
21-08-2009, 15:27
سلام.دوستان يه شركت جديد در مورد پخش بازي ول شده بيرون كه بازي هاي جديدو مثل تيم پسران(!!!)ميده بيرون اما با كرك و از اين جور چيزاي كامل.كه اون بازي رو كامل زد بيرون.چند تا شركت پخش بازي مجوز دازهم برا اونو رايتيدن.
تو سايت تيم پسران اول بود كرك اما بعد صفحه اولو عوض كردن.

IOG
25-08-2009, 11:33
سلام.سیستم من اینه:
رم:2
گرافیک:Radeon HD4350 1 gig
سی پی یو:4000+دو هسته ای AMD

به نظر شما باید با چه گرافیکی روون اجرا شه.

IOG
25-08-2009, 11:36
چرا تو game setup تنظیماتی رو که توی video option دستکاری میکنی اعمال نمیشن؟(یعنی تو video option هر کاری میکنی ok میزنی میای بیرون دوباره میری توش همونایی که قبلا بوده هست)

چرا درست میشه.

آقا راستی یک منطقه ای هست اون وسط شهر داره؟
میشه رفت توش؟
آدم و ماشینم داره؟

MOHAMMAD2010
25-08-2009, 12:30
ما که هیچی از منو این بازی سر درنمیاریم
چه جوری ؟
از کجا باید بازی رو شروع کنم ؟

IOG
25-08-2009, 20:57
ما که هیچی از منو این بازی سر درنمیاریم
چه جوری ؟
از کجا باید بازی رو شروع کنم ؟

اول بگم که این بازی تو منوش با دکمه های Y و T گزینه ی تو منو رو انتخاب میکنید.
مثلا Option,Vichle و ...

بعد شما تو من دکمه Esc رو که بزنید نیره تو بازی.

سوم اینکه تو منو اولین قسمت Career هست که میتونید مسابقه رو انتخاب کنید.(البته مسابقه های اصلی)

پیشنهاد میکنم قبل از بازی کردن کلید ها رو تغییر بدید...

mehdy.z
25-08-2009, 21:12
سلام.سیستم من اینه:
رم:2
گرافیک:Radeon HD4350 1 gig
سی پی یو:4000+دو هسته ای AMD

به نظر شما باید با چه گرافیکی روون اجرا شه.
گرافیکت یه کم ضعیفه به احتمال زیاد یه چیزی بین حالت low و medium می تونی بازی کنی...

MOHAMMAD2010
26-08-2009, 00:18
اول بگم که این بازی تو منوش با دکمه های Y و T گزینه ی تو منو رو انتخاب میکنید.
مثلا Option,Vichle و ...

بعد شما تو من دکمه Esc رو که بزنید نیره تو بازی.

سوم اینکه تو منو اولین قسمت Career هست که میتونید مسابقه رو انتخاب کنید.(البته مسابقه های اصلی)

پیشنهاد میکنم قبل از بازی کردن کلید ها رو تغییر بدید...

مرسی دوست عزیز
فقط یه خورده گیج شدم
وقتی اون Career رو میزنم
یه محیط خیلی بزرگه از کجاش باید شروع کنم ؟
بعد نوع وسیله نقیله جریانش چیه که باید انتخاب کنم ؟

pcali
27-08-2009, 10:01
مرسی دوست عزیز
فقط یه خورده گیج شدم
وقتی اون Career رو میزنم
یه محیط خیلی بزرگه از کجاش باید شروع کنم ؟
بعد نوع وسیله نقیله جریانش چیه که باید انتخاب کنم ؟

نه این طوری نیست دوست عزیز طبق گفته دوست قبلیمون شما زمانی که Career رو انتخاب مکنید باید
لیست مسابقات برای انتخاب نمایش داده بشه و اگر در همون صفحه Main Menu بازی کلید Esc رو بزنید
به دنیای باز میرسید که اونجا هم میتونید مسابقات رو پیدا کنید که یک کمی مشکل هستش شما
تنظینمات کلید ها رو نگاه کن ببین چه جوریه در ضمن هر مسابقه وسیله نقلیه خاص خودشو داره که
شما بعد از انتخاب مرحله مورد نظر میتونید وسیله مورد نظر و یا وسیله جدیدی رو خریداری کنید :10:

IOG
29-08-2009, 15:03
گرافیکت یه کم ضعیفه به احتمال زیاد یه چیزی بین حالت low و medium می تونی بازی کنی...
آره مهدی جان.منم تعجبم چون با گرافیک Low هم تو جنگلا تیک میزد.
البته تو 7 بازی میکردم.ممکنه از اون باشه.
الان تو XP اگه درست میشه تا نصبش کنم.

starn
30-08-2009, 09:32
برو بکس من بازی رو گرفتم سیستمم اینه
CPU:AMD 4200
VGA: 9600 GSO 768
Ram 1 gig bass 800
(فکر کنم رم یکم پایینه باید یه 1 گیگ هم بگیرم)
وقتی می رم توی بازی بازی که شورع می شه یه جوری بازی تیک میز نه محیط اطراف هم دیر لود می شن (بعضی اوقات مقل این که رو هوا داری رانندگی میکنی)
بعضی اوقات هم که مثل عکس زیر می شه چی کار کنم دوستان درست بشه؟(نا گفته نماند ویندوزم Xp SP3 )

pcali
30-08-2009, 10:32
برو بکس من بازی رو گرفتم سیستمم اینه
CPU:AMD 4200
VGA: 9600 GSO 768
Ram 1 gig bass 800
(فکر کنم رم یکم پایینه باید یه 1 گیگ هم بگیرم)
وقتی می رم توی بازی بازی که شورع می شه یه جوری بازی تیک میز نه محیط اطراف هم دیر لود می شن (بعضی اوقات مقل این که رو هوا داری رانندگی میکنی)
بعضی اوقات هم که مثل عکس زیر می شه چی کار کنم دوستان درست بشه؟(نا گفته نماند ویندوزم Xp SP3 )

سلام شما روی چه تنظیمات گرافیکی بازی میکنید کلا مثل اینکه تکسچرها به هم ریختن :18:

starn
30-08-2009, 11:46
حتی تنظیمات روی low هم گذاشتم ولی نشد همینجوره
باید چی کار کرد؟
ورژن درایور کارت گرافیکمم 186.18

Leon-117
30-08-2009, 12:17
باید چی کار کرد؟
منم همين مشكلو دارم با اينكه گرافيكم GTX 295هست.
مشكلش چيه؟
سيستم من:
ram:6gb
Cpu:Amd Phenom X4
VGA: nVIDIA geforce GTX295

pedram_sad
30-08-2009, 15:23
دوستان اونهایی که بازی رو تمام کردن
من 100 تا از 216 تا Star رو باز کردم
و camp شماره 13 از اون 19 تا یعنی hanger رو هم تمام carrer هاش و challenge هاش رو تمام کردم اما Camp بعدی باز نشد

کار خاصی باید انجام بدم ؟

starn
31-08-2009, 10:59
کسی راهی بلد نیست تا مشکل ما حل بشه؟

Torch Bearer
31-08-2009, 12:23
دوستان اونهایی که بازی رو تمام کردن
من 100 تا از 216 تا Star رو باز کردم
و camp شماره 13 از اون 19 تا یعنی hanger رو هم تمام carrer هاش و challenge هاش رو تمام کردم اما Camp بعدی باز نشد

کار خاصی باید انجام بدم ؟
زمین بعدی 105 تا ستاره لازم داره باز شه و شما 5 تا ستاره کم داری که میتونی career های قبلی رو با درجه سختی بالاتر بری تا بهت ستاره بده.

IOG
04-09-2009, 21:00
باید چی کار کرد؟

من یه دوستی داشتم همینطوری میشد.آخر گرافیکشو عوض کرد درست شد.

Leon-117
05-09-2009, 09:22
من یه دوستی داشتم همینطوری میشد.آخر گرافیکشو عوض کرد درست شد.
اما من مطمئن هستم كه بخاطر كارنت گرافيكم نيست.اين سيستم منه:
Ram:6gb
CPU:Amd Phenom X4
VGA:Nvidia Geforce GTX295 1.5 gb

pcali
05-09-2009, 10:22
اما من مطمئن هستم كه بخاطر كارنت گرافيكم نيست.اين سيستم منه:
Ram:6gb
CPU:Amd Phenom X4
VGA:Nvidia Geforce GTX295 1.5 gb

شما یا نسخه بازی رو عوض کن یا کرک رو در ضمن ببین از کرک گروه Razor استفاده میکنی یا نه
شما که سیستم قوی داری چون من با اخرین تنظیمات بازی میکنم و هیچ مشکلی حتی باگهای
که بعضی از دوستان بهش برخورد کردن نداشتم معمولا این جور مشکلات رو تنظیمات پایین
اتفاق میفته :10:

starn
05-09-2009, 10:58
من از کرک Razor استفاده می کنم این مشکل رو دارم الان درایور جدید 190 رو دانلود کردم امتحان کنم ببینم می شه

starn
05-09-2009, 11:20
من تست کردم با درایور جدید هم درست نشد جالب اینجاست که روی low یا high باشه هیچ فرقی نمی کنه میری تو بازی به صورت رون اجرا می شه بعد که 5 دقیقه اگه تو بازی باشی شروع به کند شدن می شه حتی توی منو ی بازی !!!!

kourosh4
05-09-2009, 13:23
دوست من فکر کنم مشکل شما سخت افزاری باشه مثل داغ کردن یک قطعه یا اینجور چیزی ...

pcali
06-09-2009, 07:47
من تست کردم با درایور جدید هم درست نشد جالب اینجاست که روی low یا high باشه هیچ فرقی نمی کنه میری تو بازی به صورت رون اجرا می شه بعد که 5 دقیقه اگه تو بازی باشی شروع به کند شدن می شه حتی توی منو ی بازی !!!!

سلام ببینم شما با بازی دیگه ای که همچین مشکلی نداری چرا بازی رو روی یک سیستم دیگه
امتحان نمیکنی مطمئنا نسخه بازی مشکل داره اگرم بازی مشکل نداشت ویندوز رو عوض کن
حالا ناراحت نشی منم چند وقتی یک بار با بعضی بازیها که مشکل دارم که قبلا مشکل نداشتن
با عوض کردن ویندوز مشکلم حل شده بود این مورد چندین باز برای بازیهای مثل Mass Effect و
Mirror Edge برام اتفاق افتاد که حل شد اینو گفتم که نگی تا که مشکلی پیش میاد میگن
ویندوزت رو عوض کن چون من تجربش کردم :10:

mooli70
10-09-2009, 10:34
دوستان من که این بازی رو تمام کردم . یعنی همه ی مپ ها و ماشینها رو باز کردم و از همه با حال تر پیست مپ آخر بود . به همه توصیه می کنم حتما بازی کن . بای بای .

khalabane javan
10-09-2009, 12:38
بچه ها سلام . من این دومین باره که برام اتفاق میوفته . بازی رو قسمت اول مپ رو رفتم موق سیو هی failed میشد و تو سایت ها هم که خوندم هی باید بزنی تا سیو شه . بعد که زد save successful من از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم اصلا سیو نشده بودو دوباره همه چیز از اول اومد : دی . راستی از کرک razor اشتفاده می کنم. اگر میشه یه کمکی کنین

pcali
10-09-2009, 19:16
بچه ها سلام . من این دومین باره که برام اتفاق میوفته . بازی رو قسمت اول مپ رو رفتم موق سیو هی failed میشد و تو سایت ها هم که خوندم هی باید بزنی تا سیو شه . بعد که زد save successful من از بازی اومدم بیرون دوباره که رفتم اصلا سیو نشده بودو دوباره همه چیز از اول اومد : دی . راستی از کرک razor اشتفاده می کنم. اگر میشه یه کمکی کنین

شما بازی رو unistall کن دوباره نصب کن درست میشه اولش یک بک آپ از سیوهای بازی داشته باش

khalabane javan
11-09-2009, 11:38
شما بازی رو unistall کن دوباره نصب کن درست میشه اولش یک بک آپ از سیوهای بازی داشته باش

اینکارم کردم متاسفانه نشد .:41:

Behnam_o2
09-10-2009, 17:13
دوستان خواهشآ یکی کرک سالم بازیو برام آپلود کنه. تمام کرکایی که بچه ها گذاشته بودن رو تست کردم هیچ کدوم دانلود نشد. حتی این آخری که داش مسعود گذاشت. خواهشآ یه لطفی کنین تا ما هم بتونیم سیو کنیم بازی رو .مرسی

Behnam_o2
09-10-2009, 19:36
چرا تنظیمات گرافیکی رو تغییر میدمو میرم تو بازیو برمیگردم بیرون دوباره تنظیمات default هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdy.z
10-10-2009, 01:11
چرا تنظیمات گرافیکی رو تغییر میدمو میرم تو بازیو برمیگردم بیرون دوباره تنظیمات default هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما مشکل xlive داری...مشکلی که خیلی از بچه ها با این بازی داشتند باید کلا کرکت رو عوض کنی از اینجا درخواست بدی:

Behnam_o2
10-10-2009, 12:27
شما مشکل xlive داری...مشکلی که خیلی از بچه ها با این بازی داشتند باید کلا کرکت رو عوض کنی از اینجا درخواست بدی:

مشکل سیوم با کرکی که شما تو صفحات قبل گذاشتی حل شد. خیلی ممنون. ولی تنظیمات گرافیکی هنوز مشکل داره. اگه یکی فایله FUEL GameSetup.exe رو برام آپلود کنه خوب میشه؟؟؟؟ شما خودتون ندارین این فایلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mehdy.z
10-10-2009, 16:41
مشکل سیوم با کرکی که شما تو صفحات قبل گذاشتی حل شد. خیلی ممنون. ولی تنظیمات گرافیکی هنوز مشکل داره. اگه یکی فایله FUEL GameSetup.exe رو برام آپلود کنه خوب میشه؟؟؟؟ شما خودتون ندارین این فایلو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کار کرد؟؟
یکی میگفت ایراد داره یکی میگفت نه منم که dial up دارم(همین قبلی رو به زور آپلود کردم) به خاطر همین آدرس اون تاپیک رو دادم:31:
بعید می دونم با این فایل کارت راه بیفته ولی برات اپلود کردم:

در ضمن برای رفع مشکل گرافیک این بازی بهتره درایور گرافیکت رو آپگرید کنی...

HORROR
12-10-2009, 15:36
سلام
تقریبا آخرای بازی که دو سه تا مپ بیشتر نمونده دیگه هیچ مپی باز نمیشه و حسابی گیر کردم وتمام مسابقات رو هم رفتم ولی بازم

نمیشه؟!! لطفا Help Me

mehdy.z
12-10-2009, 21:06
سلام
تقریبا آخرای بازی که دو سه تا مپ بیشتر نمونده دیگه هیچ مپی باز نمیشه و حسابی گیر کردم وتمام مسابقات رو هم رفتم ولی بازم

نمیشه؟!! لطفا Help Me
برو ببین چندتا star میخواد تا باز بشه و تو چند تا داری...
اگه کم داری باید career های بیشتری در درجه سختی بالاتر بری تا به اندازه کافی star بدست بیاری:46:

AhmadReza.
18-11-2009, 20:49
کسی سیو این بازی رو داره برا ما بزاره؟؟:11:

mohammad_smart
05-12-2009, 21:22
مشکل ایجاد پروفایل رو من هم داشتم با عوض کردن کرک هام حل شد اینم لینکش:

ولی اگه درست نشد و از شرکت boysteam هم هست می تونی با این فایل درستش کنی:

لینک تصویری:

اقا دمت گرم کلی مارو از سرگردونی دراوردی

tasnim68
06-12-2009, 16:49
سلام دوستان راستش نمی تونستم تو 46 صفحه بگردم. (از لحاظ زمانی برای سخته چون اینترنتم از این ذغالیاس)
بنابرین اگه زحمتی نیست اگه از اول این تایپک رو خوندید یه جواب جامع به این سوال من بدین.
بازی من اجرا نمی شه و یه چیزی به اسم xlive.dll می خواد. چی کار کنم؟
کرکم razor هستش (اونی که آرم razor میاد بعد دو سه بار برفک می زنه.) و کار نمی کنه.

omid1
07-12-2009, 22:45
سلام دوستان راستش نمی تونستم تو 46 صفحه بگردم. (از لحاظ زمانی برای سخته چون اینترنتم از این ذغالیاس)
بنابرین اگه زحمتی نیست اگه از اول این تایپک رو خوندید یه جواب جامع به این سوال من بدین.
بازی من اجرا نمی شه و یه چیزی به اسم xlive.dll می خواد. چی کار کنم؟
کرکم razor هستش (اونی که آرم razor میاد بعد دو سه بار برفک می زنه.) و کار نمی کنه.

نرم افزار xlive رو نصب کنی مشکلت حل میشه

MAHDIAGENT47
07-12-2009, 23:14
آقا ما پول كم آورديم اين بازي رمز پولي چيزي نداره ترينر نميخام اگه هست بزاريد
تشكر :31:

کسی سیو این بازی رو داره برا ما بزاره؟؟:11:
ميخاي سيو خودمو بزارم كامل نيست :5:
چه جور سيوي ميخواي بگو واست گير بيارم :11:

نرم افزار xlive رو نصب کنی مشکلت حل میشه

درسته بدون xlive بازي اجرا نميشه مثل gta iv و جيمز باند جديده كه بدون اين نرم افزار اجرا نميشن
اگرم نرم افزارش تو دي وي ديت نيست بگو واست آپلود كنم :31:

MAHDIAGENT47
09-12-2009, 23:45
آقا اين جا چرا خاك ميخوره يه رمز پول خاستيما:41:

AhmadReza.
10-12-2009, 01:04
ممنون میشم اگه سیوتو بگذاری.....:11:

MAHDIAGENT47
10-12-2009, 23:39
آقا بفرما اينو چون از Tinypic اپبود كردم پسوندش jpg هست شما بگير بعد تو كامپيوتر خودت پسوندشو sav كن :5:]

lordspeed
13-12-2009, 19:48
سلام
من بازی رو نصب میکنم ولی وقتی وارد بازی میشه نمیتونه پروفایل بسازه در نتیجه سیو نمیکنه
مشکل از چیه اگه نمیدو نید لطفا یه پوشه پروفایل برام آپلود کنید ممنون

MAHDIAGENT47
13-12-2009, 23:52
سلام
من بازی رو نصب میکنم ولی وقتی وارد بازی میشه نمیتونه پروفایل بسازه در نتیجه سیو نمیکنه
مشکل از چیه اگه نمیدو نید لطفا یه پوشه پروفایل برام آپلود کنید ممنون
ببينم xlive رو نصب كردي چون اول بايد تو اون يه پروفايل داشته باشي :10:

lordspeed
14-12-2009, 00:17
نه از کجا گیر بیارم

pcali
14-12-2009, 08:30
نه از کجا گیر بیارم

:5:

شما اگر دقت کنی همراه DVD نصب بازی باید باشه.

lordspeed
14-12-2009, 13:44
ممنون دوستان
مشکلم حل شد کرک ناقص بود اگه کسی مشکل پروفایل ساختن رو داشت بگه تا کرک رو براش آپلود کنم

tasnim68
14-12-2009, 19:23
من xlive نصب کردم ولی توفیری نداشت.
یعنی بازی اجرا شد ولی حالا مشکل سیو دارم.
الآن دارم gta iv نصب می کنم بلکه با xlive اون کارکنه!

lordspeed جان اگه لطف کنی کرکت رو آپ کنی عالی می شه.

اون دوست عزیزی هم که رمز خواسته بود می تونه ترینر بازی رو از اینجا بگیره:
hoseinpb.persiangig.com/other/FUEL%20Promo%20Trainer.rar

lordspeed
14-12-2009, 22:07
بفرما
صد در صد با این مشکلت حل میشه

tasnim68
15-12-2009, 17:36
میگه:
404 Not Found

lordspeed