ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشکرو قدردانی

شاه نشین
14-08-2008, 20:12
ضمن عرض سلام وادب وظیفه خود دانستم از زحمات همه مدیران لایق ودلسوز ی که در این سایت زحمت میکشند تشکر وقدر دانی نمایم.دستون درد نکندمایه افتخارید اما بادیده اغماض به جسارت یک انسان 59ساله بنگرید وبدرد دلم گوش دهید. من بعکاسی علاقه دارم و اطلاعت جزیئ دارم برای ارتقائ عکسهایم به فتوشاپ نیز گرایش پیداکردم در شهری که زندگی میکنم برای افرادی مثل من کلاس اموزشی نیست بناچار رفتم کتاب فتوشاپcs2 ترجمه مهند س سعید خدادادرا گرفته وشروع بکار نمودم اما آنگونه که انتظار داشتم نتوانستم از آناستفاده نمایم ناچارشدم در گوگل بدنبال یار بگردم که افتخار اشنایئ با سایت شما را پیدا کردم در قسمتی مباحث این نوشته بود آموزش فتوشاپ در 43 صفحه اما متسفانه هر چه تلاش کردم نتوانستم انرادانلود کنم باور بفرمایئد بیشتر یک ساعت تلاش کردم اما نتیجه ای نگرفتم از این رو به خانه دل آمده ام واز یاران یاری میطلبم دستمرا بگیرید وراه رفتن را یادم دهید میدانم شاید انتظاری عبث باشد من فقط میخواهم راهنمایم کنیدکه چگونه شروع کنم که نتیجه بگیرم در ضمن اگر ایناموزش 43 صفحه ای نیز برای من موثر هست راهنمایئم کنید که چگونه آنرا دانلود کنم . بار دگر در مقابل زحمات همه شما سر تعضیم فرود آورده سعادت سربلندی وموفقیتهمه شما را آرزو مینمایم.

Shahin King
16-08-2008, 02:59
سلام

به P30world بزرگ و محبوب خوش آمدید .
شما بهتره یه سر به این بخش بزنین . صدها آموزش مفید وجود داره ( مبتدی - متوسط - پیشرفته )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M_Abieteh
21-08-2008, 00:26
جان..................این چیه..