ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادامه ای بر مسابقه ی ویلا

blackfox
14-08-2008, 08:04
مسابقه ی ویلا تموم شد و به زودی امین جان نتایج رو اعلام می کنه ، ولی از اون جایی که می دونم همتون هنوز مدل هاتون رو نگه داشتید ، یه فکری به سرم زد !!
با اجازه امین پیشنهاد من اینه که همتون فقط مدل ویلا ( نه درخت ها و محیط اطراف و ساختمون پشتی ) رو در یه محیط جدید که کاملا به سلیقه ی خودتون بستگی داره قرار بدید و اگه خواستید به سلیقه خودتون تکسچرش رو عوض کنید و نور پردازی رو تغییر بدید و در نهایت یه رندر از زاویه ی دلخواه بگیرید و بذارید تو این تاپیک ( همه ی نمونه کار های جدید در پست اول قرار میگیره ) .
محیط ها کاملا سلیقه ایه که می تونه از یه خیابون عادی تا یه کوهپایه یا ساحل دریا و... متغیر باشه ، همین طور فضا می تونه بارانی یا برفی یا ... باشه . نورپردازی مرز مشخصی نداره ، می تونید از ویلاتون تو شب رندر بگیرید ( که باید رو نورپردازی داخلی کار کنید ) یا تو روز یا غروب و ... . تکسچر هم که اگه خواستید متناسب با نوع محیط ویلا عوضش کنید . همین طور می تونید جزئیاتی مثل برف رو پشت بام ( اگه محیط برفی انتخاب کردید ) و ... رو به ویلا اضافه کنید .

خلاصه رندر هایی که تو این تاپیک می ذارید کاملا سلیقه ایه و مطمئنا با جلوه های قشنگی از ویلا روبه رو میشیم . همین طور گستره دید مون نسبت به فضاهای که میشه برای مدل های ساختمون استافده کرد باز تر میشه .
اگه موافق هستید بسم الله :10:
در ضمن این یه پیشنهاد ه نه مسابقه ، بازه ی زمانیه خاصی هم نداره . هر وقت تونستید نمونه کارتون رو بذارید . فقط اگه قصد شرکت داشتید از قبل اعلام کنید .

hesam_g59
14-08-2008, 09:25
من مواقم و شرکت میکنم

SSS_HHH_OOO
14-08-2008, 11:45
بدون هماهنگی با امین نباید تاپیک میزدی...فکر کنم قفل بشه...البته شبیه به مسابقه نیست...ولی به هر حال بهتر بود مشورت میشد...

blackfox
14-08-2008, 13:56
بدون هماهنگی با امین نباید تاپیک میزدی...فکر کنم قفل بشه...البته شبیه به مسابقه نیست...ولی به هر حال بهتر بود مشورت میشد...

شهاب جان امین اجازه می ده ( فکر نکنم با قوانین مغایرت داشته باشه ) چون مسابقه نیست که ، یه تاپیکه و یه پیشنهاد و نظم انجمن رو به هم نزده که .
حالا با امین هم صحبت می کنم ، امیدوارم موافقت کنه .

saeed_cpu_full
14-08-2008, 14:18
به نظرتون طرح پایین جالب نیست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه این خوب نیست بگید چند تا طرح دیگه دارم
البته باید با امین هم هماهنگ شه

Aminzikzak
14-08-2008, 15:20

شهاب جان فکر نکنم مشکلی داشته باشه ... ای بابا تا کی سخت بگیریم ... گذشت اون زمون :31:

شهاب جان امین اجازه می ده ( فکر نکنم با قوانین مغایرت داشته باشه ) چون مسابقه نیست که ، یه تاپیکه و یه پیشنهاد و نظم انجمن رو به هم نزده که .
حالا با امین هم صحبت می کنم ، امیدوارم موافقت کنه .

باشه مشکلی نیست ولی خودتون پیگیری کنید ...
مهم تاپیک مسابقست ...
ولی به نظرم بد نیست که دوستان حالا به سلیقه خودشون هر بلایی که میخوان سر مدلشون بیارن و رندر جدید بگیرن ...

ممنونات وافر
•♥•

Milord
14-08-2008, 15:24
من مخالف
مخالف مخالف
نیستم:31:
موافق هستم:20:

saeed_cpu_full
14-08-2008, 15:25
با تشکر از امین جان :11:

من نظرم روی طرحی هست که تو پست قبلیم گذاشتم
هم مدلش آسونه و هم یه خورده مبحث داینامیک کار کردیم ( آتیش و دود و ...)

هر کی موافقه اعلام کنه از طریق دکمه ی تشکر :46:

blackfox
14-08-2008, 16:48
به نظرتون طرح پایین جالب نیست ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه این خوب نیست بگید چند تا طرح دیگه دارم
البته باید با امین هم هماهنگ شه

سعید جان طرح شما چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟ یه باربیکیو کجاش شبیه مدله ویلاست ؟؟
شاید اشتباه کرده باشی . یه بار دیگه توضیح پست اول رو بخون ، باید از همون مدل های ویلا که قبلا ساختیم تو محیط و فضا و نورپردازیه جدید رندر بگیریم . :11:

در ضمن تشکرات ویژه از امین که مثل همیشه رو مون رو زمین ننداخت .

saeed_cpu_full
14-08-2008, 16:55
سعید جان طرح شما چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟ یه باربیکیو کجاش شبیه مدله ویلاست ؟؟
شاید اشتباه کرده باشی . یه بار دیگه توضیح پست اول رو بخون ، باید از همون مدل های ویلا که قبلا ساختیم تو محیط و فضا و نورپردازیه جدید رندر بگیریم . :11:

در ضمن تشکرات ویژه از امین که مثل همیشه رو مون رو زمین ننداخت .

خوندم
ولی کسایی که تو موضوع ویلا شرکت نکردن به احتمال 99.99999 درصد نمیتونن تو این مسابقه شرکت کنن
خوب منم دل دارم :31: اگه اینطوری باشه برای اینکه من شرکت کنم باید مدل ویلا رو بسازم بعدش با هزار بد بختی بقیه ی کار هارو انجام بدم
خوب اگه اینطوری باشه به احتمال زیاد من یا کسایی که شرکت نکردن نمیتونن به مسابقه برسن

blackfox
14-08-2008, 22:31
خوندم
ولی کسایی که تو موضوع ویلا شرکت نکردن به احتمال 99.99999 درصد نمیتونن تو این مسابقه شرکت کنن
خوب منم دل دارم اگه اینطوری باشه برای اینکه من شرکت کنم باید مدل ویلا رو بسازم بعدش با هزار بد بختی بقیه ی کار هارو انجام بدم
خوب اگه اینطوری باشه به احتمال زیاد من یا کسایی که شرکت نکردن نمیتونن به مسابقه برسن

خوب سلام ، خوب پسر خوب منم تو اولین پست تاپیک خوب گفتم که این مسابقه نیست خوب ، یه پیشنهاده تا اونایی که تو مسابقه ی ویلا شرکت کردند و مدل ویلاشون رو هنوز دارند ، یه رندر جدید با مشخصاتی که گفتم بگیرن خوب . خب تو که شرکت نکردی و مدل ویلا رو نساختی خوب هیچ الزامی نیست که اینجا کاری رو ارئه بدی خوب . ولی اگه دلت می خواد شرکت کنی ، وقت زیاده خوب ، بشین ویلا رو مدل کن و شرکت کن خوب . یه تمرینی هم میشه خوب برات . چون محدودیت زمانی نداریم خوب . خوب ؟ :دی

راستی ، بقیه بچه ها هیچ کس نمی خواد شرکت کنه ؟

saeed_cpu_full
14-08-2008, 22:57
خوب سلام ، خوب پسر خوب منم تو اولین پست تاپیک خوب گفتم که این مسابقه نیست خوب ، یه پیشنهاده تا اونایی که تو مسابقه ی ویلا شرکت کردند و مدل ویلاشون رو هنوز دارند ، یه رندر جدید با مشخصاتی که گفتم بگیرن خوب . خب تو که شرکت نکردی و مدل ویلا رو نساختی خوب هیچ الزامی نیست که اینجا کاری رو ارئه بدی خوب . ولی اگه دلت می خواد شرکت کنی ، وقت زیاده خوب ، بشین ویلا رو مدل کن و شرکت کن خوب . یه تمرینی هم میشه خوب برات . چون محدودیت زمانی نداریم خوب . خوب ؟ :دی

راستی ، بقیه بچه ها هیچ کس نمی خواد شرکت کنه ؟

باشه ولی نمیتونم ویلا رو بسازم
میشه این کارایی رو که گفتی رو با ساختمون دیگه انجام بدم ؟

b3dnet
14-08-2008, 23:07
منم هستم
یه رندر میگیرم میزارم...

blackfox
15-08-2008, 00:11
باشه ولی نمیتونم ویلا رو بسازم
میشه این کارایی رو که گفتی رو با ساختمون دیگه انجام بدم ؟

نه عزیز نمیشه ، می خوایم کلا مدل ویلا ها رو در شرایط جدید رندر بگیریم . شما که علاقه دارید ، ساختمونتون رو با سلیقه خودتون درست کنید و تو یه تاپیک جدا معرفی کنید .

saeed_cpu_full
15-08-2008, 10:34
نه عزیز نمیشه ، می خوایم کلا مدل ویلا ها رو در شرایط جدید رندر بگیریم . شما که علاقه دارید ، ساختمونتون رو با سلیقه خودتون درست کنید و تو یه تاپیک جدا معرفی کنید .

باشه حالا میبینم چی میشه :46: