ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : safe mode و ريجستري غير فعال شده

best64god
19-08-2008, 11:02
باسلام به دوستانم نمي دونم ويروسه يا چيز ديگه اي است.
وقتي آنتي ويروس نصب مي كنم نصب ميشه ولي غير فعاله گفتم برم از طريق sefe mode آنتي ويروس رونصب كنم يك ارور داد و سريع ريسيت شد سيستم .گفتم ببينم sefe boot از ريجستري غير فعاله ديدم اصلا چيزي به اين اسم وجود نداره گفتم خوب يكي خودم بسازم دوستان ارور ميده چيكار كنم كممممممممممممممك كممممممممممممك

best64god
19-08-2008, 11:31
دوستان برنامه Trend Micro Internet Security Pro ديروز نصب كرده بودم اين برنامه فعال بود واسكن كردم هيچي پيدا نكرد ديروز. ولي امروز فكر كنم خودش اسكن كرد ودو تا پيدا كرد داخل ريجستري يكي اسمش Adware_BestOffers Spyware Successfully removed يكي ديگه هم Troj_Generic Trojan Successfully quarantined يكي تروجانه يكي هم برنامه جاسوسي درسته ولي بازم ريجستري و sefe mode همون جوري هستند به نظر شما همينا باعث شدن تا ريجستري و sefe mode غير فعال شه يا بازم هست كمك كنيد.

best64god
19-08-2008, 13:09
راستي يكي ديگه هم پيدا كردم ويروس kazme__gheyz فكر كنم مثل ويروس new folder باشه چون از دو فايل درست شده يكي اسمش kazme__gheyz.exe و يكي ديگه autorun.inf ميدونم اين يكي رو چطوري از بين ببرم

dadrhem
19-08-2008, 20:37
سلام

آقا من تازه وارد هستم و من هم سیستمم به ویروس آلوده شده.وقتی یاهو مسنجرم را باز می کنم شروع می کند به چشمک زدن.همچنین آدرس صفحه خانگی اینترنت اکسپلورر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر پیدا می کنه
من آنتی ویروس کسپر اسکی را هم نصب کردم ولی وقتی که می خواهم اونو اجرا کنم اجرا نمی شه که فکر می کنم مربوط به همین ویروس باشه.
یکه من را راهنمایی کنه

آیدی: mehrdad_rasulimjf@yahoo.com

M E H R A N
19-08-2008, 22:51
سلام

آقا من تازه وارد هستم و من هم سیستمم به ویروس آلوده شده.وقتی یاهو مسنجرم را باز می کنم شروع می کند به چشمک زدن.همچنین آدرس صفحه خانگی اینترنت اکسپلورر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر پیدا می کنه
من آنتی ویروس کسپر اسکی را هم نصب کردم ولی وقتی که می خواهم اونو اجرا کنم اجرا نمی شه که فکر می کنم مربوط به همین ویروس باشه.
یکه من را راهنمایی کنه

آیدی: mehrdad_rasulimjf@yahoo.com

شما به تایپک زیر که آدرsسشو براتون میزارم برید. راه حل از بین بردن مشکل شما کاملا توضیح داده شده. در ضمن چون
این ویروس به آنتی ویروسهای کسپرسکی و ناد32 آلرژی داره بهتره که هیچ کدوم رو فعلا نصب نکنید و از آنتی ویروس
Avira Antivir استفاده کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

dadrhem
20-08-2008, 04:47
آقا مهران از لطف شما بسیار ممنونم