مشاهده نسخه کامل
: يه ويروس جديد (كمك)
rouhallah
17-08-2008, 17:16
بنام خدا
با سلام
تو رايانه ام يه ويروس اومده كه تو display properties تب هايdesktop و screen saver رو حذف ميكنه
تو رو خدا كمك كنيد
تو سايت تبيان در موردش امروز مطلب خوندم و گفته شده يه هفته اي است كه از طريق ايميل آلوده ارسال ميشه
گفته شده كه جديداً ايملي از طرف MSNBC حاوي خبر فوريه و تو هفته پيش نيز از طرف CNN حاوي لينك خبر بود
كه مال من فكر كنم همون از طرف CNN ايميل اومده بود و من رو لينك توش كليك كردم فقط براي كنجكاوي
اما بيچاره شدم و مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم
لطفاً اگه ميتونيد مشكلم رو حل كنيد شايد هنوز آلوده باشم
با تشكر
ویندوز رو هم عوض کردی نشد؟
M E H R A N
17-08-2008, 17:57
Avira Antivir به همراه SuperAntiSpyware Home Edition کاملا سیستمت رو پاک میکنند.
mahdi7610
17-08-2008, 18:08
سلام
برای حل مشکل تب های موجود در display properties از روش زیر استفاده کنید .
توی run تایپ کنید gpedit.msc و کلید اینتر را بزنید
از صفحه باز شده به مسیر زیر بروید
user configuration \ administractiv template \ control panel \ display
در سمت راست روی گزینه های مربوطه کلیک کنید و عبارت disable را انتخاب کنید و سپس apply کنید و دوباره گزینه Not configured را انتخاب کنید و صفحه را ok کنید .
Hide Screen Saver tab : برگرداندن تب اسکرین سیور
Hide Desktop tab : برگرداندن تب دسکتاپ
بهتره از انتی ویروس های زیر هم برای اسکن کردن سیستم استفاده کنید .
Malwarebytes Anti-Malware 1.24
و
Avira AntiVir
موفق باشی .
rouhallah
17-08-2008, 20:19
ویندوز رو هم عوض کردی نشد؟
فعلاً كه عوض ويندوز رو عوض كردم درست شده
ولي ميترسم خودشو جايي ديگه كپي كرده باشه و دوباره فعال بشه
ویروس نیست Malware هست اگه ایمیل pop3 داشتی خود ویندوز میگفت که Malware هست چون برای منهم اومد
rouhallah
17-08-2008, 20:33
ویروس نیست Malware هست اگه ایمیل pop3 داشتی خود ویندوز میگفت که Malware هست چون برای منهم اومد
آره فكر كنم
چون ايمل رو كه باز كردم و روي لينك درونش كليك كردم نوار زرد رنگ بالاي صفحه اومد و بعد يه ژيام ميومد كه ميگفت براي مشاهده فايل ويدئويي بايد يه برنامه كه فكر كنم فلش پلير بود رو دانلود كنم منم بي فكري كردم و اين كار رو از همون لينك خودش انجام دادم ولي باز هم نتونستم فيل رو ببينم
راستي فكر كنم به خاطر همين ويروس يا به قول شما Malware تو پوشه Temp ويندوز چهار تا فايل ايجاد ميشد كه هر چي پاكشون ميكردم بعد از چند دقيقه دوباره ايجاد ميشدند
اوليش اسمش با نقطه شروع ميشد و يه نقطه هم قبل پسوندش داشت( مثل همه فايلها)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.