مشاهده نسخه کامل
: رابط کاربر با سایت
سلام چطوری یک رابط کاربر با سایتی که طراحی کردم درست کنم؟
آیا نرم افزار خاصی برای این کار هست؟
با تشکر
توضیحات بیشتر
چه جور کاربری باشه؟ چه اختیاراتی می خوای داشته باشه؟
در حد معمولی
می خوام یک سایت طراحی کنم
بعد می خوام یک رابطی داشته باشه که وقتی مطلب جدیدی رو می خوام بزاری راحت بزاری یک چیزی مثل بلاگفا
کسی من رو راهنمایی نمی کنه؟
neopersia
17-08-2008, 15:58
اگر برنامه نویسی بلد نباشی تنها راهی که وجود داره استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) هست. برای آشنایی بیشتر با ایت سیستمها یه سری به تالار سیستمهای مدیریت محتوی بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر برنامه نویسی بلد نباشی تنها راهی که وجود داره استفاده از سیستمهای مدیریت محتوا (CMS) هست. برای آشنایی بیشتر با ایت سیستمها یه سری به تالار سیستمهای مدیریت محتوی بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اينجا هم درخواست دادم اما تاپيك قفل شد و گفتند اينجا مطرح كنم
من چیزی بارم نیست ولی به هر حال. اگه ازphp و Mysqlاستفاده می کنی خب یه جدول تو دیتا بیس درست کن و Idو Passطرفی رو که میخوای بهش اجازه بدی تو ستون های جدول تعریف کن. خب بعدش یه اسکریپت بنویس که بعد از مراجعه طرف به سایت و وارد کردنid وpass بتونه یه سری اعمال تعریف شده ومجاز رو انجام بده. البته اگه منظورت رو درست فهمیده باشم. اگه مشکلی داری بگو
neopersia
23-08-2008, 23:43
درسته اگر بخوای در مورد برنامه نویسی این سیستمها بپرسی باید تو صفحه اصلی تالار یا بخش داینامیک مطرح کنی اما بدون برنامه نویسی چاره ای به جز استفاده از cms وجود نداره. به نظر من برای اینکه بتونید یک رابط کاربری مناسب داشته باشید یا باید همه سایت را از اول برنامه نویسی کنید که اگر یاد نداشته باشید خیلی زمان میبره یا اینکه کلا به جای سایت قبلی از یک cms استفاده کنید. دیگه راهی به ذهنم نمیرسه!
سلام
من میتونم در این باره کمک کنم
سلام
ممنون مي شم اگر كمك كنيد
سلام
چي شدي پس مي خواستي كمك كني كه من هنوز منتظرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.