PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت فایل با پسوند دلخواه و باز کردن آن با برنامه شخصی امان

فاطمه وطن دوست
20-08-2008, 11:02
سلام

فرض کنید تو برنامه گزینه save رو میزنیم و فایلمون با پسوند ( شخصی که قبلا برای سیستم عامل معرفی کردیم. ) رو ذخیره میکینم .

حالا میخوایم از تو محیط ویندوز فایل رو با برنامه موردنظر بازش کنیم !
وقتی دابل کلیک کنیم فایل تو محیط برنامه باز بشه .

برنامه کارش انجام ترسیمات هست.
مثلا x,y رو میگیره و خروجیش ترسیم هست و حالا میخوایم خروجیش رو ذخیره کنیم و با دابل کلیک روی اون فایل ، فایل با برنامه باز بشه و حتی بتونیم ترسیمات انجام داده رو تغییر بدیم .

مثلا تو محیط وورد یه فایل ذخیره میکنیم و بعد با دابل کلیک روش ، فایل با برنامه وورد باز میشه به همراه محتویاتش .

لطفا کامل توضیح بدین که دقیقا باید چی کار کنم ؟

اگرم راه حل بهتری به ذهنتون میرسه لطفا ارائه بدید. :10:

pascal
20-08-2008, 14:22
بچه ها اين ايده جالبي هست اگه كسي مي دونه لطفا راهنمايي كنه؟
منتظريم ها

pascal
20-08-2008, 14:41
بچه ها اين ايده جالبي هست اگه كسي مي دونه لطفا راهنمايي كنه؟
منتظريم ها

redfild
20-08-2008, 15:18
خب 1 راه که خودم هم تو برنامه هام استفاده می کنم قابلیت Drag & drop هست که بلافاصله آدرس رو برنامه میگیره و فایل رو باز می کنه .

اما کاری که شما می گید رو می تونید با مودلی که اینجا ارائه شده انجام بدید . فقط توجه کنید که روی ویستا هم تست کنید ببینید مشکلی ایجاد نکنه و دیگه اینکه تو این سایت کلی مثال برای انواع زبانهای برنامه نویسی وجود داره ، بگردید و استفاده کنید . به کامنتهای زیر هر سورس کد که کاربران مینویسن هم توجه کنین ، خیلی مفیده . مشکلی در استفاده از مودل بود مطرح کنید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فاطمه وطن دوست
20-08-2008, 21:03
سلام

این لینکو ببینید تا با همفکری همدیگه مشکل رو حل کنیم !!! :7:

:10:

_H2_
21-08-2008, 12:59
سلام
متن زیر را با پسوند reg در رایانه تان ذخیره کنید و دبل کلیک کنید تا اجرا شود.

به جای aaa پسوند فایل مورد نظر را بگذارید، مسیر آیکون فایل و نیز مسیر فایل exe برنامه را هم اصلاح کنید.

حال باید با دبل کلیک aaa ها برنامه شما اجرا شود.
نام فایل aaa را میتوانید در داخل برنامه با دستور $Command در VB6 یا System.Environment.CommandLine در VB7,8,9 به دست اورید.
البته شاید اول و اخر فایل گیومه و یا چیزهای اضافه ای باشد که در صورت وجود باید قبل از استفاده در کلیه ورژن های VB ، این ها را حذف کنید.(حتماً چک کنید و بعد اگر وجود داشت، حذف کنید.)

روش فوق ربطی به نسخه ویندوز مورد استفاده ندارد.
موفق باشید.

فاطمه وطن دوست
21-08-2008, 16:39
سلام

وقتی از برنامه ستاپ میگیریم و تو سیستم مقصد برنامه رو اجرا میکنیم و بخوایم یه فایل با پسوند aaa. بسازیم
مشکلی پیش نمیاد ، منظورم اینه که به سیستم مقصد به چه شکل باید فایل با نوع جدید (شخصی ) را معرفی کرد ؟

نرم افزارهای ستاپ ساز خودشون این کارو انجام میدن ؟

================================================== ================
این روش درسته ؟
این دستور رو تو فرم - لود برنامه ( که هر برنامه اجرا میشه ) باید بنویسم ؟

_H2_
21-08-2008, 20:52
سلام
نرم افزارهای ستاپ ساز معمولاً گزینه هایی برای تغییر رجیستری دارند که باید از این گزینه ها استفاده کنید و تغییرات را اعمال کنید.
حودتان هم میتوانید در کدهایتان با API ها مربوطه تغییرات را در رجیستری اعمال کنید و یا حتی یک فایل teg در temp بسازید و اجرایش کنید و...

redfild
21-08-2008, 22:55
فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن . داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

استفاده از Api ها هم خوبه ، گرچه خودم هیچ وقت از اونها استفاده نمی کنم .

MrJamshidy
22-08-2008, 06:19
با اجازه بزرگتر ها

این سورس حرف H2 عزیز رو کامل میکنه
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

M.R.M
22-08-2008, 09:48
سلام دوست عزیز،
ضمن تشکر از دوستان عزیز که راهنمایی های کاملا مناسبی ارائه نمودند، بنده نیز چند نکته ویندوزی را متذکر میشوم. البته نکات بنده زیاد در ارتباط با برنامه نویسی نمیباشند و در این موارد توصیه میکنم حتما از دوستان و همکاران عزیز برنامه نویس ام که در انجمن فعالیت میکنند کمک بگیرید.
اگر درست منظور شما را متوجه شده باشم، برنامه شما کاملا آماده است و تنها قصد دارید پسوندی که در آن استفاده نموده اید را در ویندوز مقصد معرفی و ثبت نمایید. بنده با این فرض توضیحاتی را برای شما ذکر مینمایم. توجه داشته باشید که اگر هدف شما تعریف پسوندی خاص برای برنامه خود از طریق کدنویسی باشد ( در حالتی که برنامه شما هنوز کامل نشده است )، این توضیحات برای شما کاربردی نخواهند بود و باید طبق راهنمایی redfild عزیز عمل نمایید.
برای تعریف پسوند یک فایل به ویندوز مقصد، معمولا روشهای مختلفی وجود دارد. با توجه به اینکه شما قصد دارید به صورت خودکار این تعریف در ویندوز مقصد انجام شود، همانطور که تعدادی از دوستان نیز به آن اشاره نمودند، باید از قابلیت های مختلف برنامه های Setup ساز استفاده نمایید و این کار میتواند بهترین تصمیم برای شما باشد. تقریبا تمامی نرم افزارهای Setup ساز جدید این قابلیت را به شما ارائه میدهند و شما میتوانید به سادگی این کار را انجام دهید.
در برنامه های Setup ساز پیشرفته این قابلیت در قسمتی با نام File Extensions تعبیه شده است که شما میتوانید نوع پسوند مورد نظر و آیکن آن را که در برنامه شما استفاده میشود به صورت توکار درون فایل Setup جاسازی نموده تا پس از نصب برنامه ویندوز آن پسوند خاص را به نرم افزار شما اختصاص دهد ( به همراه آیکن مربوطه ). در تصویر زیر مثالی را مشاهده مینمایید که این قابلیت را در یکی از نرم افزارهای Setup ساز ) به شما نمایش میدهد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در برخی از برنامه های Setup ساز ممکن است این قابلیت به این شکل و با این نام وجود نداشته باشد. در این قبیل برنامه ها معمولا قسمتی برای اسکریپت نویسی وجود دارد که با مطالعه Help یا راهنمای کاربر برنامه، میتوانید چگونگی به کار بردن و نوشتن اسکریپت مرتبط با هدف خود را یافته و آن را به کار ببرید. در برخی دیگر نیز میتوانید فایل رجیستری را برای این منظور ایجاد نموده و آن را به صورت اجرای خودکار درون فایل Setup خود قرار دهید تا در حین نصب فایل اجرا شده و هدف شما تحقق یابد ( مشابه راهنمایی H2 عزیز ). اما اگر قصد استفاده از این روش را دارید ( استفاده از فایل رجیستری )، ذکر دو نکته را ضروری میدانم :
1- در راهنمایی دوست عزیز ( H2 ) در تاپیک شما، فایل رجیستری با عبارت REGEDIT4 آغاز میشود. توجه داشته باشید که از فایل REG ای که به این ترتیب ایجاد شود شما تنها میتوانید در ویندوز های سری 9x و NT4 استفاده نمایید و در ویندوزهای جدیدتر قادر به استفاده از فایل نخواهید بود ( یا در صورت قادر بودن با مشکلات مختلفی مواجه خواهید شد - از قبیل ثبت کلیدهای اشتباه و ... )، بنابراین فایل Setup شما قطعا در چنین ویندوز هایی با مشکل مواجه خواهد شد. در ویندوز های جدید از عبارت Windows Registry Editor Version 5.00 باید برای شروع فایل رجیستری خود استفاده نمایید.
2- باید توجه داشته باشید که قابلیت اجرای فایلهای REG ممکن است در برخی از سیستم ها توسط مدیر سیستم و ... محدود شده باشد. بنابراین چنانچه این حالت در سیستمی وجود داشته باشد، در نهایت باز هم فایل Setup شما با مشکلاتی مواجه خواهد شد.
و چندین مورد دیگر که به علت طولانی شدن بحث از ذکر آنها چشم پوشی میکنم. تمامی این نکات بیانگر این است که در نهایت در فایل Setup شما محدودیت هایی با توجه به کاربران و نوع سیستم مورد نظر، به وجود خواهد آمد که شما باید با دقت و درایت کافی از این محدودیت ها بکاهید و آنها را به حداقل برسانید. این کار را میتوانید به سادگی با یک نرم افزار Setup ساز مطمئن و قوی انجام دهید. در نهایت توصیه بنده این است که از قابلیت های توکار نرم افزار های Setup ساز پیشرفته استفاده نمایید تا مشکلات بعدی برای فایل Setup شما رخ ندهد.
اینها روش هایی است که ظاهرا شما را به هدفتان میرساند، اما اگر در ویندوز Local ای که استفاده میکنید قصد تغییر پسوند و یا تعریف پسوند را دارید، روشهای دیگری نیز وجود دارد که در صورت نیاز شما میتوانم آنها را نیز برایتان شرح دهم. اما توجه داشته باشید که این روشها تنها در ویندوز محلی ( Local ) شما که در حال استفاده از آن هستید قابل استفاده میباشند و هدف شما را برای خودکار سازی عملیات، برآورده نخواهند ساخت.
شاد و پیروز و موفق باشید :happy: .

فاطمه وطن دوست
22-08-2008, 14:07
با اجازه بزرگتر ها

این سورس حرف H2 عزیز رو کامل میکنه
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"

سلام

من نمیتونم فایل را دانلود کنم .
یه بار خودتون چک میکنید ؟

redfild
22-08-2008, 15:29
سلام

من نمیتونم فایل را دانلود کنم .
یه بار خودتون چک میکنید ؟

فایل تست شد ، مشکلی تو دانلود نداره . احتمالا مشکل از رپیدشیر و محدودیت دانلود از IP هاشه .

اینم آدرس Mirror فایل، از اینجا تلاش کنید :

فاطمه وطن دوست
22-08-2008, 15:50
فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن . داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

استفاده از Api ها هم خوبه ، گرچه خودم هیچ وقت از اونها استفاده نمی کنم .

سلام

فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن، میشه بیشتر توضیح بدین، با برنامه ستاپ ساز وایس میدونین به چه شکل باید این کارو انجام بدم ؟

داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

اشکال این مطلبی که شما گفتنین اینه که مثلا فرض کنید کاربر ویندوزش رو عوض میکنه !!!
ولی هنوز تو درایوی که برنامه رو قبلا نصب کرده ، همون فایلی که قبلا ایجاد شده و توش مقدار 1 هست ، هنوز تو همون درایو هست . اون موقع چی میشه ؟

مثلا فرض کنید من به این شکل دستورات رو نوشتم :

if not(fso.fileexist(app.oath+"\test.txt") ) then
open 1.reg
shell 1.reg
kill 1.reg
else
open test.txt ,....
end if

---------------------------------------------------------------------------------------------------

redfild
22-08-2008, 16:18
سلام

فایل رجیستر رو همراه برنامه قرار بده ، برنامه های ست آپ موقع تموم شدن نصب امکان اجرای یک فایل رو میدن، میشه بیشتر توضیح بدین، با برنامه ستاپ ساز وایس میدونین به چه شکل باید این کارو انجام بدم ؟

داخل برنامه هم میشه چنین کاری رو کرد که در اولین اجرا این فایل رو ایجاد و اجرا کنه و بعد حذفش کنه ( بعد هم تویه یک فایل مثلا مقدار 1 رو بده که برنامه با چک کردنش متوجه بشه که این فایل رو قبلا ایجاد کرده و دوباره ایجاد و اجرا نکنه ).

اشکال این مطلبی که شما گفتنین اینه که مثلا فرض کنید کاربر ویندوزش رو عوض میکنه !!!
ولی هنوز تو درایوی که برنامه رو قبلا نصب کرده ، همون فایلی که قبلا ایجاد شده و توش مقدار 1 هست ، هنوز تو همون درایو هست . اون موقع چی میشه ؟

مثلا فرض کنید من به این شکل دستورات رو نوشتم :

if not(fso.fileexist(app.oath+"\test.txt") ) then
open 1.reg
shell 1.reg
kill 1.reg
else
open test.txt ,....
end if

---------------------------------------------------------------------------------------------------

در مورد اول من از بزنامه Install Creator Pro استفاده می کنم که ساده و کارآمد هست . تمام این امکانات رو هم در اختیار برنامه نویس قرار میده . ضمن اینکه حتی شما می تونید اکتیو ایکس های خودتون رو در پوشه سیستم هنگام نصب کپی کنید و اونها رو رجیستر کنید .

در مورد دوم از نکته بین بودنتون ممنون . شما می تونید با گرفتن شاخه ویندوز این فایل رو در یک شاخه و با فولدری با نام برنامتون کپی کنید . ویندوز که حذف شد ، اونها هم حذف میشن .در مورد کد شما هم از نظر تم کلی فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه ، گرجه دستوراتتون ناقص هستند .

فاطمه وطن دوست
22-08-2008, 21:25
سلام

ولی فکر کنم قبل از اینکه بخوام بگم فایل reg اجرا بشه ، قبلش چک میکنم ببینم قبلا کلیدی ساخته شده یا نه !!!اگه ساخته شده بود ،که هیچی اگه نه ، پس فایل reg رو هم بسازه و هم اجرا کنه ! و بعد اجرا پاکش کنه .

این راه چطوره ؟ :46:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حتی اگه ویندوز رو هم عوض کنن و رجیستری تغییر کنه وقتی برنامه رو اجرا میکنیم اگه کلید مورد نظر وجود نداشته باشه ، اونوقت فایل reg رو اجرا میکنه . و اگه وجود داشته باشه که برنامه روند عادی خودش رو ادامه میده ؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن من تا حالا با رجیستری کار نکردم ، زیاد بلد نیستم .
بنابراین Windows Registry Editor Version 5.00 رو به جای کدی که جناب H2 قرار دادن بنویسم دیگه مشکلی نخواهد داشت ؟

_H2_
22-08-2008, 22:37
سلام

..در ویندوز های جدید از عبارت Windows Registry Editor Version 5.00 باید برای شروع فایل رجیستری خود استفاده نمایید
این مسئله را میدانستم، اتفاقاً کلی گشتم تا عبارت قدیمی را پیدا کردم!
برای آنکه در این مورد خاص استفاده از عبارت قدیمی مشکل ندارد و مخصوصاً که VB6 مخصوص Win98 و WinMe بوده، عبارت قدیمی باعث میشود تا برنامه در اجرا در این نسخه های قدیمی که به قدمت خود VB6 هستند، مشکلی نداشته باشد.
(VB9 و ٌWin98 هر دو برای یک سال هستند 1998 و به نظر من این بحث ها هم سیری در گذشته است نه دنیای مدرن و برنامه نویسی پیشرفته امروزی.)
ضمن آنکه فرمت قدیم در سیستم های جدید هم مشکلی ایجاد نمیشوند و میتوانند فرمت قدیمی را اجرا کنند. (در این مورد خاص و جاهایی که باید دستکاری شود، مشکلی وجود ندارد.)

وگرنه اگر که بحث تحت سال 2008 و VB9 انجام شده بود که اصلاً با دستورات ساده و در چند خط کد میتوانستیم مقادیر رجیستری را ست کنیم و هم setup ساز قوی داخلی خود VS2008 امکانات خوبی برای ویرایش رجیستری در زمان نصب دارد.

میبخشید و خدانگه دار.

vb_lord_AR
23-08-2008, 07:27
بچه ها این قبلا سوال منم بوده
و پرسیدم و حل شده
لازم نبود دوباره بحث باز کنید
می تونستید با یه جستجو پیداش کنین برای این کار شما باید یه چند خط به برنامه تون اضافه کنین

اگه پیداش کنم براتون میزارم!

vb_lord_AR
23-08-2008, 07:43
'This example will show you how to launch a file with his associate program.
'It will do the same action that occur when you Double Click on the file.
'For Example, if when you double click on mp3 file it launch with Winamp,
'This code will do the same.
'Add a module to your project (In the menu choose Project -> Add Module, Then click Open)
'Insert this code to the module :

#If Win32 Then
Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" _
(ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile _
As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, _
ByVal nShowCmd As Long) As Long
Declare Function GetDesktopWindow Lib "user32" () As Long
#Else
Declare Function ShellExecute Lib "SHELL" (ByVal hwnd%, _
ByVal lpszOp$, ByVal lpszFile$, ByVal lpszParams$, _
ByVal lpszDir$, ByVal fsShowCmd%) As Integer
Declare Function GetDesktopWindow Lib "USER" () As Integer
#End If
Public Const SW_SHOWNORMAL = 1

'Insert this code to your form:

Function StartDoc(DocName As String) As Long
Dim Scr_hDC As Long
Scr_hDC = GetDesktopWindow()
StartDoc = ShellExecute(Scr_hDC, "Open", DocName, "", "C:\", SW_SHOWNORMAL)
End Function

Private Sub Form_Load()
Dim r As Long
'Replace the c:\mp3\song.mp3 with the file you want to launch
r = StartDoc("c:\mp3\song.mp3")
End Sub

بفرمایید اینم کدش

اینم یه نمونه

'Replace A picture in drive E Named "King.jpg"
Private Sub Command1_Click()
Shell "Mspaint E:\King.jpg"
End Sub

البته اینا کار خودم نیست ماله maj هستش باید از اون ممنون باشین

البته اگه خوشتون اود تشکر یادتون نره!

سوالی بود بپرسین

بازم ممنونم
بای

فاطمه وطن دوست
23-08-2008, 10:29
بفرمایید اینم کدش

اینم یه نمونه

البته اینا کار خودم نیست ماله maj هستش باید از اون ممنون باشین

البته اگه خوشتون اود تشکر یادتون نره!

سوالی بود بپرسین

بازم ممنونم
بای
سلام
لطفا توضیح :11:

فاطمه وطن دوست
24-08-2008, 10:26
سلام

چطوری میتونم بگم هر بار که روی فایل مورد نظر ( پسوند شخصی)، (دابل کلیک - کلیک + اینتر ) میزنیم
اون فایل با برنامه من باز بشه ولی اگه برنامه باز بود دوباره برنامه اصلی باز نشه .
هر بار که فایلی از جنس برنامه رو باز فقط برنامه اصلی یکبار باز بشه !!!!

_H2_
24-08-2008, 13:06
سلام
این که برنامه شما واحد اجرا شود و دوتایی نشود، به وسندوز ربطی ندارد.
اگر درست یادم باشد، شما باید در VB6 مقدار App.PrevInstance را چک کنید، این مقدار نشان میدهد، برنامه قبلاً در RAM موجود بوده یا اینکه این نمونه جدید و اولین نسخه در RAM است؟
بعد باید بر اساس این پارامتر نسبت به ادامه کار یا خروج برنامه تصمیم بگیرید.

redfild
24-08-2008, 13:43
خب اینم کدش :
If App.PrevInstance Then End
برنامه در صورتی که در حال اجرا باشه دوباره بارگذاری نمیشه . اما اینکه با فایل مربوطه ارتباط برقرار کنه رو دقیقا نمی دونم . امتحان کنید ، اگر جواب نداد مطرح کنید .

فاطمه وطن دوست
24-08-2008, 13:44
سلام

چه جالب من فکر میکردم همش باید با سیستم عامل حرف زد و بهش گفت که دو بار برنامه اصلی رو باز نکن !!
نگو ویبی خودش بلده !!!! :46::blink:

فاطمه وطن دوست
24-08-2008, 13:58
سلام یه سوال دیگه:
متد command چی کار میکنه ؟
من تو msdn گشتم ولی پیدا نکردم .

redfild
24-08-2008, 14:32
سلام یه سوال دیگه:
متد command چی کار میکنه ؟
من تو msdn گشتم ولی پیدا نکردم .

سلام

تو MSDN مطلب پیرامونش هست ، امنا کامل و مفصل نیست .

تا حالا برنامه هایی رو دیدی که از طریق Command Line یا Run یا CMD میشه با اونها ارتباط برقرار کرد ؟
مثلا شما به CMD دستور ren /? رو میفرستید و اون برای شما لیستی از آرگومانهایی که میتونید استفاده کنید رو میده . Command در vb برای عهمین نوع ارتباط ایجاد شده . شما با استفاده از اون می تونید براحتی دستوراتتون رو به برنتامه بفرستید که مثلا اگر فلا آرگومان رو دریافت کردی واکنشت این باشه که برنامه رو با ظاهر تعریف شده دیگه ای نشون بده .

یک مثال فوق العاده کامل :

فاطمه وطن دوست
24-08-2008, 16:30
سلام

بعد از اینکه فایل رو باز کردم چطوری باید فهمید اسم فایل چیه ؟

Smafias
24-08-2008, 18:09
سلام!

مسیر کامل فایل در Command قرار میگیرد.
بهتره از $Command استفاده کنید.

مثال:

به همین سادگی!

فاطمه وطن دوست
25-08-2008, 09:33
سلام

من تو پروژه از یوزرکنترل خط استفاده میکنم ، یعنی در زمان اجرا از یه یوزرکنترل خط استفاده میکنم .
بطوریکه در زمان اجرا میتونم ، یوزرکنترل خط رو حرکت بدم ، تغییر اندازه بدم و رنگش رو تغییر بدم و
حذفش کنم و با فشرن کلید ( ( Add Line مجددا یه کنترل خط به پروژه در زمان اجرا اضافه کنم .

حالا سوالم اینه که من هر بار که پروژه رو ذخیره میکنم باید چی کار کنم که موقعیت و اندازه و رنگ یوزرکنترل ها ذخیره بشن ؟

یعنی رنگ یکی از کنترل های خط قرمز هست و بقیه آبی ، چی کار کنم وقتی ذخیره رو میزنم این رنگ برای یوزرکنترل حفظ بشه و وقتی پروزه رو میبندم و دوباره بازش میکنم یوزرکنترلخط با همون رنگ باشه ؟
نکته : تعداد کنترل ها زیادن – یکی دو تا نیستند!!!!
ممکنه هر بار که پروزه باز میشه کاربر کنترل ها رو حذف کنه یا ویرایششون کنه یا مجددا کنترل اضافه کنه !
باید از دیتابیس استفاده کنم یا رجیستری ؟ اگه رجیستری واسه هر پروزه چطوری میشه ؟

_H2_
25-08-2008, 10:07
سلام
گرچه همچنان به نظر من کار usercontrol تان صحیح نبوده و مقایر روش استاندارد برنامه های طراحی است.
=====
ولی در جواب باید بگویم، که شما باید کلیه موقعیت های x,y و رنگ و... را سریالی کنید و در یک فایل قرار دهید.
مثلاّ در یک فایل به صورت ترتیبی یا رکوردی. (همان امکان save و open که برنامه ها دارند.)

و به عملیات معکوسش نیز نیاز دارید.
که فایل را بخوانید و اشیا را با خواصشان مجدداً بسازید.

omidreza22
25-03-2009, 23:20
سلام.
من می خواستم تو فرمی که ساختم یک دکمه بذارم تا با کلیک بر روی اون یک فایل با نام Hello.jpg در /:e ساخته بشه .
مثل MAGIC PS كه با كليك روي ىكمه أخر يك فايل با چیز هایی که می خوایم می سازه .
لطفا کد این دکمه رو بدید. ممنون(سریع )