ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه سئوال از حرفه اي ها

Pejvak61
18-08-2008, 17:05
من يه عيب بزرگ دارم. شايد هم يه حسن باشه.
من عجيب وسواسي هستم و دوست دارم كارهاي تاپ ارائه بدم. به كارهاي بعضي ها كه نگاه ميكنم ميبينم كه با كمترين زمان يه كارهاي ساده اي رو ارائه ميكنن و خيلي هم بهش افتخار ميكنن. ولي من مثلاً پروژه اي داشتم كه 10 ساعت روش كاركردم ولي اصلاً خوشم نيومد و ولش كردم ولي از كارهاي عادي خيلي بهتر بود.
حالا بحث اينجاست كه من اگه با اون روحيه بقيه دوستان كار ميكردم حتماً كاراي بزرگي ارائه ميكردم ولي الآن دارم درجا ميزنم.

حرف من اينه كه آدم بايد براي كارهايي وقت بذاره كه ميدونه ارزششو داره و از ته دل احساس رضايت ميكنه.
من امشب سعي ميكنم بعضي از كارامو نشونتون بدم. البته اگه شما برين تو Post هام بگردين بعضي از كارامو ميبينين.

ميتونين نطرتونو راجع به اين موضوعات عنوان كنين؟

w700
18-08-2008, 17:36
سلام...
ببین کارهای بچه ها کارهای تمرینی هستن و نه یه کاره اساسی.
با سریع گذروندن این کارای تمرینی خیلی از مشکلات و سوالاتت رفع میشه و کم کم و خود به خود کیفیت کارات میره بالا.
مثلا همین کاره استدیوم المپیک تورین و نگاه کن.
با یه ظرافت و زیبایی خاصی داره مدل سازی میشه.به خاطر این که می خواد به فروش بره.
یه مشکلی هم که وسواسه شما میتونه کار دستتون بده اینه که از خودت در توان و حدّ و اندازهی خودت بیشتر انتظار داری و یا مثلا از منه آماتور در حد یه حرفه ای انتظار داری.
پس سعی کن وسواس و کنار بذاری و سعی در بهتر شدنه خودت بکنی.

البته اینم بگم که هر چی که هستی . در هر حدی که هستی و در هر جا که هستی خودت و درک کن و استعدادات رو پیدا کن.چون همیشه میتونی بهترین تو باشی.

قربانت سپهر

ببخشید انقدر تند حرف زدم...

hadi665
18-08-2008, 19:02
خوب من نظرم در این مورد اینه که شما هرچقدر کاراتو حالا به هر شکلو سطحی به ملت نشون بدی تا ایراداتو بهت بگن پیشرفتتم بیشتر میشه
خوده من از اولی که تو فروم اومدم بین کاره اولیم که تو انجمن گزاشتم تا آخرین زمین تا آسمون فاصلست ( هر دوتاشون بی ریختن :31: )

پس کاراتو بزار تا بچه ها ایراداشو به صورت انتقاد بهت بگن

تا بعد

b3dnet
18-08-2008, 19:47
سلام دوست عزیز
خوب وسواس در کار داشتن تا حدی خوب هستش که باعث این میشه که کارتو سر سری انجام ندی...
ولی یه نکته رو توجه داشته باش که تمام کارهایی که ما ارائه میدیم فقط جنبه ی تفریحی و تمرینی داره الان بچه هایی رو داری میبینی هر روز دارن کار میزارن و واقعا کارهاشون قشنگ هستن شاید نتیجه نهایی در حد حرفه ای نباشه ولی ارزش نمایشو داره...
شما مطمئن باش اگه پای پول و چیزایی دیگه در میان باشه کارهاتو با حوصله ی بیشتر ی انجام میدی...
یکی از خوبی های تمرینات برای اینه که مشکلاتتو میفهمی ...من شخصا خودم قبل از اینکه در این سایت ثبت نام کنم نمیدونستم موتور mantal چیه و همیشه کارهام رنگ و رویی مصنوعی و ضایع داشت ولی وقتی که چنتا از کارهامو در معرض نمایش گذاشتم دیدم که بچه ها با نظراتشون منو تشویق به رندر گرفتن با mentalمیکنن و این شد که من با این موتور رندر آشنا شدم....
شما سعی کن حتما کارهاتو بزاری ...
منتظره کارهات هستم....

gigamax
18-08-2008, 20:23
به نظر من اگر واقعا دوست داري سي جي كار كني تن به تمرين كردن ميدي . مثلا يه تاتوريال خوب مي بيني و خوشت مياد . اونو كار كن . دو سه بار اما از بار سوم چهارم به بعد سعي كن دقيقا مثل تاتوريال نسازي . مثلا اگه يه موديفاير تو مكس داد دقيقا اون پارامترهارو اعمال نكن . يكم ور برو تا بفهمي هر پارامتر چه كاري مي كنه . اينطوري علاوه بر اينكه مي تونه يه كاري در حد تاتورياله بسازه مي توني بفهمي كه چطور ميشه كارهاي ميشابه اينو بسازي

و يه چيي مهم ديگه در كارهاي كابراي حرفه اي دقت كن و اگه امكانش هست ازشون سوال كن
و يه چير خيلس مهم ديگه زبانت رو تقويت كن تا بتوني از منابع آموزشي مطرح دنيا استفاده كني

شرمنده زياد شد . من اگه دستم گرم شه همينطوري مي نويسم . اميدوارم به دردت خورده باشه

موفق باشي

J U N I P E R
18-08-2008, 21:52
از حرفه ایا پرسیدی ولی منم جواب میدم:
این خیلی عالیه که به حدی که هستی(حالا هر سطحی که باشی) قانع نیستی. یهنی همین حالا یه قدم جلویی...
ولی بدون وقتی بههدفت میرسی که همون 10 ساعتو بکنی 11 ساعت کارو تموم کنی حالا هر چی که از آب در اومده!
اینجوری خیلی بهتر از اینه که اون 10 ساعت رو بی خیال بشی. غیر ممکنه تو همون کار به قول خودت نه چندان راضی کننده چیزی به تو اضافه نشده باشی.ما همیشه همه چیز رو همون موقع نمی بینیم.بعضی وقتا یه دفعه همه چیز رو با هم میبینیم.
دومیشم خودت میدونی یعنی اصلا خودت گفتی: آهسته و پیوسته...
منتظر کارهای قشنگت هستیم
موفق باشی...

Pejvak61
22-08-2008, 07:48
مي بخشيد كه دير اين پست رو مي فرستم.

اينم يه نمونه از كارهايي كه به خاطر گوشش ازش بدم مياد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3dlove
22-08-2008, 08:25
خیلی عالی شده دوست من
همونطور که خودتم گفتی گوشش مشکل داره ولی حیف نیست به خاطر یه قسمت کوچیک همه کار رو کنار بزاری
خب مشخصه که شما تو ساخت گوش مشکل دارین پس بهتره بیشتر روش کار کنین نه اینکه وقتی به قسمت گوش میرسین همه کار رو ول کنین !!!!!!!

Farzad.wow
22-08-2008, 08:41
خيلي با poly بالا مي سازي فكر كنم اين قدر ازوم نداشته باشه ... گوشش هم كه عيب داره ... يه تكسچر هم بده ببينيم چي ميشه ...

/.,mnb
22-08-2008, 09:09
كارتون حرف نداره.
خيلي عالي هست.
خب همه تا قبل از تكسچر معمولا اصلا انتظار ندارند كه اوني كه مي خواهند بشه.
تكسچر نور رندر و ... واقعا كار رو خيلي خيلي زيبا مي كنه.......

Pejvak61
25-08-2008, 08:41
خيلي با poly بالا مي سازي فكر كنم اين قدر ازوم نداشته باشه ... گوشش هم كه عيب داره ... يه تكسچر هم بده ببينيم چي ميشه ...

من اونو با segment هاي بالا نساختم. فقط وقتي كه از TurboSmooth استفاده ميكنم تعداد segment هاش بالا ميره.
براي طبيعي تر شدن اين كار حتماً لازمه و البته در آخر كار.