ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری برای ارسال اطلاعات به فرم دیگرphp

uosef_del
15-08-2008, 22:57
با سلام خدمت دوستان
من در یک سایت که دارم طراحی می کنم دوتا فرم دارم که در اولی یک سری اطلاعات در یک table ردیف میشن و هر ردیف دارای یک check box برای انتخاب است (مثلا 100 تا ردیف که هرکدوم هم 5 تا فیلد داره )
حالا می خوام تو صفحه دوم به ردیف هایی که کاربر انتخاب کرده رو دوباره برای تایید نهایی بذارم (مثلا 10 تا ردیف انتخاب شده و فقط 3 تا از فیلدهارو می خوام نمایش بدم)
حالا اگه کسی می تونه کمک کنه فوری نیاز دارم برای یه پروژه دانشگاهی تا استاده مارو نندازه
مرسی

z.soleimani
17-08-2008, 20:48
اگه سوالتو درست متوجه شده باشم جوابش اینجوریه: هر checkbox یه اسم داره که اونو میفرستی به صفحه دومت. تو صفحه دوم با if چک کن اگر اسم checkboxی برابر ON بود اون وقت تو یه فرم نمایشش بده و بعدم تایید و ارسال به صفحه ای که میخوای

hadi_joulaee
17-08-2008, 22:23
اصلا کاری نداره.

فقط همه chekbox باید به فرم زیر باشن . یعنی name همشون یه چیزی مثل کد زیر باشه اینطوری میتونی بصورت آرایه به هرکدام از check box ها دسترسی داشته باشی!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو صفحه دوم این کد رو بنویس و بعدش چک کن ببین کدوم خونه از آرایه مقدارش 'checked' هست.

اگه هر کدوم از checkbox ها سلکت شده باشه مقدارش 'checked' میشه در غیر اینصورت مقداری نداره.
یا اینکه میتونی یه کار دیگه بکنی به جای رشته 'checked' مقدار کلید اون رکوردی رو که تو صفحه اول داری بزاری

radex
18-08-2008, 00:47
شما میتونی از تابع isset
برای این کار استفاده کنی
از سایت
هم میتونی از فیلم هاش که در این باره هست استفاده کنی