ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای خرید Mp3 Player زیر 100 تومن

shahab_f
11-08-2008, 23:21
سلام دوستان , یه MP3 PLAYER می خواستم

*قیمت زیر 100 تومن
*کیفیت صداش تو هدفون خوب باشه
*قابلیت ساخت Play list داشته باشه
*قابل شارژ باشه
*ترجیحا مدت زمان پخشش با شارژ زیاد باشه
*ترجیحا مثه usb بشه روش آهنگ ریخت , احتیاج به ریختن نرم افزار نداشته باشه
در ضمن بهترین فروشگاه برای خرید mp3player یه جا که به آدم نندازند کجاست ؟ (تهران هستم)
مرسی:11:

shahab_f
11-08-2008, 23:36
apple ipod shuffle چطوره و چنده ؟
راستی مارک sanDisk sansa تو اینترنت خوب امتیاز گرفته , من اسمشو زیاد نشنیدم , آیا مارک خوبیه ؟ مثلا مدل sanDisk sansa clip sanDisk sansa express اش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
12-08-2008, 18:42
شافل رو بی خیال ، چون صفحه نمایش نداره ..

همین اکسپرس رو می تونی توی پاساژ پایتخت پیدا کنی ... دستگاه خوبیه ...

گزینه های خوب دیگه :
zen stone plus - سری T از iriver (پاساژ ایران پیدا میشه)

در مورد فروشگاه هم زیاد نگران نباش ؛ فقط سعی کن از جایی خریداری کنی که نمایندگی یکی از مارک های اصلی باشه ... و خب بهتره که توی یکی از همین پاساژهای اصلی باشه ..

shahab_f
12-08-2008, 20:06
مرسی که جواب دادی, آره حیف شافل صفحه نمایش نداره والا خیلی قشنگه,یه مغازه که رفتم گفت sansa ها گارانتی ندارند, یه iriver هم بود 1 گیگ 60تومن , مدلارو هیچ کدوم نگاه نکردم , چقدر متنوعه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کریتیو استون رو گفت کیفیت صداش خوب نیست ,گفت iriver از همه کیفیتش بهتره ,آخه می دونی من هیچ وقت نتونستم کیفیت صدا رو متوجه بشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برا همین تو این یه مورد باید به ریویو ها اعتماد کنم.
یه سری مارک های دیگه م از قبیل کینگ استونو سامسونگ اینا بودند, اونا چی؟

shahab_f
12-08-2008, 20:09
این iriver بود :

seymour
13-08-2008, 17:44
مرسی که جواب دادی, آره حیف شافل صفحه نمایش نداره والا خیلی قشنگه,یه مغازه که رفتم گفت sansa ها گارانتی ندارند, یه iriver هم بود 1 گیگ 60تومن , مدلارو هیچ کدوم نگاه نکردم , چقدر متنوعه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کریتیو استون رو گفت کیفیت صداش خوب نیست ,گفت iriver از همه کیفیتش بهتره ,آخه می دونی من هیچ وقت نتونستم کیفیت صدا رو متوجه بشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برا همین تو این یه مورد باید به ریویو ها اعتماد کنم.
یه سری مارک های دیگه م از قبیل کینگ استونو سامسونگ اینا بودند, اونا چی؟
تقریبا هر کمپانی مهمی یه کار بدون صفحه داره ... توی این صفحه ، پست های من رو چک کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون Iriver ی که 60 تومن بود و عکسش رو گذاشتی ، T7 هستش ... چیز بدی نیست ... عمر باتری اش کمه ... ضمنا اکثر مدلهای این تیپی ، یه مقدار کند هستن ... (استون هم مستثنی نیست - البته نه انقدر)

در مورد کیفیت صدا و حرف فروشنده : به هیچ وجه به حرف فروشنده اعتماد نکن(قانون طلایی خرید) - یادت باشه که اگه ماست سفید باشه ، این شاید بگه سیاهه ؛ فقط واسه اینکه جنس خودش رو بفروشه ...اگه دنبال ریویوها هم بری ، استون پلاس از creative یکی از بهترین ها از نظر کیفیت صداست و اتفاقا iriver معمولا نمی تونه در این زمینه رقابت کنه ...

سامسونگ و بقیه مدلها : دیگه پایین تر از 100 تومن ، مدلهای معتبر محدود هستن ... کینگستون و اینا که رسما متفرقه هستن... سامسونگ هم خوبه ... درحد همون iriver هستش ...

ولی بهرحال توی اون رده از محصولات ، همون sansa clip انتخاب خیلی خوبیه ... اگه بتونی پایتخت پیداش کنی ..

shahab_f
13-08-2008, 21:09
مرسی دوست عزیز , خوندم اون صفحه رو
پس ببین انتخاب ها فعلا شدند , سانسا کلیپ , کریتیو استون (فرق با اسپیکر و بدون اسپیکرش چیه ؟ )یه سری مدل دیگم آدم با سرچ کردن گیرش میاد مثلا این:

seymour
14-08-2008, 11:46
تنوع های این تیپی (چند محصول از یه شرکت) رو میشه براساس نیاز ، محدود کرد ... مثلا دوست داری دستگاهت با کابل به PC وصل بشه ، یا مستقیم مثل کول دیسک بخوره پشت PC ... (سلیقه اییه کاملا - من خودم با کابل دوست دارم - فرضا این T200 بدون کابله و استون با کابل) ... یا مثلا دوست داری باتری شارژی بخوره یا قلمی (من شارژی دوست دارم - اما مدلهای قلمی خوب هم کم نیست ..) - کیفیت ضبط (معمولا iriver بهتره) - عمر باتری (استون پلاس عمر باتری خیلی خوبی داره ) - شیکی دستگاه - و ...

فرق مدل استون اسپیکر دار و بدون اسپیکر در عمر باتریه که اولی عمر بسیار بهتری داره : 20 ساعت (در مقابل 10 ساعت)

shahab_f
26-08-2008, 23:53
بنده هنوز نخریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و هنوز تو فکر خرید بودم که این تاپیک رو دیدم :

seymour
27-08-2008, 21:39
بنده هنوز نخریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و هنوز تو فکر خرید بودم که این تاپیک رو دیدم :

من توی همون تاپیک جواب دادم .. اونور ادامه بده ...