PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لوگین با جاوا اسکریپت ؟

bibal
19-08-2008, 06:38
من دنبال سورس جاوا اسکریپتی میگیردم که مثل صفحه mail یاهو بعد از گرفتن یوزر و پسورد وارد یه صفحه جدید بشه . جاوا اسکریپت باشه 100%

مرسی از شما دوستان

taia
19-08-2008, 06:59
منظورتون مشخص نیست، آخه اینکار که با تنها جاوا اسکریپت عملی نیست؟!
شما یک سرور می خواهی و تنظیماتش و مثلا صفحه ی php بعد حالا می تونی با تکنولوژی هایی مثلا AJAX که جاوااسکریپت جزء ملزوماتش هست این کار رو بکنی.
ولی فقط با جاوااسکریپت کلاینت ساید که نمی شه

bibal
22-08-2008, 00:09
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!-- Begin
function LogIn(){
loggedin=false;
username="";
password="";
url="";
username=prompt("Username:","");
username=username.toLowerCase();
password=prompt("Password:","");
password=password.toLowerCase();
url=prompt("[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]","");
url=url.toLowerCase();
if (username=="ali" && password=="123456") {
loggedin=true;
window.location="home-page.htm";
}
if (username=="guest2" && password=="login2") {
loggedin=true;
window.location="home-page2.htm";
}
if (loggedin==false) {
alert("Invalid login!");
}
}
// End -->
</SCRIPT>

David.Jn
22-08-2008, 08:57
منظورتون اینه که میخواین کدتون اینجوری باشه؟
یا خودتون دارین جواب میدین؟
این کدی که شما نوشتین اصلآ منطقی نیست .چرا، فرض کن که کاربرای شما 100 نفر بشه اونوقت باید برای همشون همینارو بنویسی و حالا یه چیز دیگه شما اصلآ ثبت نام میکنید که کاربرا رو بشناسی و برای هر کدوم این کد را بنویسی.
حالا گیریم که ثبت نام میکنی شما باید هر روز یا هر لحظه ثبت نام شده ها را نگاه کنی صفحه را تغییر بدی و دوباره آپلود کنی.
در ضمن شما چطوری کاربرانتون را تو صفحات دیگه مثل homepahe.htm تشخیص میدین منظورم اینه که اصلآ سشنی برای کاربر پر میشه اگه نه که هر کی آدرس homepage2.htm را بده میره داخل که(حتی اگه همون دوتا کاربر رو هم داشته باشین).
اون mail یاهو هم رو که میگید با Ajax نوشته شده و چند تا iframe گزاشته که اونجوری شده.

bibal
22-08-2008, 14:21
نه من این کد رو برای یک نفر نوشتم همین . فقط میخواستم جواب یه سوال رو پیدا کنم . که پیدا شد . ممنون از توجه شما