مشاهده نسخه کامل
: يه مشكل عجيب در نصب ويندوز .
سلام دوستان . خوب هستين ؟
من مي خوام ويندوز سيستممو عوض كنم . يه سي دي بوتيبل كه باهاش چندين بار ويندوزو عوض كردم دارم اما وقتي مي ذارمش تو سيستم پيغام
Press any key to boot from cd.....
نمياد . چه كنم ؟!
بعد از پيغام Shift+F10 يه جمله ديگه مياد و بعد هيچي نمياد . سي دي رو كه از سي دي رام بر ميدارم ويندوز بالا مياد
من سي دي ، سي دي درايو و كابل ديتارو تا حالا عوض كردم .
ممنون ميشم بگين مشكل از كجاست و چطور حل ميشه
موفق باشيد
Hossein Adeli
17-08-2008, 17:05
برو تو بایوس و فریست بوت رو رو سی دی رام تنظیم کن همین
یا شاید هم سی دی خراب شده
تست کن نتیجه رو بگو
تو بايوس درسته . قبلا رو اين سيستم نصب مي كردم اما الان نمي دونم چه مرگش شده .
سي دي رام رو هم عوض كردم و همين نتيجه رو گرفتم
سلام دوست عزيز
يه جمله ديگه مياد و بعد هيچي نمياد
اين يه جمله چيه؟
سي دي رام
سي دي رام رو عوض كرديد؟ يا سي دي رو؟
اگه بازم درس نشد حتماً سیدیت خراب شده
ولی حالت 1 امکانش زیاده
سلام دوستان . اين جمله آخريه كه سيستم نشون ميده : (البته املاي درست كلماتو مطمون نيستم )
Setup is inspacting your copmpuer hardware confifuration ...
بعد رفتن اين جمله ديگه هيچ چيز نمياد . يه ربي هم صبر كردم ولي چيزي بالا نيومد
ضمنا مرسي از همه دوستان بابت نظرات ارزشمندشون .
موفق باشيد
لطف کن املاهاشو درست بنویس تا کمکت کنم
درست ننوشتی
MehranVB
19-08-2008, 08:30
رفتی Setup سیستمت رو چک کنی یا نه؟؟ (که با بوت سی دی بالا بیاد) احتمال خیلی قوی مشکل از اونجاست.
javadshahvand
19-08-2008, 09:09
سلام دوستان . اين جمله آخريه كه سيستم نشون ميده : (البته املاي درست كلماتو مطمون نيستم )
Setup is inspacting your copmpuer hardware confifuration ...
بعد رفتن اين جمله ديگه هيچ چيز نمياد . يه ربي هم صبر كردم ولي چيزي بالا نيومد
ضمنا مرسي از همه دوستان بابت نظرات ارزشمندشون .
موفق باشيد
مشکل شما مربوط میشه slaveوmaster درضمن کابل دیتا رو هم عوض کنید
مرسي دوستان . آقا من كلا يه دي وي دي رايتر دارم . ديگه فكر نكنم مشكل از master و slave باشه . باشه كابل ديتا رو هم عوض مي كنم و خبرشو ميدم .
مرسي دوستان
nightmare
19-08-2008, 14:03
1 .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 . در بایوس سیستمتون چنانچه قابلیت بوت شدن از روی Removable Media ها ( USB ، Flash و ... ) فعال هست ، اونها رو Disable کنید .
3 . ورژن بایوستون رو ارتقا بدید .
4 . فایل های نصب ویندوز رو در یکی از درایو هاتون که داخلش ویندوز نصب نیست کپی کنید و تلاش کنید ویندوز رو از طریق داس و وارد شدن به همون درایو که فایل های ویندوز رو توش کپی کردید نصب کنید . ( در واقع نصب از طریق سیدی نباشه )
5 . در محیط DOS و یا با استفاده از سیدی هایی مثل Hiren's BootCD ( که در همین فروم معرفی شده ) ، پارتیشن فعلی خودتون که ویندوز هم روش نصب هست ( Active Drive ) رو Delete کنید و مجددا بسازید و فرمت کنید .
اینا راه هایی بود که من از طریق گوگل پیدا کردم . امیدوارم مشکلتون حل بشه .
تا بعد ...
hosein66
20-08-2008, 04:16
بهتره راهکارهای زیر رو هم امتحان کنید :
وقتی که اون عبارت setup is…اومد این دیگه یعنی این که بوت از روی سی دی درست تنظیم شده پس از اونجا
مشکلی نیست اگر سی دی یا دی وی دی دیگر مثل دی وی دی ویستا و یا اگر مادربردت گیگابایت باشه سی دی
مادربرد گیگابایت بوتیبیل می باشد ببین با اون بوت به طور صحیح انجام می شود سی دی ویندوز بنده هم
گاها همین مشکل به سرش میاد ولی با شستن و خش گیری مشکل رفع شده به صورت دستی خش سی دی رو
انجام بده و یا با دستگاه خش گیر این کار رو بکن واحتمال زیاد هم از خش سی دی می باشد معمولا تو اول نصب فایلها از مسیر 1386
شروع به کپی می شوند احتمالا این قسمت را سی دی رام نمی تواند بخواند یه راه دیگه هم اینه که گاهی
سیستم نوعی ناتوانی در اجرای این مرحله دارد و این از اینست که نمی تواند سی دی را شناسایی کند
برای حل این مشکل وقتی که سی دی درون سی دی رام قرار دهد اگر بوت نشد با ریستارت از روی کیس
دوباره امتحان کنید که معمولا هم جواب می دهد
مرسي از همه دوستان بابت راهنماييشون . خيلي خيلي ممنون .
من كابل ، درايور و سي دي ويندوزو عوض كردم اما نشد .
كيس رو از برق كشيدم و بايوس رو با جامپر ريست كردم بعد رفتم تو تنظيمات بايوس بوت اول رو دوباره سي دي گذاشتم و هاردو تو بوت نياوردم . درست شده الحمدلله ..
بازم از همه دوستان تشكر مي كنم
موفق باشين
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.