مشاهده نسخه کامل
: گذاشتن پسورد روی قفل صفحه کلید
temp.1991
16-08-2008, 02:07
سلام به همه دوستان.
مي خواستم كه از عزيزان خواهش كنم كه اگه كسي پچي رو گوشيش نصب كرده كه روي unlock كردن قفل صفحه كليد پسورد گذاشته يه عكسي يا فيلمي از اين قابليت بذارن .
ممنون از سايت بسيار عاليتون.
Hadi King
16-08-2008, 02:23
سلام به همه دوستان.
مي خواستم كه از عزيزان خواهش كنم كه اگه كسي پچي رو گوشيش نصب كرده كه روي unlock كردن قفل صفحه كليد پسورد گذاشته يه عكسي يا فيلمي از اين قابليت بذارن .
خوب دوست عزيز خودت امتحان كن اگــه براي گوشيت پچــــ بــاشــه ؟
من پسورد گذاشتم ولي الف رو رااندازي نكردم كـــه از گوشيم عكس بگيرم و فيلم برداري هم واضع نيســـت چيزي نشون نميـــده:11:
موفق باشيد!:40:
temp.1991
16-08-2008, 02:42
من كه نگفتم حتما با الف . با هر دوربيني. هر عكسي يا فيلمي باشه خوبه . فقط مي خوام بفهمم چي به چيه .
hessam_sz
16-08-2008, 07:14
من كه نگفتم حتما با الف . با هر دوربيني. هر عكسي يا فيلمي باشه خوبه . فقط مي خوام بفهمم چي به چيه .
شما بگو دقيقا چي ميخواي بفهمي من كامل بهتون توضيح ميدم.از عكس هم بهتر.
سلام به همه دوستان.
چه گوشی
آخه unlock کا 750 با کا 810 یکم فرق میکنه
تو کا 750 بعد از( *- بازکن) رمز میخواد ولی تو کا 810 اول رمز رو میدی بعد دکمه بازکن رو میزنی
شما بگو دقيقا چي ميخواي بفهمي من كامل بهتون توضيح ميدم.از عكس هم بهتر.
سلام...خسته نباشيد؟آقا منم ميخام به صفحه كليد گوشيم رمز بدم ميخاستم بدونم آيا راهي داره يا نه؟ ممنون از لطفتون ... گوشيم سوني اريكسون k 810i هستش. لطفا مارو راهنمايي كنيد خيلي به اين روش نياز دارم اگه باشه.
سلام...خسته نباشيد؟آقا منم ميخام به صفحه كليد گوشيم رمز بدم ميخاستم بدونم آيا راهي داره يا نه؟ ممنون از لطفتون ... گوشيم سوني اريكسون k 810i هستش. لطفا مارو راهنمايي كنيد خيلي به اين روش نياز دارم اگه باشه.
بله دوست عزیز شما میتونید با فلش و پچ کردن گوشیتون به اون قفل صفحه کلید با پسورد بدید که روش کاملش توی همین سایت توضیح داده شده بهتره اول تاپیک هک گوشی های سونی اریکسون و کار با setool lite را یاد بگیرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.