PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا کمکم کنید

DAN271
17-08-2008, 10:34
سلام دوستان
به یه مشکلی برخوردم که تا به حال ندیده بودم... واسه همین اینجا مطرح میکنم.

یه سیستم بود که هارد و رم رو ارتقاء دادم (هارد رو با هارد قبلی Master/Slave ) و واسش DVD-RW گذاشتم. وکیوم هارد رو با تیغ پاره کردم و قطعات رو جا زدم . سیستم رو روشن کردم هارد رو پارتیشن بندی کردم. سیستم بالا اومد و مشکلی نداشت. بعد هاردو سر جاش پیچ کردم وقتی سیستم رو روشن کردم تو مرحله پست بایوس گیر می کنه...

- موقع جا زدن هارد تا حدودی محکم به بدنه برخورد کرد.
- یه مقدار بدنه نسبت به قبل دارای شوک الکتریکی بیشتری شده.

با سپاس دانیال

jps3
22-08-2008, 22:42
دوست عزیز پاورت رو عوض کن

hardware2000
23-08-2008, 00:08
سلام دوستان
به یه مشکلی برخوردم که تا به حال ندیده بودم... واسه همین اینجا مطرح میکنم.

یه سیستم بود که هارد و رم رو ارتقاء دادم (هارد رو با هارد قبلی Master/Slave ) و واسش DVD-RW گذاشتم. وکیوم هارد رو با تیغ پاره کردم و قطعات رو جا زدم . سیستم رو روشن کردم هارد رو پارتیشن بندی کردم. سیستم بالا اومد و مشکلی نداشت. بعد هاردو سر جاش پیچ کردم وقتی سیستم رو روشن کردم تو مرحله پست بایوس گیر می کنه...

- موقع جا زدن هارد تا حدودی محکم به بدنه برخورد کرد.
- یه مقدار بدنه نسبت به قبل دارای شوک الکتریکی بیشتری شده.

با سپاس دانیال

وقتی تو بایاس گیر میکنه یعنی detect نکرده هاردو شما دلیتو بزن بببین تو مینت هارد deterct شده.؟

B3HZ@D
23-08-2008, 02:53
فکر نکنم از ضربه ای که خورده باشه
تا موقعی که تراشه و خازن های هارد اسیب نبینن ضربه به اطراف بدنه به هارد اسیب نمی زنه
من هم hardware موافقم توی تنظیمات بایوس ببین هارد رو شناسایی کرده یا نه

zeus7610
23-08-2008, 13:04
دوست عزیز پاورت رو عوض کن
هیچ ربطی به پاور نداره.
شما هم هر مشکلی سیستم داره میگی از پاوره؟ رو چه حسابی؟
شما دوست عزیز کابل هاردتو عوض کن و کابل برقشو هم عوض کن. جای کابل هم روی مادربورد عوض کن ببین هاردت دیتکت میشه یا نه ؟
در ضمن یه بار توی setup گزینه load setup default رو بزن.

DAN271
23-08-2008, 20:53
ممنون از همه ی دوستان عزیز
از این ها نبود . رم ها رو باز کردم، اسلات رو تمیز کردم بعد جا زدم... مشکل حل شد..
ولی تعجبم از این بود که اگه رم رو Detect نمی کرد چرا بوق ممتد نمی زد و تو پست بایوس گیر می کرد !!!
باز هم از توجه تون متشکرم:11: