PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع کردن فقط اینترنت کاربران در Lan

parhamsoft
11-08-2008, 15:26
با سلام :
بنده می خواهم در یک شبکه بدون اینکه دیگر امکانات (sharing و printer sharing و ...)از بین روند فقط دسترسی به اینترنت را برای کاربران قطع کنم. و بطور مثال فقط مدیر و یک کاربر دیگر دسترسی داشته باشند نه همه !
1- اولا به دلایل خاص امکان استفاده از Firewall مقدور نمی باشد.
2-امکان استفاده از Windows Server 2003 وجود ندارد.
منتظر هستم ....

huti_421
11-08-2008, 19:09
تمام نرم افزارهای مورد نیاز در کافی نت و گیم نت ها :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MeHrDaD_MeNaY
11-08-2008, 23:40
خوب شما اینترنت شیرینگ رو قطع کن

parhamsoft
12-08-2008, 11:24
خوب شما اینترنت شیرینگ رو قطع کن

همونطور که عرض کردم حداقل 2 کاربر (مدیریت و مدیر فنی) باید دسترسی داشته باشند.:31:

Virtual.Boy
19-08-2008, 19:49
دوست عزیز راحت ترین روش برای شما: در تنظیمات Gateway کاربران یک ای پی به جز ای پی مودم بنویسید

روش دیگه اگر مودمتون ADSL هست میتونید بر روی مودم از IP Filtering استفاده کنید .

میتونید رنج ای پی مودم رو تغییر بدید و در تنظیمات TCP/IP ای پی دوم رو برای سیستم هایی که قرار هست اینترنت داشته باشن بدین.

اینجوری هم با شبکه داخلی ارتباط دارید هم از طریق ای پی دوم با مودم ADSL ارتباط دارید.

parhamsoft
22-08-2008, 17:57
دوست عزیز راحت ترین روش برای شما: در تنظیمات Gateway کاربران یک ای پی به جز ای پی مودم بنویسید

روش دیگه اگر مودمتون ADSL هست میتونید بر روی مودم از IP Filtering استفاده کنید .

میتونید رنج ای پی مودم رو تغییر بدید و در تنظیمات TCP/IP ای پی دوم رو برای سیستم هایی که قرار هست اینترنت داشته باشن بدین.

اینجوری هم با شبکه داخلی ارتباط دارید هم از طریق ای پی دوم با مودم ADSL ارتباط دارید.

بسیار ممنون اون راهی که فرمودید(IP Filtering) فکر کنم راحت ترین راه باشد ... باید از تنظیمات مودم ADSL مان IP های سیستم هایی را که نمی خواهیم دسترسی به اینترنت را داشته باشند ضافه کنم ؟ این را هم ذکر می کنم که نوع کانکشن مان PPoE هست .... (Boardband.....)

hashem_wolf
26-08-2008, 01:17
شما با ایجاد یک Acl
میتونید تمام خواسته هاتون رو انجام بدید!

parhamsoft
29-08-2008, 21:40
شما با ایجاد یک Acl
میتونید تمام خواسته هاتون رو انجام بدید!

سلام،ممنون
میشه توضیح بفرمائید ....:2: اگر منظورتان Access control list هست باید عرض کنم که در محیط workgroup هستیم نه Domain .... !!!

hashem_wolf
30-08-2008, 00:32
isa نصب کن!

در ضمن ایجاد یک Acl ربطی به دومین و یا ورک گروپ بودن نداره!

parhamsoft
31-08-2008, 07:48
سلام .... میشه بفرمائید روی Xp چطور Isa2006 نصب میشه ؟!!!!!؟؟؟!!!

HR
06-09-2008, 02:08
ccproxy کارت رو راه میندازه ...

MeHrDaD_MeNaY
06-09-2008, 02:12
سلام .... میشه بفرمائید روی Xp چطور Isa2006 نصب میشه ؟!!!!!؟؟؟!!!
isa فقط روی سرور نصب میشه

parhamsoft
06-09-2008, 22:42
isa فقط روی سرور نصب میشه

سلام بله دوست عزیز من هم همین را گفته بودم آخه دوست عزیزمان hashem_wolf طوری گفتند ISA نصب کن که خودم نیز تعجب کردم و گفتم شاید این عجیب امکان پذیر شده و ما در جریان نیستیم ... در حالی که در اولین پستم ذکر کرده بودم که امکان استفاده از windows Server وجود ندارد !!!!

gog2000
02-01-2018, 20:24
با سلام

منم با این مشکل مواجهم به این صورت که چند کامپیوتر را با یک مودم adsl وای فای بدون هیچ ای پی شبکه کردم و همینطور که می دونید بدون اعمال هیچ گونه تنظیم خاصی کامپیوتر ها شبکه می شن و البته اینترنت هم در همشون بر قرار می شه
حالا من میخام صرفا اینترنت را در برای یک کامپیوتر خاص برای یک مدت قطع کنم و بعد دو باره وصل کنم وقتی کارم تموم شد ، بدون اینکه شبکه و اشتراک گذاری قطع بشه.

و البته اینترنت و شبکه کامپیوتر های دیگر هم سر جاش باشه و البته ممکن برای هر چند کامپیوتر داخل شبکه این کارو انجام بدم برای همین ای پی فرق می کنه و چون همیشه یک کامپیوتر خاص رو نمی خام اینترنتشو قطع کنم برای همین نمی تونم از ای پی فیلتر خود مودم استفاده کنم و قطع کردن اینترنت نیز دائمی نیست و موقته مگر در موارد خاص

حالا اگه روشی و یا نرم افزار خاصی هست که به راحتی بتونه این کار را برای کامپوترهای مختلف شبکه انجام بده و هر وقت خاستم اینترنت رو قطع و وصل کنم ممنون می شم راهنمایی کنید

در ضمن ویندوز همه کامپیوتر ها سون است و سرور ویندوز نداریم و نخواهیم داشت.:n05: