مشاهده نسخه کامل
: درخواست برنامه
سلام
من یه برنامه دارم مینویسم و میخوام یه کاری کنم از چند هسته واسه کار کردنش استفاده کنه ولی یه مشکل دارم cpu چند هسته ای ندارم و پولم ندارم که بخرمو حتی به شبکه هم دسترسی ندارم که...
آیا برنامه ای هستش که تحت لینوکس اجرا بشه و بتونه یه cpu چند هسته ای رو واسه سیستم عامل شبیه سازی کنه؟
سلام
من یه برنامه دارم مینویسم و میخوام یه کاری کنم از چند هسته واسه کار کردنش استفاده کنه ولی یه مشکل دارم cpu چند هسته ای ندارم و پولم ندارم که بخرمو حتی به شبکه هم دسترسی ندارم که...
آیا برنامه ای هستش که تحت لینوکس اجرا بشه و بتونه یه cpu چند هسته ای رو واسه سیستم عامل شبیه سازی کنه؟
شما دارین یه برنامه مینویسید که از چند هستهی CPU استفاده کنه؟ دارین سیستم عامل مینویسید؟
نکنه با VB دارین این کار رو میکنید؟
Ahmad-Ra
19-08-2008, 18:29
sytem monitor در فدورا 9 که من دیدم با توجه به اینکه دو هسته هست cpu اوم هر دو سی پی یو رو نشون میداد!
مرسی از جوابتون
ولی فکر کنم شما متوجه نشدین من چی میخوام
من با یکی از دوستمام یه برنامه شبیه سازی با برنامه نورون نوشتیم برای اینکه سرعتش رذو افزایش بدیم میخواییم پردازش هر قسمت از برنامه رو به یه هسته بفرستیم. که برای این کار روش وکدش رو از اینترنت گرفتیم و برای امتحان کردنش نیاز به cpu دو هسته ای یا بیشتر داریم که...
برای اینکه چک کنیم هسته ها دارن درست کار میکنن یه برنامه همراه کد ها هستش که الان اسمشو یادم نیست
درکل من میخوام یه جوری این برنامه و هم چنین لینوکس و هم برنامه خودمو گول بزنم راهی هست یا من باید برم یه کیس جدید بگیرم؟
من تا به حال جیزی در مورد شبیه ساز سی پی یو ی دو هسته ای برای سیستم عامل جهت استفاده از یک cpu ی تک هسته ای به عنوان دو هسته ای نشنیدم! در منطق من هم جایی برای چنین کاری نیست! چون وقتی شما cpuت تک هسته ای هست شبیه ساز دو هسته ای کردن، عملا فکر نادرستی هست! چون cpu تک هسته ای در آن واحد یک هسته در حال عملکرد هست، و شما نمی تونی از یک هسته کار دو هسته رو بخواهی، مگر اینکه به سیستممت اینتراپت بدی که اونم در واقع تک هسته از کار خودش دست می کشه و به کار بعدیرو می اره!
با این حال! چون به من ثابت شده که در دنیا هیچ کاری نیست، که حتی اگه منطق انسان هم ردش کنه، فکر یک انسان دیگه اون رو طراحی، اگر شما در دیگر سیستم عاملها این رو سراغ دارید که معرفی کنید، تا دوستان معادلش رو در لینوکس بهتون بگویند، اگر هم نه که بعید می دونم من!
من تا به حال جیزی در مورد شبیه ساز سی پی یو ی دو هسته ای برای سیستم عامل جهت استفاده از یک cpu ی تک هسته ای به عنوان دو هسته ای نشنیدم! در منطق من هم جایی برای چنین کاری نیست! چون وقتی شما cpuت تک هسته ای هست شبیه ساز دو هسته ای کردن، عملا فکر نادرستی هست! چون cpu تک هسته ای در آن واحد یک هسته در حال عملکرد هست، و شما نمی تونی از یک هسته کار دو هسته رو بخواهی، مگر اینکه به سیستممت اینتراپت بدی که اونم در واقع تک هسته از کار خودش دست می کشه و به کار بعدیرو می اره!
با این حال! چون به من ثابت شده که در دنیا هیچ کاری نیست، که حتی اگه منطق انسان هم ردش کنه، فکر یک انسان دیگه اون رو طراحی، اگر شما در دیگر سیستم عاملها این رو سراغ دارید که معرفی کنید، تا دوستان معادلش رو در لینوکس بهتون بگویند، اگر هم نه که بعید می دونم من!
نه سراغ ندارم ولی بازم مثل اینکه شما خوب متوجه نشدین من نمی خوام از یه cpu تک هسته ای کاری معادل دو هسته ای بخوام که من میخوام فقط دو تا برنامه رو گول بزنم
سلام
Xen, Qemu, Vmware و ... ساپورت می کنند . Vmware محدودیت داره . بسته به نرم افزارش تا ۴ هسته رو پشتیبانی می کنه . مثلا برای Qemu می تونید از پارامتر smp- برای ارسال تعداد هسته ها استفاده کنید ...
سلام
Xen, Qemu, Vmware و ... ساپورت می کنند . Vmware محدودیت داره . بسته به نرم افزارش تا ۴ هسته رو پشتیبانی می کنه . مثلا برای Qemu می تونید از پارامتر smp- برای ارسال تعداد هسته ها استفاده کنید ...
میشه بیشتر توضیح بدین
ممنون
سلام
برای مثال :
Xen is an open-source para-virtualizing virtual machine monitor (VMM), or 'hypervisor', for the x86 processor architecture. Xen can securely execute multiple virtual machines on a single physical system with close-to-native performance. Xen facilitates enterprise-grade functionality, including:
* Virtual machines with performance close to native hardware.
* Live migration of running virtual machines between physical hosts.
* Up to 32 virtual CPUs per guest virtual machine, with VCPU hotplug
...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.