ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل در دسترسي ها

Lord_theOne
11-08-2008, 11:13
سلام
من وقتي ويندوز XP نصب مي كنم درايو D من وقتي مي خواهم بروم داخلش اجازه نمي دهد و مي گويد دسترسي نداريد و من بايد بروم Propertice در Securty =>Advance=> Owner و اونجا Replace Owner را بزنم تا درست شود راهي هست كه ديگه اينجوري نشه
يك فلدر ديگه هم دارم توي يك درايو ديگه اينجوري مي شود
ممنون

zed2
11-08-2008, 14:27
سلام
من وقتي ويندوز XP نصب مي كنم درايو D من وقتي مي خواهم بروم داخلش اجازه نمي دهد و مي گويد دسترسي نداريد و من بايد بروم Propertice در Securty =>Advance=> Owner و اونجا Replace Owner را بزنم تا درست شود راهي هست كه ديگه اينجوري نشه
يك فدر ديگه هم دارم توي يك درايو ديگه اينجوري مي شود
ممنون
پیشنهاد می کنم اینجا مطرح کنید:
بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
ویندوز XP
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lord_theOne
11-08-2008, 16:46
خوب آخه كساني كه Mcse خوندن بلد هستند ممنون شرمنده

MeHrDaD_MeNaY
11-08-2008, 23:44
سلام
يك فلدر ديگه هم دارم توي يك درايو ديگه اينجوري مي شود
ممنون
شما برو یوزری که ساختی رو در گروه administrator قرار بده
و چک کن ببین administrator فول کنترل داشته باشه !
یا اینکه در قسمت permission در قسمت advance
add رو بزنی و اونجا یوزری که باهاش لاگین هستی رو جزوه این گروه کنی

Lord_theOne
12-08-2008, 06:10
اينها رو انجام دادم يك بار هم تمامه يوزرهارو پاك كردم فقط يوزر خودمو گذاشتم از اون به بعد ديگه هر وقت درايو D ويندوز نصب مي كنم درايو D بهش دسترسي ندارم
هم Admin و هم User خودم رو بهش فول دادم

MeHrDaD_MeNaY
12-08-2008, 08:36
اينها رو انجام دادم يك بار هم تمامه يوزرهارو پاك كردم فقط يوزر خودمو گذاشتم از اون به بعد ديگه هر وقت درايو D ويندوز نصب مي كنم درايو D بهش دسترسي ندارم
هم Admin و هم User خودم رو بهش فول دادم
داخل تب sharing اگه sharing فعاله اونو غیر فعال کن

اگه یوزرت در گروه every one قرار داره از اونجا خارجش کن

آخرین راه هم اینه که فایل سیستم درایوت رو FAT32 کنی

Virtual.Boy
19-08-2008, 19:51
دوست عزیز شما دسترسی گروه System رو پاک کردی بنابراین هر بار که وینوز عوض میکنید چون گروه سیستم به اون درایو دسترسی نداره نمیتونه به ادمین هم دسترسی ارائه بده

پیشنهاد من برای شما :

به تنظیمات Security درایو ویندوز برید و عین اون تنظیمات رو برای درایو دومتون انجام بدین.

Lord_theOne
22-08-2008, 09:55
ممنون عزيزان مشكلم حل شد با دسترسي EveryOne كامل بهش دادم مثل درايوهاي ديگه اينو داشتند دسترسي
حل شد ممنون