ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آزمایشگاه های کشاورزی

majid4271
19-08-2008, 20:02
با سلام وسپاس از این سایت که تمام مطالبش مفید است

از شما خواهش دارم بیشتر در مورد موارد زیر بحث کنید :

1) آزمایشگاه خاک شناسی 2)دامپروری عمومی 3) عملیات زراعی 4) فیزولوژی گیاهان زراعی

5) کنترل گواهی بذر 6) آمار و احتمالات 7) بیماری گیاهان زراعی 8) آفات گیاهان زراعی:11:

Marichka
20-08-2008, 11:36
سلام دوست گرامی

عضویتتون رو تبریک عرض میکنم :)

پیشنهاد می کنم برای شروع از این تاپیک استفاده بفرمایید:

>>> فهرست مقالات گیــــاه شناســی / راهنمای فهرست ها <<< ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بیشتر مطالب مورد نظرتون در تاپیک های مختلف این انجمن موجود هست و موضوعات دیگه که ذکر کردین رو هم به مرور قرار خواهد گرفت و اگر خودتون هم اطلاعاتی داشته باشین در این زمینه ها خوشحالم میشیم با سایرین مشترک بشین این اطلاعات رو.

در مورد موضوعاتی که گفتین این تاپیک ها وجود داره در انجمن:

1) آزمایشگاه خاک شناسی ← اطلاعات در مورد خاك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، خاكورزي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2)دامپروری عمومی ← موارد مربوط به دام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3) عملیات زراعی ← »» نحوه پرورش گیاهان سبزی و جالیزی !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، تولید كلزا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، هیدرو پونیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، گزینه‌های نوبرای توسعه پایدار کشاورزی در مناطق نیمه خشک، ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کشاورزی ارگانیک، ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4) فیزولوژی گیاهان زراعی ← فیزیولوژی گیاهی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
.
7) بیماری گیاهان زراعی ← بيماري هاي گياهان زراعي !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
8) آفات گیاهان زراعی ← آفات گیاهان زراعــــــــی !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد شماره ی 5 اگر شما اطلاعاتی دارین می تونین قرار بدین در قالب تاپیک جدید.
و در مورد شماره ی 6 منظورتون آمار و احتمالات کلی هست یا مربوط به کشاورزی؟

تشکر و موفق باشید :)

majid4271
20-08-2008, 14:18
با سپاس از دوست عزیزم

منظور من آمار و احتمالات مربوط به رشته کشاورزی را می خواستم

به نظر من بیشتر اطلاعاتی که مرتبط با کشاورزی می شود

آزمایشگاه ها را بیشتر مورد مطالعه قرار دهید